- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Κατ΄ αρχάς οι εκφράσεις «δρόμος – λουλούδια» ήταν καθαρά συμβολικές , αν τις διατύπωσα με λάθος τρόπο ούτως ώστε να βγαίνει λάθος νόημα ζητώ την κατανόηση σας για το άστοχο τις τοποθέτησης μου .
Απλά η δική σου ευχαρίστηση είναι ευχαρίστηση και άλλων διότι έχουν τη χαρά να συνομιλούν και να προοδεύουν στην αναζήτηση που κάνει ο καθένας μας .
Σε αυτό συμβάλεις και ΕΣΥ και οι υπόλοιποι .
Άρα ο καθένας χαράσσει και από ένα «δρόμο» μέσα στη σκέψη ακόμα και όταν θέλει να μεταφέρει ένα τόσο απλό ευχαριστώ , διότι πρέπει να σκεφτεί τι εκπροσωπεί ο άνθρωπος στον οποίο απευθύνετε και γιατί νιώθει την ανάγκη να εκφράσει αυτό το συναίσθημα , αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη .
Τα λουλούδια με το χρώμα είναι ο συμβολισμός των εκφερόμενων λόγων που χρωματίζονται αναλόγως με το τι ευχόμαστε και πόσο πιστεύουμε αυτή την ευχή που εκφέρουμε .
Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σου και τη σκέψη σου
Πάντα μαθητής
Apostolos
την Ατραπό της Σοφίας
και εμείς μαζί σου
Δεν είναι λάθος να κλειδώνονται τα θέματα(βλ. κράτος), εφόσον φυσικά πληρούν τους κανόνες του forum;
Γιατί εφόσον ένα θέμα πληρεί τις προϋποθέσεις να βρίσκεται στο forum να κλειδώνεται και οι χρήστες που δεν δημιουργούν αναστάτωση(βλ. μη παράνομοι) να μην μπορούν να γράφουν σε αυτό;

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ (Μην κάνεις κλικ!)
Telxinas - Καθαρισμοί Χαλιών
quote:
Σεβαστέ κε Ταπητοκαθαριστή,
η απορία σου είναι εύλογη. Την ίδια απορία είχα θέσει και εγώ -στον εαυτό μου, και εκείνος απόκρίθηκε και μου απάντησε ευθέως, ΝΑΙ.
Η αλήθεια είναι, οτι το φόρουμ "μας" διαφέρει αρκετά από κάποια άλλα του χώρου.
Η μεγαλύτερη διαφορά είναι, οτι οι συντονιστές και διαχειριστές "μας" είναι αρκετά πιό μετριοπαθείς και αντικειμενικοί -σε σύγκριση με αντίστοιχους άλλων χώρων- και το έχουν δείξει και έμπρακτα αυτό στο παρελθόν, όταν βρεθήκαμε σε καταστάσεις "Hannibal ante Portas" (Αννίβας προ των Πυλών).
Κλειδώνουν ένα θέμα το οποίο παρέβη τα "χρηστά ήθη και έθιμα" αυτού του χώρου, σαν μεμονωμένα και αυτοτελή επισόδεια.
Τους "συγγραφείς" αυτών των θεμάτων δεν τους κλειδώνουν οριστικά, διότι σύμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό δεν τους αντιμετωπίζουν σαν παραβάτες "κατα συρροή και εξακολούθηση". Δηλ. δεν τους καταδικάζουν εκ των προτέρω, για τα "εγκλήματα" που ίσως να κάνουν στο μέλλον. Υπενθιμίζω, οτι βρισκόμαστε στο esoterica.gr και όχι στο Minority Report.
Πολλές φορές έχει παρατηρηθεί και το φαινόμενο της "κίτρινης κάρτας", όπου ο "παραβάτης" ενημερώνεται οτι αυτή η συμπεριφορά του δεν είναι αποδεκτή. Αυτή η μέθοδος με έχει εντυπωσιάσει και δείχνει έμπρακτα, οτι συντονιστές αναλαμβάνουν άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να κρατήσουν το επίπεδο των συνδρομών αρκετά ψηλά, χωρίς να χρειάζεται να εφαρμόζουν σταλινιστικές μεθόδους καταστολής και εκφοβισμού με ανακοινώσεις. (Το έχω δεί αλλού).
