ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγιο Φως - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγιο Φως - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

YIANNIS4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
YIANNISΝέο Μέλος
21/05/2002, 14:54:38
Χαιρετω ολα τα μελη και συγχαιρω τους υπευθοινους για την απσογη σελιδα.

Επισης χαιρομαι που ολα τα μελη εκφραζουν τεις αποπσεις τους σε ενα ομορφο και πολιτισμενο περιβαλλον.

Τωρα επι του θεματος :)

Ετυχε να δω την αναμεταδοση για το πως αναβει το Αγιο Φως στο διαδυκτιο, αν και δεν φαινοτανε και πολυ καθαρα, ειλικρινα εμεινα αφωνος. Οχι μονο το γεγονος οτι αναβει μονο του αλλα και μιση ωρα αφοτου αναπσει μπορεις να ακουμπισεις την φλογα χωρις να καιγεσαι. Επισης καντηλια και κερια αναβουν μονα τους.

Θα μπορουσε ισως καποιος απο εσας να δωσει μια απαντηση η καποια εξηγηση για το πως εινε δυνατον να γινετε κατι τετοιο η εινε θαυμα;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

ΥΓ1. Λογω του οτι οχι μονο διαμενω αλλα και του οτι εχω μεγαλωσει εκτος Ελλαδος τυχον ορθογραφικα η και συντακτικα λαθη παρακαλω να τα αγνοεισετε :)

ΥΓ2. Νομιζω οτι 8ανε καλυτερα την επομενη φορα να γραπσω με greeklish;)

21/05/2002, 21:03:51
Σε καλωσορίζουμε στη παρέα μας φίλε μου Γιάννη (ΥΑΝΝΙ)...
Σε ευχαριστούμε και για τα καλά σου λόγια που μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε ακόμα περισότερο και με ακόμα περισότερα στοιχεία, την προσπάθεια να δώσουμε το "βήμα" και το "λόγο" σε όλα τα τόσο αξιόλογα μέλη μας να εκφράσουν, με τον ομολογουμένος υπέροχο λόγο τους, τις απόψεις τους και τις θέσεις τους στα θέματα που άπτονται της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ και του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ αλλά και όχι μόνο...

Δεν παρεξηγούμε ΚΑΝΕΝΑΝ για τα ορθογραφικά του λάθη, και θα σε παρακαλούσα να συνεχίσεις να μας στέλνεις τα μυνήματά σου με ΕΛΛΗΝΙΚΑ στοιχεία και όχι greeklish. Είναι πολύ πιό εύκολο να διαβάζουμε Ελληνικά, παρά Λατινικά.
Ας κράτησουμε ακόμα όσο μπορούμε την ΚΕΡΚΡΟΠΟΡΤΑ κλειστή και εννοώ την "άλωση" της Ελληνικής Γλώσσας απο τα Λατινοαγγλικά...

Δεν θα προβώ ακόμα σε ανάπτυξη για το θέμα που παραθέτης. Θα περιμένω και απο τα υπόλοιπα μέλη μας να μας παρουσιάσουν τις απόψεις τους και αρωγός στη προσπάθεια τους θα ακολουθήσω και εγώ στη συζήτηση...

Και πάλι καλώς όρισες...

Κέλσος

Darkangel_78Μέλος
21/05/2002, 22:58:10
Καλησπέρα σε όλους τους εκλεκτούς φίλους!!!
Δυστυχως δεν είδα στο διαδικτυο αυτό που ανέφερε ο φίλος Γιάννης...εχω ακουσει ομως οτι ΜΟΝΟ ο ορθόδοξος ιερεας μπαινει στο κουβουκλιο φορωντας μονο εναν λευκο χιτωνα χωρις φυσικα σπιρτα ή αναπτηρα.
Λεγοντας καποιους ψαλμους εμφανιζονται αστραπες και τα κερια το φως τοτε "πηγαινει" μονο του στα κερια...
Λεγεται οτι καποιος που ειχε κρυφτει στο κουβουκλιο για να δει πως γινεται τυφλωθηκε στι στιγμη...

Δεν ξερω πως θα ακουστει αυτο που θα πω,δεν εχω προθεση να προσβαλλω κανεναν αλλά νομίζω ότι είναι η μεγιστη αποδειξη οτι οι ιερεις κατεχουν γνωσεις που κανεις δεν υποψιαζεται και θα τολμουσα να πω οτι ειναι ΜΥΗΜΕΝΟΙ...Το πως και το γιατι δεν ειμαι σε θεση να το εξηγησω...Αυτα προς το παρον...

Ο Σκοτεινός Άγγελος!!!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

TheoΜέλος
25/05/2002, 02:31:54
Και εγώ πιστεύω πως υπάρχει κάποιου είδους γνώση πίσω απ' αυτό το φαινόμενο, αν και δεν αποκλείεται, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, να έχει απομείνει ένα τελετουργικό απόσταγμα από αρχαιότερες εποχές που δουλεύει "από μόνο του", χωρίς να υπάρχει ουσιαστική εσωτερική γνώση.

Ουσιαστικά, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, μόνο μια απλή άποψη.

theo_