ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι άνθρωποι του σπηλαίου του Πλάτωνα σήμερα... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Οι άνθρωποι του σπηλαίου του Πλάτωνα σήμερα... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Dying_Incubus69 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
28/08/2004, 00:28:25
αντε, αντε, adios amiga επιτελους, (ολο φευγεις κι ολο εδω εισαι)

CYBERMASTERΜέλος
28/08/2004, 02:35:38
ΑΒΑΛΛΩΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!! ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΠΤ ΑΛΛΟ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΕΡΕΤΕΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ...!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!! ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΡΙΜΑ.......
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΒΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΟΡΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΝΔΡΟ ΕΛΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟ!!!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ...!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

28/08/2004, 03:07:38
Avallon !!!

quote:
... (εκτός κι αν θέλετε να ενημερώσετε τα μέλη με προσωπικά mail για τη δική σας virtual reality πραγματικότητα...)

Ramoglou

quote:
Βέβαια για να μην δημιουργείς για ακόμα μία φορά εντυπώσεις θα σε παρακαλούσα είτε εσένα, είτε όποιο άλλο μέλος υπάρχει, να δημοσιεύσει ΔΙΚΟ ΜΟΥ mail που να σε κατηγορώ ή να κατηγορώ κάποιο άλλο μέλος του esoterica. Αν αυτό δε γίνει αποδεικνύεται για άλλη μια φορά το πόσο ψεύδεσαι, το πόσο υποκρίνεσαι, το πόσο είσαι ανίκανη να πεις «ΟΚ έκανα λάθος».

Avallon again !!!

quote:
O στραβισμός και η μυωπία μεταφράζονται σε γκαβωμάρα όσο και τα λεκτικά ατοπήματα μου σε κατινιά...
Zadok - Ramoglou ΠOTE και ΠΟΥ ανέφερα εγώ ότι με προσβάλλατε σε mail??

No Comment !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σεβασμός στο Game Over – Tilt.

A.T.H.M.

Ο κακός λύκος

CYBERMASTERΜέλος
28/08/2004, 03:22:11
ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΒΑΛΛΩΝ
quote:
... (εκτός κι αν θέλετε να ενημερώσετε τα μέλη με προσωπικά mail για τη δική σας virtual reality πραγματικότητα...)

ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΩΣ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΑ ΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΙL???
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...!!!

------------------------

28/08/2004, 19:58:18
cybermaster θα εχεις λαμπρο μελλον στην δικηγορικη.
CYBERMASTERΜέλος
29/08/2004, 13:30:39
ΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΛΔ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΑΙ ΔΝΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΓΙ9Α ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.....

------------------------

29/08/2004, 15:22:02
1ον δεν εκανα αστειο,ο καθενας μας πρεπει να αξιοποιει τα προσοντα του.
2ον λες
quote:
ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!

φιλε μου ως γνωστον η αληθεια εχει μια σημαντικη ιδιοτητα ειναι αντικειμενικη.Πραγμα που σημαινει οτι δεν βλεπει 2 πλευρες.Εσυ καλε μου εισαι ηδη στην μια!Σταματα λοιπον να διακυρησεις την αληθεια και πες οτι διακυρησεις την αποψη σου.Αυτην την αληθεια επικαλουνται ολοι και πλεον δεν ειναι ανγνωρισιμη με τοσα που της καταλογιζουμε.Παντως δεν ξερω φαινεται οτι εισαι πολυ προχωρημενος με αυτην την απολυτη σου σταση.Παντως το οτι γνωριζεις την αληθεια (αν την ξαναδεις δωσ'τις χαιρετισματα απο μενα) και την φωναζεις με βαζει σε σκεψεις.Νομιζω για αλλη μια φορα οτι εχεις λαμπρο μελλον στην δικηγορικη.

Δημ.Νέο Μέλος
29/08/2004, 18:54:58
quote:

1ον δεν εκανα αστειο,ο καθενας μας πρεπει να αξιοποιει τα προσοντα του.
2ον λες
quote:
ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!

