ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Του Θεού το χόρτο - - Κινηματογράφος -

- Του Θεού το χόρτο - - Κινηματογράφος -

bladerunner71 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
Ε.μ.ΑΜέλος
21/04/2004, 20:56:12
ΑΓΑΠΗΤΕ ASTRAL PROTJECT...
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΣ "ΜΙΚΡΗ"
ΚΑΤΑΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΔΡΟΥΖΑ...
ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ "ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ"
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ
ΠΧ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΤΙΠΤΟΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤ.
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΧ ΣΑΝ ΡΟΛΟΙ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΗ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ...
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΘΑ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ???
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

Ε.μ.ΑΜέλος
21/04/2004, 21:04:41
BAJANAKER ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ 100% ΑΛΛΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ...

21/04/2004, 21:27:41
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ astral-project ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ....
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ....

ΦΙΛΗ Ε.μ.Α ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ...

quote:
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΛΗΣΑΚΙ ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΗΣΑΚΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΕΤΑ,
ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ,
ΑΝΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...

ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΥΠΑΡΞΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΙΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΩΝ ΗΛΕΚΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΠΕΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

astral-projectΜέλος
21/04/2004, 22:50:10
να ξεκαθαρισουμε οτι ειμαι θηλυκου γενους

εμα, σε ειπα μικρουλα διοτι δηλωσες 17 και εγω δηλωνω (τρεμοντας) 34

οσο για τα αντικειμενα μεσα στο σωμα μας, εχω ηδη μια χρυση βιδα σε ενα δοντι, οποτε ....

μην την φοβαστε βρε παιδια την τεχνολογια, καλο μας κανει κακο δεν μας κανει. μας αφηνει και τοσο χρονο να ασχολουμαστε με τα μεταφυσικα μας, να γραφουμε σε φορα οπως αυτο εδω, να επικοινωνουμε με συγγενεις που μενουν στην αλλη ακρη της γης κλπ

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

tomcatΜέλος
21/04/2004, 22:55:55
Δεν καταλαβαίνω γιατί πάντα δαιμονοποιείται η τεχνολογία και η επιστήμη. ΠΑΝΤΑ. Γιατί δηλαδή ντε και καλά το μέλλον να είναι μαύρο και άραχλο.
Είτε το θέλουμε είτε όχι η τεχνολογία και η επιστήμη θα συνεχίσουν να αναπτύσονται. Όπως γινόταν πάντα. Τώρα αν κάποιοι θέλουν να γυρίσουν στην εποχή των σπηλαίων τότε...πολύ ευχαρίστως να τους δώσω χάρτη για να βρουν σπηλιές της αρεσκείας τους.
Ας ρίξουμε μία ματιά γύρω μας, από τον Η/Υ που χρησιμοποιούμε, τα αντιβιωτικά, τα αυτοκίνητα, τα εργαλεία....Χωρίς τεχνολογία δεν θα είμασταν τίποτα. Το μυαλό μας και η τεχνολογική ανάπτυξη μας μετέτρεψε από πλάσματα που δημιουργήθηκαν από την γονιδιακή εξέλιξη σε πλάσματα που αλλάζουν το περιβάλλον τους και ξεφεύγουν από αυτή.
Ναι στα εμφυτεύματα τσιπ,αν είναι να σώζουν ζωές, ναι στη νανοτεχνολογία αν μπορεί να θεραπεύει καρκινικούς όγκους, ναι σε ασφαλέστερα αυτοκίνητα....Η Ηθική πλευρά τώρα είναι κάτι που πάντα ήταν υπό συζήτηση....Τουλάχιστον τώρα στα MBA το Business Ethics θεωρείται βασικό μάθημα, που πλέον σημαίνει ότι δίνεται από τις επιχειρήσεις ιδιαίτερο βάρος στα αποτελέσματα τις όποιας επιχειρηματικής απόφασης.

Όσοι δε, δεν μπορούν να πατάνει κουμπάκια και τους χαλάει, από αύριο να πλένουν τα σώβρακά τους στο ποτάμι.....
Επιτέλους λίγη σοβαρότητα.....κ.Χόλμς

Φιλικά
Tomcat

astral-projectΜέλος
21/04/2004, 23:04:21
και για τιμωρια, το ποταμι της επιλογης μας θα ειναι ο κηφισος, να δω μετα πως θα κανετε τα λευκα λευκοτερα....

