ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ρωμιοι = Ελληνες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ρωμιοι = Ελληνες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

skartados30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
30/12/2010, 15:50:44
quote:

Έτσι νομίζεις εσύ.

Απλα εγω ετσι θα εκανα στη θεση σου.
30/12/2010, 16:04:08
skartados μην απαντάς στον Nosferatu the Vampyre είναι το γνωστό τρολ λούπους

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

30/12/2010, 16:04:49
quote:
Πρόβλημα δικό σου. Εγώ δεν είμαι καν κάτοικος του Ελλαδιστάν και μπορώ να πω με ευκολία ότι η διαχείριση της απάτης και της ηλιθιότητας να σας ονομάσουν Έλληνες, μόνο κακό σας έκανε.

Τι καιρο εχει στα τιρανα;

30/12/2010, 16:16:55
quote:

skartados μην απαντάς στον Nosferatu the Vampyre είναι το γνωστό τρολ λούπους

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Ο λουπους αθεε,εχει τα αρχιδια σε αυτο το θεμα,να πει αυτο,που πολλοι εδω μεσα θα ηθελαν να πουν ,αλλα επειδη ειναι πονηροι,ξερουν να κρατανε τα προσχηματα.
30/12/2010, 16:27:50
Λουπους,κανενας δεν μιλησε για ανωτερους και κατωτερους λαους.Οσο για τα αλλα που λες για φραγκους κ.τ.λ.,θα σου δωσω μια συμβουλη.Μην αντιγραφεις απο αλβανικες-πακιστανικες-αφγανικες κ.τ.λ. σελιδες.Σταματηστε να τρωτε τον παπα τους.....αν οχι,τουλαχιστον μη το παιζετε και ψαγμενοι...
30/12/2010, 16:27:57
είναι γνωστό ότι έχουμε πολλούς κομπλεξικούς που φθονούν το μεγαλείο της αρχαίας ελλάδας, τέτοιοι υπάρχουν σε κάθε λαό και έχουν αυτόν τον φθόνο γιατί έχουν ποτιστεί με το δηλητήριο της μονοθεϊστικής θρησκείας
νομίζουν ότι αν πουν καλό λόγο για κάποιον λαό που δεν λατρεύει την δική τους θεότητα αλλά την όποια άλλη, τότε θα τιμωρηθούν από τον θεό τους

Φρίντριχ φον Σίλλερ

30/12/2010, 16:36:35
quote:
είναι γνωστό ότι έχουμε πολλούς κομπλεξικούς που φθονούν το μεγαλείο της αρχαίας ελλάδας, τέτοιοι υπάρχουν σε κάθε λαό και έχουν αυτόν τον φθόνο γιατί έχουν ποτιστεί με το δηλητήριο της μονοθεϊστικής θρησκείας
νομίζουν ότι αν πουν καλό λόγο για κάποιον λαό που δεν λατρεύει την δική τους θεότητα αλλά την όποια άλλη, τότε θα τιμωρηθούν από τον θεό τους

Δεν ειναι μονο αυτο αθεε.Το ονομα ελλας,θυμιζει το μεγαλειο του λαου μας στην προ χριστου εποχη.Και αντι οι βλακες να ειναι περηφανοι,αυτοι εχουν δηλητηριαστει απο διαφορους κομπλεξικους και βγαζουν ολη τους τη πικρα.

Αλλα το πιο ωραιο ποιο ειναι;Οτι οι θρησκοληπτοι αυτοι,συμφωνουν για το παρελθον της ελλαδας με τους αθρησκους εθνομηδενιστες ψευτοαριστερους.Δες μια σελιδα των απολογητων -αλβανων,και των ψευτοαριστερων-εθνομηδενιστων για την ελληνικη προιστορια και θα δεις οτι αντιγραφουν ο ενας τον αλλον.Κατα τα αλλα αυτοι ειναι αντιπαλοι......και ο νοων νοητω

30/12/2010, 17:02:13
Τελικα αποφασιστε ρε παιδια.Αυτοι οι καταραμενοι ελληνες τι ηταν;Αθεοι,θεοσεβουμενοι,η προ χριστου-χριστιανοι που λενε οι αλβανοι που αντιγραφει ο ευρωπαιος;Η μαλλον ηταν αυτο που λεει ο αριστος....ολα μαζι και το καθενα μονο του,το ιδιο ειναι....