φιλε μου ως γνωστον η αληθεια εχει μια σημαντικη ιδιοτητα ειναι αντικειμενικη.Πραγμα που σημαινει οτι δεν βλεπει 2 πλευρες.Εσυ καλε μου εισαι ηδη στην μια!Σταματα λοιπον να διακυρησεις την αληθεια και πες οτι διακυρησεις την αποψη σου.Αυτην την αληθεια επικαλουνται ολοι και πλεον δεν ειναι ανγνωρισιμη με τοσα που της καταλογιζουμε.Παντως δεν ξερω φαινεται οτι εισαι πολυ προχωρημενος με αυτην την απολυτη σου σταση.Παντως το οτι γνωριζεις την αληθεια (αν την ξαναδεις δωσ'τις χαιρετισματα απο μενα) και την φωναζεις με βαζει σε σκεψεις.Νομιζω για αλλη μια φορα οτι εχεις λαμπρο μελλον στην δικηγορικη.

Φίλοι γειά.

Φίλτατε/η ryche
Κάνεις πολλές "πνευματικά" ανήθικες υπερβάσεις κατά του συνομιλητή σου, εμπαίζεις δε, ηλίθια και εξοργιστικά την αλήθεια!
Ποιός λόγος να σε καθοδηγεί αγαπητέ, καθώς η μηδαμινότητά μου εντοπίζει;

Εκείνος ο αγαπητός φίλος (μέλος ή συνδημιουργός των forums thoth) δεν θα δώσει την παρουσία του, μιά και μας το έχει δηλώση, τόσο έντονα, σε στιγμές που νόμιζε ότι διασώζει κάποιο μέλος από τον "σεβαστό" kronos22

Avallon κατόπιν λεπτομερής έρευνας στα διάφορα topics, βρήκα εσένα και τους άλλους σε "ανήκουστες" φράσεις και θέσεις για αναζητητές και εσωτεριστές. Έβγαλα τα συμπεράσματα, όπου οφείλω να τα καταθέσω στο ανοικτό και δημοκρατικό forum που με συνείδηση μετέχω από ημερών σαν μέλος.

1- Το esοterica.gr δεν είναι μόνο τα forums και το γνωρίζετε.
Σπουδαία άρθρα, εργασίες συνεργατών του, κοσμούν τις αρχικές σελίδες του και πιθανών θα έπρεπε να υπάρχουν (και) δικά σας άρθρα εκεί

2- Avallon Το: Αντίο αγαπημένο και άδικο esoterica.
Μου έδωσε την αφορμή να ψάξω με ερευνητικούς οφθαλμούς για την αλήθεια, που οδηγεί έναν άνθρωπο, μακριά απ' ότι έχει αγαπήσει τόσο βαθιά αλλά και υποστηρίξει σε αρκετά topics εμφανώς...

Μετά λοιπόν από την έρευνα μου, σου λέγω ότι φταίτε και οι δύο πλευρές!
Δεν μπορώ να βγλαλω ποιου ήταν μεγαλύτερο το φταίξιμο, το λάθος. Θα σου πω όμως, που έφταιξαν εκείνοι και που εσύ.
Εκείνοι έφταιξαν, στο ότι δηλώνουν με έμφαση την αναζητησή τους στον εσωτερισμό και από την άλλη πλευρά του "σκοτεινού" μυαλού τους υπάρχει μίσος που το ξερνάν σαν χολή (λαϊκιστή) όπου νομίζουν... (Είδες τώρα, δημιουργήθηκαν νέα αστεία topics στο forum, απόψεις και προτάσεις για να αποπροσανατολίσουν την γνώμη των μελών από το δικό σου αποχαιρετιστήριο topic)...
Εσύ έφταιξες που παρασύρθηκες στην φιλία τους (;) και μετά στον εσκεμμένα, από εκείνους, ξακατινιασμά σου (λαϊκιστή)...
Έτσι σε προσκαλώ να μείνεις για να αγωνισθείς μιά και η αλήθεια γέρνει προς το μέρος σου.
Με σεβασμό στον άνθρωπο, στη φύση.

τα χαμηλωμενα φωτα κανουν σκιες στα προσωπα μας και τα παραμορφωνουν.
Δια τούτο μόνο φως.
Ελατε στο φως, ξεχαστε τις σκιες.

