- Black Humor - ΕΙΚΟΝΕΣ

MOREEE

Αλλα τα εβραιοχριστιανοπουλα του τοπου εδω,ασχολουνται με την λογοκρισια γραφομενων μου,με το προσχημα,της προσβολης της προσωπικοτητας...
αρμεγε λαγους και κουρευε χελωνες!
Φυσικα και η βαπτιση ειναι τρομερη εμπειρια και stress,για ενα ευαισθητο μωρακι,που ακομα ειναι ταυτισμενο με το περιβαλλον,χωρις να εχει εγω.
Ετσι ηλιθιοι γονεις,νουνες-νουνοι και αλλοι συγγενεις και φιλοι,βλεπουν και κινηματογραφουν ενα μωρο που συνηθως ουρλιαζει,ενω αυτοι γελουν με ηλιθιοτητες,οπως,'αχ το χρυσο μου τι ομορφα που κλαιει!'
Μονον με υπνωση,και αναδρομη,μπορει κανεις να βρει τι υπαρχει στα βαθη του.
Οι πρωτοι χριστιανοι οπως και ολοι οι μυημενοι,ΒΑΦΤΙΖΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΟΝΤΕΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΙΑΙΟΣ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΩΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.
Για να μην τα πειραξει τα μωρα ο Σατανας...
Η αλήθεια είναι ότι για πολλά μωράκια, η όλη διαδικασία εκθεσης σε τόσο πολύ κόσμο, με παππάδες να πηγαινοέρχονται, θείτσες να το τσιμπάνε λέγοντας "τι όμορφο κορτσούδι πούνε το χρυσό μου, φτυστ'ό πατέρας του! Φτου!Φτου να μην τ'αβασκάνω!", κεριά, λιβάνια, λάδια, στριπτιζ μπροστά από φωτογραφικές μηχανές και άλλα τέτοια...
είναι μία πολύ έντονη και διαφορετική από αυτές που έχει συνηθίσει εμπειρία, πολλές φορές το καϋμενούλι θέλει την ησυχία του, αλλά αντ'αυτού ταλαιπωρείται.
Αν το δούμε σε επίπεδο μορφοποίησης της συνειδητότητάς του, όπως αναφέρει και ο Helios
quote:
Φυσικα και η βαπτιση ειναι τρομερη εμπειρια και stress,για ενα ευαισθητο μωρακι,που ακομα ειναι ταυτισμενο με το περιβαλλον,χωρις να εχει εγω.
σκέφτομαι ότι για ένα πλάσμα που δεν έχει ακόμα σταθεροποιήσει τα λεπτοφυέστερα στοιχεία του εγώ του, η όλη επιρροή των σκέψεων από τους παρευρισκόμενους, που μπορεί κάποιες φορές να είναι και ζηλότυπες, δεν το κάνει εκείνη τη στιγμή πολύ ευάλωτο;
αυτή...που τα κατάφερε!
Αφου δεν σας ενοχλει η βαφτιση αυτη καθ αυτη γιατι βρισκετε δικαιολογια οτι στρεσαρονται τα μωρακια....
Αφου σας ενοχλει ο βιαιος προσυλητισμος στη εκλησια κατα τα λεγομενα σας και η βαφτιση οταν το "θυμα" ειναι ακομα μικρο για να αντιδρασει....
Γιατι δεν ειστε τιμιοι με τον εαυτο σας πρωτα απο ολα...??
love for what is comming and forgivness for the past...
νομίζω μιλώντας για δημιουργία stress και για ψυχολογικά ενδεχομένως προβλήματα που θα δημιουργηθούν στο μωρό, τα οποία και θα τα κουβαλά μεγαλώνοντας, κάπου μεγαλοποιούμε τα πράγματα.
Φίλε Helios όντως είναι προσυλητισμός και νομίζω σε αυτό θα πρέπει να συμφωνήσουν και τα μέλη του Forum που είναι υπέρ της Χριστιανικής Ορθόδοξης Θρησκείας. Από την στιγμή που αφαιρείται η Ελευθερία της επιλογής από το υπό βάπτιση άτομο, αυτομάτως υπάρχει προσυλητισμός.
Δεν θα συμφωνούσα με την λέξη ΒΙΑΙΟΣ...θα έλεγα περισσότερο ΠΟΝΗΡΟΣ. Το εκκλησιαστικό σύστημα έχει μάλλον σχεδιάσει ωραία την όλη διαδικασία, αφαιρώντας ουσιαστικά την επιλογή από τον καθένα μας.
Να ρωτήσω όμως κάτι;
Για κάποιον που πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει ωριμάσει ως άτομο, έχει μπει σε μία πορεία αναζήτησης, η οποία τον έχει οδηγήσει στο να απορρίψει τις Θρησκείες και ότι αυτές πρεσβεύουν...αυτομάτως δεν συνεπάγεται ότι πλέον γι’αυτόν η Βάπτιση δεν λέει απολύτως τίποτα;
Δεν θα είναι μία πράξη κενή δίχως νόημα;
Επιπρόσθετα, όλοι αυτοί που κάποια στιγμή αποφάσισαν να ξεφύγουν από το "μαντρί" και όντως ξέφυγαν, τους εμπόδισε καμιά Βάπτιση;
Τι θέλω να πώ; Αυτός που θέλει να αναζητήσει κάτι πέρα από αυτό που προσφέρει το πολιτικοθρησκευτικό κατεστημένο, θα το κάνει και θα αλλάξει πράγματα στην ζωή του. Και δεν θα τον σταματήσει καμία Βάπτιση!!!

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Μ' αυτή τη λογική όλοι όσοι έχουμε "υποστεί" το "βασανιστικό" κι "αποτρόπαιο μαρτύριο" της βάπτισης έχουμε παιδικά ψυχικά τραύματα...
...τσάμπα πλήρωνα τους ψυαναλυτές τόσον καιρό να βρουν την αιτία που δεν μ' αρέσουν οι μελιτζάνες...
Υ.Γ. Αφήστε που υπάρχουν και χειρότερα. Σκεφτείτε το μαρτύριο - μυστήριο του γάμου ας πούμε...![]()

quote:
[Υ.Γ. Αφήστε που υπάρχουν και χειρότερα. Σκεφτείτε το μαρτύριο - μυστήριο του γάμου ας πούμε...
Εχεις δίκιο τώρα που το σκέφτομαι...
Αυτό το γύρω γύρω όλοι στη μέση ο Μανώλης...
και το χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη...
μου έχει αφήσει σοβαρά τραύματα και κάθε φορά που πάω σε γάμο παθαίνω ιλίγγους!! ![]()

quote:
Πιστεύετε πως η διαδικασία της βάφτισης όπως γίνεται στην ορθόδοξη εκκλησία μπορεί να προκαλέσει ψυχικά τραύματα στα μωρά;
E οχι και ψυχικά τραύματα επειδή κάνουμε ένα μπανάκι μαζι με τον παπά.Φαντάσου να μας κάναν και περιτομή !!!
Το αν κλαίνε ή όχι τα παιδια δεν είναι επειδή βασανίζονται από κάτι γιατί έχω δει και παιδάκια να γελάνε εκείνη την ώρα ή απλά να μην έχουν κάνει κιχ. Βέβαια όλα τα υπόλοιπα που κλαίνε όπως και εγώ (με βλέπω στις φωτογραφίες) είναι μόνο και μόνο επειδή δεν θέλουν το νερό.
Κατά συνέπεια θα πρέπει όλοι από μας να υποβληθούμε σε ύπνωση για να δουμε αν μας κάναν κακό οι γονείς μας που μας βάζαν στα μπανιερά...
Εμένα προσωπικά με βαφτίσαν 3 χρονών και κάτι. Αρκετά μεγάλο παιδί για βάφτιση. Θα μπορούσα να είχα κάποιο πρόβλημα που ούρλιαζα τότε γιατί δεν ήθελα με τίποτε να βραχώ, να θυμόμουν κάτι απο τότε. (Αλλωστε θυμάμαι και άλλα πράγματα όταν ήμουν σε αυτή την ηλικία).
Αρα να μην υπνωτιστώ για να δω αν μου εχει με΄νει τίποτε και τελικά .... μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε παιδιά.
Δεν είμαι άτομο της εκκλησίας το τονίζω αυτό, δεν θυμάμαι από πότε έχω να κοινωνήσω,και μην νομίζεται ότι το παίζω θρήσκια.
Λέω ότι είμαι καλή χριστιανή γιατί πιστεύω ότι αν κάποτε ο Χριστός είπε κάτι αυτό σίγουρα θα ήταν μόνο αγάπη και τίποτε παραπάνω.
Ναταλι