Ξερεις τι γινεται ομως λουπους;Αν διαβαζεις τους αρχαιους θελοντας να βρεις οτι ηταν αθεοι για να συμφωνουν με σενα ,αθεους θα τους βρεις.

Αν διαβαζεις τους αρχαιους ,θελοντας να βρεις οτι ηταν πιστοι-θεοσεβουμενοι σαν και σενα-ετσι θα τους βρεις.

Αν επισης διαβαζεις τους αρχαιους ,θελοντας να βρεις οτι ηταν προ-χριστου-μωαμεθ-βουδα,αντιστοιχα χριστιανοι-μουσουλμανοι-βουδιστες,ετσι θα τους βρεις.

Με λιγα λογια,οταν ο καθενας διαβαζει δηλητηριασμενος απο την ιδεολογια του και ψαχνει στηριγματα,πολυ πιθανον να τα βρει....αλλα τοτε απλα θα κοροιδευει τον εαυτο του.

30/12/2010, 17:05:39
Το θεμα ομως λουπους ειναι,οτι ολοι ψαχνουν δεκανικια στα πιστευω τους μεσα στην αρχαια γραμματεια.Και αυτο τα λεει ολα.....
30/12/2010, 17:16:05
quote:
Αυτο ειναι το προβλημα. Ολα ηταν, χαος ηταν, ακομα και παιδεραστες ηταν.

Αλλο ενα θεμα αθεε,που οι δηθεν εχθροι αθεοι εθνομηδενιστες ψευτοαριστεροι συμφωνουν με τους δηθεν χριστιανους αλβανοαπολογητες.Και φυσικα λουπους μετα απο αυτο που ειπες,παπαρια εχεις διαβασει αρχαιους ελληνες.Αντιγραφεας αλβανικων σελιδων και εσυ......Αντε καλη χρονια ρε φιλε.Απλως ηθελα να δω αν εισαι πραγματι ψαγμενος η καλοκουρδισμενο ρομποτακι του ανθελληνισμου.....τωρα σε καταλαβα και εσενα.Αν ομως καποια στιγμη θελεις να μαθεις την αληθεια για αυτο το θεμα,δεν εχεις παρα να μου το ζητησεις....και θα ανοιξουμε ειδικο θεμα να τα πουμε.

30/12/2010, 17:30:29
quote:

Τελικα αποφασιστε ρε παιδια.Αυτοι οι καταραμενοι ελληνες τι ηταν;Αθεοι,θεοσεβουμενοι,η προ χριστου-χριστιανοι που λενε οι αλβανοι που αντιγραφει ο ευρωπαιος;Η μαλλον ηταν αυτο που λεει ο αριστος....ολα μαζι και το καθενα μονο του,το ιδιο ειναι....

Ξερεις τι γινεται ομως λουπους;Αν διαβαζεις τους αρχαιους θελοντας να βρεις οτι ηταν αθεοι για να συμφωνουν με σενα ,αθεους θα τους βρεις.

Αν διαβαζεις τους αρχαιους ,θελοντας να βρεις οτι ηταν πιστοι-θεοσεβουμενοι σαν και σενα-ετσι θα τους βρεις.

Αν επισης διαβαζεις τους αρχαιους ,θελοντας να βρεις οτι ηταν προ-χριστου-μωαμεθ-βουδα,αντιστοιχα χριστιανοι-μουσουλμανοι-βουδιστες,ετσι θα τους βρεις.