29/08/2004, 19:35:54
δεν μπορω...
θα το πω...
Δημ. μημπως τελειωσατε μαζι την δικηγορικη;

γιατι ψαχνεις μεσω εμενα να χτυπησεις τον Τhoth;
αλλωστε δεν ειναι καν διαχειριστης πια μην τον χρεωνεις αλλο
με αρμοδιοτητες που δεν κατεχει.

λυπαμαι δεν εχω "πνευματικη" ηθικη.
οσο για το αν εμπαιζω την Αληθεια! εσενα τι σε κοφτει
δικηγορος της εισαι;
ΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΤΑΤΕ;

Για την προθεση μου θα στο πω ξεκαθαρα!!!

ειμαι...ειμαι...πως να το πω...δυσκολευομαι...απλα...ανοικω στην αλλη σκοτεινη πλευρα
που κρυβεται πιο πισω και απο τις δυο πλευρες

Δημ. εχε γεια...

29/08/2004, 21:35:07
ΤΕΛΙΚΑ,
Η Avallon ΕΦΥΓΕ Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ??
ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΡΩΤΑΩ,ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΣΙΡΙΑΛ.

Δημ.Νέο Μέλος
29/08/2004, 23:41:51
quote:

ΤΕΛΙΚΑ,

Φίλοι γεια.

Πόσο "άσχημο" μπορεί να σε κάνει ο λογαριασμός που καλύπτει άνοε άνθρωπε το ιανό μυαλό σου;
Η αγαπητή Avallon θα είναι έδω, (καθώς και κάθε ειλικρινές μέλος που έχει καταθέσει ένα μεγάλο μέρος από την εξέλιξη του πνευματός του) στο esoterica.gr!
Θα την βρίσκεις, θέλεις δεν θέλεις, στα 2700 "τόσα" posts που μας κληροδότησε!
Γι αυτό άσε το ειρωνικό ύφος και αναλογίσου την ντροπή σου για όσα εσύ μας προσφέρεις.

Φίλτατε/η ryche.
Δικολαβώ την αλήθεια όσο εσύ θα συμμαχείς με το ψεύδος και την φαιδρότητα!

Δια τούτο μόνο φως.

30/08/2004, 02:09:49
Πόσο δύσκολο είναι να ελέγχεις τα πάθη σου τελικά !
Πόσο εμφανές γίνετε το μένος σου, αυτό που με περίσσιο θράσος βγαίνει από μέσα σου και φωνάζεις «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ», ακόμα κι όταν θέλεις να κρυφτείς, όχι από τους άλλους αλλά από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Είναι απίστευτο το πόσο θεωρείς κατώτερα πνευματικά όντα τους άλλους, είναι απίστευτος ο τρόπος που προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από μία παπαρούνα ενώ είσαι ελέφαντας.
Τυφλός όμως όπως είσαι, γιατί τα πάθη σου σε τύφλωσαν και εξακολουθούν να σε τυφλώνουν, δε μπορείς να δεις ούτε καν τη σκιά σου, αυτή που αφ’ ενός σε ακολουθεί και αφ’ ετέρου μαρτυρά την ύπαρξη σου.

Έχεις χωρίσει το είναι σου σε τόσα κομμάτια που ούτε εσύ δε μπορείς να θυμάσαι, γιατί τελικά φοβάσαι να αντικρίσεις το είναι σου.
Ούτε εσένα δε σ’ αρέσει ο εαυτός σου, το εγώ σου, αυτή η δύσμοιρη ζωή σου.

Γίνεσαι πάζλ στην προσπάθεια σου να φτιάξεις μια εικόνα, εικόνα του εαυτού σου, μα τελικά το κάθε κομμάτι είναι ίδιο γιατί είναι κομμάτι από την ίδια ψυχή.

Ψάχνεις με τεχνάσματα «φίλους», παρασύρεις σ’ ένα παιχνίδι του παραλόγου άλλους, βρίζεις όποιον δε συμφωνεί με την ύπαρξη σου, ζητάς συμμαχίες για να έχεις λόγο να υπάρχεις, για να μπορέσεις να επιβεβαιώσεις το στίγμα σου.

