ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Μορφέας30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΜορφέαςΜέλος
03/11/2005, 02:00:04
Καλησπέρα σας, λοιπόν, αν δεν κάνω λάθος απάντησα σε όλους...

θέλω επίσης την γνώμη σας με αυτήν την αφορμή... τι θα λέγατε να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα που να αναφορά μόνο διαγνώσεις και τεστ;

Απλά κολλάω λίγο γιατί έχω προσκόλληση με την θεραπεία
και μάλλον ένα τέτοιο θέμα θα πρέπει να το ανοίξω στο φόρουμ μεταξύ τυριού και αχλαδιού και... ;)(κοίτα κολλήματα που έχει ό άνθρωπος ε;

Unseen...

quote:
Αχ Μορφέα...
Ξεκίνησαν ως νορμάλ άνθρωποι αλλά άρχισαν να λαμβάνουν "υψηλή πληροφόρηση" και κάπου μπερδεύτηκε το πράγμα.. δυστυχώς.

Τι να πω... θα ρωτήσω πάντως άτομα που εξειδικεύονται στο θέμα αυτό για να μάθω από τι μπορεί να προήλθε αυτή η φήμη...

Πάω να δω την θεραπεία σου...!!

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

UnseenΜέλος
03/11/2005, 08:22:57
Καλημέρα με αγκαλίτσες όπως λέει κάθε πρωί ο γιος μου

Μορφέα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διάγνωση αν και θά 'θελα ειλικρινά να ήξερα πώς είναι δυνατό από τόσο αφηρημένες και γενικές απαντήσεις να βγει ένας αριθμητικός δείκτης. Φοβερό!

Πιστεύω ότι θα γινόταν μεγάλος χαμός στο esoterica αν ξεκινούσες ένα τέτοιο φόρουμ. Μπορείς πιστεύω αρκετά δόκιμα να το συμπεριλάβεις στην ενότητα "Θεραπεία" με το σκεπτικό ότι αποσκοπεί στη διάγνωση.

Πάντως, όπου και να αποφασίσεις να το εντάξεις, μην ξεχάσεις να μας το πεις εκ των προτέρων!

Αγάπη και φως,
Unseen

ΥΓ: Κι εγώ χαίρομαι, γενικά! Πράγματι αυτές τις μέρες βιώνω πολύ μεγάλη χαρά που δεν ξέρω από πού πηγάζει. Εννοώ δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά μου. Ίσως ήταν η εμπειρία από το elemental, ίσως η εφαρμογή του Τονγκλέν... ποιος ξέρει... πάντως είναι πολύ όμορφο να είναι χαρούμενος κανείς!

******* By Art we live *******

UnseenΜέλος
03/11/2005, 08:36:44
Από την πολλή χαρά... ξέχασα να σου πω για τον αιματίτη!

Λοιπόν, ρώτα εσύ, αλλά δεν πιστεύω να βγάλουμε άκρη. Ο άνθρωπος που το υποστήριξε αυτό είπε ότι ήταν πληροφορία από ανώτερη σφαίρα και ότι ο αιματίτης περιέχει συμπυκνωμένο το αίμα όλων των επί Γης θυμάτων ανά τους αιώνες.

Κοίταξε, θεωρητικά κάτι τέτοιο μπορεί να στέκει, δηλ. η ενεργειακή κατάσταση της δολοφονίας να εκφράστηκε στο υλικό πεδίο σαν τη συγκεκριμένη πέτρα. Και από την άλλη, η ίδια η υφή αλλά και η όψη του αιματίτη είναι αρκούντως ψυχρές, πράγμα που δείχνει να συνηγορεί σε αυτή την εικασία.

