ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ρωμιοι = Ελληνες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ρωμιοι = Ελληνες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

skartados30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/12/2010, 20:02:16
Δεν βλεπεις τι γινεται και σημερα;Ο αλλος ειναι δωδεκαθειστης και λεει του χριστιανου οτι δεν ειναι ελληνας.Ε τα ιδια γινοταν και τοτε.Ετσι θα χασουμε και τους ελληνες μουσουλμανους της θρακης.Τους γραψαμε στα παπαρια μας,και θα πεσουν ολοι στην αγκαλια της τουρκιας.Μυαλο δεν βαζουμε με τιποτα.
VELISSARIOSΜέλος
30/12/2010, 20:05:34
quote:

quote:
εξηγησε μου τοτε γιατι οσοι δικοι μας εξισλαμιστηκαν εκτουρκιστηκαν κιολας?

Γιατι πολυ απλα δεν τους ηθελαν οι αλλοι μισοι δικοι μας που δεν εξισλαμιστηκαν.Το διαιρει και βασιλευε το εχεις ακουστα;Εξηγησε μου εσυ γιατι οι κουρδοι δεν τουρκεψαν παρολο που εξισλαμιστηκαν.Θελεις να σε πω εγω;Γιατι εγιναν ολοι μαζι.Αν γινοταν οι μισοι τωρα αυτοι θα ηταν τουρκοι,η ετσι θα τους θεωρουσαν οι αλλοι μισοι.Ετσι απλα.

χανοντας το θρησκευμα τους εχαναν και αυτα που τους ενωναν φιλε μου με τους υπολοιπους Ελληνες γιατι αυτοματα επαυε η καταπιεση δεν φορολογουταν πια σαν μουσουλμανος ειχε ιδιαιτερα προνομια μαθαινε την τουρκικη γλωσσα και μονο αυτη εφοσον η προσευχη στο κορανι γινεται στα τουρκικα μπορουσε να παντρευτει τουρκαλα και να γινει μια μιξη φυλης που με το περασμα του χρονου θα εσβηνε και τα τελευταια σημαδια ενω στον αντιποδα ενας χριστιανος απαγορευοταν να παντρευτει μια μουσουλμανα και το αντιθετο ετσι υπηρξε ενα ειδος γκετου ετσι κρατησε η φυλη μας την καθαροτητα της καταλαβες?

Ενας Θεος μια θρησκεια ενα κρατος.

30/12/2010, 20:11:15
quote:
χανοντας το θρησκευμα τους εχαναν και αυτα που τους ενωναν φιλε μου με τους υπολοιπους Ελληνες γιατι αυτοματα επαυε η καταπιεση δεν φορολογουταν πια σαν μουσουλμανος ειχε ιδιαιτερα προνομια μαθαινε την τουρκικη γλωσσα και μονο αυτη εφοσον η προσευχη στο κορανι γινεται στα τουρκικα μπορουσε να παντρευτει τουρκαλα και να γινει μια μιξη φυλης που με το περασμα του χρονου θα εσβηνε και τα τελευταια σημαδια ενω στον αντιποδα ενας χριστιανος απαγορευοταν να παντρευτει μια μουσουλμανα και το αντιθετο ετσι υπηρξε ενα ειδος γκετου ετσι κρατησε η φυλη μας την καθαροτητα της καταλαβες?

Ετσι εμεινε η φυλη μας μια χουφτα θες να πεις,γιατι αντι να μετρησει σε αυτες τις κρισιμες στιγμες η γλωσσα η καταγωγη και η συνειδηση,μετρησε η θρησκεια.

VELISSARIOSΜέλος
30/12/2010, 20:14:09
quote:

quote:

Ετσι εμεινε η φυλη μας μια χουφτα θες να πεις,γιατι αντι να μετρησει σε αυτες τις κρισιμες στιγμες η γλωσσα η καταγωγη και η συνειδηση,μετρησε η θρησκεια.

Καλυτερα μια χουφτα παρα γιοσουφακι και μουσουλμανος εγω μια εβδομαδα πηγα στην Τουρκια και αμα τους εβλεπες θα καταλαβαινες.Να συμπληρωσω για την χουφτα που λες οτι μην ξεχνας το θεσμο του παιδομαζωματος τον ανθο της Ελλαδας καθε χρονο τον επαιρναν για να τους γαλουχησουν την Τουρκικη νοοτροπια μιλαμε για εκατομυρια ανθρωπους αν τους μετρησουμε μαζι με τους απογονους τους μεχρι σημερα.

Edited by - VELISSARIOS on 30/12/2010 20:16:14

30/12/2010, 20:37:10
quote:
Καλυτερα μια χουφτα παρα γιοσουφακι και μουσουλμανος εγω μια εβδομαδα πηγα στην Τουρκια και αμα τους εβλεπες θα καταλαβαινες.Να συμπληρωσω για την χουφτα που λες οτι μην ξεχνας το θεσμο του παιδομαζωματος τον ανθο της Ελλαδας καθε χρονο τον επαιρναν για να τους γαλουχησουν την Τουρκικη νοοτροπια μιλαμε για εκατομυρια ανθρωπους αν τους μετρησουμε μαζι με τους απογονους τους μεχρι σημερα.

