- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Εγώ στις 10/5 συνδέομαι με forthnet στα 10mbps και σεις μου λέτε για πόλεμο? Αφήστε με να το χαρώ λίγο!!![]()

απλα λυπαμαι
λυπαμαι που τετοια ατομα λεγονται ανθρωποι
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9170#321671
Edited by - gigenis on 29/04/2007 19:21:22
quote:
λυπαμαι λυπαμαι που υπαρχουν σημερα ατομα που περιμενουν τον θανατο,ακρωτηριασμο,βιασμο σωματικο και ψυχικο,τον ξεριζωμο και την γεννοκτονια εκατομυριων ανθρωπωναπλα λυπαμαι
λυπαμαι που τετοια ατομα λεγονται ανθρωποι
Εδώ περιμένουν τον Χριστό σαν μακελάρη να σφάξει τους εχθρούς τους...
Πες τα ρε gigenis γιατί όταν τα λέω εγώ online-Τούρκο και πράκτορα της MIT με λένε...

quote:
Πες τα ρε gigenis γιατί όταν τα λέω εγώ online-Τούρκο και πράκτορα της MIT με λένε...
και εβραιο και σατανιστη και δρακονιανο και εγκαθετο απο τους διεθνεις συνομοσιολογους και γενικα οτι μπουρδα τους ερθει στο μυαλο θα σε πουν οταν τους δειχνεις οτι ειναι λαθος
quote:
Ναι καλέ πες μας για να ξέρω:
Να φύγω στα βουνά, να σκάψω πυρηνικό καταφύγιο, να μαζεύω προμήθειες...
Τόση δουλειά και είμαι μόνο ένας άνθρωπος - δώστε μου χρόνο να τα προλάβω όλα.
Δεν χρειαζεται να σκάψουμε πυρηνικό καταφύγιο,θα πάμε στην σπηλιά της Πεντελης οπου οι πυρηνικές βόμβες θα εξοστρακιστουν απο τα αντιβαρυτικα κύματα![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
και εβραιο και σατανιστη και δρακονιανο και εγκαθετο απο τους διεθνεις συνομοσιολογους και γενικα οτι μπουρδα τους ερθει στο μυαλο θα σε πουν οταν τους δειχνεις οτι ειναι λαθος
γκουχ..γκουχ...
.......................
Επι του θέματος.
Προφητείες τυπου "θα έρθουν καλυτερες μερες,κατα τις οποίες θα τσακίσουμε τους εχθρους μας,θα μαμαμε και θα δέρνουμε,θα φαει η μυγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι,όλοι θα μας προσκυνούν και θα μας τρέμουν κτλ." θα βρείτε σε άπειρες παραλαγες σε όλους τους λαούς.Είναι εκφράσεις της πικρας,της απογοήτευσης,της οργής και της ντροπής απο τις ηττες του καθε λαού στις εκάστοτε διεκδικήσεις του και μάλιστα όσο πιο πολλες καρπαζιες έχει φάει ο λαός τόσο πιο μεγαλόστομα είναι τα περιεχόμενα τους...

The plural of anecdote is not data.
quote:
γκουχ..γκουχ...
μια "θεραπεια" με το παπιμι του μεγιστου παπα και θα γινεις περδικι
δρακονιανη πρακτορισα
Edited by - gigenis on 29/04/2007 21:31:02
quote:
μια "θεραπεια" με το παπιμι του μεγιστου παπα και θα γινεις περδικι
δρακονιανη πρακτορισα
Χμφφφ!Δεν πιάνει μία μπρος στην θεραπεία με το δωδεκάουρο,ταχυονικης τεχνολογιας,βιονικό μαστίγιο μου...

The plural of anecdote is not data.
Άσχετα με το πως σε αποκαλούν και το ποιός είσαι, αν έχει ορθότητα αυτό που λές και δεν είναι πλανεμάνο και είναι σωστό, πρέπει να το παραδεχτούμε και να αποδεχτούμε.
Έχεις την εντύπωση ότι έχω την δυνατότητα να δημιουργίσω τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Κατ' αρχήν δεν χαίρομαι, γιατί μια γαλήνια ζωή και τα ονειρα μου δεν εξυπηρετούνται απο τον πόλεμο.
Απο εκεί και πέρα, έχω πεί την ιστορία με την πόλη "Νινευή". (αν ξέρεις)
"Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα" λένε και κάτι θα ξέρουν οι παλιότεροι, απο εκεί και πέρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε την ιστορία που υπάρχει, καθώς και την τύχη του καθενός απο τις πράξεις του, αν ο ίδιος δεν θέλει να την αλλάξει.
Φαντάζομαι έχεις σκεφτεί και εσύ τον δικό σου θάνατο άπειρες φορές, χώρίς όμως να κλάψεις, να στεναχωριθείς ή και χωρίς ιδιαίτερο συνάισθημα.
Έτσι και αλλιώς, ο θάνατο θα μας βρεί όλους, αργά ή γρήγορα, αλλά κατα μια άλλη έννοια δεν υπάρχει θάνατος.
Αν επιλέξει ο Θεός, να φύγουν πλήθος κόσμου (ξεπληρόνοντας τα χρέη των προγόνων τους) "νωρίς" απο αυτή την γήινη ζωή, αυτό δεν σημαίνει ότι τους τιμωρεί κιόλας.
Η τιμωρία είναι δεν είναι σε αυτή την ζωή αλλά μετα, τότε και η δικαιωσήνη.
Είναι όντως λιπηρά αν γίνουν αυτά και μακάρι να μην γίνουν, αλλά όπως θα έχεις ακούσει τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Εδώ όμως πρέπει να ξέρεις ότι αυτό που κάνουν μερικά άτομα μεταξύ αυτών και εγω, είναι να βγάλουμε μια άκρη απο τις προφητείες, για το τι μέλει γενέσται.
Αυτό δεν μας κάνει σοφούς για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα σωστά και καλά και ούτε μας κάνει ανόμαλους να χαιρόμαστε με τον θάνατο ανθρώπων.
quote:
Η πλακα ειναι οτι και αλλοι λιγοτερο γνωστοι γεροντες εχουν πει παρομοια.
Διαβασα χτες στον πρωτο τομο του μεγαλου αγιου γεροντοες Σιμωνος του Αρβανιτη, οτι θα ερθει μια στιγμη που οι Ελληνες θα πεινασουν πιο πολυ απο το 40. ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΙΤΟΠΟΙΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ κατι τετοιο ειχε πει και ο π. Παισιος συνδυαζοντας το με τα γεγονοτα της Πολης.Με τις προφητειες μπορει ο ανθρωπος να παθει ζημια και να ηεχασει τη σωτηρια του. Επισης, οπως ενας αγιορειτης γεροντας μου ειχε πει καλυτερα να μη γινουν οι προφητειες γιατι θα πεθανει πολυς κοσμος (και Τουρκοι) και ως χριστιανοι πρεπει να λυπουμαστε για τουτο.
δεν είναι δικά μου λόγια αυτά, τα βρήκα.