- Βουητο στο κεφαλι - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Σου εύχομαι να έχεις καλή συνέχεια.
Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.
Εάν αντιμετωπίζεις κάποιο τεχνικό πρόβλημα και δε μπορείς να γράψεις με ελληνικά, θα μπορούσες να μπεις στο σχετικό θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Εκεί μπορείς να βρεις κάποιες προτεινόμενες λύσεις που ίσως σε βοηθήσουν.
Εάν δε μπορεί να σε βοηθήσει κάποια από τις προτεινόμενες, θα μπορούσες φυσικά να το αναφέρεις. ![]()

In anticipation of my resurrection...
http://kourkoubini.blogspot.com/2006/04/melissa-officinalis.html
quote:
DELTA4 TOYΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΝΑ ΒΟΥΗΤΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ.ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΑΡΥΔΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΗΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑ.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Δεν ξέρω αν έχω Tinitus γιατί είναι πολύ φρέσκο ακόμα αλλά οι περιγραφές τον περισσοτέρων ταιριάζουν. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι στον υπολογιστή ο ήχος του συντονίζεται και είναι σαν το σφύριγμα στο κεφάλι.
nikos spyropoulos
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΗ.
ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΜΑΣ,
ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ.
8/9/2010
Με κυρίεψε πανικός, άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως τρελάθηκα ή κάτι αναλογο, πεταγόμουν στον παραμικρό ήχο. Κατά τη διάρκεια της εξεταστικής, μια κοπέλα σε πέντε μέτρα αποσταση έσβηνε κατι με τη σβήστρα της και όμως την άκουγα. Η ακοή μου δεν μειώθηκε, ίσα ισα.
Πήγα στο νοσοκομείο όπου μου διέγνωσαν μια δυσλειτουργία στο αριστερό αυτί αλλά τίποτα παραπάνω. Θα πάω στον ωρλ τη Δευτερα.
Φοβάμαι πάρα πολύ πως δεν θα ξανανιώσω ήρεμα, πως δεν θα φύγει ποτέ.
Νιώθω πολύ πεσμένη ψυχολογικά, έχετε καμία συμβουλη; Αν ξέρετε και τίποτα για το κόστος επίσκεψης σε ωρλ ή θεραπειών, θα το εκτιμούσα πολύ.
Σας ευχαριστώ.
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ !
CHARMED
Το είπα στον ωρυλά μου, που είναι και στρατιωτικός γιατρός και ελεγξε την ακοή μου και είπε ότι είναι πολύ καλή, και ότι αν ήθελα να πήγαινα στο στρατιωτικό νοσοκομείο να με κοιτάξουν και με ένα μηχάνημα που έχουν εκεί που βγάζει υπερήχους και υποηχους να δουν τι ακούω από αυτά (να δουν κι αν δουλεύει το μηχάνημα γιατι δεν το χρισιμοποιουν πουθενά είπε αστειευόμενος).
Δεν έχω πάει ακόμα αλλα γενικά έχω αρχίσει να κλείνω τελείως τον υπολογιστή πριν κοιμηθώ, το κλείνω από το UPS, κλείνω και τα ηχεία, πάλι ακούω το βουητό αλλα δεν μέ ενοχλεί τόσο. Γενικά ακούω όλους τους μικροηχους που βγάζουν τα μηχανήματα και πιστεύω είναι από αυτό αλλα το έχω συνηθίσει, άλλωστε αν έχω φασαρία διπλα μου όπως τον υπολογιστή αυτή τι στιγμή δεν το ακούω καθόλου...
Last
Οι συχνότητες αυτές ξεκινούν απο τους 20 Hz και η πιο υψηλή για νέα άτομα είναι γύρω στους 18 Khz.
Τα ζώα ειδικά οι σκύλοι μπορούν να ακούσουν συχνότητες ακόμα και 60 Khz, συχνότητες που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στον ανθρώπινο εγκέφαλο εαν αυτός μπορεί να τις συλλάβει.
Υπάρχει ενα κύκλωμα που κάποιος να μοντάρει ή να δανειστεί απο κάποιον που ασχολείται με τον ήχο-τα ηλεκτρονικά που λέγεται γεννήτρια συχνοτήτων. Καλό θα είναι βέβαια η γεννήτρια αυτή να έχει και οπτική ένδειξη. Η γεννήτρια αυτή μπορεί να δώσει ενα ακουστικό σήμα απο 9 hz εως 100 khz. To σήμα αυτό μπορεί να οδηγηθεί με εναν γραμμικό ενισχυτή ήχου οπου θα αυξήσει τα db σε ενα μεγάγωνο τύπου tweeter. Τα μεγάφωνα αυτά μπορούμε να τα ξηλώσουμε απο ενα HI FI αφού τα αποσυνδέσουμε απο τα crossover τα οποία είναι υπεύθυνα για το ψαλίδισμα των υψηλών συχνοτήτων και να δοκιμάσουμε μέχρι ποιές συχνότητες μπορούμε να ακούσουμε.
Η υπερακουστική καλό θα είναι να μην συνδέεται με τις εμβοές της ακοής καθώς αυτές μπορεί να προέρχονται απο χίλιους λόγους είτε άγχους είτε φλεγμονών ή αλλων παθήσεων.
Η υπερακουστική είναι ενα υπερφυσικό φαινόμενο και καλό θα είναι αν κάποιος ανακαλύψει οτι συμβαίνει κάτι τέτοιο να συμβουλευτεί εναν ειδικό..