Σίγουρα έχουν κατα νού, οτι οι εγγραφές σε αυτόν τον χώρο προέρχονται από πολυεπίπεδο κοινό. Πάνω απ όλα, όσοι γράφουν εδώ έχουν ανθρώπινο πρόσωπο και ιδιότητες. Και πολλές φορές κάποια άσχημη μέρα καθρεπτίζεται στα γραπτά και στον τρόπο έκφρασης τους.
΄Αν κάποιος συμμετέχων ξεχωρίζει για το πλήθος των ... άσχημων ημερών του, ίσως θα έπρεπε να αναλογιστεί οτι κάτι κάνει λάθος στη ζωή του -γενικά- και οτι κακώς γράφει εδώ -ειδικά.
Ίσως τότε θα έπρεπε και οι συντονιστές "μας" να ξεπεράσουν την ανεκτικότητά τους και να προβούν σε ποιό ανάλογες λύσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα (και εξοπλίζω με τις τεχνικές λεπτομέρεις) την εφαρμογή του γνωστού ρητού
Όπου δεν πίπτει λόγος,
πίπτει ράβδος
ο κακός Βρίλ
και ο νοών... νοείτο![]()
![]()
![]()
* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5020
Ο συγγραφέας του συγκεκριμένου θέματος έθεσε το θέμα όμορφα χωρίς να παραβιάζει κάποιον κανόνα του forum.
Γιατί πρέπει να φάει κόκκινη κάρτα όμως το θέμα;
Άν εγώ θέλω να συμμετάσχω σε αυτό, κόσμια και σεβόμενος κάθε αντίθετη άποψη, γιατί τώρα να μην μπορώ;
Τί οφελεί να ξεκινήσω την συνέχεια του με ένα καινούργιο θέμα την στιγμή που μπορεί να ξαναμπεί κάποιος και να εκφραστεί ακραία έτσι ώστε να κλειδωθεί και αυτό;
Με την τακτική του κλειδώματος του θέματος δεν δίνεται πάτημα σε κακόβουλους να μπαίνουν συνέχεια στα διάφορα θέματα ξεκινώντας άσχημες καταστάσεις επίτηδες, με σκοπό την ανώμαλη λειτουργεία συνολικά του forum;
Με λίγα λόγια, τι φταίει το ίδιο το θέμα; Φταίει η φύση του η οποία δημιουργεί αντιπαλότητες μεταξύ μελών; Μα δεν είναι εύκολο για κάποιον κακοπροαίρετο να δημιουργεί αναστάτωση ακόμα και αν το θέμα εξετάζει τι μήνα έχουμε;
Edited by - Telxinas on 01/02/2005 21:14:10
Edited by - Telxinas on 01/02/2005 21:14:35
quote:
αμα δεν σου αρεσει ο
πατριωτισμος τραβα μεινε στην Τουρκια.
Αυτή η έκφραση, μια και έδωσες το παράδειγμα, δείχνει σεβασμό εκ μέρους του δημιουργού του θέματος προς το συν-γραφόμενό του;
Αγαπητέ Telxinas, είναι σαφές ότι όταν ο δημιουργός του θέματος δεν μπορεί ο ίδιος να συντονίσει τη συζήτηση, γιατί ο ίδιος είναι φανατισμένος, η εξέλιξη είναι προδιαγεγραμμένη.
Αν πιστεύεις ότι μπορείς να αναλάβεις την ευθύνη μίας τέτοιας συζήτησης, εν ευθέτω χρόνω νομίζω ότι είσαι ελεύθερος να ανοίξεις ένα νέο θέμα.
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
με βάζεις να διαλέξω ανάμεσα σε δύο δύσκολα πράγματα: στο συμφέρον(=πολιτική) και στην αλήθεια.
Λοιπόν.
Το συμφέρον είναι "καλό". Το 99,999% των νεογραικύλων κυλιέται μέσα στο συμφέρον. Βάζει την προσωπικότητά του κάτω από το συμφέρον και ακούς τα πιό τρελά πράγματα (τι να τα κάνω τα αρχαία, έχω χψω στόματα να ταίσω, οπότε πουλάει τα αρχαία και παίρνει 4χ4 -μιάς και αυτό "πεινάει")
Στο βωμό του συμφέροντος έχει εκπορνευτεί (ηθικά) η μισή Ελλάδα και έχει πουληθεί (συνειδητά) η άλλη μισή.
