ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πρόβατο... πεντάποδο ! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Πρόβατο... πεντάποδο ! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

thoth8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
thothΙδρυτικό Μέλος
05/08/2005, 13:15:45

Ένας κτηνοτρόφος στην Ρουμανία ελπίζει να μπει στο βιβλίο Guinness ως ιδιοκτήτης πεντάποδου προβάτου.

Πιστεύει ότι είναι ένα "θείο δώρο" και ότι δεν πρέπει να το πουλήσει αλλά να γίνει τροφή του σε "ειδικές συνθήκες".

http://www.ananova.com/news/story/sm_1488857.html

Αν και πεντάποδο το προβατάκι, μάλλον δεν θα απολαύσει για πολύ την δημοσιότητά του αφού δεν το γλιτώνει, όπως βλέπω το... χασαπομάχαιρο!

Ω, Θεέ μου, συγνώμη. Ξέρεις... ήμουν τόσο απορροφημένος να σε σκέπτομαι, που δεν πρόσεξα ότι ήσουν πάντα, εδώ, μπροστά μου.
05/08/2005, 13:33:27
Πέρα από το ενδεχόμενο να πρόκειται για άλλη μία γενετική ανωμαλία, μήπως πρόκειται για τις παρενέργειες της ραδιενέργειας...?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

05/08/2005, 14:57:00
Ερμη καλως ορισες παλι!

Λες το προβατο να καταφερε να "κλειδωσει" την Πενταλφα εντος του;
Kαι εμεις βλεπουμε απλα το αποτελεσμα στην υλη;

thothΙδρυτικό Μέλος
05/08/2005, 15:30:27
quote:

Ερμη καλως ορισες παλι!

Ευχαριστώ ryche. Ελπίζω να μπορώ να καταφέρω να έχω τον χρόνο να συμμετέχω όπως στο παρελθόν. Θα δούμε.

quote:

Λες το προβατο να καταφερε να "κλειδωσει" την Πενταλφα εντος του;
Kαι εμεις βλεπουμε απλα το αποτελεσμα στην υλη;

Φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν ήδη στο Ίντερνετ λένε ότι η μάνα του Ρουμανικού προβάτου είχε, κρυφά, σχέσεις με κάποιο σατανιστικό (άλλοι προχωράνε πιο πολύ λέγοντας ότι ήταν Σιωνιστικό) πρόβατο και για αυτό γεννήθηκε το πεντακτινόποδο πρόβατο.

Πάντως μην ξεχνάμε ότι η Ρουμανία είναι και η πατρίδα του Δράκουλα και ίσως και αυτό αποδειχτεί ότι έχει κάποια σχέση.

Πιστεύω πάντως ότι εφόσον ακόμη δεν έχουν αποδειχτεί αυτές οι φήμες, η άποψη του Dying_Incubus είναι πιο βάσιμη.

Ω, Θεέ μου, συγνώμη. Ξέρεις... ήμουν τόσο απορροφημένος να σε σκέπτομαι, που δεν πρόσεξα ότι ήσουν πάντα, εδώ, μπροστά μου.
05/08/2005, 16:08:45
quote:
Ευχαριστώ ryche. Ελπίζω να μπορώ να καταφέρω να έχω τον χρόνο να συμμετέχω όπως στο παρελθόν. Θα δούμε.

THOTH αυτο αποτελει απο μονο του Νεο-Μεσα απο το Διεθνες Ιnternet!!!
Ελπιζω να βρεις τον χρονο.

σι γιου αραουντ:)

daggerΝέο Μέλος
05/08/2005, 17:34:39
Δεν είναι τίποτα συμβαίνει και στις καλλίτερες στάνες

Αυτός που ποτέ δεν ακούει ποτέ δεν μαθαίνει
http://minimata.50webs.com

rizitisΜέλος
05/08/2005, 19:05:17
ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ

ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ

ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 5 ΠΟΔΙΑ , ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ ΕΔΩ...

05/08/2005, 22:39:06
quote:
Ελπίζω να μπορώ να καταφέρω να έχω τον χρόνο να συμμετέχω όπως στο παρελθόν

ΑΜΗΝ...!!!!

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»