- Επιγνωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Αυτη συνισταται σε μια συνεχη προσκοληση της προσοχης ,στις αισθησεις απο την μια ,στο διανοητικο μερος του νου, απο την αλλη
,χωρις καθολου να γινεται αντιληπτη αυτη η διαδικασια ,και η μονη ισως σχεση ,για τον περισσοτερο κοσμο με τα εσωτερικα ,ειναι η θεωρια ,και η φαντασιωση οτι ειναι εσωτεριστες ,ενω στην πραγματικοτητα ,ολο αυτο που κανουν ειναι μιμηση και τυφλη αποδοχη Η ταυτιση με το νου και τις αισθησεις ,συμπεριλαμβανει ,αυτο που λεμε πιεση του εξωτερικου κοσμου ,η προσπαθεια για επιβιωση
Μια αλλη αιτια , ειναι, οτι η ενοια της αυτοπαρατηρησης,ειναι μια λεξη ,που φανταζει ,δινει την εντυπωση οτι ειναι το πιο απλο πραγμα στον κοσμο
Ετσι ,ακομα και οι τελειως καινουργιοι σε αυτες τις σπουδες θεωρουν οτι την εχουν ηδη κατακτησει
Αυτο το τελευταιο απο μονο του ,ειναι αρκετο ,για να μην κανει κανεις ,ουτε ενα βημα προς την κατανοηση του εαυτου
Για αυτο το τελευταιο δυο πραγματα μπορει να ειναι η αιτια
Η εγω δεν συναντησα πουθενα αυτες τις ενοιες ,η τις συναντησα ,και δεν τις αντιληφθηκα ,λογω του οτι δεν εδωσα αρκετη βαρυτητα σε αυτο , επειδη , ηταν αναμεσα σε πολλες αλλες θεωριες ,με αποτελεσμα να μην δοθει ,η βαρυτητα που επρεπε να δοθει
Ολοι οι ειδημονες του εσωτερισμου ,μας λενε για αυτο που βλεπουν ,και γενικοτερα για αποτελεσματα ,της εσωτερικης δουλειας ,σπανια ομως ,το πως θα φθασουμε να διαπιστωνουμε απο μονοι μας ,ολα αυτα
ΣΥΝΕΧΙΖΩ
quote:
χατζηχρηστος
Αντιλαμβανομαι οτι δεν μπορω ουτε καν να αυτοπαρατηρηθω
Ε, αφού το αντιλαμβάνεσαι αυτό, τότε γιατί δεν μας ακούς που σου λέμε να...κοιταχθείς?
quote:
χατζηχρηστος
ΣΥΝΕΧΙΖΩ
Δυστυχώς...
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
θα σου κανω λοιπον την χαρη
Η τουλαχιστον εν μερη
Οσο πρεπει και οσο σου στεκει κυριε Νικ
Θα σε ρωτησω λοιπον αν και αμφιβαλω πολυ αν θα καταλαβεις τι θα σου πω
Απο οσο εχω παρατηρησει σε εσενα ,ειναι οτι πραγματι, εχεις διαβασει καποια πραγματακια ,και συγχρονως λογω αυτου του γεγονοτος εχεις πιασει και καποιον παπα (τον καινουργιο απο τα ...)
Ωραια κυριε επιστημονα
Απο εκει και περα τι αλλο κανεις
Θα σου πω λοιπον και εγω την αποψη μου για την μουτσουνα σου
Αυτο που κανεις λοιπον , ειναι να αποριπτεις καποιες θεωριες και να δεχεσαι καποιες αλλες
Στασιμοτης στασιμοτης στασιμοτης
Δεχεσαι καποιες ιδεολογιες του τιποτα και αποριπτεις καποιες αλλες επισης του τιποτα
Βεβαια να μην παραλειψω και το μεγαλο σου ΑΤΟΥ..... ενοχλεις μονιμως τον κοσμο σαν ενα παρασιτο
Αυτο εισαι φιλαρακο Νικομαχε απλα παρασιτο και ηχειακι που αναπαραγει τα φθηνα , ιδια και τα ιδια
Το εχω δει πολλες φορες αυτο το εργακι ,και οχι μονο σε σενα
Εγω μπορρει να μην εχω καταφερει πολλα ομως ειμαι σε μια συνεχη κατασταση ερευνας και δημιουργιας .......ΕΣΥ;
Βεβαια το μονο σιγουρο ειναι οτι τελικα ολοι πηγαινουμε στην ιδια καλαθο
Και οσο το σκεπτομαι
Να καταληξω στο ιδιο καλαθι με σενα
Τι να κανω θα το υποστω μπρρρρρρρρ
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τα σεβη μου !!!!!!!