Απ την άλλη, η αλήθεια είναι υποκειμενική. Ας δεχτούμε, οτι υπάρχει αλήθεια πέρα από το συμφέρον. Αν ισχύει αυτό, περιορίζουμε αρκετά τις περιπτώσεις που υπάρχει κάποια αντικειμενικότητα.
Άς δεχτούμε δύο ακραίες θέσεις για να αναπτύξω τη θέση μου.
Οι δύο θέσεις είναι η δική σου, αρχική, που μιλάει για "όμορφα και ωραία" και "τοποθέτησε το θέμα" και αυτή του admin που μιλάει για "θέματα που δεν έχουν σχέση με εσωτερισμό και αναζήτηση"
Πόσο μπορώ εγώ να είμαι αντικειμενικός στην απάντησή μου πρός εσένα, όταν από την μία βλέπω οτι έγινε κάποια παραβίαση των "χρηστών ηθών και εθίμων" αυτού του χώρου και όταν από την άλλη δεν συμφωνώ στην τεχνητή πόλωση και στις ακραίες θέσεις που παίρνουν κάποιοι για να προβληθούν μέσα από την υπερβολή ?
Υ.Γ. Μου άρεσε πολύ η παράθεση εικόνων του φίλου Χέελιος. Όπου έχει δίκιο, έχει δίκιο... !
δεν χρειάζεται πολύ σκέψη, τους ανθρώπους "καταδικάζουμε", όχι το ίδιο το θέμα, εφόσον το πρώτο μήνυμα δεν δείχνει να έχει σκοπό να προσβάλλει κάποια μερίδα ανθρώπων, τέλος πάντων εφόσον πληρεί τους κανόνες.
Θα μπορούσε να φάει την κόκκινη κάρτα και ο συγγραφέας του θέματος, όμως γιατί το ίδιο το θέμα; Το πρώτο κείμενο ήταν μια χαρά, άρα όλα καλά με τους κανόνες. Από κει και πέρα, εφόσον κάποιοι ξέφυγαν ακόμα και ο συγγραφέας, γιατί κλειδώνεται το θέμα; Δηλαδή δεν υπάρχουν άλλα μέλη να συνεχίσουν σε ήπιο ρυθμό;
Πρέπει να ξεμπλέξουν οι όροι συγγραφέας και το σύγγραμα του!

Vril, μην το κάνουμε πολύπλοκο το θέμα, μιλάμε για τα θέματα του forum. Αν σου πω ότι δεν καταλάβα τί θέλεις να μου πεις, θα παρεξηγηθείς ή θα θεωρηθώ αρκετά πεζός;
Όχι.
Έμαθα οτι υπάρχει και εδώ μέσα η λαίλαπα της διαπλοκής ή "κοινωνικής μηχανικής", όπως συνιθίζεται να λέγεται στα "σαλόνια"
Γι αυτό τα μυνήματά μου είναι "πολυεπίπεδα" και απευθύνονται σε "πολλαπλούς αποδέκτες".
Για να το πώ πεζά, ισχύει το ρητό "τα λέω στη νύφη για να τ'ακούει η πεθερά".
Μην ανησυχείς.
Εσύ πάντως είσαι "μιά χαρά"![]()
![]()
![]()
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ.
ΕΠΙΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ...
Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΡAΜΟΓΛΟΥ (ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ) ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΜ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΑNTΜΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ..
ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΘΥΝΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ Zadok ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ..
quote:
Αγαπητέ Telxinas, είναι σαφές ότι όταν ο δημιουργός του θέματος δεν μπορεί ο ίδιος να συντονίσει τη συζήτηση, γιατί ο ίδιος είναι φανατισμένος, η εξέλιξη είναι προδιαγεγραμμένη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ.
Μπορεί να το εγκαταλείψει για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι και ότι πλέον μπορεί να μην υπάρχει στη ζωή. Αυτό σημαίνει ότι το θέμα δεν μπορεί να αναπτυχθεί περισσότερο;
quote:
ΕΠΙΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ...
Ισχύει το παραπάνω.
Επιπλέον όταν ο δημιουργός περιμένει απαντήσεις ή περιμένει μέχρι να γραφτεί κάτι το οποίο θα περίμενε ως απάντηση ή κάτι το οποίο θεωρεί ότι εμπλουτίζει το θέμα του, μπορεί να μπαίνει και απλά να διαβάζει, δεν σημαίνει σε καμμία περίπτωση ότι το παράτησε. Διαφορετικά, αν είναι να συμμετέχει σε κάθε θέμα το οποίο δημιουργεί, τότε θα το κάνει επάγγελμα, δεν είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο, ο προσωπικός χρόνος δεν είναι άπλετος.
