- Black Humor - ΕΙΚΟΝΕΣ
Ετσι λοιπον ,τι φυσικωτερο,απο το να αφησει κανεις ,ενα παιδακι ελευθερο,κι οταν μεγαλωσει και ειναι ικανο να στοχαστει και να κρινει,να διαλεξει?
Για τον ΑΙΟΝ,και την επενεργεια της θειας Χαρης η Ενεργειας η οπως αλλιως να ειπωθει,εχω να πω οτι
1.αν το θειο,χρειαζοταν μια τελετη απο εμας για να δημιουργησει μια προστατευτικη και ευεργετικη ασπιδα γυρω απο αρνητικες ενεργειες,τοτε απλως υποβιβαζουμε την νοημοσυνη του θειου.
2.επισης η παγκοσμια εγκληματικοτητα δεν λεει να μειωθει οσα βαπτισματα και να γινουν σε ολες τις θρησκειες η τις Μυστικες Εταιρειες,αλλα μαλλον αυξανεται ...απο βαπτισμενους.
Ενα φαρμακο θεραπευει την αρρωστεια,αλλοιως δεν ειναι η θεραπεια σωστη.
Την ατελεια δεν την πολεμουμε με τελετουργιες δηλ.μαγικα,ποτε οι δεισιδαιμονιες δεν βοηθησαν την ανθρωποτητα,αλλα
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ,ΔΗΛ.ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ,
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ,ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΣΤΡΟΝΟΗΤΙΚΟ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΟ,
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
Αυτο δειχνει η εμπειρια της ζωης,αρκει να κυτταξουμε απροκαταληπτα γυρω μας.
IT'S MY LIFE AND MY OPINION.
Edited by - Helios on 04/07/2003 21:10:33
Συγκρίνοντας φωτογραφίες απο τη βάπτιση μου με εκείνες από τη πρώτη μου βουτιά στη θάλασσα(η μητέρα μου κράταγε αρχείο γιά τα πάντα),παρατηρώ οτι στη δεύτερη περίπτωση δείχνω πολύ πιό δυστυχισμένος και "πληγωμένος" από οτι στην πρώτη.Ίσως επειδή η βουτιά στη θάλασσα (με τη βοήθεια του πατέρα μου) προηγήθηκε της βάπτισης μου.
Επιπλέον παρατηρώντας την οικογενειακή φωτογραφία, μετά το τέλος της βάπτισης, μπορώ να διακρίνω οτι το πρόσωπο μου λάμπει και οτι το βλέμμα μου είναι πεντακάθαρο.Μιά ελαφρά σκιά έκπληξης και απορίας ίσως, αλλά αυτό δεν είναι το βλέμμα ενός πληγωμένου παιδιού.
Παρόλα αυτά πιστεύω και εγώ οτι το σωστό είναι να βαπτίζεται κάποιος συνειδητά, και αφού ενηλικιωθεί.
Κατά τα άλλα δεν πιστεύω οτι η διαδικασία της βάπτισης επηρρεασε αρνητικά σε κάτι την ανάπτυξη και εξέλιξη μου.
Hey you,don't tell me there's no hope at all
Together we stand,divided we fall