- ΤΗΕ ULTIMATE REAL FIGHT CLUB(ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

gK
quote:
Που θα πας και θελεις να μας αφησεις (του ρου ρου) μια βραδια σε μας θα ξαναγυρισεις (του ρου ρου) μια βραδιααααα! Που θα πας ετσι ξαφνικα καλε μου ALLZZARO, με κανεις κι ανυσηχω. Τουλαχιστον, να εισαι καλα και να προσεχεις!
Eυχαριστώ.. Στα μέσα της εβδομάδας θα αναχωρήσω.. αρκετά μακρυά.. και μάλλον για πολύ καιρό , και είμαι στεναχωρημένος ..
για αυτό μου κόπηκε και η διάθεση για αστεία..
quote:
ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΑΡΑΚΟΣ ΣΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΙ ΟΜΩΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!!
ε βέβαια με τέτοια φάτσα θα τρομάξουμε όλοι μαζί. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(ελπίζω να μην παρεξηγήσε φίλε μου, ότι λέω είναι για πλάκα)

Να είσαι καλά εκεί που πας και αν βρεθείς κοντά σε pc με ιντερνετ έλα να μας πείς ένα γειά. Ελπίζω να μην σου συμβαίνει τίποτα δυσάρεστο.
Με πολύ εκτίμιση
Foxyfreak

quote:
Ελπίζω να μην σου συμβαίνει τίποτα δυσάρεστο.
Με πολύ εκτίμιση
Mπαλάκι.. που λένε ..
είχα χρόνια να το φάω.. δύσκολη εποχή για τέτοια.. αλλά ...
Ευχομαι οταν ξαναγυρίσω.. να σας ξαναδώ ολους πάλι εδώ...
Να περνάς καλά εκεί όπου θα πας, και να θυμάσαι, κάθε δυσκολία που ίσως συναντήσεις να την αντιμετωπίζεις ως πρόκληση για να σε πάει ένα βήμα πιο μπροστά.
![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
εδώ θα είμαστε allzzaro και θα σε περιμένουμε να τα πούμε ξανά!
Ευχαριστώ καλή μου φίλη .. ευχαριστώ..
Αισθάνομαι μια απέραντη αγάπη για ολους εσάς ...
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ........ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ!!!!!
ΧΜ FOXYFREAK ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!
ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΕΙΡΩ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ CYBER-ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΙΛΕ ΑΛΛΖΑΡΟ (ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΣΥΜΑΘΩ ΩΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!!) ΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ (ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ) ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ!!!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΥΠΑΧΡΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!!
Α ΤΟ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ???
quote:
ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΑΡΑΚΟΣ ΣΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΙ ΟΜΩΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΧΜ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ.....!!!!
ΑΦΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ!!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ CYBER-ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΙΛΕ ΑΛΛΖΑΡΟ (ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΣΥΜΑΘΩ ΩΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!!)
cyber
Δεν έχω πάρει email σου , δεν ξέρω αν πήρες τα δικά μου..
Το email μου θα το ελέγχει κάποιος, οπότε θα μαθαίνω νέα σας..
Σε αλλο γαλαξία .. οχι .. κάπου πιο κοντά...
Γιατί βρε παιδί μου δεν παίρνω email που τα στέλνεις...??
quote:
Eυχαριστώ.. Στα μέσα της εβδομάδας θα αναχωρήσω.. αρκετά μακρυά.. και μάλλον για πολύ καιρό , και είμαι στεναχωρημένος ..για αυτό μου κόπηκε και η διάθεση για αστεία..
Allzaro καλό σου ταξίδι.
Σας χαιρετώ.

XM ΠΟΛΥ ΠΕΡΕΙΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΨΤΗΣΗ ΑΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ!!!
------------------------
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ???
------------------------
ΧΜ ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜESSENGER AMA EXEIΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ!!!!
------------------------
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
cyber δεν εχω πάρει τίποτα..
Σας αφήνω φίλοι μου ... 
quote:
Σας αφήνω φίλοι μου ...
ΑΧ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΑΦΤΑΝΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ Η ΑΒΑΛΛΩΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!!!!!
ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙΣ???????
------------------------
Ίσως έχει πλέον φτάσει η ώρα να αναρωτηθούμε <<τις πταίει>>?
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΤΔ'ΑΙΔΗΣ
ΤΟ ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ!!!!!!
ΧΜ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ FIGHT CLUB ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΞΥΛΟ????
(Ε ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!!)
------------------------