ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κάλεσμα Πνευμάτων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Κάλεσμα Πνευμάτων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

morph61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
morphΜέλος
09/06/2003, 11:52:37
Να πω την πικρή μου αλήθεια αγνοώ τον τρόπο με τον οποίον μπορείς να καλέσεις ένα πνεύμα. (αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχω ακούσει για τρόπους με 100% επιτυχία με τους οποίους μπορείς να πιάσεις ψιλή κουβέντα με τον μακαρίτη τον μπατζανάκη σου...) το θέμα που με απασχολεί όμως είναι πόσο αβασάνιστα ασχολούμαστε με θέματα όπως αυτά. είναι ενδεχομένως (ενδεχομένως λέω μη βαράτε) κάπως ανεύθυνο σε ένα φορουμ στο οποίο έχουν πρόσβαση αρκετοί ανήλικοι να δημοσιεύονται τρόποι επίκλησης πνευμάτων (βλ. ποτήρια, τραπεζάκια κ.α). δεν ξέρω κατα πόσον αυτοί οι τρόποι έχουν επιτυχία (δεν έχω δοκιμάσει και δεν νομίζω να το κάνω στο μέλλον. ότι είχα να πω με τους μακαρίτες τους προγόνους μου, προλαβα και τα είπα πριν πεθάνουν). προς θεού δεν θέλω να παρεξηγηθώ. ούτε έξυπνος το παίζω ούτε ξερόλας. απλά σκέφτομαι ότι στα 15 μου δεν είχα το μυαλό να κρίνω και να ξεχωρίσω κάποια πράγματα. Η συζήτηση αυτή κατα τ άλλα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. αν και σκεπτικιστής και "ρεαλιστης" η υπαρξη των πνευμάτων είναι από τα λίγα πράγματα που με γοητεύουν τόσο ώστε να πιστεύω.

αν κάποιος πάντως επιμένει να τα πει με κάποιον πεθαμένο μπορεί να κάνει ένα ταξιδάκι στην Αγγλία. αντιγράφω από τη σημερινή ελευθεροτυπία "(...) και οι δύο σειρές , το crossing over και το 6th sense παρουσιάζουν μέντιουμ τα οποία καλούν στον τηλεοπτικό αέρα τα πνεύματα των νεκρών συγγενών ανθρώπων που φιλοξενούνται στο studio" (θεέ μου μη μου κάνει μηνυση η ελευθεροτυπία, ένα μικρό κομματάκι αντέγραψα).
δυστυχώς όσο υπάρχουν τέτοιοι τσαρλατάνοι η αλήθεια θα βρίσκεται πολύ μα πολύ εκει έξω!

"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω (μια εποχή στη κόλαση)

VvvvvvvΜέλος
09/06/2003, 22:02:36
Φιλε Wicca ο SQUDILATE δεν ξερω ακριβως τι ειναι πρεπει να ειναι κατι σαν ouija.Το κειμενο που σας εδειξα το βρηκα καπου στο internet σχετικα με την ιστορια των ouija.
Αν σε ενδιαφερει πολυ ψαξε στο google και θα βρεις πολλες πληροφοριες οχι μονο για αυτο αλλα και για αλλες αποριες σου.
Αξιζει το κοπο.
Ευχαριστω
..VvvvvvvV..

akpeΜέλος
10/06/2003, 02:10:55
btw, όταν το έγραφα αυτό πίστευα οτι θα έμενε στην αφάνεια

O squdilate ήταν ένας παρόμοιος πίνακας, με την διαφορά οτι τοποθετούνταν επάνω σε μικρές ρόδες (τουλάχιστον έτσι διάβασα) ωστε να βρίσκει χαμένους θησαυρούς κλπ, πάντα υπο την καθοδήγηση των "πνευμάτων".

Proteus Team: http://www.proteusteam.cjb.net
Greek Paranormal Webring: http://www.greekparanormalwebring.cjb.net

wiccaΜέλος
10/06/2003, 13:34:06
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΙΝΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΖΩΟΔΙΑ ΝΑΙ ΟΧΙ ΚΤΛ??????

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

magusΝέο Μέλος
14/06/2003, 01:51:22
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΚΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ.ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ(ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ).ΤΕΤΟΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΛΑΒΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ.ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΥΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ.

ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ,ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.

wiccaΜέλος
14/06/2003, 09:39:52
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ?
ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΝ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ, ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

fearΜέλος
14/06/2003, 16:35:17
Και τότε μένει το πνεύμα στο δικό μας κόσμο με ότι συνέπειες αντοιστηχούν σε αυτό το γεγονός

Η αλήθεια είναι εκεί έξω

wiccaΜέλος
14/06/2003, 19:40:57
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

thothΙδρυτικό Μέλος
14/06/2003, 19:46:53
Με πύραυλο....

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

old tigerΜέλος
14/06/2003, 19:56:32
quote:
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. (WICCA)

Με πύραυλο.... (thoth)

Καλά ρε συ Thoth,
με έχεις κάνει για κανά 5λεπτο
να χτυπιέμαι κάτω από τα γέλια

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

Edited by - old tiger on 14/06/2003 20:00:28

wiccaΜέλος
14/06/2003, 22:20:06
quote:
Με πύραυλο....

ΟΧΙ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΡΕ ΣΥ.
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...
ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ STARGATE. (ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Ο ΝΤΑΝΙΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.

thothΙδρυτικό Μέλος
14/06/2003, 22:50:58
Έχεις δίκιο Wicca, στο StarGate να το πάμε.

Θα έρθω να σε βοηθήσω, για να μην είσαι μόνος σου και φοβηθείς.

Απλώς θα κρατάς σφιχτά το πνευματάκι στην αγκαλιά και εγώ θα σας.. σπρώξω και τους δυο μέσα στην Πύλη.

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Θα πας από την μια Πύλη (Esoterica) στην άλλη (StarGate). Που ξέρεις μπορεί να έχει μόνο πνευματάκια εκεί και να κάνουν συγκεντρώσεις μαγικές για να καλούν... ανθρώπους από τον άλλον κόσμο !!!

Ξέρεις πως ονομάζουν τις συγκεντρώσεις αυτές;

Εεε, αφού τις συγκεντρώσεις που καλούμε πνεύματα τις ονομάζουμε πνευματιστικές, τότε τις συγκεντρώσεις που κάνουνε τα πνεύματα για να καλέσουν ανθρώπους θα τις ονομάζουνε...

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ

Υ.Γ. Τι να κάνουμε Old Tiger; Με τόση ένταση στα άλλα topics έρχομαι εδώ να χαλαρώσω λίγο. Αλλιώς θα σκάάάσωωω !!!

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

wiccaΜέλος
15/06/2003, 00:11:10
ΚΑΜΑΡΩΝΑ ΤΗΝ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.
ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ?????????

Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ "ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ" ΣΤΟ "ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΟΥ"???

...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ADMIN ΜΕ ΤΗ ΧΑΝΤΖΑΡΑ.

thothΙδρυτικό Μέλος
15/06/2003, 01:15:09
Εεεε, αφού είμαι Διαχειριστής, ντε, και χώνω την μύτη μου παντού. Δεν θα την έχω μεγάλη; (την μύτη)

Αφού στο topic "Γράψτε οτιδήποτε" ζήτησες από όλους να γράψουμε έγραψα κι εγώ, την λέξη... Κλειδαριά

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ricoΝέο Μέλος
15/06/2003, 01:26:57
geia xara paidia!
sorry pou diakoptw elate ,opios endiaferetai, mia volta apo to forum toy ntavelh gia thn pentelh please....

RicoMadis

planeΜέλος
15/06/2003, 01:39:26
Ρε συ wicca ακομα ξύπνιος είσαι.Υπνο γρήγορα.Εμαθα οτι προετοιμάζεσαι για την ολυμπιάδα.Στα αθλήματα όμως των SPECIAL OLYMPICS.
Εχουν και νέα αθλήματα.Πως να πετάς με την σκούπα της μάγισσας. και πως να καλείς πνεύματα... απο το τηλέφωνο.

old tigerΜέλος
15/06/2003, 02:21:52
Λοιπόν μιά που ο Τρισμέγιστος έρχεται να χαλαρώσει λίγο σε αυτό το topic...μεταξύ μας όχι αδίκως...θα ήθελα να προσθέσω τα εξής...

