ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στο Άγιο Όρος παίρνουν ψυχοφάρμακα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στο Άγιο Όρος παίρνουν ψυχοφάρμακα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

gentleman41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
19cp20ehΜέλος
28/12/2006, 00:23:38
αγαπητε marte το να ξερεις πραγματα ειναι καλο ..το να θες να το επιδεικνυεις θελοντας να πεις οτι ξερεις παραπανω απο τον αλλον με σκοπο να τον υποτιμησεις ειναι μεγαλη αμαρτια

και για να παμε στην ουσια
εννοειται οτι ξερω πως οι εβραιοι λιθοβολουσαν αλλα απο την στιγμη που παρεδωσαν στους ρωμαιους τον χριστο οι οποιοι σταυρωναν ειναι σαν να τον σταυρωσαν οι ιδιοι

οσο για τους χριστιανους...ναι δεν ειναι ολοι καλοι
αλλο ο πραγματικα χριστιανος και αλλο ο φαινομενικα και ονομαστικα
εξαλου στο ονομα του χριστου εγιναν μεγαλες αμαρτιες στην ιστορια των ανθρωπων
ο χριστος δεν ειπε να σκοτωνομαστε στο ονομα του

19cp20ehΜέλος
28/12/2006, 00:57:05
macedon και αυτο παλι που κανεις δεν ειναι σωστο...το να αλλαζεις και τα
λογια του αλλου προς επιδειξη των γνωσεων σου

εγω δεν αφησα να υποτεθει μεσα απο τα γραφομενα μου οτι το ονομα του χριστου γραφεται και σαν χρηστος

ειπα πως επιδει με λενε χρηστο απο συνηθεια μου ξεφυγε και εγραψα το χριστος οπως το χρηστος

οσο για τονους κα ορθογραφιες κλπ δεν κρυβω οτι τελειωσα με το ζορι μονο το δημοτικο
αλλα ο θεος με βοηθησε και ειμαι ενας καλος υδραυλικος που βγαζω αρκετα για να ζω την οικογενεια μου ανετα αυτες τις δυσκολες εποχες
οπως επισης με βοηθησε να παντρευτω μια καλη γυναικα που ειναι και μορφωμενη (μαθηματικος-πληροφορικη) και να ζουμε αρμονικα με καλη υγεια εδω και εικοσι χρονια

για εσενα παλι απο τα τελευταια γραφομενα σου με τις χριστιανικες ατακες εξαγω το συμπερασμα οτι η ιεχωβας εισαι η χριστιανος διαβασμενος που αλλαξε χωρις να ξερω γιατι η καποιος που αντιπαθει τον χριστιανισμο αλλα γνωριζει πολλα για αυτον

σε εμενα παλι.....ναι δεν ειμαι καλος χριστιανος εχεις δικιο...εχω πολλα παθη κρινω κατακρινω αλλα σιγουρα προσπαθω να αλλαξω..εαν καταφερω να αλλαξω δεν το ξερω ..παντως προσπαθω

28/12/2006, 00:57:29
quote:
ο χριστος δεν ειπε να σκοτωνομαστε στο ονομα του

δεν ειναι κακο να διαβαζουμε που και που την βιβλο

Eιρήνη και διχασμός

(Λκ. 12:51-53)

34“Mη νομίσετε ότι ήρθα να φέρω ειρήνη πάνω στη γη. Δεν ήρθα να φέρω ειρήνη αλλά διχασμό. 35Γιατί ήρθα να διχάσω το γιο ενάντια στον πατέρα του και την κόρη ενάντια στη μητέρα της και τη νύφη ενάντια στην πεθερά της. 36Kαι εχθροί του ανθρώπου θα είναι τα μέλη της οικογένειάς του”.

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

19cp20ehΜέλος
28/12/2006, 01:15:09
φιλε gigeni αυτα που λες με μια πρωτη αναγνωση τα αποριπτω διοτι δεν πιστευω οτι ο χριστος μπορει να ειπε τετοια πραγματα διοτι ο χριστος μιλουσε για αγαπη

παντως θα ρωτησω τον πνευματικο μου και τους αγιοριτες να μου δωσουν μια
αξιοπιστη χριστιανικη απαντηση

MarteΜέλος
28/12/2006, 01:17:50
quote:
αγαπητε marte το να ξερεις πραγματα ειναι καλο ..το να θες να το επιδεικνυεις θελοντας να πεις οτι ξερεις παραπανω απο τον αλλον με σκοπο να τον υποτιμησεις ειναι μεγαλη αμαρτια

Συμφωνώ μαζί σου.

quote:
και για να παμε στην ουσια
εννοειται οτι ξερω πως οι εβραιοι λιθοβολουσαν αλλα απο την στιγμη που παρεδωσαν στους ρωμαιους τον χριστο οι οποιοι σταυρωναν ειναι σαν να τον σταυρωσαν οι ιδιοι

α)θεολογικά οι αμαρτίες της ανθρωπότητας Τον έστειλαν στον σταυρό.

