ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΚΡΑΟΥΛΕΥ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΚΡΑΟΥΛΕΥ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

katia31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
lencolasΜέλος
13/12/2003, 18:20:04
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ Aleister Crowley,ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ,Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟΣ.ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΕΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΡΟΠΟ.
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΨΥΧΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΟΦΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΝΑ ΜΑΓΟ.
ΘΑ ΨΑΞΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

YHVHΜέλος
13/12/2003, 18:38:39
Ρε παιδιά, ας μην πλακωθούμε ΚΑΙ για τον Άλιστερ... Ήδη πλακώνομαι σε ένα άλλο τοπικ! Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε?
Τώρα το αν τα κατάφερνε στημ μαγεία ή αν ήταν σωστός, είναι άλλο θέμα. Πάντως κάποια απ'τα βιβλία του είναι πολύ καλα.

Solve et Coagula
endoramaΜέλος
13/12/2003, 22:49:42
ε οχι και βιβλια του

αν παρω μερικα κεφαλαια απο την Οδυσσεια και μερικα απο την Ιλιαδα θα θεωρηθω αντικαταστατης του Ομηρου?

κανονικα επρεπε να σαπισει στην φυλακη για λογους πνευματικης ιδιοκτησιας

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

Edited by - endorama on 13/12/2003 22:50:50

14/12/2003, 16:47:00
quote:
εδω ομως συμφωνω απολυτα και με σιγουρια μαζι σου

Λες κατά βάθος και συνεχώς έως τώρα να συμφωνούμε απόλυτα κι απλά λέμε "άλλα λόγια";;;

Αγαπητέ endorama,

έχω την εντύπωση ότι όλοι όσοι διαφωνούν στο παρόν τόπικ, δεν εννοούν ότι επικροτούν τις όποιες διαταραχές του Άλιστερ. Εξάλλου "όποιος ψάχνεται με τα πίτουρα, τον τρων' οι κότες" κι ο Άλιστερ μάλλον κάπως έτσι την "ψώνισε".

Το θέμα είναι ότι χρειάζεται στη ζωή μας να μελετούμε καλά και βαθιά κάτι, πριν καταλήξουμε σε συμπεράσματα κι όχι να "πετάμε" μία ατάκα κι όποιον "πάρει ο Χάρος". Επιδερμικές μελέτες + πασαλείμματα = άγνοια.

Αν εσύ έχεις μελετήσει τον εν λόγω κι έχεις καταλήξει στα συμπεράσματά σου, είναι απόλυτα σεβαστό.
Εγώ προσωπικά έχω αποκομίσει κάποια πράγματα απ' τη μελέτη, τα οποία μου φάνηκαν χρήσιμα. Μπορεί να έτυχε.

Απλά, καμία φορά κι ο χρυσός στη λάσπη κρύβεται. Εμείς καθορίζουμε την στάση μας στη ζωή και η ύπαρξη των λεγόμενων αρνητικών παραδειγμάτων έχει κι αυτή τον στόχο της.

Η αγαπητή katia δεν έχω καταλάβει τί είδους έρευνα χαρακτήρων θέλει να κάνει και προτίμησε ν' ανοίξει ένα τόπικ και να συγκεντρώσει απόψεις, αντί να μελετήσει και να βγάλει συμπεράσματα. Νομίζω ότι πρέπει να 'ναι λογική κοπέλλα, ή όχι;

Προσωπικά γνωρίζω πολλούς διαταραγμένους (ο κουμπάρος μου ψυχίατρος είναι), ν' ανοίξουμε ένα τόπικ;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 05/01/2004 01:18:04

katiaΜέλος
14/12/2003, 19:43:18
quote:

quote:
εδω ομως συμφωνω απολυτα και με σιγουρια μαζι σου

Λες κατά βάθος και συνεχώς έως τώρα να συμφωνούμε απόλυτα κι απλά λέμε "άλλα λόγια";;;

Αγαπητέ endorama,

έχω την εντύπωση ότι όλοι όσοι διαφωνούν στο παρόν τόπικ, δεν εννοούν ότι επικροτούν τις όποιες διαταραχές του Άλιστερ. Εξάλλου "όποιος ψάχνεται με τα πίτουρα, τον τρων' οι κότες" κι ο Άλιστερ μάλλον κάπως έτσι την "ψώνισε".

