ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

snoopy30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/04/2008, 18:16:53
quote:
Ναι, το θυμάμαι κι εγώ αυτό, αλλά πρέπει να ήταν αρκετά πριν το 1996. Θυμάμαι ότι είχα κιτρινίσει απ'το φόβο μου, γιατί σου έδινε την αίσθηση ότι οι μηχανές θα έρθουν καταπάνω σου

Εξαρτάται που είχες πάει εγώ είχα πάει όταν είχε έρθει στο Φάληρο στο Καραϊσκάκη
Απέναντι .

quote:
Συγνώμη open mind, εσύ το '96 ήσουν 19 χρονών; Και τώρα έχεις ήδη δύο παιδιά;
Τί έγινε ρε παιδιά; Όλοι από νωρίς στο έργο της τεκνοποίησης...
Κι αν είναι έτσι, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;

Εξαρτάται ποσο χρονών είσαι αν είσαι πάνω από 30 πρέπει να αρχίζεις να το βάζεις
Στο πρόγραμμα τώρα για την ηλικία δεν πιστεύω ότι είμαι και μικρός 31 ετών για
Να έχω δυο παιδια προσωπικά είμαι της άποψης ότι πρέπει να κάνουμε τα παιδιά μας
Σε σχετικά νεαρή ηλικία δεν εννοώ και στα 18 εγώ πχ όταν γεννήθηκε ο πρώτος μου γιος
Ήμουν 27 και στον δεύτερο 30 πολύ καλές ηλικίες δηλαδή ούτε μεγάλος ούτε μικρός .
Οσο πιο γρήγορα κάνεις τα παιδια σου τόσο πιο πολύ θα τα ευχαριστηθείς βλέποντας
Τα να μεγαλώνουν εννοείται βεβαία ότι πρώτα πρέπει έχεις αποκτήσει την ωριμότητα
Που χρειάζεται ώστε να γίνεις γονιός και να πάρεις τις ευθύνες που σου αναλογούν .
Πάντως τα παιδια είναι το ομορφότερο πράγμα που μπορεί να σου τύχει στη ζωή .
15/04/2008, 18:27:46
Καλησπέρα σε όλη την παρέα
Λουκρητία ακόμα το κρύωμα; Περαστικά σου, και ας ελπίσουμε σύντομα να είσαι καλά και να μην έχεις άλλα ατυχήματα, μια το πόδι μια το κρύωμα, αρκετά είναι αυτά, έκλεισες ως ασθενής.
Τελικά θα μας τρελάνει αυτός ο καιρός, το πρωί ήταν υπέροχη μέρα, τώρα έτρεχα σαν την τρελή στη βεράντα να μαζέψω τα πλυμένα ρούχα να μην γίνουν χάλια, το γύρισε σε αέρα και μυρίζει βροχή, συν ότι έπεσε πολύ η θερμοκρασία.
Αφού δεν πρόλαβα το πρωί να κεράσω καφεδάκια ας κεράσω τώρα τα απογευματινά

Wolf
15/04/2008, 18:40:38
Καλησπέρα κεραυνός καλά που ήρθες να πιούμε κανα καφέ θα πάρω τον φραπέ .
15/04/2008, 20:09:13
Καλησπέρα και σε σένα φίλε Open Mind

Wolf
15/04/2008, 21:14:26
Kαλησπερα καλησπερα... λιγη ησυχια εχει...

"Say HELLO to My Little Friend"
16/04/2008, 07:48:48
Καλημέρα!

Είναι η δεύτερη μέρα που σηκώνομαι με πονοκέφαλο και δε μπορώ να καταλάβω το λόγο.
Έχω κοιμηθεί αρκετά καλά τις προηγούμενες ημέρες οπότε δεν οφείλεται στην έλλειψη ύπνου.
Μήπως λόγω του καιρού και των αλλαγών του έχει και κανένας άλλος πονοκέφαλο;
Το θέμα είναι ότι όταν υπήρχε η σκόνη, εγώ ήμουν μια χαρά!

Φίλε Open Mind, να σου ζήσουν και τα δύο σου παιδιά κι εύχομαι να αποκτήσεις και την κόρη!
Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος πρέπει να κάνει παιδιά σε νεαρή ηλικία ή σε μεγάλη.
Θεωρώ πως το καλύτερο είναι να γίνεται μητέρα ή πατέρας όταν νιώθει έτοιμος για να αναλάβει ένα τέτοιο ρόλο και να μπορεί να τα βγάλει πέρα.
Προφανώς εσύ ήσουν έτοιμος σχετικά νωρίτερα από κάποιους άλλους άνδρες.

In anticipation of my resurrection...

16/04/2008, 09:37:11
Καλημέρα σε όλους .

quote:
D.Incubus- Μήπως λόγω του καιρού και των αλλαγών του έχει και κανένας άλλος πονοκέφαλο;

Δεν το έχεις καταλάβει φίλε D.Incubus ότι έχει γίνει συνηθισμένο φαινόμενο (τουλάχιστον στην Αθήνα) αρκετός κόσμος να σηκώνεται, αν όχι με πονοκέφαλο, αλλά να νοιώθει το κεφάλι του 100 κιλά .

Δεν ξέρω αν είναι το στρες που έχει μπει στην ζωή μας, αλλά σίγουρα αυτές οι έντονες αλλαγές του καιρού, παίζουν το ρόλο τους…

Λοιπόν άντε να πιούμε τα καφεδάκια μας τώρα για να έρθουμε στα ίσια μας…

Edited by - elo on 16/04/2008 09:38:30

loukritiaΜέλος
16/04/2008, 10:02:28
Καλημέρα σας!

Την έχει πάλι την πούντα του σημερα,ε;

quote:
open mind - εννοείται βεβαία ότι πρώτα πρέπει έχεις αποκτήσει την ωριμότητα που χρειάζεται ώστε να γίνεις γονιός και να πάρεις τις ευθύνες που σου αναλογούν
Πολύ πολύ σωστά,έτσι ακριβώς είναι, αν κι οι περισσοτεροι πλέον κάνουν παιδιά απλά για να κάνουν
Όμως τί γίνεται όταν τα χρόνια περνάνε κι εσύ ποτέ δε νιώθεις έτοιμος;;;

quote:
D.I.- Το θέμα είναι ότι όταν υπήρχε η σκόνη, εγώ ήμουν μια χαρά!
Καιρός να πας να ζήσεις προς Αφρική μεριά

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
16/04/2008, 11:40:32
quote:
Loukritia - Όμως τί γίνεται όταν τα χρόνια περνάνε κι εσύ ποτέ δε νιώθεις έτοιμος;;;

Ενδιαφέρων ερώτημα καλή μου Λουκρητία …

Από προσωπική μου εμπειρία απλά θα σου πω, ότι και ο παραμικρός ενδοιασμός εξαφανίζεται με το που πιάσεις το μωρό στα χέρια σου και ειδικά μετά τα δυο χρόνια, που έχει αρχίσει και σε κάνει ότι θέλει απλά με μια τους λέξη «μπαμπά σα αγαπώ πολύ…θα μου πάρεις αυτό…», έχεις ακούσει για τους χαζογονείς..

Καλά εμένα φυσικά το παιδί μου είναι και πανέμορφο….
. «σαν τον μπαμπά του» οπότε του έχω και τρελή αδυναμία…

16/04/2008, 12:13:25
Καλημερα σας! Περαστικα και γρηγορα, γιατι (ΩΧ) η δουλεια πλακωσε σημερα

"Say HELLO to My Little Friend"