β)Σύμφωνα με την ιστορία το ιουδαϊκό ιερατείο που τα είχε κάνει πλακάκια με τους Ρωμαίους ήθελε την εξόντωση του λόγω επαναστατικών και καλά φρονημάτων Του καθώς επίσης και ο Ρωμαίος διοικητής Πιλάτος.

Διάλεξε και πάρε!

Σαν χριστιανός που είσαι όμως να θυμάσαι τα λόγια του Σαούλ (Παύλου)
ότι μπολιαστήκατε στον λαό του θεού και μετέχετε της ευλογίας!!!

28/12/2006, 01:19:00
τι απορυπτεις;;;

αν εχεις καινη διαθηκη ανοιξε στον λουκα
κεφαλαιο 12
στιχοι 51-53

εκει θα το δεις γραμμενο

MarteΜέλος
28/12/2006, 01:25:31
quote:
34“Mη νομίσετε ότι ήρθα να φέρω ειρήνη πάνω στη γη. Δεν ήρθα να φέρω ειρήνη αλλά διχασμό. 35Γιατί ήρθα να διχάσω το γιο ενάντια στον πατέρα του και την κόρη ενάντια στη μητέρα της και τη νύφη ενάντια στην πεθερά της. 36Kαι εχθροί του ανθρώπου θα είναι τα μέλη της οικογένειάς του”.

Το συγκεκριμένο φίλε μου gigenis o Ραβί Γιεσούα το είχε πει γιατί ήταν "επαναστατικό" (πνευματικώς) το κήρυγμα Του και γνώριζε ότι όποιος τον ακολουθήσει θα χωριστεί αναγκαστικά από τους γύρω του (ιδεολογικά και πνευματικά)
Το έχω ζήσει προσωπικά όταν υπήρξα μαθητής του (και παρανοητής του)

Edited by - Marte on 28/12/2006 01:28:18

28/12/2006, 01:29:28
και τι το επαναστατικο διδαξε ο χριστος;;;
τι το τοσο διαφορετικο απο το οτι ελεγαν οι τοσες θρησκειες μεχρι τοτε;;;

MarteΜέλος
28/12/2006, 01:35:45
quote:
και τι το επαναστατικο διδαξε ο χριστος;;;
τι το τοσο διαφορετικο απο το οτι ελεγαν οι τοσες θρησκειες μεχρι τοτε;;;

Για την Ιουδαία της εποχής του ήταν! Για την κατάντια της Ιουδαϊκής θρησκείας τότε ήταν!
Δεν ήρθε στην Αθήνα, δεν πήγε στη Ρώμη. Εβραίος ραβίνος ήταν, και ένας αληθινά φωτισμένος Άνθρωπος!

velialΜέλος
28/12/2006, 02:40:24
quote:
φιλε gigeni αυτα που λες με μια πρωτη αναγνωση τα αποριπτω διοτι δεν πιστευω οτι ο χριστος μπορει να ειπε τετοια πραγματα διοτι ο χριστος μιλουσε για αγαπη

Ακομα μια αποδειξη του οτι ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ πως ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στο χριστο δεν εχουν ΙΔΕΑ για το τι γραφει η βιβλος.

Αν ειχαν, θα ειχαν απορριψει αυτην την επαισχυντη θρησκεια. Οπως και οι αρχαιοι σοφοι ειχαν απορριψει τις γελοιοτητες του δωδεκαθεου.

Tότενες το μαύρο φίδι
το διπλό του το γλωσσίδι
πίσω από την αστοιβιά
βγάζει και κουνάει με βιά:

"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."

19cp20ehΜέλος
28/12/2006, 03:00:40
κυριοι εαν θελετε τελειες θεολογικες απαντησεις στις αποριες σας βαλτε τις ερωτησεις σας στη σελιδα του αγιου ορους να σας απαντησουν οι αγιοριτες μοναχοι και οχι εγω ο ασχετος

για εσας μπορει να μοιαζω χαζος βλακας και οτι αλλο μπορει να σκεφτεσται
εγω δεχομαι τον θεο δεν αμφισβητω τιποτα και εαν εχω λαθος απλα επεξα και εχασα δεν με ενδιαφερει να ψαξω τα του χριστου και του θεου

αγιος δεν ειμαι ουτε αγιος γεννηθηκα..εκανα πολλα αντιχριστιανικα στη ζωη μου και τωρα μετανιωσα και θελω να ερθω στο δρομο του θεου
σιγουρα εχω παρα πολυ δρομο διοτι τα παθη τα μιση και ο κακος εαυτος δεν φευγουν ευκολα
προσπαθω και θα προσπαθω

αυτα για εμενα το θεμα εξαντληθηκε

υ.γ οσο για τον διχασμο στο ιβ' 51-53 κατα λουκα
ο χριστος ειπε οτι θα επελθει διχασμος για αυτον αλλα υπευθηνη θα ειναι η κακια των ανθρωπων
δεν διδαξε τον διχασμο αλλα προφητευσε τι θα συμβει

τελος

AmazonaΜέλος
06/07/2004, 19:40:58
Αγαπητοί μου φίλοι,

πριν μια βδομάδα περίπου,μία μέρα πριν το ντέρμπι της Εθνικής Ελλάδας με την Τσεχία έτυχε να παρακολουθήσω μια εκπομπή στην τηλεόραση οπού μία γνωστή μελλοντολόγος-αστρολόγος προέβλεψε την νίκη της εθνικής μας καθώς και την πρόκρυση της στο πρωτάθλημα αφού ήταν αναμενόμενο λόγω του τριγώνου Αφροδίτης-Σελήνης-Ποσειδώνα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων,'υστερα από μεγάλη προσπάθεια και μεγάλη...μάχη.Δεν έκανε κανένα λόγω για αποτυχία ή για κάτι παρώμοιο, καθώς η νίκη θα ήταν καθαρή.