Με λιγα λογια,οταν ο καθενας διαβαζει δηλητηριασμενος απο την ιδεολογια του και ψαχνει στηριγματα,πολυ πιθανον να τα βρει....αλλα τοτε απλα θα κοροιδευει τον εαυτο του.

συμφωνώ απόλυτα με το μήνυμα σου, δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που θα ψάξουν κάτι χωρίς να φοράνε παρωπίδες

Φρίντριχ φον Σίλλερ

30/12/2010, 17:31:07
quote:
ειναι και οι πιο γνησιοι απογονοι των Ελληνων (αν αυτοι υπαρχουν).

Εγινε φιλαρακι.Καλο διαβασμα απο το μπουλγκμαρκ

30/12/2010, 17:37:30
quote:

Και εσεις ΔΕΝ εισαστε μεσα σε αυτους. Εγω τουλαχιστον προσπαθω.

Σε καλο δρομο εισαι.Λιγο μπουλγκμαρκ,λιγο αλβανοαπολογητες,λιγο λιθοξοου,θα τη βρεις την ακρη σου

30/12/2010, 17:52:40
Το ποιοι εχουν ψυχωσεις και κομπλεξ φαινεται.Σε κουρδισανε να μισεις τους προγονους σου και την ιστορια σου.Σε βαλανε να πιστεψεις πως ο ελληνισμος χαθηκε,πως εισαι σλαβος-ρωμαιος-αλβανος-τουρκος κ.τ.λ.Σου ειπανε για λεννηδες που εξαφανιστηκαν μεσα στη λαικη παραδοση,σε δηλητηριασαν μαγκα.Ποτε ομως δεν ειναι αργα.Σε ευχομαι τα καλυτερα....
VELISSARIOSΜέλος
30/12/2010, 19:27:27
Σκαρταδε γιατι θυμωνεις?και εσυ τα ιδια δεν λες με το παλικαρι απο την στιγμη που ευσεινηδητα κοβεις την γραμμη του Ελληνισμου στο 1 αιωνα μ.χ και την επαναφερεις στο 1821?εσυ δεν εισαι αυτος που αφοριζεις 1500 χρονια ελληνισμου και οσα αυτος εκανε μονο και μονο επειδη ειχε αλλη θρησκεια και αλλο ονομα?Εγω τον φιλο που α γραφει αυτα τουλαχιστον τον βρισκω ειλικρινη.η δεχεσε την συνεχεια του Ελληνισμου στο περασμα των αιωνων η κατσε κανε εξετασεις dna σε 10 μυρια συμπολιτες μας .

Ενας Θεος μια θρησκεια ενα κρατος.

30/12/2010, 19:34:37
quote:

Σκαρταδε γιατι θυμωνεις?και εσυ τα ιδια δεν λες με το παλικαρι απο την στιγμη που ευσεινηδητα κοβεις την γραμμη του Ελληνισμου στο 1 αιωνα μ.χ και την επαναφερεις στο 1821?εσυ δεν εισαι αυτος που αφοριζεις 1500 χρονια ελληνισμου και οσα αυτος εκανε μονο και μονο επειδη ειχε αλλη θρησκεια και αλλο ονομα?Εγω τον φιλο που α γραφει αυτα τουλαχιστον τον βρισκω ειλικρινη.η δεχεσε την συνεχεια του Ελληνισμου στο περασμα των αιωνων η κατσε κανε εξετασεις dna σε 10 μυρια συμπολιτες μας .

Ποια γραμμη εκοψα;Σου ειπα οτι ΚΑΙ οι ελληνες λεγοταν ρωμιοι.Και εχω ξαναπει οτι αυτοι οι ελληνες που λεγοταν ρωμιοι,ηταν εν δυναμει ελληνες,οπως αποδειχτηκε.Το θεμα ειναι ομως οτι πολλοι ελληνες ειναι σημερα τουρκοι εξαιτειας των 2 ισμων που μας χωρισαν.Εχω πει δε και το αλλο.Αν γινομασταν ολοι μουσουλμανοι,τωρα θα ημασταν 30.000.000 ελληνες,οπως οι κουρδοι που δεν χωριστηκαν.Αν θελουν οι τουρκοι να αποδυναμωσουν τους κουρδους,ας κανουν τους μισους χριστιανους και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους......Ο ελληνισμος ποτε δεν επαψε να υπαρχει,απλα καποιοι τον διαμελησαν.

VELISSARIOSΜέλος
30/12/2010, 19:37:38
quote:

quote:

Ποια γραμμη εκοψα;Σου ειπα οτι ΚΑΙ οι ελληνες λεγοταν ρωμιοι.Και εχω ξαναπει οτι αυτοι οι ελληνες που λεγοταν ρωμιοι,ηταν εν δυναμει ελληνες,οπως αποδειχτηκε.Το θεμα ειναι ομως οτι πολλοι ελληνες ειναι σημερα τουρκοι εξαιτειας των 2 ισμων που μας χωρισαν.Εχω πει δε και το αλλο.Αν γινομασταν ολοι μουσουλμανοι,τωρα θα ημασταν 30.000.000 ελληνες,οπως οι κουρδοι που δεν χωριστηκαν.Αν θελουν οι τουρκοι να αποδυναμωσουν τους κουρδους,ας κανουν τους μισους χριστιανους και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους......Ο ελληνισμος ποτε δεν επαψε να υπαρχει,απλα καποιοι τον διαμελησαν.

Αν ημασταν ολοι μουσουλμανοι δεν θα ημασταν Ελληνες δεν χρειαζεται εξυπναδα για να καταλαβεις αυτο που σου λεω και δεν το παω στο θρησκευτικο κομματι ψαξε το λιγο..

30/12/2010, 19:43:15
quote:
Αν ημασταν ολοι μουσουλμανοι δεν θα ημασταν Ελληνες δεν χρειαζεται εξυπναδα για να καταλαβεις αυτο που σου λεω και δεν το παω στο θρησκευτικο κομματι ψαξε το λιγο..

Οπως ειμαστε ελληνες παρολο που γιναμε χριστιανοι,ετσι θα ειμαστε ακομα και αν γινουμε βουδιστες.Αρκει να γινουμε ολοι.Αν γινουμε 30 βουδιστες 30 χριστιανοι 30 μουσουλμανοι απλα τον ηπιαμε.....Θελω δεν θελω αυτη ειναι η αληθεια.....
VELISSARIOSΜέλος
30/12/2010, 19:46:58
quote:

quote:

Οπως ειμαστε ελληνες παρολο που γιναμε χριστιανοι,ετσι θα ειμαστε ακομα και αν γινουμε βουδιστες.Αρκει να γινουμε ολοι.Αν γινουμε 30 βουδιστες 30 χριστιανοι 30 μουσουλμανοι απλα τον ηπιαμε.....Θελω δεν θελω αυτη ειναι η αληθεια.....

εξηγησε μου τοτε γιατι οσοι δικοι μας εξισλαμιστηκαν εκτουρκιστηκαν κιολας?

30/12/2010, 19:57:24
quote:
εξηγησε μου τοτε γιατι οσοι δικοι μας εξισλαμιστηκαν εκτουρκιστηκαν κιολας?

Γιατι πολυ απλα δεν τους ηθελαν οι αλλοι μισοι δικοι μας που δεν εξισλαμιστηκαν.Το διαιρει και βασιλευε το εχεις ακουστα;Εξηγησε μου εσυ γιατι οι κουρδοι δεν τουρκεψαν παρολο που εξισλαμιστηκαν.Θελεις να σε πω εγω;Γιατι εγιναν ολοι μαζι.Αν γινοταν οι μισοι τωρα αυτοι θα ηταν τουρκοι,η ετσι θα τους θεωρουσαν οι αλλοι μισοι.Ετσι απλα.