- Σχολιασμός μερικών "Ιδιαίτερων Φωτογραφιών" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
satyrosΜέλος

Η παράθεση του κειμένου ήταν από την ιστοσελίδα www.salamina.gr

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ
http://periplanisis.blogspot.com/
XDΜέλος
Πριν μερικά χρόνια, ένας φίλος μου ο οποίος διαβάζει συστηματικά το περιοδικό Ελληνόραμα αν θυμάμαι καλά, σε μια παρόμοια συζήτηση για ορισμένα ας πούμε Α.Τ.Ι.Α. μου είχε υποδείξει ένα άρθρο το οποίο σε γενικές γραμμές ανέφερε πως μια ελληνικών συμφερόντων εταιρία κατασκευής ιπτάμενων συσκευών έκαμε τις δοκιμές της σε διάφορες απομακρυσμένες περιοχές (πχ. Όλυμπος) με μικρές σε μέγεθος πτητικές συσκευές οι οποίες λειτουργούσαν με τηλεχειρισμό.
Οπτικά αυτά τα ιδιόρρυθμα τεχνουργήματα δεν θύμιζαν σε καμία περίπτωση μίνι-ελικόπτερα ή αεροσκάφη καθώς έμοιαζαν με αυτό που βλέπω στην πρώτη φωτογραφία ή περίπου (δίχως να σημαίνει βέβαια ότι η φωτογραφία αποτυπώνει οπωσδήποτε κάτι ανάλογο -θα μπορούσε να ήταν ένα μπαλόνι για παράδειγμα..), δυστυχώς ο καιρός έχει περάσει και δεν συγκράτησα το όνομα της εταιρίας το οποίο παρέθετε το άρθρο μαζί με τηλέφωνα και διεύθυνση.
Υ.Γ.
Αν βρω κάτι περισσότερο στο αρχείο μου (πρέπει να έχω μια φωτογραφία του άρθρου..) θα το αναρτήσω εδώ..
Edited by - XD on 09/07/2007 08:22:25
laxano82Νέο Μέλος
Στη φωτογραφία με το πλοίο από που λείπει κομμάτι... Γιατί μόνο φλόγες βλέπω...
freiheitΝέο Μέλος
ελατε ρε παιδια στην πρωτη φωτο ειναι απλα τα πραγματα ...προκειται περι Κοσμοσφαιρας..:P