Εσυ και εγω ειμαστε ελληνες,επειδη καποιος προγονος μας δεν εξισλαμιστηκε.Σε εκεινη την κρισιμη περιοδο,ελειψε η φωτισμενη μορφη που θα ελεγε στο γενος μας να μην αφησει τη θρησκεια να το διαμελισει.

Επειδη ομως και εγω εχω παει στη τουρκια,με αυτα που ειδαν τα ματια μου ,ενα θα σου πω.Η ιστορια κανει διαλειμα και ο ελληνισμος των 2 ακτων του αιγαιου θα ενωθει με τη πρωτη ευκαιρεια.Απο εκει και περα,οποιος παει στη τουρκια και λεει στον απλο κοσμο οτι τα αρχαια δεν τα εκαναν οι δικοι του προγονοι,απλα τον ψιλοπαιρνει,γιατι οι δικοι του ελληνες προγονοι τα εκαναν.

VELISSARIOSΜέλος
30/12/2010, 20:47:36
quote:

quote:

Εσυ και εγω ειμαστε ελληνες,επειδη καποιος προγονος μας δεν εξισλαμιστηκε.Σε εκεινη την κρισιμη περιοδο,ελειψε η φωτισμενη μορφη που θα ελεγε στο γενος μας να μην αφησει τη θρησκεια να το διαμελισει.

Επειδη ομως και εγω εχω παει στη τουρκια,με αυτα που ειδαν τα ματια μου ,ενα θα σου πω.Η ιστορια κανει διαλειμα και ο ελληνισμος των 2 ακτων του αιγαιου θα ενωθει με τη πρωτη ευκαιρεια.Απο εκει και περα,οποιος παει στη τουρκια και λεει στον απλο κοσμο οτι τα αρχαια δεν τα εκαναν οι δικοι του προγονοι,απλα τον ψιλοπαιρνει,γιατι οι δικοι του ελληνες προγονοι τα εκαναν.

Να συμπληρωσω οτι γεννηθηκαμε Ελληνες γιατι κανενας προγονος μας δεν πηγε στην Ιταλια οπως πολλοι τοτε.Γιατι αυτοι αφομοιωθηκαν με τον γηγεννη πληθυσμο μεσα σε ενα αιωνα και ο λογος ηταν παλι η θρησκεια απο την αναποδη πλευρα αυτη τη φορα.Οι πιο πολλοι απο αυτους ηταν φωτισμενα μυαλα τα καλυτερα εκεινης της εποχης αλλα και παλι δεν κρατησαν την Ελληνικοτητα τους εκανα μια ερευνα για ελληνικα επωνυμα στην Ιταλια μεχρι σημερα κοιταξα σε Λετσε Μπαρι και γενικος ν.Ιταλια θα μεινεις εκπληκτος απο τα αποτελεσματα αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν γνωριζουν την ελληνικοτητα τους δυστηχως .
Οσο για τον μελλον των 2 ακτων στην παρουσα φαση με ενα θαυμα θα ενωθει γιατι οι παρουσες γεωστρατηγικες συνθηκες δεν μας ευννοουν.

30/12/2010, 21:00:33
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 31/12/2010
VELISSARIOSΜέλος
30/12/2010, 21:15:57
Εγω θα προτεινα να εξετασουμε πως αποφασισαμε να παρουμε το ονομα Ελληνας θα μπορουσαμε καλλιστα το Αχαιος η το Ρωμιος ποιοι και πως το καταφεραν?Υπαρχουν στοιχεια με λιγη κριτικη σκεψη και περα απο τα ορια της θρησκειας καλο ειναι να το κοιταξουμε και αυτο.
Κλεινω γιατι πρεπει να φυγω και καλο θα ηταν να μην βριζουμε δεν ειναι οτι καλυτερο εσταλλου συζητηση κανουμε ουτε να πεισουμε ουε να επιβληθουμε.

30/12/2010, 21:19:38
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 31/12/2010
30/12/2010, 21:46:47
quote:
Εγω θα προτεινα να εξετασουμε πως αποφασισαμε να παρουμε το ονομα Ελληνας θα μπορουσαμε καλλιστα το Αχαιος η το Ρωμιος

<<Έτσι ονομάζονταν υιός του Δευκαλίωνα και της Πύρρας, αδελφός του Αμφικτύωνα και της Πρωτογένειας, εκ της νύμφης Ορσηΐδας και πατέρας του Αιόλου, Δώρου και Ξόθου, του πατέρα του Αχαιού και του Ίωνα.>>

όπως βλέπεις το όνομα έλλην περιλαμβάνει όλες τις ελληνικές φυλές ενώ το αχαιός είναι μόνο μια από αυτές και το ρωμιός είναι η ονομασία που είχαμε όταν μας είχαν κατακτήσει οι ρωμαίοι

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