- Παραξενες Ιστοριες Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
xanthipiΝέο Μέλος
καλησπέρα σας και πάλι...Να σαι καλά Νικόμαχε που με το black χιουμορ σου γελάμε και λίγο...Οσο για το θέμα..Η αλήθεια είναι οτι εκ των υστέρων μάθαμε οτι στο σπίτι που μέναμε τότε πριν απο εμάς μένανε κάτι περίεργοι τύποι που μάλλον ασχολιόντουσαν με μαγεία,και αυτό γιατί είχαν συγκεντρώσεις μετά τα μεσάνυχτα, καθώς και οι τοίχοι ήταν μαυρισμένοι απο κεριά..αυτά απο φήμες...Αν αληθεύουν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνδέονται αυτά με την αιώρηση του κρεβατιού..Οσο για το αν φοβάμαι η απάντηση είναι καθόλου,είναι κάτι που πέρασε και δεν μας ξαναενόχλησε ποτέ, απο την άλλη μαζί με άλλα περιστατικά που μου έτυχαν απόκτησα την δίψα να μάθω και άλλα για το μεταφυσικό...
Αυτες τις μερες θα ανέβω Σανατοριο να κανω EVP και ότι αλλο μπορώ....τελικά έχει καποιος εμπειρια δική του ή αλλουνου να μας πει ή όσα ακουγονται για εκεί ειναι απλά φήμες?
ΗΧΩΜέλος
βρε εσυ ,ραντεβού θαρεις ότι θα σου εχουν;
εγω όλα αυτά τα παλαβα δεν τα πολύ πιστευω, αλλα εδώ και χρονια ακουω σχεδόν κάθε βραδυ ένα βαδισμα από τον δρομο. παραθυρο και δρομος απεχουν 5 μετρα το λιγοτερο.
οσες φορες και αν ειχα βγει εξω δεν ειδα τιποτα, ουτε και από τον επανω οροφο εβλεπα καποιον να περπαταει.
καποια στιγμη περνω λαθος δρομο και με βγαζει στο παλιο στρατοπεδο συγκέντρωσης Μπελζεν
ΤΟ Μπελζεν ηταν στρατοπεδο χωρις θαλαμους αεριων. Αλλα με αρκετη ασιτια και εκτελεσης.
Τοσα χρονια ακουω αυτο το βαδισμα δεν το βλεπω αλλα δεν το λεω και φαντασμα.
εγω όλα αυτά τα παλαβα δεν τα πολύ πιστευω, αλλα εδώ και χρονια ακουω σχεδόν κάθε βραδυ ένα βαδισμα από τον δρομο. παραθυρο και δρομος απεχουν 5 μετρα το λιγοτερο.
οσες φορες και αν ειχα βγει εξω δεν ειδα τιποτα, ουτε και από τον επανω οροφο εβλεπα καποιον να περπαταει.
καποια στιγμη περνω λαθος δρομο και με βγαζει στο παλιο στρατοπεδο συγκέντρωσης Μπελζεν
ΤΟ Μπελζεν ηταν στρατοπεδο χωρις θαλαμους αεριων. Αλλα με αρκετη ασιτια και εκτελεσης.
Τοσα χρονια ακουω αυτο το βαδισμα δεν το βλεπω αλλα δεν το λεω και φαντασμα.
καποια βαση θα εχει , εκτος αν βγενει κανες ναζι αξιοματικος του τοτε
Θα καλέσουμε τπτ να βγει ο χειμώνας φέτος?? θελω δράση...
Διαγραφή διαφήμισης
Που είστε ρε παιδιαα??? Θελω Σατανάδεςςςς πολλουςςςςς και πνεύματαα!!!! ΠΕθαμένουςς!!!
"Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 11888 θέματα. Υπάρχει/ουν 6 ενεργό/ά θέμα/τα από την τελευταία σας επίσκεψη."
Τυχαίο;
Δεν νομίζω
Για πάμε φέτος να καλέσουμε κάτι...δεν βλέπω ζωή στο φόρουμ!!! Ελα να ανατριχιασουμε λίγο φιλαράκια μου!!!
quote:
"Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 11888 θέματα. Υπάρχει/ουν 6 ενεργό/ά θέμα/τα από την τελευταία σας επίσκεψη."Τυχαίο;
Δεν νομίζω
'Οντως... ![]()
![]()
quote:
Απεστάλη: 13/11/2018, 01:04:42Για πάμε φέτος να καλέσουμε κάτι...δεν βλέπω ζωή στο φόρουμ!!! Ελα να ανατριχιασουμε λίγο φιλαράκια μου!!!
Γκασμά το Halloween πέρασε...Μάλλον αργά ξύπνησες....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Απο τότε που βγηκε το NETFLIX σταμάτησαν οι επικλήσεις και οι ανυσηχίες του υπερπέραν...κρίμα... οσες φορές εχω καλέσει κοσμο για ouija ολοι φοβουνται και πανε να παιξουν PS4.... πως γιναμε έτσι.