- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:[Μπορείς να αναφέρεις περισσότερα στοιχεία για αυτό, φίλε PREDATOR?
Mπορω να αναφερω, οτι το δικτυο στην Κοζανη, χθες απο τις 12.00 μεχρι και τις 18.00 (οπου η θερμοκρασια ειχε χτυπησει του 39 βαθμους) ηταν κατα το ημισυ, πεσμενο! Τουλαχιστο, στις περισσοτερες ιστοσελιδες του Εσωτερικου (Ελλαδας) οπως για παραδειγμα τον in.gr, δεν ειχε προσβαση. Και σε αλλες αρκετες ιστοσελιδες...
Μεχρι και στον ΟΤΕ τηλεφωνησα, και μου εξηγησαν οτι τα καλωδια υπερθερμανθηκανε!!!!

Τι να αντέξω...
Θα μεταναστεύσω μου φαίνεται ή στην Σουηδία ή πίσω στον πλανήτη μου...
Ας είναι καλά τα κορίτσια που κερνάνε κάνα παγωτό...
Λοιπόν καλό κουράγιο και τις υπόλοιπες μέρες - γιατί θα έχουμε μέχρι τα τέλη Αυγούστου κάτι παρόμοιους καύσωνες ...
Με έφτιαξες Μαρακι8
Πάω να χτυπήσω κάνα παγωτό... Ή κάνα φρεντοτσίνο...
Ένα φραπεδάκι μπας και ανοίξει το μάτι...

Πω...πω...
Προτελευταία μέρα της εβδομάδας, και η κατάσταση δυσκολεύει πολύ!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
quote:
Πλέον σβήνω μέρες σαν τους φυλακισμένους!!Σε είκοσι μέρες από τώρα,θα κολυμπάω σε καταγάλανα νερά,χεχε!!!
Με το καλό!
Για που λες?
Θα είναι και καλή εποχή αυτή που θα πας γιατί τον Δεκαπενταύγουστο και τις ημέρες εκεί κοντά θα γίνεται χαμός σε πάρα πολλά μέρη εκτός της Αθήνας! ![]()
quote:
Θα μεταναστεύσω μου φαίνεται ή στην Σουηδία ή πίσω στον πλανήτη μου...
Προτιμώ την Σουηδία, δεν το συζητώ.
Φημίζεται κιόλας! ![]()
quote:
Ένα φραπεδάκι μπας και ανοίξει το μάτι...
Έλα που δεν ανοίγει όμως εύκολα, φίλε!

In anticipation of my resurrection...
Είναι γεγονός ότι η θερμοκρασία έπεσε και ξεκίνησε από χτες το σούρουπο.Μπήκα σε ένα εστιατόριο για μαμ με καύσωνα και βγήκα με καλοκαιρινή νορμάλ νύχτα.Και σήμερα το πρωί που μπήκα στο αυτοκίνητο,δεν έκαιγε όπως πριν,αλλά είχε την σωστή και φυσιολογική δροσιά.Επιτέλους!!!
Καλέ μου D.I. θα πάω Λευκάδα(εγώ και η μισή Αθήνα από ότι άκουσα φέτος) για 8 μέρες.Ανυπομονώ πως και πως!!!
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν φεύγω Αύγουστο από την Αθήνα.Αφενός γίνεται της κακομοίρας στα νησιά,αφετέρου μου την δίνουν τα μελτέμια που πιάνουν εκείνη την εποχή!!!Άσε που η Αθήνα είναι μια απόλαυση τον Αύγουστο,ειδικά στις 15 του μήνα..

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
Άσε που η Αθήνα είναι μια απόλαυση τον Αύγουστο,ειδικά στις 15 του μήνα..
I will be here! ![]()
![]()
![]()
Τουλάχιστον δεν θα έχουν κίνηση οι δρόμοι...![]()
Για τη Λευκάδα ακούω τα καλύτερα λόγια κι ελπίζω να πάω κάποια στιγμή στην ζωή μου.
Μου έχει κολλήσει! ![]()

Κι εμένα μου κόλλησε η Λευκάδα.Λένε ότι οι παραλίες της είναι η μια καλύτερη από την άλλη.Επίσης τα φαγάκια που ειδικεύονται στην Λευκάδα είναι και η αδυναμία μου:λουκάνικα,σαλάμια,ψάρια!!!

