- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
θα σου "εκμυτηρευτω" κατι συμβολικο απο την αλλοτε αγνοια της τοτε πραγματικης μου πραγματικοτητας..
ενας φιλος Μιχαηλ(με ομορφια αγγελικη και θλιψη σαν την τοτε δικη μου)...με ειχε παρει απο το χερι και αποφασισε να με περασει απο τον μυθολογικο μου αδη στην μεταθανατο ζωη..
'η αλλιως με περασε στο επομενο σταδιο της ανελιξης,
αφου ο ηλιος του καΤειχε τη θεση της γενεθλιας σεληνης μου..
(η Σεληνη ,το μερος απ'οπου εκπορευονται οι ψυχες αλλα + επιστρεφουν μετα απο το θανατο../συμφωνα με μια ερμηνεια ισως απο την εσωτερικη αστρολογια)
τοτε λοιπον...επηγαμε σε πολλα μερη ψαχνοντας μαλλον τη γαληνη μεσα στη φυση...μακρυα απο την πολη που πληγωνει...αφου ειναι κατι σαν το χαος που μεσα του ανακαλυπτεις τον εαυτο σου...
καιθε τοσο απαρνεισαι για να πας παλι..πισω...στη φυση....
αντιστοιχη με την σεληνη...στον ουρανο..
εκεινο που καταληγω να σου πω..ειναι..πως θυμηθηκα ποιο ηταν το ανταλλαγμα*...
"ενα εγχειριδιο της βουδιστικης 'μεθοδου' απελευθερωσης μεσω του θανατου..."!
χμ...
+ το θυμηθηκα αλλημια φορα προσφατα οταν το αγαπημενο πνευμα εθεσε το θεμα που αρχικα σε παρεπεμψα ..:)
ο θανατος το ανταλλαγμα..η πορεια πριν
η πορεια μετα
και α κλειδια στις πυλες..
πως μπροουν να πιστοποιηθουν με την "παχηλη υλη"..
καμμια φορα ισως ειναι τοσο μα τοσο ...απλα η φθηνα τα μεσα.. οπως φανερωνονται στην υλη..
μα σκεψου..εκεινο το εγχειριδιο..το αναζητησα πολλες φορες..επειδη με τον φιλο εκεινο..οι συγκηριες ολως.τυχαιως μας εφεραν αποσταση και χαθηκαμε....λες και εξαφανιστηκε απο την πραγματιοτητα!
λες και ακομηκ αι οι φωτογραφιες που εμειναν..δεν εδειχναν τιποτε που να απεδεικυε οτι εκεινος ο λευκος ανδρας..ειχε ερθει για να ..με περασει....απεναντι....
χμ..τωρα..αν το δειςλογικα...σκεψου..πως ισως το αυτο επραξα για εκεινον...αφου βρισκομασταν στο ιδιο απολυτως ιδιο,συναισθηματικο
θανατο..και στοπριν της αναγεννησης της επομενης προσωρινης μας προσωπικοτητας..
εκεινος τομονο που χρειαζοταν ηταν τα λογια..ενος εγχειριδιου..
ισως για να πιστοιησουν το περασμα...
εγω τωρα πια...καλουμαι..να ενθυμουμαι...τα βηματα.
φως! εν σκοτει...
(κι αυτο ενα μπαρ δεν ηταν;...πως χαθηκε ετσι μεσα στο χρονο;..πως εξαφανιστηκε απο τα κτηρια του εκεινου δρομου;..στη ρωγμη του χρονου..οσο και να περπατησεις..σε ιδιους δρομους..ποτε και τιποτε δεν μενει ιδιο..
-ειτε πιστευεις εδω ειτε εκει...καλεισαι στο τελος...να θυμασαι τα βηματα.-
Technoshamanism