Κατ'αρχάς...ρε συ Thoth...ακόμα γελάω...πέστε με χαζοχαρούμενο...αλλά ήταν ότι πιο αστείο είχα ακούσει τον τελευταίο καιρό...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ

2ον... wicca οι Θεοί ας σου δίνουν χρόνια...
δεν ξέρω εάν είσαι όντως 14 χρονών όπως λες (νομίζω δηλαδή)..αλλά πραγματικά έχεις φέρει έναν άλλον αέρα στο forum...
έναν αέρα ανεμελιάς, αθωότητας... δεν ξέρω πως να το περιγράψω...ειλικρινά δεν θέλω να το πάρεις αρνητικά...
Οπως λέει και ο Χριστόδουλος...σε πάω όπως είσαι φτάνει να μην προσποιείσαι...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ WICCA

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

wiccaΜέλος
15/06/2003, 12:12:37
quote:
Αφού στο topic "Γράψτε οτιδήποτε" ζήτησες από όλους να γράψουμε έγραψα κι εγώ, την λέξη... Κλειδαριά

Α ΝΑΙ...
ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΑDMIN ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΟ "ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΦΤΟ" ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ!!!!!!
...ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΗΡΘΑ ΣΤΟ ESOTERICA.GR ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ...
ΒΛΕΠΕΙΣ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟ "ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΠΟΛΥΘΟΜΕΝΩΝ" ΤΟ "ΘΕΜΑΤΩΝ" ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ.

quote:
geia xara paidia!
sorry pou diakoptw elate ,opios endiaferetai, mia volta apo to forum toy ntavelh gia thn pentelh please....

RicoMadis

ΠΕΝΤΕΛΗ???
ΕΔΩ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. (ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΗΟΤΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ)

quote:
Ρε συ wicca ακομα ξύπνιος είσαι.Υπνο γρήγορα.Εμαθα οτι προετοιμάζεσαι για την ολυμπιάδα.Στα αθλήματα όμως των SPECIAL OLYMPICS.

ΕΣΥ PLANE ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ?
ΟΧΙ?
ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ.
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΜΑΣ...

quote:
Εχουν και νέα αθλήματα.Πως να πετάς με την σκούπα της μάγισσας. και πως να καλείς πνεύματα... απο το τηλέφωνο.

ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΓΩΝΟ!!
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ?
ΠΩΣ ΓΥΝΕΤΑΙ?
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ...
ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΑΣΧΕΤΟ: ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. ΕΚΕΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΕΧΤΗ ΨΑΘΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΑΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΧΙΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ.

quote:
Λοιπόν μιά που ο Τρισμέγιστος έρχεται να χαλαρώσει λίγο σε αυτό το topic...μεταξύ μας όχι αδίκως...θα ήθελα να προσθέσω τα εξής...

Κατ'αρχάς...ρε συ Thoth...ακόμα γελάω...πέστε με χαζοχαρούμενο...αλλά ήταν ότι πιο αστείο είχα ακούσει τον τελευταίο καιρό...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ

ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ΟΧ! ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΠΑΘΩ ΑΣΦΙΞΙΑ!

quote:
2ον... wicca οι Θεοί ας σου δίνουν χρόνια...
δεν ξέρω εάν είσαι όντως 14 χρονών όπως λες (νομίζω δηλαδή)..αλλά πραγματικά έχεις φέρει έναν άλλον αέρα στο forum...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 14. ΕΙΜΑΙ 16. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ... ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

quote:
έναν αέρα ανεμελιάς, αθωότητας... δεν ξέρω πως να το περιγράψω...ειλικρινά δεν θέλω να το πάρεις αρνητικά...
Οπως λέει και ο Χριστόδουλος...σε πάω όπως είσαι φτάνει να μην προσποιείσαι...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ WICCA

ΤΙ ΑΕΡΑ ΕΦΕΡΑ? ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΚΟΥΣ?

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΠΙΝΟΚΥΟ? ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ?

beyondΜέλος
17/06/2003, 10:21:41
WICCA,ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ !
ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΑΚΟΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ?
ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ..
ΕΙΣΑΙ 16 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ,ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ?
ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ,ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ,ΒΑΛΤΗ ΚΑΤΩ ,ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ,ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΖΕΙΣ ΗΔΗ),ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΗ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ !

wiccaΜέλος
18/06/2003, 12:15:13
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ "Η ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ"

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ...

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΕ ΠΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ?