- εχω την λυση - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ή μήπως διαφωνούμε συμφωνώντας;;
Για άλλη μια φορά μπερδεύτηκα...
Πάντως θα συμφωνήσω χωρίς να διαφωνώ στο
quote:
Αλλά παρόλα αυτά μην ξεχνάς ότι αυτοί οι 100 μουρλοί παίρνουν στον λαιμό τους κι άλλους (όπως τα κακόμοιρα τα παιδάκια τους που δεν φταίνε σε τίποτα ή αυτούς που διστάζουν ή αρνούνται να ακολουθήσουν την εντολή...)
Τώρα όσο αναφορά το
quote:
υπ. δεν μας φτάνουν οι δικοί μας "μουρλοί" λες να έχουμε και εισαγωγή από το διάστημα;!
νομίζω ότι θα ήταν ένα καλό θέμα για το παράξενο , με τίτλο
Δεν με ακούει κανένας. Και γράφουν πολύ!!! Έχουν περάσει τις 110 σελίδες!!!
Προσπαθώ και εγώ να μιλήσω σε εκείνο το θέμα με τα λάχανα τους ρώσους και τον βασιλιά Ιωάννη( σε μία επόχή που ο θεσμός της βασιλείας τείνει να εξαληφθεί σε όλο τον κόσμο κάποιοι προσπαθούν να επαναφέρουν ένα βασιλιά και να τον προσκυνήσουν).
Ελα ντε! Ποιός βασιλιάς Ιωάννης στην εποχή μας; Βέβαια θα σου πουν ότι το βασιλιάς είναι συμβολικό...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Τι θα γίνει άραγε αν κάποιος μυνήσει κάποιον από αυτούς που λένε
αυτές τις αρλούμπες ότι του δημιουργήθηκε ψυχολογικό πρόβλημα
από την φοβία που του καλιέργισε ο "προφήτης";;; και ότι η ζωή του
ήταν ένα μαρτύριο μέχρι να διαπιστώσει ότι το τέλος του κόσμου τελικά δεν ήρθε;
Θα θησαυρίσουν οι δικηγόροι.
Αν δε συμπεριλάβουν και μερικούς άλλους ''προφήτες'' και ''δασκάλους'' ΠΡΟΒΛΕΠΩ μεγάλη κασμοσυρροή στην Ευελπίδων.
quote:
Τι θα γίνει άραγε αν κάποιος μυνήσει κάποιον από αυτούς που λένε
ήταν ένα μαρτύριο μέχρι να διαπιστώσει ότι το τέλος του κόσμου τελικά δεν ήρθε;
Θα θησαυρίσουν οι δικηγόροι.
Αν δε συμπεριλάβουν και μερικούς άλλους ''προφήτες'' και ''δασκάλους'' ΠΡΟΒΛΕΠΩ μεγάλη κοσμοσυρροή στην Ευελπίδων.
quote:
Ελα ντε! Ποιός βασιλιάς Ιωάννης στην εποχή μας; Βέβαια θα σου πουν ότι το βασιλιάς είναι συμβολικό...
Πίστεψέ με αναφέρονται σε πραγματικό πρόσωπο... Είναι κολημένοι μερικοί τόσο πολύ που είναι έτοιμοι να προσκυνήσουν σε ένα τέτοιο πρόσωπο. Νομίζω ότι έχουν αναφέρει ότι θα προσκυνήσουν στον βασιλέα Ιωάννη. Προσπαθώ και δεν ξέρω γιατί το κάνω, να τους κάνω να αναρωτηθούν γιατί τα γράφουν αυτά και με αγνοούν όλοι τους.
Δεν έχω και την βοήθεια των μεγάλων μπουρλοτιέρηδων των θεμάτων όπως o vrill και ο wolfowitz... ![]()
![]()
![]()
ήταν ένα μαρτύριο μέχρι να διαπιστώσει ότι το τέλος του κόσμου τελικά δεν ήρθε;Θα θησαυρίσουν οι δικηγόροι.
Αν δε συμπεριλάβουν και μερικούς άλλους ''προφήτες'' και ''δασκάλους'' ΠΡΟΒΛΕΠΩ μεγάλη κοσμοσυρροή στην Ευελπίδων.
Μήπως τελικά ανακαλύψαμε έναν εύκολο τρόπο πλουτισμού;;;
Δικό μας εννοώ.
Να αγοράσουμε ότι βιβλίο μπουρδολογίας σχετικό
με το τέλος του κόσμου υπάρχει
να κλειστούμε σε ένα σπίτι
και καλά την τελευταία στιγμή
(η παρουσία τηλεοπτικών καμερών όλως τυχαία - ποιος να τους ειδοποίησε άραγε;)
να μας σώσουν (κυριολεκτικά πριν φαμε και το εκατοστό κοκορέτσι...)
από τον θάνατο.