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

22/04/2004, 00:14:58
ΦΙΛΕ ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ,ΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΒΟΥΛΩΣΩ ΚΑΤΙ.

Ε.μ.ΑΜέλος
22/04/2004, 12:12:46
ΦΙΛΕ ΑΒΑΤΑΡ ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ
ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ???
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ
ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΛΗΣΣΑΚΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ???

ΑΣΤΡΑΛ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΑΝΕΤΑ ΜΙΚΡΗ
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΗΚΑ...

ΕΠΙΣΗΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΣΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΣΟΒΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΙΦΗΣΣΟ...
ΜΙΣΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ...

ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΕΙ
ΓΥΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑΙΝΙΑ
ΕΓΓΥΚΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΣΕ ΣΙΝΤΙ
ΓΥΑΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ
ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΜΠΕΝΕΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΙΝΤΕΟΤΗΛΕΦΩΝΑ
ΟΘΟΝΕΣ ΠΛΑΚΕ

ΚΤΛ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΛΕΕΙ...
ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΔΕΝ ΛΕΩ...
ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΥΦΟ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ...

ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...
ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΟΡΟΥΓΕΛ" ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΝΕΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΝΑΥΤΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ....
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

22/04/2004, 13:21:50
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ Ε.μ.Α ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ...
ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕ...

quote:
ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΥΠΑΡΞΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΙΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΩΝ ΗΛΕΚΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΠΕΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΣΕΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΛΟΓΟ ΞΑΦΝΙΚΟΥ ΑΔΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΓΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΦΙΛΟΥ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.... (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΝΤΑΒΕΛΗ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

Ε.μ.ΑΜέλος
22/04/2004, 13:59:51
ΑΒΑΤΑΡ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΕΚΛΗΣΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ...
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ...
ΤΟ ΦΥΣΗΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΜΠΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ...

ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...

ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΟΣ ΠΑΠΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΕΙΠΑΝ ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ...
ΑΥΤΑ...

ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

22/04/2004, 15:24:35
Η επιστήμη εννοείται θα εξελιχθεί ,όπως εννοείται οτι ούτε τα μισά γνωρίζουμε για το βαθμό στο οποίο έχει φθάσει. Το θέμα είναι, καλή η επιστήμη αλλά να συνοδεύεται απο ήθος και ποτέ να μην γίνεται αυτοσκοπός. Εν κατακλείδι οχι επιστήμη για την επιστήμη αλλά η επιστήμη για τον άνθρωπο.

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

Ε.μ.ΑΜέλος
22/04/2004, 15:44:47
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.
ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΛΟ ΣΚΟΠΟ ΠΧ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Η ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΛΛΑΤΩΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

GirtosΜέλος
22/04/2004, 17:59:40
ΦΙΛΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΜΗΝ ΕΞΑΠΤΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.ΙΣΩΣ Ο ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ.
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ.
GIRTOS

gK

23/04/2004, 01:15:02
ΦΙΛΕ GIRTOS ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ,ΦΙΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ.ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ SORRY ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ GIRTOS.

23/04/2004, 08:36:38
Εληξε.\
Το ξέχασα ήδη.
Παντως δεν ανεφερα κατι για σένα πεταλόυδα,
ούτε ειχα πρόθεση να σε μειώσω,
υπόσχομαι στο μέλλον να είμαι πιο ακριβής
στις εκφράσεις μου.

Να είστε όλοι καλά.

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

GirtosΜέλος
23/04/2004, 11:38:52
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΓΙΑ ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΣΤΟ 'ΟΙΚΕΙΟ' ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΩΝ.

gK

Ε.μ.ΑΜέλος
23/04/2004, 12:09:07
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΟΥΜΕ....
ΛΙΠΟΝ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ:

Τσιπ και στα τετράποδα...Με υποδερμική ηλεκτρονική ταυτότητα πρέπει να εφοδιαστούν τα κατοικίδια σκυλιά Η ανάγνωση του τσιπ γίνεται από τον κτηνίατρο με συσκευή που εκπέμπει ακίνδυνη ακτινοβολία...