Ηρεμία, χωρίς πολλούς ανθρώπους και με λογική ζέστη - ένα όνειρο είναι έτσι η ΑΘήνα... Για αυτό και εγώ φεύγω μόνο για λίγες ημέρες ή αν γίνεται πέρνω άλλες ημέρες την άδεια μου...
Άντε μωρέ, έγινε της μόδα η Λευκάδα...
Πάντα πηγαίνω όπου ΔΕΝ είναι της μόδας.
Σκύρος - θα πεταχτώ για κάνα τριήμερο,
Βουνά Τρικάλων - αν μου την δώσει μπορεί να κάτσω εκεί για πάντα...
Μονεμβασιά και προς Σπάρτη γενικά - για κανα πενθήμερο...
Όσο για φαγητό - Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα - (ή εκεί γύρω) για κάνα τριήμερο... (Να δω πως θα γυρίσω στο τέλος..)

Απο χθες το βραδυ... ενας αερας, μια δροσια!!!! Τι ωραια που ειναι χωρις τον καυσωνα!!!

quote:
Καλησπερα σας!Απο χθες το βραδυ... ενας αερας, μια δροσια!!!! Τι ωραια που ειναι χωρις τον καυσωνα!!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

Σας δρόσισε επιτέλους βλέπω!
Εμάς εδώ, υπομονή...δεν περιμένουμε και πολλά πράγματα, μερικούς βαθμούς να έπεφτε, κοντά στους 40 αν κατέβαινε, μια χαρά θα ήταν...
Άντε και το φραπεδάκι μας!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Αγαπητέ OANNHSEA, προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν η Λευκάδα είναι στη μόδα ή όχι.
Απλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από άτομα που την έχουν επισκεφθεί.
Και γενικά αποφεύγω τα πολύ τουριστικά μέρη και νησιά.
Η Μονεμβασιά είναι πολύ όμορφη, μου αρέσει πάρα πολύ!
Τυχερός είσαι που πας... ![]()

Σκέφτομαι για Φολέγανδρο ή Ανάφη... υπάρχει τρόπος να πάω γρήγορα εκεί; ![]()
Δεν το κάνω για τις διακοπές καθαυτές... ούτως ή άλλως σε μόνιμες διακοπές βρίσκομαι εδώ που είμαι (Αργοστόλι). Απλά, πρέπει κάπου να επενδύσω τα (πολλά...χαχαχαχαχαχα) χρήματά μου!!!!
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
quote:
Σκέφτομαι για Φολέγανδρο ή Ανάφη... υπάρχει τρόπος να πάω γρήγορα εκεί;![]()
Ήρεμα θα είναι εκεί οπότε θα περάσεις καλά.
Τώρα για την γρήγορη μεταφορά, μάλλον χλωμό το κόβω! ![]()
quote:
Απλά, πρέπει κάπου να επενδύσω τα (πολλά...χαχαχαχαχαχα) χρήματά μου!!!!
Κι εγώ αυτό σκέφτομαι εδώ και καιρό!
Που να διαθέσω τόσα πολλά χρήματα! ![]()
![]()

Καλημέρες στην παρέα λοιπόν!Δρόσισε λιγάκι,φύσηξε αεράκι και κάηκε η μισή Ελλάδα...Έχω σκάσει από την στενοχώρια μου για την Πάρνηθά μας,κι έχω εξοργιστεί απίστευτα επίσης//Τι να πω πια..Θα σκάσουμε σαν τα ποντίκια στην Αθήνα...
Καλέ μου kostakis,έχω ακούσει τα καλύτερα για την Φολέγανδρο,είναι ένας από τους επόμενους προορισμούς μου.Εύχομαι να πας και να περάσεις περίφημα.
***Ώστε είσαι Κεφαλλονίτης,ε;πατριωτάκι...![]()

quote:
Καλημέρες στην παρέα λοιπόν!Δρόσισε λιγάκι,φύσηξε αεράκι και κάηκε η μισή Ελλάδα...Έχω σκάσει από την στενοχώρια μου για την Πάρνηθά μας,κι έχω εξοργιστεί απίστευτα επίσης//Τι να πω πια..Θα σκάσουμε σαν τα ποντίκια στην Αθήνα...