Στην συνέχεια να υποβάλλουμε μηνύσεις στους συγγραφείς αλλά και στις εκδοτικές εταιρείες (που έχουν και πιο πολλά ) και να πάρουμε αποζημιώσεις…
Λέτε;;;
Υ.Γ.
Στην Ελλάδα με το υπάρχον νομικό σύστημα δεν έχει πολλές ελπίδες το σενάριο αυτό.
Αν ήμασταν στην Αμερική τότε κάτι θα γινόταν , να μην σας πω σίγουρα…
quote:orfeas7
Προσπαθώ και εγώ να μιλήσω σε εκείνο το θέμα με τα λάχανα τους ρώσους και τον βασιλιά Ιωάννη( σε μία επόχή που ο θεσμός της βασιλείας τείνει να εξαληφθεί σε όλο τον κόσμο κάποιοι προσπαθούν να επαναφέρουν ένα βασιλιά και να τον προσκυνήσουν).
quote:Ostria
ΤΙΙΙΙΙΙΙ??????
Με αποκαλυψαν χωρις την αδεια Μου?
και τους Ειπα να περιμενουν - ο καιρος γαρ εγγυς... ![]()
ΥΓ. ανυ γουεϊ, οποιος θελει να Με προσκυνα απο τωρα και να μην περιμενει το 2012 (λογω μεγαλης ηλικιας, ή λογω ανιατης ασθενειας) που θα Γινω πλανηταρχιδης, ας το κανει.
αφεριμ! ![]()
Βασιλευς (και χαλιφης) Ιωαννης ο Καλος ο πρωτος
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:orfeas7
Δεν έχω και την βοήθεια των μεγάλων μπουρλοτιέρηδων των θεμάτων όπως o vrill και ο wolfowitz...
ο βριλης εκανε χαρακιρι (και μαγκια του) αλλα αφησε εμενα, τον πιστο του ιπποκομο να τον εκπροσωπω.
ριξε λινκ και σουρχομαι...
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
οταν καποιος λεει οτι βρηκε ποτε θα καταστραφει ο κοσμος και δινει καποια ημερα με το που περνα αυτη η μερα τοτε θα εκτελειτε
τουλαχιστον θα εχει κατα καποιο μερος βγει η προφητεια του
ο κοσμος θα εχει παψει γι αυτονΚανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
αυτοι ειναι ικανοι να μαθουν σκοποβολη με το κεφαλι τους.
quote:
(κυριολεκτικά πριν φαμε και το εκατοστό κοκορέτσι...)
και κανα κοντοσουβλι αδερφε!![]()
quote:
Βασιλευς (και χαλιφης) Ιωαννης ο Καλος ο πρωτος
προσκυνω ταπεινα πλανηταρχιδη μου
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
quote:
ριξε λινκ και σουρχομαι...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=12&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=7342
Ορίστε... αύριο το πρωί θα διαβάσω μερικά από αυτά που γράφουν για να μπορέσω να δώσω καμιά απάντηση. Λέω μερικά γιατί για να διαβάσει κάποιος τα μηνύνατα μίας μόνο ημέρας χρειάζεται 2 μέρες σοβαρής μελέτης! Γράφουν σαν τρελοι αυτοί. Λογαριασμοί απενεργοποιούνται και εμφανίζονται καινούρια μέλη με σχεδόν το ίδιο όνομα και έναν αριθμό στο τέλος. Ο αριθμός υποδηλώνει πόσες φορές απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός τους.
Οι λογαριασμοί δεν απενεργοποιούνται γιατί βρίζουν, όλοι τους είναι υπερχριστιανοί ορθόδοξοι εκεί μέσα άλλωστε, αλλά γιατί γράφουν απίστευτα πάρα πολλά!
Τουλάχιστον μερικοίέχουν αρχίσει να αναρωτιούνται εκεί μέσα ιδίως όταν δεν τους βγαίνουν οι ημερομηνίες. Κάτι είναι και αυτό.
Τελευταία πληροφορία που άντλησα στο θέμα τους είαναι ότι θα γίνει πόλεμος Ελλάδας Τουρκίας στις 19 ή 22 ή 29 Νοεμβρίου 2005 από 2 μέλη και σύμφωνα με ένα τρίτο μέλος 18 Μαρτιου 2006. Ένα τέταρτο μέλος αναφέρει κάτι για 25 Μαρτίου 2009 και πάει λέγοντας. Προσοχή στις ημερομηνίες που αναφέρονται δεν καθορίζεται αν είναι το παλιό ή το νέο ημερολόγιο οπότε το πλήθος διπλασιάζεται.
Εύχομαι η αυτού μεγαλειώτης JBG να μην επιτρέψει κάτι τέτοιο να συμβεί μιας και αυτές τις ημερομηνίες θα βρίσκομαι εκτός Ελλάδος και δεν θα μπορέσω να συμετέχω στην μάχη.![]()