ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΝέο Μέλος
21/03/2003, 10:04:14
ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ..ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ,Η/Υ,ΔΙΧΤΥΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ!ΦΙΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

22/03/2003, 04:32:04
Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου ΔΗΜΗΤΡΙΕ!

Πολύ καλό, και βέβαια χρήσιμο, το πνεύμα εθελοντισμού σου και αλληλοβοήθειας!

Έχει κι εσύ λοιπόν υπόψη σου τον συγκεκριμένο χώρο για να δίνεις την βοήθειά σου όταν χρειαστεί!

Καλώς ήλθες στον Τόπο της Αναζήτησης και καλή συμμετοχή!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

whyΝέο Μέλος
27/03/2003, 15:13:57
Επιτέλους βρήκα πρόσβαση. Αγαπητέ Δημήτριε είσαι η τελευταία μου ελπίδα. Θα μπορούσες μήπως να μου εξηγήσεις το εξής παράδοξο: Από τότε που έληξε η σύνδεση μου με την οτενετ και έβαλα e-free της compulink δεν μπορώ να μπώ στο site του esoterica από τον υπολογιστή μου παρα μόνο από άλλου.Στην ερχή πίστεψα ότι είχε πρόβλημα το site! Παρακαλώ όποιο έχει κάποια λύση ας μου την πεί σύντομα. Ευχαριστώ

28/03/2003, 10:06:58
Καλημέρα.

Πολλά δύκτια free πρόσβασης στο διαδύκτιο (όπως π.χ. το δίκτυο του υπουργείου παιδείας) εφαρμόζουν μία φραγή εισόδου σε κάποιες σελίδες. Ισως αυτό να συμβαίνει.

αυτή...που τα κατάφερε!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΝέο Μέλος
01/04/2003, 02:29:43
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!προσφατα μαλιστα προσπαθησα να μπω σε ενα site παρομοιου περιεχομενου και μου εβγαλε διαφορα χαζα οτι δηθεν υπαρχει προβλημα με την ασφαλεια των δεδομενων που εχω στον σκληρο μου!ΑΚΟΥ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΩ ΣΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!ΑΥΤΑ..ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ!
ΦΙΛΙΚΑ.......ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

01/04/2003, 15:20:00
Ασχετο, αλλά δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο τόπικ
και μια και η συντονιστική ομάδα περνάει πότε - πότε απ'εδώ...

Γιατί η σελίδα:http://www.esoterica.gr/forums/post_info.asp

κολλάει συνέχεια και αυτοεπαναλαμβάνεται;
-φαινόμενο που παρατήρησα και στον δικό μου υπολογιστή, αλλά και στης δουλειάς μου.

αυτή...που τα κατάφερε!