ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΡΔΕΣ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- ΠΟΡΔΕΣ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

DANILOVIC24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
LarypΜέλος
22/08/2005, 13:03:48
Αυτό που λες όμως ακούγεται κάπως παράδοξο και δες γιατί....
Είμαστε ακόμη στην ιδια γενιά [εσύ κι εγώ] οπότε οι καθηγητές είναι οι ίδιοι......Άρα ρωτάω και εγώ μαζί με σένα τι άλλαξε?
Ένας είναι ο τρόπος να σταματήσουμε την κατρακύλα...
Να αρχίσουμε να μελετάμε......Σιγά σιγά με υπομονή.......
Και στο φινάλε χέστηκα για τους κολλητούς μου που είναι αδιάφοροι προς τα πάντα εκτός από το i-cafe, F1, χαβαλέ...
Εγώ θα είμαι εδώ και θα προσπαθώ να αλλάξω τον κόσμο......
Δεν θα καταφέρω και πολλά αλλά ο καθένας έχει ένα δικό του κομμάτι ουρανό και αυτό πρέπει να κοιτάει να διορθώσει πρώτα.......
Οπότε χέστηκα αν δεν καταφέρω τίποτα εν τέλει.................
Το μόνο που θέλω είναι να τα καταφέρω και να αντέξω να ονειρεύομαι...
Μόνο αυτό ζητάω......Αν τα καταφέρω θα είμαι ευτυχισμένος.....
Αν προσθέσουμε λίγα όνειρα, λίγη ευαισθησία, λίγο ρομαντισμό, λίγη αγάπη τότε τι λέτε και εσείς ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ???

Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
ενθουσιασμοί, ζητωκραυγές!
Και ποιος τολμάει να τους πει
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
τρέχοντας στον ανεμπόδιστο δρόμο της κατηφόρας...
Χρ. Κατσιγιάννης

stratis79Μέλος
22/08/2005, 15:04:52
Αυτό που λες όμως ακούγεται κάπως παράδοξο και δες γιατί....
Είμαστε ακόμη στην ιδια γενιά [εσύ κι εγώ] οπότε οι καθηγητές είναι οι ίδιοι......Άρα ρωτάω και εγώ μαζί με σένα τι άλλαξε?
======
την ίδια απορία έχω ρε φίλε; τι στην ευχή άλλαξε; Άλλοτε λέω χαλάρωσαν οι γονείς με τις σημερινές έννοιες τους και τα δάνειά τους μετά πάλι σκέπτομαι ότι κι αυτοί μεγάλωσαν με κάποιες αρχές, πως τώρα δεν τις τηρούν;
22/08/2005, 22:04:40
Θετικά πρότυπα... Τα έχουμε ανάγκη.
Πόσο δύσκολο να βιώνεις τελικά αλήθεια κι ακεραιότητα, να γίνονται ορατές οι θετικές εικόνες σου, και στους άλλους, εμπνέοντάς τους.
Να πορεύεσαι σε μία περίοδο γαλήνης. Να σου έρχονται ιδέες που είναι σπόροι υπεροχής. Σκέψου τι θέλεις κι όχι τι δεν θέλεις. Αγάπη, σοφία, ισορροπία, συμφιλίωση, γνώση, ανεκτικότητα, διάκριση και χαμόγελα ευτυχίας.
Τι καλά να συνειδητοποιούσαμε τη σημασία της αλληλεγγύης και σύμπνοιας με τους συνανθρώπους μας!
Και να είχαμε φωτεινότατα πρότυπα!Ακόμα...
΄Η να γινόμαστε εμείς ίσως γιά κάποιους άλλους. Τίποτα δεν αποκλείεται...
Αντί να τρωγόμαστε ας φροντίζαμε καλύτερα να αναπτύξουμε -γενικά- οι πάντες τα κρυφά μας ταλέντα. Επιστρατεύοντας την καλή μας θέληση γιά να επιλύσουμε διαφορές να συγχωρέσουμε να λάμψουμε, να συμφιλιωθούμε με το παρελθόν κι όχι μόνο. Κόντρα σε καιρούς απάθειας και γκρίνιας και φυσικά να μην επηρεαζόμαστε από τον αρνητισμό και την καταστροφολογία.
Ας συνειδητοποιήσουμε την δύναμη της βούλησής μας συμπεριφερόμενοι ανάλογα. Ας μη γινόμαστε σκλάβοι της συνήθειας της ρουτίνας των προκαταλήψεων της άγνοιας και βάλε, αποφεύγοντας πιά την ασυνέπεια σε βασικές αρχές της ζωής μας. Καμμιά φορά ή τόλμη ανανεώνει...
Και αν κυττάξουμε γύρω μας φιλαράκια εκλεκτά θα δούμε τις εξαιρέσεις...
Δεν υπάρχουν;

Τι να αλλάξει
σε δίσεκτους καιρούς;
Σε τι πιά να πιστέψεις;
Απλά βουλιάζεις σε χρόνους θλιβερούς
κι αυτά που σ΄απελπίσανε
καλείσαι ν΄ανατρέψεις...

Ας αλλάξουμε τον κόσμο και εμείς
όποτε, όπως, όπου και όσο, το μπορούμε
αν δεν ερχότανε, το πλοίο της γραμμής
δεν θα μπορούσαμε -ποτέ μας να το δούμε-.
Κυττάμε μπροστά...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

stratis79Μέλος
23/08/2005, 15:15:06
Αντί να τρωγόμαστε ας φροντίζαμε καλύτερα να αναπτύξουμε -γενικά- οι πάντες τα κρυφά μας ταλέντα
======
πόσο όμορφο αλλά και πόσο μακρινό ακούγεται αυτό, για την ώρα ασχολούμαστε με το πως θα αντιγράψουμε καλύτερα τα πρότυπά μας, ποια θα γδυθεί καλύτερα και ποιος θα είναι πιο "ανοικτός" σε όλα προκειμένου να ανεβούμε ψηλά.