Την ικανοποιηση που σου εδωσα σημερα, απο μενα, δεν θα την ξαναδεις
Μπορεις να γραφεις οτι θελεις στα ενδιαμεσα δικα μου
Ετσι και αλλιως ,εγω δεν θεωρω οτι κατι ειναι δικο μου η οτι ανηκω καπου ,σε αντιθεση με καποιους αλλους που μαλλον ειναι η μονη τους παρηγορια
quote:
Και κατι τελευταιο Νικ
Την ικανοποιηση που σου εδωσα σημερα, απο μενα, δεν θα την ξαναδεις
Μπορεις να γραφεις οτι θελεις στα ενδιαμεσα δικα μου
Ετσι και αλλιως ,εγω δεν θεωρω οτι κατι ειναι δικο μου η οτι ανηκω καπου ,σε αντιθεση με καποιους αλλους που μαλλον ειναι η μονη τους παρηγορια
Μα τι λες τώρα?
θα μου στερήσεις την χαρά?
Κοπλίτη!!!![]()
![]()
quote:
χατζηχρηστος
Θα σε ρωτησω λοιπον αν και αμφιβαλω πολυ αν θα καταλαβεις τι θα σου πω
Για να δούμε...
quote:
χατζηχρηστος
Απο οσο εχω παρατηρησει σε εσενα ,ειναι οτι πραγματι, εχεις διαβασει καποια πραγματακια ,και συγχρονως λογω αυτου του γεγονοτος εχεις πιασει και καποιον παπα (τον καινουργιο απο τα ...)
θετικώς για το πρώτο και φυσικά θετικό και για το δεύτερο.Ολοι οι παπάδες από εκεί πιάνονται.
quote:
χατζηχρηστος
Απο εκει και περα τι αλλο κανεις
Επιμορφώνω γαϊδούρια.
quote:
χατζηχρηστος
Αυτο που κανεις λοιπον , ειναι να αποριπτεις καποιες θεωριες και να δεχεσαι καποιες αλλες
Μέγα λάθος.
Δεν απορρίπτω καμμία και δεν δέχομαι καμμία.
Αλλωστε εκεί ακριβώς έγκειται και η διαφορά μας.
Και μην ξεχνάς το σημαντικό.
Αλλο θεωρία και εντελώς άλλο η παπαρολογία.
quote:
χατζηχρηστος
Βεβαια το μονο σιγουρο ειναι οτι τελικα ολοι πηγαινουμε στην ιδια καλαθο
Λάθος.
Εσύ πας με τους χαζούς και εγώ με τους άλλους...!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Και μετά τι γίνεται; Οταν ανακαλύψεις τις "μη απόψεις", δηλαδή το δούλεμα, το τρολάρισμα και τα παράγωγα ψυχικών νόσων. Μετά, τι ακριβώς προτείνεις να κάνουμε γιατρέ;
Στο τρολάρισμα προτιμώ να μην απαντώ.
Όσο ταίζεις ένα troll, τόσο το ενδυναμώνεις.
Σχετικά με τα παράγωγα ψυχικών νόσων, όπως αναφέρεις, δεν μπορώ να τα διακρίνω μέσω του Διαδικτύου και νομίζω ότι κανένας δεν μπορεί να το πράξει αυτό...

In anticipation of my resurrection...
Απαντησες σε ολες μου τις ερωτησεις !!!!!!
8a i8ela kapoios na me diafwtisei se sxesi me leptomereies gia ta pistevw twn dwdeka8eistwn
prokeitai apla gia lysi proswpikwn mou aporiwn, kai 8a i8ela an exei kapoios piges pou mporw na enimerw8w (kapoio site klp) na mou apantisei :)
sas eyxaristw ek twn proterwn
Αν και ο όρος Δωδεκαθεϊσμός δεν είναι αποδεκτός από τους πιστούς της Εθνικής Θρησκείας, ωστόσο δεν είναι και άσχετος.
Δες αυτές τις διευθύνσεις
Νομίζω ότι μπορούν να σε πληροφορήσουν αξιόπιστα
Ελπίζω να τα πούμε και στις υπόλοιπες συζητήσεις μας.