ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι άνθρωποι του σπηλαίου του Πλάτωνα σήμερα... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Οι άνθρωποι του σπηλαίου του Πλάτωνα σήμερα... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Dying_Incubus69 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
thothΙδρυτικό Μέλος
31/08/2004, 16:48:00
quote:
Αυτη ας ειναι μια απο τις προσφορες μου,
στην επιχειρηση σου.

Ωωωω... καλά που μου το θύμισες. Πέρνα αύριο από το ταμείο να σε... πληρώσω.

Κατά τα άλλα... δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. "Δεν υπάρχει τίποτε ανώτερο από την Αλήθεια" όπως έλεγε και η Δασκάλα μας.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

XaraughΜέλος
01/09/2004, 09:12:33
thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
2721 Μηνύματα Posted - 30/08/2004 : 12:22:19
--------------------------------------------------------------------------------

Ryche, ευχαριστώ για αυτά που γράφεις αλλά πίστεψέ με, είναι τόσο διάφανα σε μένα τα κίνητρα του μέλους Δημ. που δεν έχω κανέναν λόγο να αισθανθώ ποτέ... "χτυπημένος".

Έχω καθαρή τη συνείδησή μου και έχω διαπιστώσει αρκετά την χρήση του Νόμου του Κάρμα που το μόνο που μπορεί να καταφέρει το μέλος Δημ. σε αυτήν την περίπτωση είναι να επιβεβαιώσει την εφαρμογή του νόμου που υποκρύπτεται πίσω από την φράση:

Όταν φτύνεις τον Ουρανό, τα σάλια θα σου επιστρέψουν στο πρόσωπο
.

Εγώ θα είμαι εκεί δίπλα εάν το χρειαστεί και θα προσφέρω με μεγάλη αγάπη και συμπόνια ένα χαρτομάντηλο για να σκουπιστεί. Δεν κρατώ κακία, ούτε νευριάζω και ούτε ανησυχώ. Απλά και ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια μας, να έχουμε τόσο Θεό μέσα και να μην τον προσκαλούμε στη ζωή μας.

Και μια αφιέρωση στο μέλος Δημ.

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

“ - “ Ο δείνα σε πρόσβαλε”.

Τον ευγνωμονώ που δεν με έδειρε.

- “Μα σε έδειρε κιόλας”.

Τον ευγνωμονώ που δεν με τραυμάτισε”.

- “Μα και σε τραυμάτισε”.

Τον ευγνωμονώ που δεν με σκότωσε. Πότε έμαθε, λοιπόν, κι από ποιον ότι ο άνθρωπος είναι ζώο ήμερο, ότι αγαπάει τον πλησίον του, ότι η ίδια η αδικία προκαλεί μεγάλη ζημιά σ’ αυτόν που την διαπράττει.” Δ/ε, 8-10.

(...)

“ - “Βλέπω, τους σωστούς κι ενάρετους ανθρώπους να χάνονται από την πείνα και το κρύο.”

Αυτούς, όμως, που δεν είναι σωστοί κι ενάρετοι, δεν τους βλέπεις να χάνονται από την τρυφηλότητα, την αλαζονεία και την ακαλαισθησία; -

“Είναι, όμως, ατιμωτικό να συντηρείσαι από άλλον”. Και ποιος άλλος, δυστυχισμένε, παρά μόνο ο κόσμος συντηρείται από μόνος του; Όποιος λοιπόν κατηγορεί την πρόνοια ότι φαύλοι δεν τιμωρούνται, ότι έχουν δύναμη και πλούτο, κάνει το ίδιο, σαν να έλεγε, σε περίπτωση που αυτοί είχαν τυφλωθεί, ότι δεν τιμωρούνταν, επειδή τα νύχια τους έχουν υγεία.” (Από τα απομνημονεύματα του Επίκτητου).

Δεν θα επανέρθω στο θέμα. Καλή φώτιση σε όλους. Εύχομαι καλά, νέα και ενδιαφέροντα "ταξίδια" στην καλή μου Avallon

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Σπουδαιοs ο λογοs σου αγαπιτε thoth και σε ευχαριστω προσωπικα!+

endoramaΜέλος
01/09/2004, 22:19:39
αντι για τα αντιο και τα ωραια ποιηματακια δεν θα ηταν καλυτερα αν αναρωτιομασταν
τι ηταν αυτο που εκανε καποιον να φυγει αρον αρον?
γιατι νοιωθει τοση πικρα?
θα αφησουμε να επαναληφθει?
μηπως κατι δεν παει καλα και πρεπει να το ρυθμισουμε για να μην επαναληφθει?

