ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φαράγγι Σαμαριάς... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Φαράγγι Σαμαριάς... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

iaira24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
iairaΜέλος
10/06/2004, 21:44:34
Πρόσφατα το πέρασα...
όταν το ανέφερα σε γνωστό μου που ασχολείται χρόνια με το μεταφυσικό, μου είπε ότι κακώς το έκανα, γιατί εκέι κάτω γίνεται "χαμός".(ακριβώς έτσι μου είπε).
Για να το περάσεις λεει, θέλει προστασία.
Μήπως ξέρει κάποιος κάτι σχετικά με αυτό το θέμα και τι συμβαίνει εκεί κάτω;
Φιλικά...

...να είσαι καλός... ο κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει τη δική του σκληρή μάχη...

Stavros_ΗΜέλος
10/06/2004, 23:11:16
Και εγώ το πέρασα το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Αν εξαιρέσεις οτι την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου γιατί είχα πιαστεί ολόκληρος δεν μπορώ να πώ οτι μου συνέβει κάποιο άλλο κακό.

Τι εννοούσε ο φίλος σου με το οτι εκεί κάτω γίνεται χαμός ? Χαμός απο τί ?
Απο τουρίστριες ?

Δεν τον ρωτάς και να επανέλθεις, για την πληρέστερη ενημέρωση μας, με περισσότερα στοιχεία ??

Edited by - Stavros_Η on 10/06/2004 23:12:49

GhostΜέλος
11/06/2004, 01:32:08
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ???

madmaxΜέλος
11/06/2004, 01:44:33
Ως παντελως ασχετος με το φαραγγι, μπορειτε να μου πειτε με 2 λογια τι γινεται εκει;;;

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

11/06/2004, 02:25:46
quote:

Πρόσφατα το πέρασα...
όταν το ανέφερα σε γνωστό μου που ασχολείται χρόνια με το μεταφυσικό, μου είπε ότι κακώς το έκανα, γιατί εκέι κάτω γίνεται "χαμός".(ακριβώς έτσι μου είπε).

Ε καλά, μην πιστεύεις και όσα σου λένε. Το έχει περάσει χιλιάδες κόσμος, έλληνες και τουρίστες. Κάτι δεν θα είχε ακουστεί αν γίνεται χαμός εκεί κάτω;! Εγώ πάντως όταν το πέρασα δεν αισθάνθηκα τίποτα
"μεταφυσικό". Υπάρχει βέβαια ένα εκκλησάκι στην διαδρομή (ή μήπως είναι μοναστήρι; δεν θυμάμαι) Ισως αν ψάξεις την ιστορία του να βρεις κάτι σχετικό.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Ant-miΜέλος
11/06/2004, 04:39:50
Σου είπε ότι γίνεται χαμός και δεν τον ρώτησες τι εννοεί??? Το φαράγγι το έχω περάσει δις και δεν έχω νιώσει ή ακούσει από άλλον ποτέ το παραμικρό παραφυσικό γι' αυτό. Προτείνω να ρωτήσεις σχετικά με το "χαμό", να μας πεις κι εμάς και το ξανασυζητάμε...

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

NeosΜέλος
11/06/2004, 14:27:10
Μηπως χαμος απο τουριστες? :)
απο πετρες...?

η πιο καλυτερη στιγμη ειναι οταν βγεις απο το φαραγγι να βουτηξεις στην υπεροχη παραλια με την μαυρη αμμο...και να αφησεις τα μετα-παρα-φυσικα φαινομενα...

15/06/2004, 07:51:36
quote:
γιατί εκέι κάτω γίνεται "χαμός".(ακριβώς έτσι μου είπε).

Πράγματι.
Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, γίνεται χαμός από τουρίστες. Πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο...
quote:

Το επιβεβαιώνω.
Οπωσδήποτε καπέλο, καλά αθλητικά παπούτσια (για τους κάλους) και αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας!
...
Το έχω περάσει κι εγώ 2-3 φορές.
Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι σχετικό με αυτό που σου ανέφερε ο γνωστός σου. Κάθε χρόνο το περνάνε χιλιάδες άτομα. Θα βοηθούσε να ρωτήσεις τον φίλο σου και να μας πει συγκεκριμένα τι προστασία κι από τι θα έπρεπε να έχει κάποιος που περπατάει το φαράγγι.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