Το θέμα είναι ότι χρειάζεται στη ζωή μας να μελετούμε καλά και βαθιά κάτι, πριν καταλήξουμε σε συμπεράσματα κι όχι να "πετάμε" μία ατάκα κι όποιον "πάρει ο Χάρος". Επιδερμικές μελέτες + πασαλείμματα = άγνοια.

Αν εσύ έχεις μελετήσει τον εν λόγω κι έχεις καταλήξει στα συμπεράσματά σου, είναι απόλυτα σεβαστό.
Εγώ προσωπικά έχω αποκομίσει κάποια πράγματα απ' τη μελέτη, τα οποία μου φάνηκαν χρήσιμα. Μπορεί να έτυχε.

Απλά, καμία φορά κι ο χρυσός στη λάσπη κρύβεται. Εμείς καθορίζουμε την στάση μας στη ζωή και η ύπαρξη των λεγόμενων αρνητικών παραδειγμάτων έχει κι αυτή τον στόχο της.

Η αγαπητή katia δεν έχω καταλάβει τί είδους έρευνα χαρακτήρων θέλει να κάνει και προτίμησε ν' ανοίξει ένα τόπικ και να συγκεντρώσει απόψεις, αντί να μελετήσει και να βγάλει συμπεράσματα. Νομίζω ότι πρέπει να 'ναι λογική κοπέλλα, ή όχι;

Προσωπικά γνωρίζω πολλούς διαταραγμένους (ο κουμπάρος μου ψυχίατρος είναι), ν' ανοίξουμε ένα τόπικ;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΚΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ.ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ SITE.ΣΤΟ ESOTERICA ΗΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ Ν'ΑΝΟΙΞΩ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ?

katiaΜέλος
14/12/2003, 19:58:39
Α. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ.ALEISTER CROWLEY ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ.

14/12/2003, 20:40:16
Δε μας απαντάς όμως, katia μας!!!

Αφού είσαι τόσο μελετηρή, γιατί ρωτάς, κορίτσι μου;;;

Edited by - Zadok on 05/01/2004 01:20:38

14/12/2003, 21:02:40
quote:
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ.ΕΨΑΞΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.

και

quote:
ΤΙ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ?ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ 100% ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

και

quote:
ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΟΥΛΕΥ.ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΑΓΟΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

και

quote:
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Μήπως είναι λίγο ασύνδετα όλα αυτά; Λέω, μήπως. Κάτι σα διχασμένη προσωπικότητα μου έκανε το "Μπράβο, Άτμα"! που έγραψες στο τόπικ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2885 Και μην αρπάζεσαι! Κουλ! Δε σε είπαμε και καμπούρα!

Εκτός αν σ' ενοχλεί η ελεύθερη σκέψη...

quote:
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Ευτυχώς που μελετάς και ψυχολογία! Ε, τί να πω; Έδειξα κάτι τέτοιο;
Ήμαρτον!!!

Edited by - Zadok on 05/01/2004 01:22:16

katiaΜέλος
15/12/2003, 18:19:00
ZADOK ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΟΥ ΔΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΝΟΧΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΚΑΤΙΑ.

endoramaΜέλος
15/12/2003, 22:37:14
δεν ειναι τιποτα

ειναι ο χρυσος του αλιστερ

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

16/12/2003, 01:22:38
Βρε katia μας, προς Θεού! Δεν έγραψα ουδέποτε ότι δεν είσαι λογική!!!

quote:
Νομίζω ότι πρέπει να 'ναι λογική κοπέλλα, ή όχι;

Το ερωτηματικό το πρόσεξες;;;

endorama,

quote:
ειναι ο χρυσος του αλιστερ

με κολακεύεις!!!

Edited by - Zadok on 05/01/2004 01:23:48