Δεν είναι σπάνιο δεύτερα πρόσωπα μέσα στο θέμα να συζητούν και να προσθέτουν στοιχεία κλπ κλπ με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται προοδευτικά
quote:
Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΡAΜΟΓΛΟΥ (ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ) ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΜ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Όταν δημιουργείς ένα νέο θέμα, σημαίνει ότι θέλεις να δημιουργήσεις μια συζήτηση. Σημαίνει ότι ζητάς να μάθεις και νέα πράγματα.
Πώς μπορεί να πει κάποιος ότι δεν έχει πλέον τίποτα να προσφέρει το θέμα του από τη στιγμή που μπορεί κάποιος να προσθέσει κάτι καινούργιο; Είναι ο δημιουργός παντογνώστης;
quote:
ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΑNTΜΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΘΥΝΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ.
Αν και το παραπάνω που έγραψα ισχύει και εδώ, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει:
< %
if TopicStarter=MemberOnline then
Moderate="1"
end if
% >![]()
Κοινώς, να δώσετε δικαιώματα σε κάθε συγγραφέα να μπορεί να κάνει επεξεργασίες, κλειδώματα στα θέμετα του μόνο.
quote:
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ Zadok ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ..quote:
Απάντησα σε αυτό. Ο χρήστης μπορεί να είναι φανατισμένος. Το θέμα όταν ξεκινάει όμως μπορεί να μην είναι φανατισμένο. Είπα εκατό φορές το θέμα όπως ξεκινάει μπορεί και να πληρεί τους κανόνες, άρα γιατί να κλειδωθεί; Τι φταίει το θέμα αν κάποια μέλη παραφέρονται; Απάντηση θα πάρω;

δε θα συμφωνήσω και να σου εξηγήσω το γιατί:
όταν κάποιος ανοίγει μία συζήτηση, είναι σύνηθες να μη δείχνει φανατισμό αμέσως.
Αν το κάνει, απλά δε θα υπάρξει συνέχεια. Ελπίζω ότι με αντιλαμβάνεσαι.
Αν στην πορεία ο ίδιος ο δημιουργός φανατιστεί, αυτό δε δείχνει μία κακοπιστία και μία προκατάληψη από πλευράς του;
Τα θέματα, αγαπητέ μου, είναι άψυχα. Εμείς τους δίνουμε ψυχή.
Αν τα καταστρέφουμε, πρέπει να είναι ευθύνη μας.
Δε νομίζω ότι η δική σου καλή πρόθεση, θα μπορούσε να σώσει το θέμα και ελπίζω να είμαι κατανοητή.
Κλείνοντας, σου επαναλαμβάνω ότι είσαι ελεύθερος να ανοίξεις ένα νέο θέμα και να το έχεις υπό την εποπτεία σου.
.
.

ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΥΝ-ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ 'ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ' ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΑΠΟΨΕ.
ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ;
ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ, ΟΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ, ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΥΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ (ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΟ... ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ!) ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΒΕΝΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΩ, ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ 'ΕΞΟΡΙΑ'(ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ), ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ.
ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΥΤΕ Η ΛΙΓΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM, ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ.
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ; ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.
ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΗΤΗ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ. ΘΕΛΩ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ... (;;;;;;;;)
ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ (!), ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ.
ΚΑΤΑΝΟΩ, ΠΩΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ADMIN. KAI AYTO EKANE. MONO ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. (ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!)
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ... Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΓΕΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ.
Ο ΕΡΜΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ 'ΜΩΡΑ', ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ Η' ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ-ΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟΥΣ...
... ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ OF ΤΟΥ 'ΚΟΝΤΡΟΛ' ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΩ, ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ.
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ... ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΠΩΣ ΠΡΟΤΑΘΕΙ. ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ "ΕΛΛΑΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ".
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.
ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΟΣΗ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΗΤΕΡΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΧΟΥΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ 'ΑΚΟΥΣΑΤΕ'.
ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ!
ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....
ΦΙΛΗ AZΩΕΛ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ..
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ?????
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ....
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ESOTERICA.gr.
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΘΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΜΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΓΟΥΣ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ...
Ε ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.
ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Η διαμαρτυρία σου εκφράζει και εμένα.
Στεναχωρέθηκα ιδιαίτερα για το κλείδωμα του συγκεκριμένου θέματος, αφού ήταν το πρώτο που έψαχνα κάθε φορά που επισκεπτόμουν τον χώρο.
Αγαπητοί συντονιστές ΔΕΝ δώσατε απάντηση στο ερώτημα του φίλου telxinas
Αν ο δημιουργός του θέματος παρανόμησε να αποβληθεί αυτός, και όχι το θέμα!!!
Γιατί το τόπικ και όχι μόνο οι χρήστες που παραβιάζουν τους κάνονες;
Ειδικά όταν είναι και υπότροποι!!
Αν αποφασίσεις φίλε telxinas να ανοίξεις ανάλογο θέμα θα είμαι «συνδρομιτής»
Δυστυχώς οι περισότεροι από εμάς "εχουμε δίκιο" και αν δεν μας αναγνωριστεί, αμέσως,αρχίζουμε και ζητάμε βοήθεια από τους διαχειρίστές, του στυλ:
"Διώξτε τον διότι δεν συμφωνεί μαζί μου,δεν συμφωνεί με εμένα που είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σωστός και κατέχω την αλήθεια".
Αν μας ζητήσεις το λόγο,"γιατί κάνατε το σάιτ πορνοπεριοδικό ή σαν το δελτίο ειδήσεων του ALTER;",η απάντησει θα είναι:
"Δεν φταιω εγώ αλλά αυτοί που δεν ασπάστηκαν την άποψή μου.Είναι δυνατόν να πιστεύουν τέτοια πράγματα;Διαγράψτε τους".
Ευτυχώς είναι γραφικές μειωνότητες με γνωστά κίνητρα αλλά προσβάλλουν το σάιτ.
Αυτό που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους διχειριστές του σάιτ !
Σε όλους σας για την πολύ καλή δουλειά σας !
Όλα τα σοβαρά μέλη του φόρουμ πιστεύω είναι δίπλα σας !
Μακάρι κι εγώ να μπορούσα να συνεισφέρω κάτι.
Ναι !
Μπορώ ! ! !
Να μην δυσκολεύω το έργο σας και στις συζητήσεις που συμμετέχω να με διακρίνει η τάση για ευγενή διάλογο προς αναζήτηση γνώσης και όχι η καθιέρωση των απόψεών μου.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ! συμμετέχω

quote:
:
--------------------------------------------------------------------------------
αμα δεν σου αρεσει ο
πατριωτισμος τραβα μεινε στην Τουρκια.
--------------------------------------------------------------------------------
Αυτή η έκφραση, μια και έδωσες το παράδειγμα, δείχνει σεβασμό εκ μέρους του δημιουργού του θέματος προς το συν-γραφόμενό του;Αγαπητέ Telxinas, είναι σαφές ότι όταν ο δημιουργός του θέματος δεν μπορεί ο ίδιος να συντονίσει τη συζήτηση, γιατί ο ίδιος είναι φανατισμένος, η εξέλιξη είναι προδιαγεγραμμένη.
Αν πιστεύεις ότι μπορείς να αναλάβεις την ευθύνη μίας τέτοιας συζήτησης, εν ευθέτω χρόνω νομίζω ότι είσαι ελεύθερος να ανοίξεις ένα νέο θέμα.
.
Ναι...
quote:
Απεστάλη: 21/08/2004, 13:42:20
Kronos22 και Δημ.,Αυτιστικά ή απλά καθυστερημένα;
quote:
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟΣ, τελικά!!!
quote:
Υπέθετα ότι ο φίλος Hermes, που αγαπά τόσο τον Αρχαιο-Ελληνικό πολιτισμό, θα μας είχε φορέσει τα "γυαλιά" ήδη, αλλά φαίνεται ότι προτίμησε να πάει να ρίξει καμμιά βουτιά στις ωραίες μας θάλασσες...
Ωχ...μα τι ηθος, τεκτονικον...
quote:
ΞΑΝΑ ΡΩΤΩ,ΠΙΑ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΗ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ???Εσύ ξαναρώτα, αλλά δεν βρίσκω το λόγο να ξανα-κοπιάσω να σου απαντήσω...
Εχεις δικιο Zadok...καθολου ηθος.
Δημοκρατια δεν εχουμε ακομα...?

"Carpe diem, qua minimum credula postero..."
Hermes, καλό θα ήταν (και πιο έντιμο), αφού έκανες τον κόπο να παραθέσεις επιλεκτικά κείμενα από ένα άλλο θέμα του esoterica, να βάλεις και τον ανάλογο σύνδεσμο, ώστε να μελετήσουν οι εδώ συμμετέχοντες και να σχηματίσουν άποψη ιδίοις όμμασι για το πόσο σχέση έχουν τα όσα αναφέρεις, με τα όσα συζητιούνται εδώ.
Παρ' όλα αυτά, παραμένει η διαπίστωσίς μου ότι ΕΣΥ άνοιξες ένα θέμα το οποίο ΕΣΥ ο ίδιος φανάτισες με τον προσφιλή σου τρόπο και το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο.
Δημοκρατία έχουμε φυσικά. Εσύ γράφεις και κάποιος κλειδώνει.
Έχεις αντίρρηση;
.
.

quote:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ! συμμετέχω
Και εγω...δυναμικα στον αγωνα,υπερ της απεξαρτησης...κατω η Χουντα!
quote:
Όλα τα σοβαρά μέλη του φόρουμ πιστεύω είναι δίπλα σας !
Υποθετω πως εσεις...ααα...μαλλον...εργαζεσθε ως Lawyer...
Υ.Γ.
Αγαπητη ΑΖΩΕΛ, μη νιωθεις υπαιτια για τιποτα...Το ESOTERICA.GR/FORUMS
θα σε μαθει, μεσα απο "Όλα τα σοβαρά μέλη του φόρουμ" την πραγματικη
ενοια της Δημοκρατιας -> Κατα Χιτλερ.
ΑΑΑΑ....τι αλλο θα δουν τα ματια μου.
ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ...
Και αυτος σε εμας...οπως και ΙΣΟΤΗΤΑ.
Zadok
quote:
Αν στην πορεία ο ίδιος ο δημιουργός φανατιστεί, αυτό δε δείχνει μία κακοπιστία και μία προκατάληψη από πλευράς του;
Μαθημα ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ.
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η Δημοτική Εκπαίδευση υιοθετεί το ελλαδικό Αναλυτικό Πρόγραμμα και τα βιβλία “Ή γλώσσα μου". Εδώ επιχειρείται μια συνοπτική παρουσίαση των επιδιώξεων των διάφορων τομέων του γλωσσικού μαθήματος.
Η γλώσσα ενσαρκώνει τη βαθύτερη φυσιογνωμία κάθε λαού, αποτελεί σημείο ανακεφαλαίωσης και συναίρεσης όλων των στιγμών της διαχρονικής διαδρομής του, είναι απόσταγμα από μνήμες και καταβολές, που δένονται με το είναι του και τον βοηθούν να συνειδητοποιεί την ιστορική του διάρκεια και την ιδιοπροσωπία του.
Η γλώσσα αποτελεί το κυριότερο μέσο επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους και μέσο έκφρασης των σκέψεων, των συναισθημάτων και των εμπειριών τους. Η γλώσσα και η σκέψη αλληλοεπηρεάζονται. Στο σχολείο η γλώσσα δεν αντιμετωπίζεται μόνο ως ένα θέμα του Αναλυτικού Προγράμματος, αλλά καλλιεργείται και αναπτύσσεται σε όλα τα μαθήματα και διέπει όλες τις πτυχές της σχολικής ζωής.
Το γλωσσικό μάθημα πρέπει να αντιμετωπίζεται ενιαία. Στο Αναλυτικό Πρόγραμμα, όμως, η γλώσσα χωρίζεται σε επιμέρους τομείς, για να διευκολυνθεί η ολόπλευρη καλλιέργειά της.
Και καταληγουμε....στο οτι...
Φανατισμος = Βλακεια.
Φανατισμος = Καθετοτητα Βλακειας.
Φανατισμος = Μηδενισμος κριτικης σκεψης.
Φανατισμος = Μαζοποιηση Ιδεων.
Φανατισμος = Μηδενιμσος γενικα.
Φανατισμος = Μεσαιωνισμος.
Φανατισμος = Χουντα.
Φανατισμος = Επιβολη Δυναμης (Χωρις κριτικη σκεψη και δημοκρατια.)
Φανατισμος = και αλλα πολλα...

"Carpe diem, qua minimum credula postero..."