- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
hunter1Μέλος
επεστρεψα αλλα σαν να βρηκα πολυ ησυχια σε σχέση με παλιοτερα..
d.k
γενικοτερα, εχει παρα πολυ ησυχια

hunter1Μέλος
μου λειπουν οι παλιες αντιπαραθεσεις μας
d.k
εχουν περασει ανεπιστρεπτι εκεινες οι εποχες. Αλλα να πω την αληθεια, απο την μια πλευρα καλυτερα γιατι μαλλον ολοι μας δειχναμε
τον "κακο" μας εαυτο. Τουλαχιστο ο διαλογος τωρα γινεται (?) σε πιο ηπια πλαισια.

τον "κακο" μας εαυτο. Τουλαχιστο ο διαλογος τωρα γινεται (?) σε πιο ηπια πλαισια.

hunter1Μέλος
μπα δεν μου παει το γλυκαναλατο πολυπολιτισμενο θελω να φωτια για να δουλευει το μυαλο περισοτερο
d.k
καλησπέρα..καλημέρα
PREDΑΤΟR νά ευχηθώ καλός πολίτης ?
η μηπως οχι ακόμη
ελευθερα να ευχηθεις... εχω τελειωσει απο τον Ιουνιου!!!!

ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!
ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ![]()
![]()
ευχαριστω πολυ, αν και για να πω την αληθεια, δεν νιωθω και την τρομερη διαφορα με πριν! θα ειναι μαλλον το γεγονος οτι περασε ο καιρος χωρις να κανω κατι το ιδιαιτερο ή κατι το συνταρακτικο

hunter1Μέλος
θητεια στρατος!;
συγνωμη ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπετε;
συγνωμη ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπετε;
d.k
28, ξεχασες? αργησα να παω λογω επαγγελματικων και μεταπτυχιακων υποχρεωσεων

hunter1Μέλος
Sorry αντε καλος πολιτης..
ειχες τουλαχιστον καλη θητεια;
ειχες τουλαχιστον καλη θητεια;
d.k
βαρετη θα ελεγα! τουλαχιστο περασα σχετικα καλα και οχι δυσκολα

hunter1Μέλος
καλο αυτο συμηθως κακοι λοχιες αφηνουν πολλα αποθυμενα..
d.k
μπα, οι λοχιες δεν ειναι τοσο το προβλημα, οσο οι Δοκιμοι Αξιωματικοι, ανιοτε και οι δεκανεις! 

Πιο "αραια" και οι διοικητες (που ειναι απο υπολοχαγοι ως συνταγματαρχες)
η ουσια ειναι οτι ηταν "ηρεμα"

hunter1Μέλος
παντως ο στρατος ειδικοτερα οι μονιμαδες εχω την εντυπωση οτι εχουν σοβαρα ψυχολογικα..
d.k
αρκετοι, αλλα οχι ολοι. υπαρχουν δηλαδη εξαιρεσεις, ή οποιες ομως "δυσκολευονται" μεσα στο συστημα που γενικα επικρατει

hunter1Μέλος
Στην τελικη προσφερει ηθητεια τιποτα στον ανδρα;
d.k
με μια λεξη...οχι
αλλα το γεγονος ειναι οτι αυτο συμβαινει απο τοτε που εγινε η μειωση της θητειας, απο τους 18 μηνες που ηταν στους 12 (πρωτη αλλαγη) ποσο μαλλον τωρα στους 9. Στην κυριολεξια δεν γινεται τιποτα!

αλλα το γεγονος ειναι οτι αυτο συμβαινει απο τοτε που εγινε η μειωση της θητειας, απο τους 18 μηνες που ηταν στους 12 (πρωτη αλλαγη) ποσο μαλλον τωρα στους 9. Στην κυριολεξια δεν γινεται τιποτα!

Η τελευταια "καλοκαιρινη" Πανσεληνος σημερα