μηπως η συμπεριφορα μας και οι παρωπιδες οδηγουν καποιους στην φυγη?

μηπως αν προσπαθησαμε να βελτιωσουμε την κατασταση και να κανουμε καποιο μελος να νοιωσει ασφαλεια και καλοδεχουμενο ωστε να συνεχισει να ειναι μελος της παρεας να ηταν καλυτερα τα πραγματα?

εκτος και αν νοιωθετε ενταξει απεναντι στον εαυτο σας κουνοντας μαντηλακια και ξεχνοντας σε λιγες στιγμες το γεγονος σας εκανε να βγαλετε το μαντηλι σας

εκτος και αν εισαι ο γιαννης και το εχεις λερωμενο

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

thothΙδρυτικό Μέλος
02/09/2004, 00:44:00
Γεια σου Endorama.

Καλωσήρθες πάλι στην... ενεργό δράση.

Θέλω να σε ρωτήσω ειλικρινά κάποια πράγματα γιατί από όσο θυμάμαι από την περασμένη σου συμμετοχή, έχεις και κρίση και ευαισθησία.

---> Έχεις βγάλεις το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν άτομα σε αυτό το topic που να συμμερίζονται τις ανησυχίες σου;

---> Πιστεύεις ότι δεν έγιναν προσπάθειες για να μην συμβεί αυτό που συνέβη;

---> Είσαι σίγουρος ότι οι ευθύνες δεν μερίζονται κάποιες φορές σε όλες τις πλευρές και τελικά ο θύτης και το θύμα έχουν δυσδιάκριτες διαφορές;

---> Γνωρίζεις το ιστορικό της υπόθεσης έτσι ώστε να μπορείς να έχεις μια πλήρη εικόνα του τι έχει γίνει;

Οι ερωτήσεις μου δεν είναι "παγίδες". Είναι ειλικρινείς.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

endoramaΜέλος
02/09/2004, 09:19:06
φιλε thoth ευχαριστω για τα καλα σου λογια

και θα απαντησω και εγω ειλικρινα

δεν εχω την ψευδαισθηση οτι ειμαι ο τελευταιος των μοικανων φυσικα και υπαρχουν ανθρωποι με της ιδιες ανησυχιες
ομως
αρκετοι απο αυτους δεν θελουν να τα πουνε εξω απο τα δοντια
για διαφορους λογους

και ξερεις και κατι αλλο? μετα απο την αποχωρηση μου πηρα αρκετα email απο μελη του esoterica που δηλωναν ΦΟΒΟ!!!!!
περναει η αποψη των αλλων με τον τσαμπουκα και της απειλες και μην μου πεις οτι δεν τα ξερεις αυτα

εγω προσωπικα στην προσπαθεια μου να βοηθησω καποιο μελος εφτασα στο σημειο να στειλω email με τιτλο
ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ? και να πεσω στο επιπεδο τους

ναι επαιξα κι αυτο το παιχνιδι γιατι ενω εχετε λαβει μερικα email απο μελη που δηλωνουν οτι απειλουνται το παιρνετε χαλαρα το θεμα γιατι πιστευετε οτι καποιος πιτσιρικας παιζει με τα email

δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα
τετοια ατομα πρεπει να καταγραφονται και να απομονονονται απο αυτη την μικρη κοινωνια ουτε για αστειο τετοια πραγματα

πρεπει να προστατευονται τα μελη του esoterica και δεν λεω να βγειτε στους δρομους
αλλα να δινεται την αισθηση της ασφαλειας και να προσπαθειτε να βρειτε λυση σε τετοιου ειδους προβληματα

ενας απο τους λογους που επεστρεψα ηταν και αυτος
ειπα αρκετα δεν ειναι δυνατον να λεμε για παντα
δεν βαριεσαι

δεν ειναι δυνατον να εχω φυγει απο το esoterica και να παιρνω μηνυματα που να μιλανε για φοβο,απειλες και στρατιες απο παρωπιδες