CYBERMASTERΜέλος
15/06/2004, 13:42:20
ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΓΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΑΣ ΒΡΑΔΥ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

iairaΜέλος
15/06/2004, 21:17:08
Να είστε σίγουροι ότι θα ρωτήσω το συγκεκριμένο άτομο, θα μάθω και θα σας το αναφέρω. (Για να το λέει κάστι ξέρει σίγουρα, δεν είναι από τους ανίδεους).
Λυπάμαι μόνο που ένιωσα ότι διακομωδήθηκε λίγο το θέμα, ενώ αν δεν ξέρουμε κάτι καλύτερα είναι να μη μιλάμε.
Φιλικά...

...να είσαι καλός... ο κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει τη δική του σκληρή μάχη...

16/06/2004, 02:19:25
quote:
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΓΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΑΣ ΒΡΑΔΥ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ!!!

Αφού δε γίνεται να πας βράδυ στο φαράγγι της Σαμαριάς!

κυκλοφορεί ο Μανούσος με το γάϊδαρο και μαζεύει όσους έχουνε ξεμείνει.

(και για όσους υποθέσουν πως κάνω χιούμορ, ο Μανούσος είναι ο ένας από τους τρεις φύλακες που δουλέυουν στη Σαμαριά, ο οποίος κυκλοφορεί με ένα γάϊδαρο).

Φίλη iaira
γιατί νιώθεις πως "διακομωδήθηκε λίγο το θέμα";
Αν εσύ νιώθεις έτσι, πως θα έπρεπε άραγε να νιώθει το φαράγγι από τις διάφορες φήμες που μπορεί να κυκλοφορούν γιαυτό αλλά και για άλλα μέρη;
Αόρατες οντότητες μπορεί να υπάρχουν παντού γύρω μας. Δεν είναι όμως ανάγκη να υπερβάλλουμε και να δημιουργούμε θεωρίες μυστηρίου με το κάθε τι...Στην περίπτωση αυτή, πιστεύω μας επιτρέπεις μίαν αμυδρή αντίδραση.
Οπως βλέπεις όμως, υπάρχει διάθεση να συζητηθεί το θέμα.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

zezmpergΜέλος
16/06/2004, 05:54:55
Σας χαιρετώ.
Σε χαιρετώ iaira.
Έχω ακουστά:
Κάποτε, περίπου στη μέση της διαδρομής υπήρχε ένα χωριουδάκι κτηνοτρόφων...Λένε λοιπόν πως τους εξανάγκασαν να φύγουν -για τον τουρισμό- μόνο που εκεί έμειναν οι νεκροι τους... Έκτοτε οι νεκροί ψάχνουν τους ζωντανούς!
Πέρα από τούτη την ιστορία είναι μια πανέμορφη διαδρομή και η γνωριμία της Ελληνικής φύσης που θα σου μείνει αξέχαστη.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.

theyeΝέο Μέλος
16/06/2004, 13:16:24
ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΧΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΑΞΙΟΘΗΚΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ (ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΙΛΙΟΑΚΟΥΣΕΙ 'ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ'). ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙΙΙΙΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΤΛ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ -= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =- ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ...
ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ(ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ)...

Together We Stand...
Divided We Fall.....

scullyΜέλος
17/06/2004, 13:24:44
Α ρε Κρήτη...!
Πολλοί κρητικοί μαζευτήκαμε ρε παιδιά...!
Εγώ είμαι από Λασίθι, Σητεία...και...ακόμα δεν έχω πάει αλλάγια να πώ την αλήθεια ούτε και έχω ακούσει κάτι παραφυσικό σχετικά με το φαράγγι...! (διαφορετικά θα το είχα περάσει...)

Edited by - scully on 17/06/2004 13:26:57

17/06/2004, 13:35:42
quote:

Edited by - scully on 17/06/2004 13:26:57

Μια απλή ερώτηση¨
Γιατί πρέπει η δικιά μας, όμορφη και ένδοξη γαλανόλευκη, να κυματίζει έτσι γερμένη, σαν να πέφτει κάτω, και να αιωρείται αυτή η κουρελλού .... ?

Υπάρχει κάτι που θέλει να μας πεί αυτή η εικόνα ???

ΨΥΧΗΜέλος
18/06/2004, 13:22:02
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ( ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ) ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΟΡΑΣ......

1) ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟ !!! ( ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ )
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΛΕΕΙ..... ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ?????

2)ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ( ΣΤΟΝ ΟΜΑΛΟ ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ( ΣΑΛΕ )ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΙΝΟ ( ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ )
ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΜΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΔΥΟ ΒΑΖΑ ΜΕ ΥΓΡΟ ( ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΡΜΟΛΗ )ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ( ΣΑΝ ΠΑΛΑΜΗ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ) ΣΚΟΡΠΙΟΙ !!!!

ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ
ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ !!!!
ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΣΥΝΗΘΩΣ !!!!
ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΜΑ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΡΩΤΗΣΑ ?
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ !
ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ?
ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΤΟ ( ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΣΟΜΕΓΕΘΕΙΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ

scullyΜέλος
18/06/2004, 14:35:14
quote:
Μια απλή ερώτηση¨
Γιατί πρέπει η δικιά μας, όμορφη και ένδοξη γαλανόλευκη, να κυματίζει έτσι γερμένη, σαν να πέφτει κάτω, και να αιωρείται αυτή η κουρελλού .... ?

Υπάρχει κάτι που θέλει να μας πεί αυτή η εικόνα ???

Xμμμ...! Βασικά...η δικιά μας σημαία κυματίζει ΠΑΝΩ από την Αμερικάνικη...!
Έτσι...για την Ελλάδα ρε γαμώτο...!

CYBERMASTERΜέλος
20/06/2004, 15:05:38
quote:
Αφού δε γίνεται να πας βράδυ στο φαράγγι της Σαμαριάς!

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΣΕΙ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΡΙΓΟΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΓΕΥΕΙ!!!
Α ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ SCULLY ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΟΥΛΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ!?!?!?!?!?!??
ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΘΝΙΚΗΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ????

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

GRIGORIANOSΜέλος
21/06/2004, 02:59:36
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ,
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΚΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ......

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

IAIRA ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.....

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ.....

ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΕΡΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ 4000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΗΜΝΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΟΡΜΙΣΚΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ....
ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΜΙΝΩΙΤΕΣ, ΔΩΡΙΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΡΩΜΑΙΟΙ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ, ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ, ΕΝΕΤΟΙ, ΟΘΩΜΑΝΟΙ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ, ΝΑΖΙ.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΟ-ΓΕΙΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΜΟΝΟ Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΗΜΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ) ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ 4000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΤΗΤΟΡΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΨΥΧΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΛΕΩ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΔΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΠΙΣΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Π-Ρ-Ο-Σ-Ο-Χ-Η ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΟΜΑΛΟΥ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΑΜΑΡΙΑΣ - ΠΑΡΑΛΙΑ/ΚΑΣΤΡΟ ΑΓΙΑΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ.
Ο ΟΜΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΙΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΔΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΕΣ ΔΙΟΔΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΒΥΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΡΟΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ, ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ...
ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΤ6Ε ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ 11 ΦΟΡΕΣ (2 ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ) ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟ ΛΙΒΥΚΟ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΧΑΜΟΣ".
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ZEZMPERG ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΝ ΑΣΕΒΗ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΙΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ ΑΒΥΣΣΙΝΟΥ
-------------ΤΟΥ ΛΙΒΥΚΟΥ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΡΜΕΝΙΣΕΙΣ
ΚΑΙ'ΧΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΗΜΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΟΚΑΡΔΙΣΕΙΣ---------------

zezmpergΜέλος
21/06/2004, 08:53:39
Σας χαιρετώ.
quote:

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ.....

ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΕΡΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
...............................................................
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ZEZMPERG ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΝ ΑΣΕΒΗ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΙΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ ΑΒΥΣΣΙΝΟΥ
-------------ΤΟΥ ΛΙΒΥΚΟΥ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΡΜΕΝΙΣΕΙΣ
ΚΑΙ'ΧΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΗΜΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΟΚΑΡΔΙΣΕΙΣ---------------

Σε χαιρετώ καλή/έ μου φίλη/ε GRIGORIANOS.
Και εγώ συμφωνώ μαζί σου για όσα έγραψες στο post παραπάνω. Μόνο που είμαι θηλυκό, δηληδή (η) και όχι (ο) ας είναι όμως με τα nich έχουμε χάσει την ταυτότητα της προσωπικοτητάς μας.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.