Μα ταράζεσαι και προδίδεις το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ !

Δε μπορεί η μάσκα να κρύψει την ασχήμια σου, δε μπορεί να συγκρατήσει την παράνοια σου, δε μπορεί να σε αλλάξει.

Σαν τον ψεύτη στο μπαλκόνι δημαγωγείς και περιμένεις τις κραυγές της αποδοχής από αυτούς που παρασύρεις στο ψεύδος σου, μα και εσύ σαν τον Κρόνο θα φας τα παιδιά σου, ακόμα και αν παραποιήσεις το όνομα της ψυχής, ακόμα κι αν προσπαθήσεις τις πύλες της ζωής να τις κάνεις πύλες θανάτου, ακόμα και τότε δε θα μπορέσεις να κρυφτείς.

Την στιγμή του θανάτου υπάρχει σιωπή, υπάρχει απολογισμός, υπάρχει σεβασμός, υπάρχει ζύγιασμα ευθυνών, μη φωνάζεις λοιπόν «φονιάδες» πάνω από το πτώμα που ΕΣΥ σκότωσες.

Απλά κάτσε και σκέψου τι πραγματικά είσαι ΑΝΘΡΩΠΕ.

Ο κακός λύκος

Δημ.Νέο Μέλος
30/08/2004, 08:06:23
quote:

Πόσο δύσκολο είναι να ελέγχεις τα πάθη σου τελικά !
Πόσο εμφανές γίνετε το μένος σου, αυτό που με περίσσιο θράσος βγαίνει από μέσα σου και φωνάζεις «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ», ακόμα κι όταν θέλεις να κρυφτείς, όχι από τους άλλους αλλά από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Είναι απίστευτο το πόσο θεωρείς κατώτερα πνευματικά όντα τους άλλους, είναι απίστευτος ο τρόπος που προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από μία παπαρούνα ενώ είσαι ελέφαντας.
Τυφλός όμως όπως είσαι, γιατί τα πάθη σου σε τύφλωσαν και εξακολουθούν να σε τυφλώνουν, δε μπορείς να δεις ούτε καν τη σκιά σου, αυτή που αφ’ ενός σε ακολουθεί και αφ’ ετέρου μαρτυρά την ύπαρξη σου.

Έχεις χωρίσει το είναι σου σε τόσα κομμάτια που ούτε εσύ δε μπορείς να θυμάσαι, γιατί τελικά φοβάσαι να αντικρίσεις το είναι σου.
Ούτε εσένα δε σ’ αρέσει ο εαυτός σου, το εγώ σου, αυτή η δύσμοιρη ζωή σου.

Γίνεσαι πάζλ στην προσπάθεια σου να φτιάξεις μια εικόνα, εικόνα του εαυτού σου, μα τελικά το κάθε κομμάτι είναι ίδιο γιατί είναι κομμάτι από την ίδια ψυχή.

Ψάχνεις με τεχνάσματα «φίλους», παρασύρεις σ’ ένα παιχνίδι του παραλόγου άλλους, βρίζεις όποιον δε συμφωνεί με την ύπαρξη σου, ζητάς συμμαχίες για να έχεις λόγο να υπάρχεις, για να μπορέσεις να επιβεβαιώσεις το στίγμα σου.

Μα ταράζεσαι και προδίδεις το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ !

Δε μπορεί η μάσκα να κρύψει την ασχήμια σου, δε μπορεί να συγκρατήσει την παράνοια σου, δε μπορεί να σε αλλάξει.

Σαν τον ψεύτη στο μπαλκόνι δημαγωγείς και περιμένεις τις κραυγές της αποδοχής από αυτούς που παρασύρεις στο ψεύδος σου, μα και εσύ σαν τον Κρόνο θα φας τα παιδιά σου, ακόμα και αν παραποιήσεις το όνομα της ψυχής, ακόμα κι αν προσπαθήσεις τις πύλες της ζωής να τις κάνεις πύλες θανάτου, ακόμα και τότε δε θα μπορέσεις να κρυφτείς.