Προσωπικά όμως δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, είναι από αυτά τα πολύ τραβηγμένα όπως τα του point zero. Νομίζω ότι κάποιο άλλο είναι το νόημα της πληροφόρησης και ίσως οι γνωστοί σου μπορέσουν να μας διαφωτίσουν ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Αγάπη και φως,
Unseen

03/11/2005, 09:06:58
Νομίζω οτι θα έχει ενδιαφέρον το θέμα που λές Μορφέα αν και προβλέπω να πνιγείς στα μέιλ.

Και κάτι για το << μεταξύ τυρού και αχλαδιού>> που το έχω ξαναπεί.

Θεωρώ οτι είναι το πιο ''εσωτεριστικό'' απο όλα τα άλλα.
Σε όλα τα υπόλοιπα οι απαντήσεις υπάρχουν μέσα σε πάρα πολλά βιβλία.
Αρκεί να μπορείς να μετατρέψεις και να συγκεντρώσεις την απάντηση.
Εκεί όμως πρέπει να απαντήσεις ο ίδιος.
Και στο τέλος όλοι περνούν μία βόλτα πρίν αποχωρήσουν....

Μην το υποτιμάς, μακάρι να το ανοίξεις εκεί το θέμα σου.

Φιλικά.

galazia_sfairaΜέλος
03/11/2005, 12:07:02
Θα συμφωνήσω με την enst ότι μεταξυ τυριου και αχλαδιου βρίσκεις την ψυχη του καθένα ,την καταθεση του.
Οπως και ναχει Μορφεα μου βλεπεις ότι πρεπει να συνεχισεις απο την μια και απο την αλλη ότι καινουργιο και αν αρχισεις, θα ειναι υπεροχο για οσους θελουν να προχωρήσουν στα της ψυχης τους κι οχι μόνο.(Τώρα γειώνομαι με κρασάκι κόκκινο Λημνου,το χρειάζομαι)

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

UnseenΜέλος
03/11/2005, 12:49:52
galazia sfaira μου

Τώρα σε ζηλεύω. Κρασάκι Λήμνου -λέει- κι εμείς χτυπιόμαστε στα γραφεία μας, ωωωωω.........

Άσε που διαπίστωσα ότι τα σπίτια μας μοιάζουν! Δηλαδή η περιγραφή σου του αγαπημένου σου χώρου που μοιάζει όπως λες με το πραγματικό σου σπίτι μοιάζει επίσης και με το δικό μου πραγματικό σπίτι (αυτό στο οποίο θα μετακομίσουμε την ερχόμενη εβδομάδα).

Χι χι χι! Πάλι συναντήθηκαν τα μεγάλα πνεύματα.

Unseen

ΜορφέαςΜέλος
03/11/2005, 13:20:05
Καλησπέρα σας.................................!!!

Αγαπημένη μου Unseen

quote:
Μορφέα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διάγνωση αν και θά 'θελα ειλικρινά να ήξερα πώς είναι δυνατό από τόσο αφηρημένες και γενικές απαντήσεις να βγει ένας αριθμητικός δείκτης. Φοβερό!

Πράγματι.. αλλά όμως αν δεις το πως βγαίνει ο δείκτης είναι πολύ εύκολο, διότι ναι μεν φαίνεται αφηρημένο, αλλά εστιάζεσαι σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία αυτός που κάνει το τεστ δεν καταλαβαίνει...

quote:
ΥΓ: Κι εγώ χαίρομαι, γενικά! Πράγματι αυτές τις μέρες βιώνω πολύ μεγάλη χαρά που δεν ξέρω από πού πηγάζει. Εννοώ δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά μου. Ίσως ήταν η εμπειρία από το elemental, ίσως η εφαρμογή του Τονγκλέν... ποιος ξέρει... πάντως είναι πολύ όμορφο να είναι χαρούμενος κανείς!

