ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΚΤΡΩΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΚΤΡΩΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Zadok30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/02/2004, 23:23:32
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΗ ΣΚΟΡΠΙΝΑ....
ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;
THN ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ....

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

07/02/2004, 12:30:25
quote:
ΦΙΛΗ ΣΚΟΡΠΙΝΑ....

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

07/02/2004, 19:44:47
Αχ! δεύτερη φορά που με μπερδεύουν.Τις μετράω!
Αμαλίτσαααααα,ε, τώρα θα βάλω τα κλάματα!

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

08/02/2004, 00:21:40
Καλά ρε παιδιά ένα λάθος έκανα λογω ηλικίας...
Ελευθερία, συγνώμη.
Ελπίζω να μην τριτώσει...

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

08/02/2004, 03:02:35
Μη ζητάς συγνώμη φίλε μου,και ποιος δεν κάνει τέτοια λάθη!! Πλακίτσα έκανα
Αλλά να...με πείραξε πολύ εκείνο το Σκορπίνα.Με πλήγωσε ανεπανόρθωτα. Μα είναι δυνατόν να μπερδέψεις μια Ταυρίνα με...Σκορπίνα?
Άντε να με μπέρδευες με κριαρίνα,άντε το πολύ πολύ με Αιγοκερίνα..
Μα με Σκορπίνα???

09/02/2004, 00:02:29
Και να σκεφτείς οτι και η γυναίκα μου ταυρίνα είναι...
Αλλα μάλλον σας έβγαλα απο το θέμα.
Λοιπόν, περί έκτρωσης ο λόγος......

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

mariagrirΝέο Μέλος
19/02/2004, 13:38:04
ΕΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ. (ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ). ΕΞΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ
ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ
ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΘΕΤΗ (ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΙΑΣΜΟ-ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ) ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ; ΣΥΜΦΩΝΕΙ;
ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

19/02/2004, 14:36:15
quote:
ΕΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ.

Σωστό αυτό Μαρία!
Απλά η γυναίκα συνειδητά να ξέρει,να είναι έτοιμη,ώριμη,για μια εγκυμοσύνη.
Στην εποχή μας δεν πάει καθόλου το <έτυχε>.
Βέβαια τώρα άνοιξες ένα θέμα μεγάλο...
Γιατί κάπου υπάρχει και ο ρόλος του άντρα,πατέρα.
Δέχομαι απόλυτα το παραπάνω σε σχέσεις της μιας βραδιάς.
Αλλά όχι σε μακρόχρονες σχέσεις,σοβαρές.
Εκεί ισάξια είναι η ευθύνη.
Η ευθύνη η δική μας(ως γυναίκες)έγκειται ακόμα και στην επιλογή του συντρόφου μας.
Λογικό δεν είναι,αν έχω σχέση με έναν άντρα ανώριμο ή ανεύθυνο,να έχω και προβλήματα?
Εκεί σαφώς ταιριάζει: είμαι υπεύθυνη για το σώμα μου,μόνη,δυστυχώς.
Και μακάρι να έχω την ωριμότητα να το σκεφτώ έτσι,ή να κάνω σωστότερες επιλογές.
Το καλύτερο πάντως θα ήταν την πανέμορφη στιγμή της εγκυμοσύνης να τη βιώσω με τον σύντροφό μου από κοινού.Αφού σίγουρα και τους 2 ισάξια μας αφορά.Και είναι η ολοκλήρωσή μας το παιδί.Όπως και η έκτρωση.Εκεί και αν χρειαζόμαστε τη στήριξη!
Και το άριστο:Σωστές επιλογές,προσοχή και υπευθυνότητα,ώστε ποτέ να μη χρειαστεί να χάσει τη ζωή του,άλλο ένα αθώο πλάσμα,που στο κάτω κάτω προσπαθεί να βγει στο φως,μέσα από τη θεία ένωση δυο ανθρώπινων κορμιών!Τον έρωτα!

06/03/2004, 01:24:29

οσα λεει μια εικονα δεν το λενε χιλιες λεξεις...

ελπιζω να εχετε γερο στομαχι

http://clubs.pathfinder.gr/no_more_violence_on_earth/208373?album=70842

06/03/2004, 02:00:31
Σιγά μην έχει πάει και φαντάρος!!!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)