υπαρχουν και αυτοι που εχουν να πουνε πολλα αλλα δεν θελουν να μπλεξουν σε καυγαδες και βεντετες

στο δευτερο ερωτημα νομιζω οτι απαντησα πιο πανω γιατι ξερω οτι εχετε λαβει email και δεν κανατε Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α ουτε καν μια υποσχεση
μια κουβεντα που να δειχνει στον ανθρωπο οτι σε ενδιαφερει το προβλημα του και θα κανεις οτι περναει απο το χερι σου για να βοηθησεις
και ας μην κανεις τιποτα αρκει που ο αλλος θα νοιωσει ασφαλεια

ακομα και το ελαχιστο να κανατε θα βοηθουσατε την κατασταση
πως το ξερω?
γιατι εκανα αυτο που δεν κανατε και επιασε τοπο η προσπαθεια μου
εστειλα email με τα στοιχεια του esoterica (ναι γινεται και αυτο)και δηλωσα οτι υπαρχουν τα στοιχεια και το email με της χοντρες απειλες και θα ειδοποιηθει ο provider του και η αστυνομια και............ κοιτα να δεις βρε παιδι μου οι απειλες σταματησαν
λες να ηταν μαγικο?
να το κανουμε τοπικ στο forum.

οσο για το τριτο ερωτημα

δεν μιλησα μονο για την Avallon μιλησα γενικα γιατι εχω δει πολλα μαντηλια να ανεμιζουν και ποσοι ειναι αυτοι που εφυγαν νυχτα και δεν τους πηρε κανενας χαμπαρι

πρεπει να μαθουν μερικοι να σεβονται της αποψεις των αλλων
δεν γινεται να περναει η αποψη τους με τσεκουρι και φωτια
αφου ειναι απλα τα πραγματα

αυτη ειναι η αποψη μου αδελφε
αυτη ειναι η δικη σου ε?
δεν συμφωνω γιατι πιστευω αυτο και αυτο

και οποιο μελος συμφωνει με καποια απο της δυο αποψεις συμφωνησε
δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι

και φυσικα δεν γινεται να προσπαθουμε να γελοποιησουμε τον αλλον για να φανει γελοιος οποτε και οι σκεψεις του να φανταζουν επεισοδιο με τα στρουμφακια

ακομα και αν υπαρξει ενταση ειναι απλα τα πραγματα σταματαω την κουβεντα (εστω και για λιγο)και ασχολουμαι με αλλο θεμα και με αλλους ανθρωπους γιατι οπως και να το κανουμε η ενταση παραμονευει δεν γινεται να ειμαστε παντα χαλαροι και ωραιοι

πιστευω οτι με λιγη πλακιτσα και πιο ελαφρυ υφος θα μειωθουν οι χοντρες αντιπαραθεσεις
και φυσικα ειναι και τα υψηλοβαθμα μελη που μπορουν να εκτονωσουν μερικες καταστασεις

παντως χαρηκα πολυ γιατι ειδα οτι ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν την ιδια αποψη με μενα
αυτο σημαινει οτι υπαρχει θεληση να γινουν τα πραγματα καλυτερα

ειναι καιρος να αρχισουμε να προσπερναμε τους δηθεν και τα παπατζιλικια γιατι το esoterica απο φαρος θα καταντησει το ακρωτηρι του φοβου

ελπιζω να απαντησα σε ολα τα ερωτηματα σου
και συγνωμη για την ειρωνια απλα μου βγηκε

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

thothΙδρυτικό Μέλος
02/09/2004, 10:22:53
Ευχαριστώ Endorama για τις απαντήσεις.

Να σου πω την αλήθεια μπορώ να μιλήσω για κάποια πράγματα από αυτά που λες γιατί κάποια άλλα όπως αυτά με τα email που περιέχουν απειλές δεν τα γνωρίζω. Κι εγώ λαμβάνω συχνά επιθετικά email αλλά δεν τους δίνω περισσότερη αξία από αυτή που έχουν, τα στέλνω κατευθείαν στα σκουπίδια. Το χειρότερο είναι, όπως λες κι εσύ, να αρχίσεις να μπαίνεις σε αυτό το "τριπάκι" και να προσπαθείς να "βγεις" από πάνω. Το παιχνίδι θα το χάσεις συνήθως εσύ αν έχεις κάποια αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό παραπάνω, θέτοντας τελικά εσύ κάποια όρια.