Την στιγμή του θανάτου υπάρχει σιωπή, υπάρχει απολογισμός, υπάρχει σεβασμός, υπάρχει ζύγιασμα ευθυνών, μη φωνάζεις λοιπόν «φονιάδες» πάνω από το πτώμα που ΕΣΥ σκότωσες.

Απλά κάτσε και σκέψου τι πραγματικά είσαι ΑΝΘΡΩΠΕ.

Ο κακός λύκος

Φίλοι Καλημέρα.
Αγαπητέ ράμογλου δύναμαι να κατανοήσω ότι το παραπάνω άρθρο/post, δεν απευθύνεται σε μένα και πιθανών σε κανένα μέλος που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του εδώ στο topic της Avallon. Εκτός κι αν λες (μας γράφεις) για τους πολλαπλούς λογαριασμούς της εταιρίας θαυμάτων...
Ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση, μα ασπάζομαι την άποψη του "σεβαστού" μέλους kronos22 (την βρήκα στο topic: Η φωλιά του Παγωνιού) και δια αυτό σε νουθετή η αναξιότης μου με σεβασμό.
Όχι άλλο δράμα φίλτατε, όχι άλλη ταυτιση με την Παξινού, φτάνουν οι ρόλοι του αξιοθρήνητου και αδικημένου εταίρου που έχουμε δει (esoterica), φτάνουν οι Κατινιές από την μοναδική αρσενική Κατίνα του χώρου!
Ούτε εγώ δύναμαι να αντέξω το δρώμενο ξανά της Κατίνας που τόσο αρέσκεσαι να παίζεις.
Άσε λοιπόν αγαπητέ ράμογλου τη ροή του θέματος να κυλίσει και μην ζητάς συνεχώς να μας αποδεικνύεις τις πολλές και σοβαρά αναλογούμενες ευθύνες σου επί της ουσίας...
Μην ισοπεδώνεις της αξίες των φυσικών νόμων αγαπητέ.
Με σεβασμό στον άνθρωπο και στη φύση.

Δια τούτο μόνο φως.

30/08/2004, 10:22:10
Αγαπητό μέλος Δημ χαίρομε που σε άγγιξε το κείμενο μου.

Ακόμα σ’ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια προς το πρόσωπο μου, αδυνατώ βέβαια να κατανοήσω την έκφραση «εταιρεία θαυμάτων» ( μόνο «εταιρεία δολοφόνων» γνώριζα ) και που συνάδει αυτή με πολλαπλούς λογαριασμούς.

Πάντως για να το λες κάτι θα ξέρεις, ίσως και βιωματικά. Όμως για τέτοια θέματα μπορείς να απευθυνθείς στους υπεύθυνους του χώρου και όχι σε μένα ή σε κάποιο άλλο μέλος.

Ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω πως διέκοψα την ροή του θέματος αλλά και πάλι δε πειράζει, μάλλον τη δική σου ροή διέκοψα και γι’ αυτό σου ζητώ συγνώμη.

Καλή σου μέρα λοιπόν.

Ο κακός λύκος

thothΙδρυτικό Μέλος
30/08/2004, 12:22:19
quote:
ν μπορω...
θα το πω...
Δημ. μημπως τελειωσατε μαζι την δικηγορικη;

γιατι ψαχνεις μεσω εμενα να χτυπησεις τον Τhoth;
αλλωστε δεν ειναι καν διαχειριστης πια μην τον χρεωνεις αλλο
με αρμοδιοτητες που δεν κατεχει.

Ryche, ευχαριστώ για αυτά που γράφεις αλλά πίστεψέ με, είναι τόσο διάφανα σε μένα τα κίνητρα του μέλους Δημ. που δεν έχω κανέναν λόγο να αισθανθώ ποτέ... "χτυπημένος".

Έχω καθαρή τη συνείδησή μου και έχω διαπιστώσει αρκετά την χρήση του Νόμου του Κάρμα που το μόνο που μπορεί να καταφέρει το μέλος Δημ. σε αυτήν την περίπτωση είναι να επιβεβαιώσει την εφαρμογή του νόμου που υποκρύπτεται πίσω από την φράση:

Όταν φτύνεις τον Ουρανό, τα σάλια θα σου επιστρέψουν στο πρόσωπο
.

Εγώ θα είμαι εκεί δίπλα εάν το χρειαστεί και θα προσφέρω με μεγάλη αγάπη και συμπόνια ένα χαρτομάντηλο για να σκουπιστεί. Δεν κρατώ κακία, ούτε νευριάζω και ούτε ανησυχώ. Απλά και ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια μας, να έχουμε τόσο Θεό μέσα και να μην τον προσκαλούμε στη ζωή μας.

Και μια αφιέρωση στο μέλος Δημ.

quote:

“ - “ Ο δείνα σε πρόσβαλε”.

Τον ευγνωμονώ που δεν με έδειρε.

- “Μα σε έδειρε κιόλας”.

Τον ευγνωμονώ που δεν με τραυμάτισε”.

- “Μα και σε τραυμάτισε”.

Τον ευγνωμονώ που δεν με σκότωσε. Πότε έμαθε, λοιπόν, κι από ποιον ότι ο άνθρωπος είναι ζώο ήμερο, ότι αγαπάει τον πλησίον του, ότι η ίδια η αδικία προκαλεί μεγάλη ζημιά σ’ αυτόν που την διαπράττει.” Δ/ε, 8-10.

(...)

“ - “Βλέπω, τους σωστούς κι ενάρετους ανθρώπους να χάνονται από την πείνα και το κρύο.”

Αυτούς, όμως, που δεν είναι σωστοί κι ενάρετοι, δεν τους βλέπεις να χάνονται από την τρυφηλότητα, την αλαζονεία και την ακαλαισθησία; -

“Είναι, όμως, ατιμωτικό να συντηρείσαι από άλλον”. Και ποιος άλλος, δυστυχισμένε, παρά μόνο ο κόσμος συντηρείται από μόνος του; Όποιος λοιπόν κατηγορεί την πρόνοια ότι φαύλοι δεν τιμωρούνται, ότι έχουν δύναμη και πλούτο, κάνει το ίδιο, σαν να έλεγε, σε περίπτωση που αυτοί είχαν τυφλωθεί, ότι δεν τιμωρούνταν, επειδή τα νύχια τους έχουν υγεία.” (Από τα απομνημονεύματα του Επίκτητου).

Δεν θα επανέρθω στο θέμα. Καλή φώτιση σε όλους. Εύχομαι καλά, νέα και ενδιαφέροντα "ταξίδια" στην καλή μου Avallon

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

30/08/2004, 18:48:51
quote:
ΤΕΛΙΚΑ,

Αvallon

Οπως είχε δηλώσει πρωτίστως..

30/08/2004, 22:34:26
quote:
Φίλτατε/η ryche.
Δικολαβώ την αλήθεια όσο εσύ θα συμμαχείς με το ψεύδος και την φαιδρότητα!

Γεια σου Δημ.
Δεν εχω διαλεξει πλευρα.Ακομα και αν το εκανα δεν θα το γνωριζες φιλτατε.Απορω παντου "αλλες" πλευρες βλεπεις.Ειμαι και ψευτης τωρα;
Ψαξε περα απο το διπολο αληθεια-ψεμα.Εκει ισως να με βρεις.
Μακια.
και μια συμβουλη:μην πορωνεσαι τοσο.Αλλωστε ο φανατισμος δεν ειναι χαρακτηριστικο της αληθειας.

Τhoth.Χαιρε αγαπητε.

