ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ksenitia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ksenitiaΜέλος
17/09/2004, 23:44:20
Φιλε Admin για μια ακομη φορα να σου πω οτι θαυμαζω τον τροπο σκεψης σου και ομιλιας.
Καλημερα σας!!!!

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

18/09/2004, 04:08:39
quote:
Μόνον που ίσως, δεν χρειαστεί να φύγεις καν από τον βόθρο.
Ίσως "το μυστικό" της Ζωής κρύβεται ακριβώς εκεί... ανάμεσα(ή μέσα) στα "σκατά"!

Οχι βρε αρχηγε μου. Δεν θελω να τα ακουω αυτα απο σενα....
Ξεκινησες εξω απο τον ¨βοθρο¨ ,αν θυμασε την ιστοριουλα σε πεταξε ο ¨πονηριδης¨.Πρωτα πρεπει να βρεις το μονοπατι να βγεις απο εκει και οταν θα εισαι εξω , απο οπου ξεκινησες , τοτε μιλαμε για μυστικα της ζωης.. Τα μυστικα της ζωης δεν ειναι μεσα στα ¨σκατα¨.
Αυτα λες ,σ ακουει ο ¨πονηριδης¨ και τριβει τα χερια του...
Αστους σου λεει να ψαχνουν τα μυστικα της ¨κουραδας¨.
Δεν ξερω αν με ¨πιανεις¨.

Αντε καλημερα μας.

Φιλικα....ΚΑΝΕΝΑΣ.

18/09/2004, 20:38:04
Αγαπητή ksenitia, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

.ΚΑΝΕΝΑΣ.:
"Τα μυστικα της ζωης δεν ειναι μεσα στα ¨σκατα¨."

Αγαπητέ .ΚΑΝΕΝΑΣ., προφανώς δεν θα μπορούσα, και δεν το θέλω, να σου αλλάξω γνώμη. Μάλλον αυτό δεν θα είχε ιδιαίτερο νόημα...

Άλλωστε, που να το ξέρω μετά βεβαιότητος, εάν οι Κοσμοθεάσεις μας απλά φαίνονται διαφορετικές ενώ ουσιαστικά διαφέρουν σε θέματα ορισμών και σε "ενδιάμεσα" στοιχεία... μπορεί να ισχύει και αυτό.

Όσον αφορά τη "διαφορά" μας τώρα, το μόνον που θα ήθελα να προσθέσω από την δική μου οπτική αυτήν τη στιγμή είναι ότι απλά, αυτά που ονομάζονται "σκατά", "βόθρος", "πόνος", "βρώμικη λάσπη", "αμαρτωλή ύλη", αποτελούν για μένα τα μοναδικά υλικά για την εξέλιξή μας. Εάν η αυταπάτη ότι είμαστε χωριστοί από τα υπόλοιπα δημιουργήματα εξακολουθεί να υφίσταται για εμάς, τότε, είτε "μέσα", είτε "έξω" από τον βόθρο θα είναι το ίδιο και το αυτό... μία ακόμη πλευρά της "αυταπάτης". Ίσως φαίνεται πιο όμορφη, πιο ελκυστική, παρολαυτά μας παγιδεύει, το ίδιο, και δεν μας επιτρέπει να δούμε πίσω από το απατηλό αυτό κέλυφος που κρύβει τα "μυστικά της ζωής", την αλήθεια για εμάς τους ίδιους και για τον κόσμο ολόκληρο.

Και κάτι τελευταίο...

Για τον μεγαλύτερο σύγχρονο Κοσμολόγο Stephen Hawking σίγουρα αυτό το μεγάλο "κοσμικό πειραχτήρι"() τον έχει πετάξει σε έναν από τους βαθύτερους "βόθρους" που υπάρχουν...
Μάλλον όμως, ταυτόχρονα, συμβαίνει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους λίγους ανθρώπους της εποχής μας που έχουν επιτύχει τις πιο "υψηλές" εκτινάξεις πάνω από τον κόσμο μας, όπως έχουμε μάθει να τον αναγνωρίζουμε!

Είναι, αν μη τι άλλο, εκπληκτικό...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

19/09/2004, 03:09:49
quote:
Αγαπητέ .ΚΑΝΕΝΑΣ., προφανώς δεν θα μπορούσα, και δεν το θέλω, να σου αλλάξω γνώμη. Μάλλον αυτό δεν θα είχε ιδιαίτερο νόημα...

Ας τελειωσουμε τοτε εδω αυτη τη ¨σκατοσυζητηση¨ προεδρε μου κι ας παμε παρακατω..
Θα σε παρακαλουσα μονο να μην μου κλεινεις το ¨ματακι¨ γιατι μ αυτα που κυκλοφορουν τελευταια φοβαμαι οτι θα μας παρεξηγησουν...

αντε καλημερα μας..

Φιλικα....ΚΑΝΕΝΑΣ.

20/09/2004, 07:12:58
Ζορικη νυχτα ...
Καλημερα σε ολους.

Φιλικα....ΚΑΝΕΝΑΣ.

ksenitiaΜέλος
22/09/2004, 01:55:05
Καλημερα καλε μου ΚΑΝΕΝΑΣ! Πως παει η νυχτα? Συνεχιζει δυσκολη? Υπομονη!!!
Καλημερα σε ολους!

22/09/2004, 02:40:44
Πως να παει βρε ksenitia. Δεν συνηθιζεται με τιποτα.
Ευτυχως σημερα ειναι η τελευταια.
Απο αυριο ξεκουραση!

αντε καλη μας μερα.

ksenitiaΜέλος
27/09/2004, 02:52:40
Μια πολυ καλημερα απο την αλλη ακρη της Μεσογειου! Καλη μας εβδομαδα κι ολα να πανε καλα!!! Συνεχιστε τον αγωνα με το κεφαλι ψηλα!

SIMONAΜέλος
13/10/2004, 10:42:51
KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Μετα απο μια πολυμηνη απουσια απο τον χωρο
αυτο, επιστρεφω!!!
Μια γλυκια καλημερα σε αυτους που βρισκονται
στην δουλειας τους, σε αυτους που ειναι σπιτια τους,
σε αυτους που μας ξεχασαν, σε αυτους που μας θυμουνται,
σε αυτους που αξιζουν και δεν αξιζουν.

Μια ζεστη καλημερα για την κρυα σημερινη μερα....
Και ''καλο χειμωνα'' απο 'δω και περα....

*FORGET
OR
FORGIVE*

13/10/2004, 11:23:05
Καλημέρα και σε σένα SIMONA,

στην πιο ζεστή καλημέρα, που έχω ακούσει μέχρι σήμερα.

Ζήσε τη στιγμή!