- Αστυνομικοί εξαναγκάζουν Αλβανούς να ξυλοκοπηθούν μεταξύ τους - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

quote:
Αγνοών,
Πλησιάζεις σιγά, σιγά στις αρχές των σκέψεων μου, όπως και ο Dying Ingubus, μόνο που εγώ προσπαθώ να βρω και προτείνω λύσεις που τις χαρακτιρίζεται φασιστικές...
Νομίζεις... ![]()
Φίλε, νόμιζα πως ήταν ξεκάθαρο από τα 2 μηνύματα μου στο θέμα ποιά είναι η θέση μου και τι άποψη έχω επί του θέματος.
Προσωπικά δεν θέλω να έχω να κάνω ούτε με ένα αστυνομικό "μυρωδάτο" ούτε με ένα αστυνομικό ο οποίος κάνει κατάχρηση εξουσίας.
Αυτό που του έχει ανατεθεί είναι να διαφυλάσσει την δημόσια τάξη, να συλλαμβάνει τους παραβάτες/εγκληματίες και να τους παραδίδει στο νόμο.
Από κει και πέρα έχουμε δίκες, αυτόφωρα κτλ.
Αναγνωρίζω το δύσκολο έργο αυτών των ανθρώπων, την αγωνία που μπορεί να βιώνουν καθημερινά, το έργο που επιτελούν για μια οργανωμένη κοινωνία αλλά όλα αυτά έχουν κάποια όρια - όπως σχεδόν τα πάντα στις ανθρώπινες δραστηριότητες μας.

In anticipation of my resurrection...
και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρησιμοποιείς β'πληθυντικό![]()
Οι αρμόδιοι τόσα χρόνια δεν ήξεραν τι γίνεται στα τμήματα;Δηλ πως νομίζουν ότι ομολογούν οι περισσότεροι;
Κατ αρχήν το καταδικάζω.. Ήταν παράλογο αυτό που γινόταν.Καταδικάζω και τα ΜΜε που πήγαν να βγάλουν ήρωες τα κλεφτρόνια..Μόνο ο Τράγκας τους γιούχαρε... Άσε που εμφανίστηκε ο καθε βλάκας κι έλεγε τα δικά του...Και αλήθεια να λεγε κάποιος δεν φάνηκε...
Απ την άλλη φανταστείτε Ασφαλίτης της Ομόνοιας τι έχουν δει τα μάτια του...Αλλά τι να περιμένεις, όταν το ΥΔΤ είπε θα περάσουν όλοι από Ψυχολόγο, και δεν το καναν ποτε...Εδώ δεν υποστηρίζουν ψυχολογικα αυτούς που αναγκάζονται να πυροβολήσουν κόποιον σε νόμιμη άμυνα και μετά έχει ψυχολογικά προβλήματα...
Τον Β΄πληθυντικό τον ήθελα και τον έβαλα στο τελευταίο μήνυμα μου - αν και μετά από πολύ σκέψη έβαλα την τελική πρόταση.
Βλέπεις όλα αυτά τα έχω σκεφτεί πολλάκις, τα έχω αναλύσει (βάζοντας το τομάρι μου μέσα) και έχω κατασταλάξει σε μία λογική εξήγηση και στάση ή οποία ΔΕΝ ΕXEI σχέση με συναισθηματισμούς και πολιτικές ή άλλες θέσεις.
Ναι, όντως λοιπόν, τώρα γράφω για εσάς.
Θα ήθελες μήπως να αναλύσω περισσότερο την άποψη μου και τις θέσεις μου;
Αν ναι, σε ποιά σημεία θα ήθελες να επικεντρώσω;
σου είπα ότι στα περισσότερα με βρίσκεις σύμφωνο...απλά όπως το γράφεις φαίνεται σαν να κατέχεις μόνον εσύ την αλήθεια
για σκέψου το λίγο...![]()
quote:
.απλά όπως το γράφεις φαίνεται σαν να κατέχεις μόνον εσύ την αλήθεια
Οοοοχι βέβαια!!!
Εάν την κατείχα δεν θα ήμουν εδώ
Γράφω απλώς από την πλευρά της λογικής... Της ψυχρής λογικής...
Ίσως αυτό με κάνει τόσο "εγωκεντρικό" θα έλεγα...
Μακάρι να ήταν στην αστυνομία περισσότερα τα άτομα σαν εσένα.
Στράτος

αλλά αν εσένα σ'ευχαριστεί να είσαι αυτός ο οποίος συλλαμβάνει διάφορους ανθρώπους,χαλάλι σου