HeliosΜέλος
31/08/2004, 15:35:54
Γεια σου θωθουλιξ.
θελω να μαθω γιατι βρισκεις προσβλητικα κλπ στοιχεια μονον στα δικα μου μηνυματα
κι οχι στων αλλων που απευθυνονται σε μενα 'η αλλους.
Κυττα λοιπον το φιλαρακι σου τον ψευτοκελσο,με τι υφος και χαρακτηρισμους μπηκε στα θεοσοφικα κειμενα,
μιλωντας προς εμενα.
Και καποτε θα πρεπει να καταλαβεις
ΟΤΙ,
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ,
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
Ειναι λοιπον εκπαιδευτικη η διαδικασια για κατι μαδημενα
απο τις σφαιρες κοτοπουλα,οπως ο ψευτοκελσος,
και μη μου στενοχωριεσαι.
Οσον αφορα το Ευαγγελιο του Φωτισμενου Τεμπελη,
μη μου κανεις συστασεις ,γιατι απο μενα
ανακαλυψες την υπαρξη του και η εφαρμογη του,
μπορει να αφορα Ζενικες
κατα στασεις
'η ψιλοΓκουρτζιεφικες.
Μην κρινεις λοιπον επιφανειακα.
Τωρα,παρα τις αντιθεσεις με το Αβαλλονιο,
δεν νομιζω οτι επρεπε να φυγει,
πληγωμενη και θυμωμενη,
γιατι εχει πολλα αλητακια στο εσωτερικα,
για τα οποια δεν αξιζει να χαλα κανεις την καρδια του,
αλλα να διασκεδαζει με αυτα και την αλητεια τους.
Ηταν λοιπον καλη η προθεση μου προς το Αβαλλονιο.
Παλι δεν με καταλαβες και με παρεξηγησες.
Η 'δεν θελεις να με εννοησεις.
Και μην τα παιρνεις ολα τοσο σοβαρα
γιατι θα καταληξουμε με πολλους Kelsos...

Edited by - Helios on 31/08/2004 16:25:35

thothΙδρυτικό Μέλος
31/08/2004, 16:09:19
quote:
Παλι δεν με καταλαβες και με παρεξηγησες.
Η 'δεν θελεις να με εννοησεις.
Και μην τα παιρνεις ολα τοσο σοβαρα
γιατι θα καταληξουμε με πολλους Kelsos...

Και δεν χαίρεσαι;

Θα αποκτήσει μεγαλύτερο νόημα η ζωή σου, ως ο... "HELIOS: Ο Μέγας Λιπιτάκα, Κρόνιος Τιμωρός των Kelsos"

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

HeliosΜέλος
31/08/2004, 16:23:06
θωθουλιξ,πιστευεις οτι ζω για να αντιπαραβαλλομαι με ψευτοκελσους?
Μαλλον-και φυσικα-δεν με ξερεις καθολου,ουτε το πως περνα η μερα μου,
και επισης για τον χρονο που δαπανω για να γραφω εδω.
Τελος παντων,το μεγαλυτερο ευτυχημα ηταν,οτι κατι καλα παιδια,
πληκτρολογησαν τον Οδηγο του Φωτισμενου Τεμπελη,
ωστε ναναι προσιτος σε ολους.Αυτη ας ειναι μια απο τις προσφορες μου,
στην επιχειρηση σου.
Τωρα για το ζητημα των ψευτοκελσων,αν τους συναντω μπροστα μου,
με το γνωστο υφος και ηθος,ε!δεν θα καθομαι και να το παιζω serpentpan or Avallon,αλλα θα τα ακουνε και λιγακι.
Τωρα,κι αλλοι αν παρατηρησες,μιλησαν για τα εν λογω παιδακια,
οπως και η Αβαλλον για κατι διπλες-τριπλες ταυτοτητες κλπ,
για οργανωμενες επιθεσεις κατα μελων,απο τους συνηθεις εβραιοχριστιανους,κλπ,κλπ,κλπ,
πραγματα που ειχα επισημανει απο παλια ,
αν με θυμασαι και με εννοεις.
Κι ετσι,οταν ζεσταινεις το αυγο του Φιδιου,
εκκολαπτεται τοΦιδι,και την εβαψες...
θωθουλιξ...
Παρεπιπτοντως,σουχω πει πλειστες οσες φορες,
τους διαφορους Δαυιδ κλπ,να μην τους σβηνεις απο προσωπου γης,
να μην τους προσβαλλεις,να σεβεσαι την ιδεολογια τους,την προσωπικοτητα τους,ειναι και η Συνθηκη της Γενευης,
γι'αυτο μην τους στενοχωρεις,και ασε τα παιδια
να εκφραστουν ελευθερα...
ΥΓ.Περιττο να γραψω,οτι δεν εμπλεκομαι σε προσωπικες διαμαχες,
μιλω γενικα.
Εμπλεκομαι μονον σε εμφανιση των Kelsos...

Edited by - Helios on 31/08/2004 16:31:21