- Πυροκίνηση και εμβίωση. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
όλα αυτά που λες μου είναι καινούριες πληροφορίες όπως και σε όλους νομίζω.
Εσύ οποτε έχεις κάνει αστρική προβολή? Βγαίνεις δηλαδή όποτε θες απο το σώμα σου κατα βούληση? Μπορείς να μας περιγράψεις μια τέτοια σου "έξοδο"?
φυσικα και μπορω ετσι μπορω να εντοπισω και ατομα τα σκεφτομαι και παω στο μυαλο τουσ και μαθαινω που ειναι..........
quote:
Αλήθεια, η εμβίωση δουλεύει και πέρα απο τους ανθρώπους? Σε ζώα ας πούμε? Τα ζώα λογικά δεν έχουν και αυτά αισθήματα?
φυσικα.......δηλαδη να φανταστεισ ενα σκυλι το ειδα να τρωει και ενιωσα το αισθημα που θελει να φαει και ηθελα να φαω και εγω φαγητο.........νομιζω οτι με αυτο τον τροπο ισωσ μπορεσω και επεικινωνησω με τα ζωα πηγαινοντασ με αστρικη προβολη κι οταν ειμαι σε αστρικη φωση στο μυαλο του θα χρισιμοποιησω εμβιωση
Έχοντας όλες αυτές τις δυνατότητες θα μπορούσες εκτός απο το να εξασφαλίσεις τη δικιά σου προσωπική ευτυχία να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους πνευματικά.
Έχεις δηλάδή τρομερές δυνατότητες ως προς την διεύρυνση της συνείδησής σου και ως προς την "ανέλιξη" αυτής..
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 06/09/2009 19:57:42
quote:
very interesting... το αστρικό πεδίο έχεις έρθει ποτέ σε επαφή με οντότητες πέρα απο αυτές της του φυσικού κόσμου?
οχι κι ουτε θα το προσπαθησω
Εχεις ακουστά τα ακασικά αρχεία? έχεις επιχειρήσει ποτέ να αποκτήσεις πρόσβαση?
quote:
Ναι, αλλά δεν υπάρχουν και "καλοί" ή τα στοιχειακά(αν και δεν ξέρω πώς μπορεί αυτά να φανούν χρήσιμα)?
οχι δεν υπαρχουν γιατι αυτα τα καλα που λεσ εχουν προχωρησει στην επομενη ζωη τουσ ενω τα αλλα ξεμειναν
quote:
Εχεις ακουστά τα ακασικά αρχεία? έχεις επιχειρήσει ποτέ να αποκτήσεις πρόσβαση?
και αυτα δεν ξερω τι ειναι
quote:
οχι δεν υπαρχουν γιατι αυτα τα καλα που λεσ εχουν προχωρησει στην επομενη ζωη τουσ ενω τα αλλα ξεμειναν
μμ...
Δηλαδή οι νεράιδες, οι νάνοι και όλα τα σχετικά που λένε οτι βρίσκονται στο αστρικό είναι πλάσματα αρνητικά? Επίσης(άσχετο) έχεις ακουστά το αστρικό σεξ? Θα ήταν βέβαια καλύτερο να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση στο θέμα της αστρικής προβολής, απλά τώρα προσπαθώ να διαταυρώσω απόψεις.
quote:
Δηλαδή οι νεράιδες, οι νάνοι και όλα τα σχετικά που λένε οτι βρίσκονται στο αστρικό είναι πλάσματα αρνητικά?
αυτα υπαρχουν στον κανονικο κοσμο μονο οι μαγικοι ανθρωποι μπορουν να τα δουν επισησ αν τα πιστευουν κι ολασ
quote:
Επίσης(άσχετο) έχεις ακουστά το αστρικό σεξ? Θα ήταν βέβαια καλύτερο να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση στο θέμα της αστρικής προβολής, απλά τώρα προσπαθώ να διαταυρώσω απόψεις.
οχι δεν το εχω ακουστα
quote:Και όμως όσοι κάνουν ΑΠ ισχυρίζονται οτι τα βλέπουν. Βέβαια υπάρχουν πολλά είδη εξωσωματικής εμπειρίας. Ίσως εσύ να βγαίνεις στο κατώτερο αστρικό ή και σε κάποια τελείως άλλη διάσταση, ίσως ενδιάμεση. Σε παροτρύνω πάντως να διαβάσεις το θέμα της ΑΠ(όσο μπορέσεις) ωστε να μιλήσεις εκεί για τις εμπειρίες σου με όσους άλλους έχουν κάνει ΑΠ.
αυτα υπαρχουν στον κανονικο κοσμο μονο οι μαγικοι ανθρωποι μπορουν να τα δουν επισησ αν τα πιστευουν κι ολασ
quote:
Και όμως όσοι κάνουν ΑΠ ισχυρίζονται οτι τα βλέπουν. Βέβαια υπάρχουν πολλά είδη εξωσωματικής εμπειρίας. Ίσως εσύ να βγαίνεις στο κατώτερο αστρικό ή και σε κάποια τελείως άλλη διάσταση, ίσως ενδιάμεση. Σε παροτρύνω πάντως να διαβάσεις το θέμα της ΑΠ(όσο μπορέσεις) ωστε να μιλήσεις εκεί για τις εμπειρίες σου με όσους άλλους έχουν κάνει ΑΠ
αυτα που βλεπουν ειναι αρχικα οι μεγαλυτεροι φοβοι τουσ δαιμονεσ και σκοτεινοι μαγοι και τα αλλα οι νεραιδεσ που βλεπουν και οι νανοι ειναι οι μεγαλυτερεσ ελπιδεσ τουσ νομιζουν οτι τα βλεπουν αλλα δεν ειναι πραγματικα...........
επισησ δεν μπορω να μιλησω με αυτουσ γιατι δεν κανουν την ιδια αστρικη προβολη με εμενα εκεινοι κανουν την θνητοι αστρικη προβολη εγω κανω την μαγικη αστρικη προβολη
Πώς μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τον καθρέπτη ως "πόρτα" για το αστρικό? Και γιατι δεν φαίνονται σε αυτόν τα του αστρικού?
quote:
Πώς μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τον καθρέπτη ως "πόρτα" για το αστρικό?
οι ανθρωποι δεν μπορουν μονο πνευματα και δαιμονεσ μπορουν που δεν εχουν υλη.............
quote:
Και γιατι δεν φαίνονται σε αυτόν τα του αστρικού?
φαινοναται αλλα τα βλεπουν οσοι εχουν ψυχικεσ μαγικεσ δυναμεισ εγω τα βλεπω...............