Το φαινόμενο που περιγράφεις το βλέπω κι εγώ συχνά. Η άποψή μου όμως είναι ότι, αν και είναι ενοχλητικό και μερικές φορές ηθικά κακό, ωστόσο δεν είναι βασικό χαρακτηριστικό του Forum του Esoterica. Υπάρχουν πάρα πολλά μέλη, (που πάλι λες ότι τα βλέπεις κι εσύ) που δεν "χαμπαριάζουν" από μαγκιές και τα λένε σταράτα. Έτσι κρατιούνται ορισμένες ισορροπίες. Αρκεί να μην γίνουν και αυτοί (κάτι που το έχω δει κι αυτό) τόσο άτεγκτοι "εισαγγελείς" που να περάσουν στην άλλη πλευρά και να αποκτήσουν τα ίδια χούγια τα οποία πολεμούσαν. Αυτή είναι μια "Πύρρειος (όχι του... Δήμα) Νίκη".

Νομίζω ότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η σωστότερη στάση είναι αυτή που περιέγραψες πάρα πολύ εύστοχα:

quote:
πρεπει να μαθουν μερικοι να σεβονται της αποψεις των αλλων
δεν γινεται να περναει η αποψη τους με τσεκουρι και φωτια
αφου ειναι απλα τα πραγματα

αυτη ειναι η αποψη μου αδελφε
αυτη ειναι η δικη σου ε?
δεν συμφωνω γιατι πιστευω αυτο και αυτο

και οποιο μελος συμφωνει με καποια απο της δυο αποψεις συμφωνησε
δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι

και φυσικα δεν γινεται να προσπαθουμε να γελοποιησουμε τον αλλον για να φανει γελοιος οποτε και οι σκεψεις του να φανταζουν επεισοδιο με τα στρουμφακια

ακομα και αν υπαρξει ενταση ειναι απλα τα πραγματα σταματαω την κουβεντα (εστω και για λιγο)και ασχολουμαι με αλλο θεμα και με αλλους ανθρωπους γιατι οπως και να το κανουμε η ενταση παραμονευει δεν γινεται να ειμαστε παντα χαλαροι και ωραιοι

πιστευω οτι με λιγη πλακιτσα και πιο ελαφρυ υφος θα μειωθουν οι χοντρες αντιπαραθεσεις
και φυσικα ειναι και τα υψηλοβαθμα μελη που μπορουν να εκτονωσουν μερικες καταστασεις

Χαίρομαι που επέστρεψες με αυτήν την σκέψη. Περιμένω και σέβομαι την κριτική σου, άσχετα εάν συμφωνώ ή διαφωνώ κάποτε. Το να γνωρίζω ποιος είμαι σημαίνει και να είμαι ανοιχτός στο πως με βλέπουν και οι άλλοι. Αυτό δεν θέλω να το ξεχνάω.

Η ειρωνία σου δεν είναι ενοχλητική γιατί είναι αυτό το είδος ειρωνίας που μου αρέσει. Εγώ το έχω "βαφτίσει" Πικρωνία δηλαδή το μείγμα πικρίας και ειρωνίας

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

02/09/2004, 14:53:57
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά μου έκανε εντύπωση μια φράση του endorama

quote:
εστειλα email με τα στοιχεια του esoterica (ναι γινεται και αυτο)

Και εγώ και κάποια άλλα μέλη που γνωρίζω, έχουν λάβει mail με διευθύνσεις άλλων μελών, τα οποία είναι είτε παραπλανητικά είτε υβριστικά.
Καθημερινός δε λαμβάνω mail με ιούς τα οποία όμως δεν φτάνουν ποτέ στο mailbox μου διότι έχω πολύ καλό AntiVirus, βέβαια οι διευθύνσεις αποστολής είναι πάντα παραπλανητικές.

Για παράδειγμα έλαβα mail από τον Kelso με συνωμοτικό και καλά περιεχόμενο.
Βέβαια δεν ήξεραν πως ο Kelsos ΔΕΝ χρησιμοποιεί πλέον την εν λόγο διεύθυνση, πράγμα που εγώ ήξερα.

Το θέμα λοιπόν είναι απλά να μη δίνεις σημασία και να στέλνεις όλα αυτά τα άχρηστα πραγματάκια στον κάδο ανακύκλωσης.

Νομίζω πως κάθε μέλος του esoterica.gr έχει το δικαίωμα να εκφράσει την άποψη του μέσα στα Forums και να καταθέσει το προσωπικό του Post.
Έτσι και τα mail συμπαράστασης - αντιμαχίας αποφεύγονται και εντυπώσεις δε δημιουργούνται και το παιχνίδι κάποιον κόβετε.

Δεν θα ήθελα να πιστέψω πως ο οποιοσδήποτε γράφει εδώ μέσα μπορεί να φοβάται να πει την άποψη του ή να εκφράσει την κρίση του, απλά και μόνο γιατί θα ακούσει τον αντίλογο του άλλου.
Ο ένας έχει δικαίωμα να κρίνει από τη δική του οπτική και ο άλλος να απαντήσει από τη δική του.
Το κακό γίνετε όταν χωρίζονται τα μέλη σε υποστηρικτές του ενός ή του άλλου και όταν αρχίζουν τα mail πίσω από το Forum.

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά αισθάνθηκα πως πρέπει να τα πω αυτά μιας και δε στέλνω mail και ούτε και λαμβάνω.

Ο κακός λύκος

02/09/2004, 16:40:10
Πρόσφατα διαπίστωσα κι εγώ ότι είναι αρκετά εύκολο να στείλει κάποιος ένα μέιλ, όπου ως αποστολέας θα φαίνεται μία οποιαδήποτε διεύθυνση πέραν της πραγματικής.

Έχω λάβει μέιλ, το οποίο φαινόταν να προέρχεται από το Ramoglou και με κάποια περισσότερη προσοχή παρατήρησα ότι ήταν κατασκευασμένο.

Βέβαια, αυτό το οποίο με έκανε να προσέξω περισσότερο και να το ψάξω, ήταν το ιδιαίτερα υβριστικό (χυδαίο θα έλεγα) περιεχόμενο του μηνύματος. Η εικόνα η οποία είχα σχηματίσει για το μέλος, δεν αντιστοιχούσε σ' αυτό που διάβαζα.

Αυτά τα μέιλ συνήθως δεν γίνεται να απαντηθούν, εξαιτίας της "μαϊμουδιάς".

Με εντυπωσιάζει βέβαια, το γεγονός ότι κάποιος επιλέγει αυτή τη θρασύδειλη μέθοδο για να εκδηλώσει την όποια αντίθεσή του και ταυτόχρονα να "παραπλανήσει"...

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

02/09/2004, 18:41:04
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ,ΛΕΕΙ ....ΚΑΑΑΑΛΑ!@_@!

ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!//ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ! SINCE WHEN U BLOODY BITCH;

"ΛΑΖΑΡΕ, ΔΕΥΡΟΝ ΕΞΩ!"

ΑΡΕ ΑΒΑΛΛΟΝ! ΒΡΗΚΕΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ:))
ΕΥΓΕ!
ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΑ ΥΣΤΑΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΙ ΣΕΝΑ ΕΚΕΙ!
ΤΑΚΤΙΚΗ COSMOPOLITAN ΘΑΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ..
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΓΗΤΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ!
ΚΑΤΙΝΑΒΑΛΛΟΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ THE WHOLE STORY... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ .

ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΤΟΠΙΚΣ ΕΔΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΡΚΙΤΙΚΟΥ ΚΡΙΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ:))
ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΑΥΨΑΤΕ ΤΗ ΜΗΔΑΜΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΑΣΗΜΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!

ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ :

quote:
"ΛΥΠΑΜΑΙ"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ.

[quote]
Κοίτα θα αποκαλύψω κάτι... **** **** **** ****... **** **** **** ****.. Έχω διαβάσει αρκετά βιβλία περί έψιλον,διάφορες ιδεολογίες,ανάλυση θρησκειών κ.α. αλλα σε κανένα δεν μπορώ να πω ότι βρήκα τόσο καλη στήριξη των απόψεων... Αξίζει τον κόπο.... Καταρχάς δεν έχει λογοτεχνηκό χαρακτήρα δείχνει ότι απλα στηρίζει στεγνά κάποιες απόψεις χωρίς <<σάλτσες>>....

το θεμα ειναι πως τωρα πια...
δεν μιλαει για "αποκαλυψη" αλλα "συγκαληψη"//
:(

ΑΚΟΥΩ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ'Η ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ...ΠΟΛΙΟΡΚΙΤΙΚΟΥ..."ΚΡΥΟΥ"..
αλλαγη του νοηματος της φρασης;;;;
ευγε! σε οποιον το εκανε//μονο που τυγχανει να διαβασαμε τι ελεγε ο νεαρος συνταξιδιωτης.

θεωρω απαραδεκτο το συμβαν καθως και την απασχοληση τετοιων με οσα ακομη δεν τους ασφορουν//ο χρονος φερνει τη γνωση μεσα απο τις βιωματικες εμπειριες/οι αποστηθισεις + λοιπες παπαγαλιες που αναπαραγουν φερεφωνα ομαδων + καταστασεων--σαν αυτο που ζησαμε με το ζορι με τις δυο επικινδυνες φερωμενες ως κατινες -- μαλλον με βρισκουν να αηδιαζω που διακρινω να συμβαινει σε ολενα μεγαλυτερο ποσοστο...
εστω! κατι ξερει εκεινος που το εκανε! το δεχομαι//δεν εχουν ομως καμμια θεση εδω! αν κανεις τη δουλεια σου κανετην σωστα επειδη μαλλον εχουμε καπως "ξεφυγει"...προστατευτικα το λεγω....
αν θες βαλε και τελιτσες....το αυτο ειναι.
μονο που-- ακομη κι ετσι --ειναι μαλλον καταδεδειγμενο + σε αλλες διανοιες..εκτος απο τους ειδικους της παραπληροφησης
δεν ειμαστε ολοι "ηλιθιοι".,..ουτε πιανουν τα "πειραματα" επανω μας...

το κριμα ειναι πως δεν υπαρχουν οι λεγομενες απο το μηχανισμο "απτες αποδειξεις"// οποτε....ας μεινω "εγω με τη φαντασια μου" και "σεις με την υποκρισια σας".

"μυητικη εμπειρια" μικρε μου Ορφεα να ξερες τι σημαινει...
σαν φτασεις ομως στην ηλικια μου θα καταλαβεις :)

Βεβαια θα χρειαστει να σου λειψει το θρασσος...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ..ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ
Να εχεις τολμη...--δεν ειναι το ιδιο--

υγ:"για..να δουμε ποτε θα πεσει το φτυσιμο που στειλατε ψηλαπισω.. στο κεφαλι σας...καημενοι ανθρωπισκοι".

υγ το πως εκφραζεται ο καθενας ειναι δικαιωμα του//η ελευθερια ομως ξεκινα απο εκει που τελειωνει η δικη μου/ δε δινω σε κανενα τσογλανι το δικαιωμα να σχολιαζει τα γραφομενα μου //εδω ειμαστε να ανταλλασουμε αποψεις + οχι να ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ.

αντε φευγω ...επειδη θυμηθηκα ξαφνικα κατοπιν λογοκρισιας στο κοκκινο πως ειμαστε ακομη στην ολυμπιαδα 2004..//τελειωσαν οι αγωνες αρχισαν ομως τα οργανα....

χαμος ειναι η λεξη κλειδι...

οι μεγαλοι μυστες ειναι μια καλη...αφορμη για διεκδικησεις χμ;

---ειμαι τοσο γαληνεμενη εντος που κανενας "πυρινος χαζο-δρακος" του θυμικου δεν θα με διαβαλλει//το πολυ πολυ να με ερωτευτει...:(--

ακουω εκρηξεις:Ο

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΖ ΑΡΩΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ...
:(
ΑΙ
ΚΑΙ ΕΝΑ EDIT ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ:

ΕΛΑΒΑ ΜΕΙΛ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ...
ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ.
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ/ΤΟ ΛΕΓΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ.
ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΤΩ ΚΙ ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ*...
"ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ"---ΠΟΣΔΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ...:(

(*ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΨΩ ΜΙΑΝ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΚΑΒΕΙ ΜΟΝΑΧΗ ΤΗΣ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΗΣ//ΝΑ! ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ...!)

Edited by - ΑΤΜΑ on 02/09/2004 18:59:22