Η ίδια μελλοντολόγος-αστρολόγος είχε προβλέψει την μελλοντική πορεία τησ εθνικής μας ομάδας στην αρχή του χρόνου όμως κανείς δεν την πίσυεψε καθώς τα παλικάρια μας τα είχαν ξεγραμμένα.

Εγώ δεν πιστεύω σε αστρολογίες και τέτοια αλλά με αυτό άρχισα να αναρωτιέμαι.
Θέλω και τις δικές σας απόψεις...

mixalis tzortzis aeΝέο Μέλος
07/07/2004, 16:27:31
ΠΡΟΣ ΑΜΑΖΟΝΑ
ΕΠΕΛΕΞΕ FORUM ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΣΕΛΙΔΑ 4

Labolas GlasyaΜέλος
12/07/2004, 22:10:12
Η Εθνικη ητανε μονο η αρχη. Θα επικρατησει η ΕΛΛΑΣ σε ολα τα επιπεδα. Οχι μονο θα ζησει αλλα θα μεγα(λ)ουργ΄ησει. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

17/07/2004, 02:54:59
Λέτε?
Πάντως εγώ μέχρι στιγμής βλέπω πολύ επιφάνεια.... Λέτε να τα καταφέρει να την δούμε και στα βαθύτερα?????????????????????

Εκεί είναι η ουσία...

Πάντως μετά από αυτή την νίκη μας μόνο ένα πράγμα κατάλαβα....κάτι που συσχετίζεται με αυτό τον γερμανό προπονητή.... Ποιό να είναι αυτό? Ποιό να είναι αυτό?

Πολύ εύκολος ο γρίφος νομίζω, έτσι?

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

22Μέλος
17/07/2004, 15:21:02
το ακουσα αυτο που λες αλλα επισης ειδα και μερικους αλλους μεντιουμ να λενε οτι θα χασουμε.......τελικα οτι θελει ο καθενας λεει.

18/07/2004, 23:26:10
Νομίζω, και αν κάνω λάθος διαψεύστε με, πως πάντα ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε... Το θέμα είναι πως τώρα για κάποιους λόγους έχουμε αρχίσει να τους δίνουμε και σημασία... για ποιόν λόγο? Μάλλον γιατί θέλουμε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας...
Αλλά προς Θεού.. ή του διαβόλου ή του Δία.. What ever.. όχι μόνο επιφάνεια ... ελπίζω να είναι ένα πραγματικό έναυσμα να αλλάξουν τα πράγματα από την ρίζα..

Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η ελπίδα και η αισιοδοξία και η διάθεση των Ελλήνων να πιστέψουν....
Κοιτάξτε μόνο με τί διάθεση δίνουν εαυτό... να τους πω ευκολόπιστους?Και ναι και όχι...
Αυτό το σημερινό κρατίδιο που για πολλούς δυστυχώς λέγεται Ελλάδα... έχει απογοητεύσει τον λαό αμέτρητες φορές... και όμως ο ίδιος λαός σήμερα δίνεται..
Έχω κατηγορήσει τον κόσμο αυτόν πολλές φορές μα τώρα πια μου κάνει εντύπωση...
Εύχομαι πραγματικά αυτήν την φορά να εισακουστούμε και μέσα από αυτό να μάθουμε και εμείς να ακούμε... Και αν η ευχή πραγματοποιηθεί τότε πρέπει να μην ξεχάσουμε ούτε εμάς ούτε τους άλλους...

Μεγαλουργεί κανείς όταν βαθαίνει...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

cristos56Νέο Μέλος
01/08/2004, 13:04:43
quote:

Η Εθνικη ητανε μονο η αρχη. Θα επικρατησει η ΕΛΛΑΣ σε ολα τα επιπεδα. Οχι μονο θα ζησει αλλα θα μεγα(λ)ουργ΄ησει. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

σημφονο κε απαυξανο

Σου απαντο γιατι σε Σεβομαι, ασχετος αν σημφονο, η διαφονο μαζι σου.

DaAtheistΝέο Μέλος
11/08/2004, 03:39:29

Σιγά ρε, ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ?

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?

ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

"Ούτε θεός, ούτε ψυχή"

DaAtheistΝέο Μέλος
11/08/2004, 03:41:52

Τα άστρα έγραψαν: "ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ, ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ" ?????

"Ούτε θεός, ούτε ψυχή"