Αθήνα : Μια μικρή κάψουλα που περιέχει μικροτσίπ πρέπει να εμφυτευθεί υποχρεωτικά σε όλα τα δεσποζόμενα σκυλιά, ώστε να είναι δυνατή η αναγνώρισή τους σε περίπτωση που χαθούν.

Οι κτηνίατροι τοποθετούν το τσιπ σε όλους τους σκύλους που εξετάζουν, εφαρμόζοντας το νόμο 3170/2003 και τις αποφάσεις που εξέδωσε τον Νοέμβριο το υπουργείο Γεωργίας, αναφέρει την Τρίτη στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου Κώστας Χανδράς.

Η ηλεκτρονική ταυτότητα φέρει έναν μοναδικό 16ψήφιο αναγνωριστικό αριθμό. Ο κτηνίατρος συλλέγει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη και τα χαρακτηριστικά του ζώου (ηλικία, όνομα, φύλο, ράτσα, χρώμα κλπ) και τα καταχωρεί σε μια τριπλότυπη φόρμα μαζί με τον αριθμό του τσιπ.

Ο ιδιοκτήτης και ο κτηνίατρος κρατούν από ένα αντίγραφο, ενώ το τρίτο αποστέλεται στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και καταχωρείται σε βάση δεδομένων.

Το κόστος που θα επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη εκτιμάται στα 40 ευρώ, ποσό που περιλαμβάνει την αξία του τσιπ -έξι εταιρείες διαθέτουν στην Ελλάδα ηλεκτρονικές ταυτότητες για ζώα με τιμή χονδρικής από 12 έως 18 ευρώ.

Η κάψουλα έχει μήκος 11 χιλιοστά, πάχος ένα και βάρος 0,67 γραμμάρια.

Δεν εκπέμπει ακτινοβολία και δεν περιλαμβάνει μπαταρία.

Η συσκευή εισάγεται κάτω από το δέρμα του ζώου στην αριστερή πλευρά του τραχήλου με τη βοήθεια μιας ειδικής σύριγγας, χωρίς να απαιτείται αναισθητικό. Το τσιπ περιβάλλεται από μια κάψουλα κατασκευασμένη από βιοενεργό γυαλί, επιστρωμένη με αντιολισθητικό υλικό που εμποδίζει τη μετακίνησή της προκαλώντας εγκύστωση στους ιστούς.

Η ανάγνωση του αναγνωριστικού αριθμού μπορεί να γίνει μόνο από κτηνίατρο, με τη χρήση μιας συσκευής που κοστίζει περίπου 200 ευρώ. Η συσκευή ανάγνωσης εκπέμπει ραδιοκύματα χαμηλής συχνότητας και ισχύος, αβλαβή για το ζώο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, ο αριθμός των δεσποζόμενων σκύλων στην Ελλάδα δεν είναι γνωστός, .

ΣΧΟΛΙΟ1: ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ...

ΣΧΟΛΙΟ2: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ...

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ: ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΕ ΠΟΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΥΧΕΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΧ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ???
ΓΙΑ ΣΚΕΥΤΗΤΕΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...

ΑΥΤΑ...
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

24/04/2004, 18:51:00
Το βρίσκω πολύ καλή ιδέα, όσον αφορά τα σκυλιά. Έτσι ο κάθε ασυνείδητος δεν θα αφήνει το κατοικίδιο του οταν θα πηγαίνει διακοπές..Όσο για τους ανθρώπους ,είχα διαβάσει οτι σε κάποια χώρα είχαν προτείνει να "τσιπαριστούν" οι φυλακισμένοι, σε περίπτωση φυγής , να εντοπίζονται.Πως σας φαίνεται?

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

Ε.μ.ΑΜέλος
25/04/2004, 17:55:09
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ???
ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΝΑΓΚΗ...

ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

chronopaxΝέο Μέλος
25/04/2004, 18:18:18
Ε.Μ.Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΠΟΛΟΙΠΟΥ ΦΙΛΟΥΣ .
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ?