- Περίεργοι ήχοι τα χαράματα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
τις εντυπώσεις μας μερικές φορές είναι φρόνημο να της κρατάμε για εμάς..
θα σε παρακάλαγα να μην προεκτείνουμε άτοπα το όμορφο τόπικ...να χαλαρώσουμε όπως μας κανεις υπόδειξη...
πάνω σε τι άραγες....?
σε ευχαριστώ
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 06/05/2005 00:45:46
quote:
«έχω δικαίωμα να αποφασίσω εγώ, πόσα χρόνια θα παραμείνω σε αυτόν τον κόσμο»;
Όταν κατανοήσεις τον ρόλο σου σε αυτή την κατάσταση ύπαρξης, θα έχεις απαντήσει στο ερώτημα που θέτεις.
Ό,τι και να πει ο οποιοσδήποτε είναι προβολές, χρησιμοποιήσε τον δικό σου "καθρέφτη" μέχρι να βγείς στην "Ακτή"...έπειτα, θα εξαυλωθεί και θα μείνεις γυμνός στα πάν-τα.
Εκεί θα έχει απαντηθεί το ερώτημά σου. Είθε να φτάσεις Εκεί...![]()

If you cannot change the world,change yourself.
Yes,if you cannot change the world,change yourself.
But...if you cannot change yourself,then change the world
.
θαλεγα Ζησε το Τωρα! (βεβαια ενας κωλογερας με εμενταλ το λεει, μη του δινετε πολλη σημασια )
κατα τ αλλα, "λιγα χρονια και καλα" λεει η παροιμια των προγονων μας - οσα ναναι, καλα ναναι, λεω εγω ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:Εδώ δεν μας φτάνουν δέκα ζωές να κάνουμε αυτά που θέλουμε...Τι λες τώρα;
θαλεγα Ζησε το Τωρα! (βεβαια ενας κωλογερας με εμενταλ το λεει, μη του δινετε πολλη σημασια )
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!
Όταν αισθάνεσαι ότι τα χάνεις όλα και ότι είσαι έρμαιο των καταστάσεων ανεξάρτητα από τις επιλογές σου, ίσως το να τερματίσεις τη ζωή φαντάζει ως το μόνο πράγμα που περνάει από το χέρι σου.
Έτσι έγινε στην περίπτωσή μου. Βίωσα όμως το "τούνελ" και ένα διαισθητικό μύνημα ότι δεν ήμουν ακόμη έτοιμη για το πέρασμα στην άλλη όχθη και το ότι υπάρχει λόγος να επιστρέψω στη ζωή. Προφανώς έτσι κι έγινε.
Μετά από τόσα χρόνια, αγωνιζόμενη να κάνω το καλύτερο που μπορώ για μένα και τους άλλους, κι έχοντας φάει και άλλα "χαστούκια" κι έχοντας πετύχει πιό πολλά από όσα μπορούσα να ονειρευτώ κατέληξα σε ένα συμπέρασμα. Υπάρχει πάντα λόγος για να ζει και να αγωνίζεται κανείς. Ακόμη και αν έχει πιάσει "πάτο", πρέπει να ψάξει μέσα του να βρεί την εσωτερική φωνή του αγώνα και της επιβίωσης. Δεν ανήκουμε στον εαυτό μας, η ψυχή μας είναι δώρο από το Θεό για κάποιο σκοπό.
quote:
Καλώς σας βρίσκω, καθώς είναι το πρώτο μου μύνημα εδώ. Μία προσωπική μου εμπειρία στο θέμα "αυτοκτονία" ήταν η αιτία που άρχισα να υποψιάζομαι ότι υπάρχει μία τεράστια πραγματικότητα που δε χωράει στη στενή και τετράγωνη λογική του ανθρώπου.
Όταν αισθάνεσαι ότι τα χάνεις όλα και ότι είσαι έρμαιο των καταστάσεων ανεξάρτητα από τις επιλογές σου, ίσως το να τερματίσεις τη ζωή φαντάζει ως το μόνο πράγμα που περνάει από το χέρι σου.
Έτσι έγινε στην περίπτωσή μου. Βίωσα όμως το "τούνελ" και ένα διαισθητικό μύνημα ότι δεν ήμουν ακόμη έτοιμη για το πέρασμα στην άλλη όχθη και το ότι υπάρχει λόγος να επιστρέψω στη ζωή. Προφανώς έτσι κι έγινε.
Μετά από τόσα χρόνια, αγωνιζόμενη να κάνω το καλύτερο που μπορώ για μένα και τους άλλους, κι έχοντας φάει και άλλα "χαστούκια" κι έχοντας πετύχει πιό πολλά από όσα μπορούσα να ονειρευτώ κατέληξα σε ένα συμπέρασμα. Υπάρχει πάντα λόγος για να ζει και να αγωνίζεται κανείς. Ακόμη και αν έχει πιάσει "πάτο", πρέπει να ψάξει μέσα του να βρεί την εσωτερική φωνή του αγώνα και της επιβίωσης. Δεν ανήκουμε στον εαυτό μας, η ψυχή μας είναι δώρο από το Θεό για κάποιο σκοπό.
![]()
![]()
![]()
---------------------------
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
---------------------------------------
Η Orrianna με συγκίνησε με τα γραφόμενά της. Αν δεν αγωνιζόμαστε έτσι τι αξία θα είχε η ζωή άραγε.

Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
Τότε θα ζήσουμε πραγματικά το κάθε της λεπτό στο μεγαλείο του.
Δεν θα κάνω αναγωγή στο οτι η ζωή είναι δώρο Θεού κτλ κτλ.
Το παίρνω καθαρά από ανθρωπιστική πλευρά.
Άλλωστε, έχεις βγεί νικητής σε αυτό τον κόσμο όταν μετά από άπειρα χαστούκια τα έχεις βγάλει πέρα με το κεφάλι ψηλά κι έχεις μάθει να υπομένεις τα πάντα με καρτερικότητα και προσπαθείς να αλλάξεις ό,τι μπορείς σε αυτόν τον κόσμο, στη ζωή σου, στους γύρω σου πρός το καλύτερο.

In anticipation of my resurrection...

Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.