και εις ανώτερα...

quote:
Κοίταξε, θεωρητικά κάτι τέτοιο μπορεί να στέκει, δηλ. η ενεργειακή κατάσταση της δολοφονίας να εκφράστηκε στο υλικό πεδίο σαν τη συγκεκριμένη πέτρα. Και από την άλλη, η ίδια η υφή αλλά και η όψη του αιματίτη είναι αρκούντως ψυχρές, πράγμα που δείχνει να συνηγορεί σε αυτή την εικασία.

Πάντως όπως και να έχει.. φαίνεται ενδιαφέρον, ήδη έχω παευθυνθεί σε κάποια άτομα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω πάρει κάποια απάντηση κι εγώ.

quote:
Θεωρώ οτι είναι το πιο ''εσωτεριστικό'' απο όλα τα άλλα.
Σε όλα τα υπόλοιπα οι απαντήσεις υπάρχουν μέσα σε πάρα πολλά βιβλία.
Αρκεί να μπορείς να μετατρέψεις και να συγκεντρώσεις την απάντηση.
Εκεί όμως πρέπει να απαντήσεις ο ίδιος.
Και στο τέλος όλοι περνούν μία βόλτα πρίν αποχωρήσουν....

Νστούλα μου, το πρόβλημά μου δεν είναι οτι το υποτιμάω, αλλά απλά ξέρω οτι μπαίνουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με την εναλλακτική θεραπεία και επειδή θα ήθελα οι ασκήσεις αυτές να είναι λίγο πιο βαθιές, λέω μήπως υπάρξει πρόβλημα και αν αρχίσουν και οι ερωτήσεις του στυλ τι είναι γείωση...
Δεν θα προλαβαίνω να απαντάω από το πολύ γράψιμο...
Αυτός είναι ο ενδοιασμός μου, αλλά εν πάση περιπτώσει θα δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν το έχω αφήσει στον πνευματικό κόσμο για να νιώσω την ώθηση να το κάνω.

Αχ βρε καταγάλανή μου σφαίρα...

quote:
.(Τώρα γειώνομαι με κρασάκι κόκκινο Λημνου,το χρειάζομαι)

Θέλω κι εγώ να γειωθώ έτσι...
Στην υγειά μας....
Να σαι καλά

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

galazia_sfairaΜέλος
03/11/2005, 13:48:47
Αχ καλη μουΧριστίνα ήδη σουέγραψα μιας και αυτοένοιωσα.Και να σκεφτεις ότι στην βιασυνη μου να γραψω μόνο όσα ζήτησε ο Μορφεας ξεχασα τα μεγαλα μου παραθυρα στην θαλασσα και την μουσικη μου που παντα ηχει στο σπιτι....
Να πας μ το καλο στοσπιτι σου καινα το χαιρεστε ολοι μαζι!
Οσο για σενα Μορφεα μα καλα δεν σου φτανει τοση γειωση που εχεις,άσε με και μενα λιγο να γειωθω με οτι μπορωκρασακι,χορό...γυμναστική....άντε άντε...μην αρχισω τωρα και λεω...

Αλλα να εισαι σίγουρος πως θα σου κρυψω κρασακι ντοπιο κι αμα ερθεις θα το πιουμε ...κι οποιος αλλος παιδια ας κοπιασει...καρδια εχουμε σπιτι εχουμε κρασακι θα χουμε τι αλλο να θεμε???

UnseenΜέλος
03/11/2005, 18:13:51
Καλλιόπη μου

Σε ευχαριστώ πολύ, με κατασυγκίνησες με το μήνυμά σου, προσπάθησα δύο φορές να σου απαντήσω, αλλά έγιναν περίεργα πράγματα και τις δύο φορές και δεν ξέρω αν έχεις λάβει απάντησή μου... Πες μου σε παρακαλώ για να επαναλάβω αν χρειάζεται.

Με πολλή αγάπη,
Χριστίνα

galazia_sfairaΜέλος
04/11/2005, 09:28:37
Mια φωτεινή καλημερα γαι ολους σας,
Να έιμαστε καλα
Νοιώθω υπεροχα χωρις γιατι...