- ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η "ΟΥΣΙΑ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:quote:
Ναι, γενικά ζούμε σε μια εποχή όπου προσπαθούν να μας επιβάλλουν ότι το αγνό και το όμορφο είναι ιδεαλιστικά και ανέφικταΕκτός απο αυτό,προσπαθούν να μας πείσουν οτι είναι και λάθος.Πολεμάνε με λύσα την αληθινή αγάπη και όλες τις καταστάσεις που οδηγούν σε αυτήν(αγνότητα π.χ.).Είναι εγκληματικό κάποιος να έχει φτάσει ας πουμε στα 25 και να μην έχει κάνει ένα σωρό σχέσεις one night stand και άλλα τέτοια όμορφα πραγματάκια.Αυτή είναι η σύγχρονη μόδα,όποιος δεν τα κάνει αυτά είναι μισογήινος.
Έχω την αίσθηση Άλεξ , ότι σε νοιώθω σε όλα όσα λές...και μπορώ να πώ ότι συμπλέω μαζί σου συναισθηματικά αλλα και νοητικά...
Το γεγονός , ότι καθώς αντιλαμβάνομαι ο στόχος είναι κοινός και έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις αλλα ωστόσο διαφέρει ο τρόπος και ο δρόμος του καθενός μας ... ως πρός τον τρόπο που αυτό θα επιτευχθεί , έχω την αίσθηση ότι δεν μπορεί αυτό να αποτελεί αιτία για αντιδικίες μεταξύ μας...
Θα ήθελα δε να αναφέρω , ότι για να φθάσει ένας άνθρωπος εκεί που θεωρεί ότι είναι το μέρος που τον εκφράζει , αναγκαστικά θα περάσει μέσα απο διάφορες εμπειρίες και θα βιώσει όλα εκείνα τα συναισθήματα που ενδεχομένως αφού γνωρίσει , τελικά θα απορρίψει και θα εστιάσει την προσοχή του σε αυτό που πραγματικά τον εκφράζει και τον κάνει να αισθάνεται όμορφα....
Δεν θα μπώ σε μια διαδικασία λοιπόν προσωπικά , τέτοια που να κατακρίνει ακόμα και αυτό το "one night stand" μιάς και το θεωρώ ως κάτι που θα συναντήσουμε όλοι μας στην "πορεία μας ,για την Ιθάκη" και θα αποτελέσει χρήσιμο οδηγό για την μετέπειτα πορεία μας....
Εξ'αλλου , το/α λάθη μας , αποτελούν τα συστατικά εκείνα που χρειάζονται για να συντελλέσουν μια διορθωτική διαδικασία εντός μας ... οπότε καλοδεχούμενα φίλε μου...
Αν το δούμε έτσι , τοτε ίσως πάψουμε να μιλάμε για λάθη ....
Ελπίζω , ότι με κατάλαβες ...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Έχω την αίσθηση Άλεξ , ότι σε νοιώθω σε όλα όσα λές...και μπορώ να πώ ότι συμπλέω μαζί σου συναισθηματικά αλλα και νοητικά...
Το γεγονός , ότι καθώς αντιλαμβάνομαι ο στόχος είναι κοινός και έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις αλλα ωστόσο διαφέρει ο τρόπος και ο δρόμος του καθενός μας ... ως πρός τον τρόπο που αυτό θα επιτευχθεί , έχω την αίσθηση ότι δεν μπορεί αυτό να αποτελεί αιτία για αντιδικίες μεταξύ μας...
Ο τρόπος και ο δρόμος του καθενός,όπως πολύ σωστά αναφέρεις,διαφέρει απο άνθρωπο σε άνθρωπο(όχι μόνο μεταξύ μας),και μπορεί να είναι η αιτία παρεξηγήσεων.Η επικοινωνία είναι αυτή που πρέπει να διορθωθεί.Οπως πολύ σωστά λέει ενας αρχαίος,"αυτός που δεν έχει μάθει να ακούει,δεν έχει μάθει και να μιλάει".Σε αυτή την φράση στηρίζεται η σωστή επικοινωνία των ανθρώπων,πρέπει να μάθουμε να καταλαβαίνουμε πλήρως τον άλλον πρωτού πούμε τα δικά μας.Οι περισσότεροι ανθρωποι δεν ενδιαφέρονται κάν να προσέξουν τα λεγόμενα του άλλου,ανυπομονούν να μιλήσουν αυτοί με αποτέλεσμα να μήν έχουν καταλάβει και να δημιουργείται η παρεξήγηση.Μπάχαλο με λίγα λόγια.
quote:
Θα ήθελα δε να αναφέρω , ότι για να φθάσει ένας άνθρωπος εκεί που θεωρεί ότι είναι το μέρος που τον εκφράζει , αναγκαστικά θα περάσει μέσα απο διάφορες εμπειρίες και θα βιώσει όλα εκείνα τα συναισθήματα που ενδεχομένως αφού γνωρίσει , τελικά θα απορρίψει και θα εστιάσει την προσοχή του σε αυτό που πραγματικά τον εκφράζει και τον κάνει να αισθάνεται όμορφα....
Δηλαδή να μάθουμε απο τα λάθη μας,να δουμε ποιά απο αυτά που κάναμε είναι σωστά για εμάς και ποιά όχι.Μακάρι να ήταν τόσο ευκολο να γίνει αυτό,δυστυχώς όμως ο άνθρωπος κοιμάται συνειδησιακά και δεν μπορεί να κρίνει.Δεν μπορεί να δεί τα λάθη του.Λάθη είναι αυτά που στο τέλος θα σου δώσουν πόνο.Οταν έρθει ο πόνος,ο άνθρωπος θα τα ρίξει στον θεό και στην κακή μοίρα.
(περιμένω να έρθει ο makfor και να μου πεί:πώς ορίζεις το λάθος?κατα τν γνώμη μου δεν υπάρχει λάθος και σωστό?![]()
)
quote:
Δεν θα μπώ σε μια διαδικασία λοιπόν προσωπικά , τέτοια που να κατακρίνει ακόμα και αυτό το "one night stand" μιάς και το θεωρώ ως κάτι που θα συναντήσουμε όλοι μας στην "πορεία μας ,για την Ιθάκη" και θα αποτελέσει χρήσιμο οδηγό για την μετέπειτα πορεία μας....
Εγω απλά σου λέω οτι αυτά τα πράγματα είναι αντιχριστικά,σε οδηγούν στον πόνο,είναι όμως δική σου υπόθεση να το ερευνήσεις και να το καταλάβεις μεσα απο την εμπειρία σου.
Αν όλοι οι ανθρωποι Εαρινέ,μάθαιναν απο τα λάθη τους,τότε θα ζούσαμε απείρως καλύτερα.Αυτό είναι το πρόβλημα,οτι δεν μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Αυτό που προτείνεις,να δοκιμάσουμε πρώτα και να πάρουμε αυτό που θέλουμε,δυστυχώς είναι αδύνατον να γίνει άν αθρωπος είναι μηχανικός και ασυνείδητος.Μόνο αν αποφασίσει να ξυπνήσει απο τον λήθαργο,μπορεί να διαλέξει αυτό που είναι καλό.
Ο λόγος είναι οτι η φύση της επιθυμίας είναι η ελξη προς την απόλαυση,
δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτήν αν δεν έχεις συνειδητοποιήσει οτι θα σε φέρει στον πόνο.Θα έλκεσαι μονίμως απο αυτήν και δεν θα φέρενεις αντίσταση επειδή δεν θα βλέπεις που σε πάει πραγματικά(στην κόλαση).
Edited by - strangerz2 on 29/11/2010 16:47:13
Μάλιστα, πολύ ενδιαφέροντα τα όσα λες.
Και όλα αυτά που εσύ πέτυχες, τα πέτυχες απλά όντας συνειδητός;
......................
Πρέπει να είσαι πολυ νέος δοκτορ, μα αν θέλεις μια συμβουλή, ότι και να ακούσεις, απο οποία πηγή και να έρχεται, συμπεριλαμβανομένης αυτών που λέω, αμφεβαλε. Η τουλάχιστον, πες ντούκου, θα το ερευνησω καλύτερα, θα πείραματησθω με ότι λέει.
...............................
Λοιπόν λοιπόν.. γιατί μπερδεύτηκα. Η κουνταλίνη με την οντότητα αυτή που δε ξαναείδες, ανέβηκε ή κατέβηκε; Πάει αυτό.
Πάμε στο επόμενο. Η κουνταλίνη ανεβαίνει όταν ας πούμε..
Την έχω καιρό αυτή την απορία.
........................
Κατέβηκε.
πρέπει να πειραματισθεις. Εξηγούμαι.
Το ανέβασμα είναι πολυ αργό. Δεν πιστεύω πως υπάρχει δάσκαλος για αυτο. Απλες ενδειξεις, οπως προσοχή, σταθερά σημεία, εγκρατεια. Το πλέον σπουδαίο, (για μενα),είναι η προσοχη, (κοιτάς ακουγωντας, και ακούς βλεπωντας) αισθανομενος το σώμα. Επί-γνώση.
Διάβασα αυτα που αναφει ο δάσκαλος βεορ, να έχεις σχέσεις με τη σύντροφο, χωρίς οργασμο.
Προσωπικά εκανα αποχή κάτι μήνες.
Αν φτάσει στην καρδιά,δεν κατεβαίνει ποτε πια. Έχεις πλεονασμα ενέργειας, ότι και να κανείς...
Είναι φυσιολογικό όταν η ενεργια δεν σπαταλιεται, να συμβαίνουν ορισμένα περίεργα, όπως α.προβολες, να βγαινεις και να παρατήσεις το σώμα κάτω, κλπ.
Ξεπερασετα το συντομότερο.
Είναι εμπειρίες που μανώλης πας, μανώλης γυρνας.
quote:Καλά εννοείται. Μα δε περιμένω να μάθω την αλήθεια από σένα ούτε να σε κάνω δάσκαλό μου απλά θέλω να μάθω τις εμπειρίες σου. Εγώ πώς να ανεβάσω την κουνταλίνη μου και να πειραματιστώ αφού δεν έχω σύντροφο για τέτοια δουλειά;
Πρέπει να είσαι πολυ νέος δοκτορ, μα αν θέλεις μια συμβουλή, ότι και να ακούσεις, απο οποία πηγή και να έρχεται, συμπεριλαμβανομένης αυτών που λέω, αμφεβαλε. Η τουλάχιστον, πες ντούκου, θα το ερευνησω καλύτερα, θα πείραματησθω με ότι λέει.
quote:Άρα λοιπόν λες ότι με την αποχή από τον οργασμό η κουνταλίνη ανεβαίνει;
Διάβασα αυτα που αναφει ο δάσκαλος βεορ, να έχεις σχέσεις με τη σύντροφο, χωρίς οργασμο.Προσωπικά εκανα αποχή κάτι μήνες.
Αν φτάσει στην καρδιά,δεν κατεβαίνει ποτε πια. Έχεις πλεονασμα ενέργειας, ότι και να κανείς...
(Ο Σ.Α.Β. αναφέρει και για μάντρα και για άλλα πράγματα.. ίσως αν τα κάνεις αυτά να ανεβαίνει πιο γρήγορα.)
Άρα σου πήρε κάποιους μήνες για να φτάσεις την κουνταλίνη στη καρδιά; Μου φαίνεται σύντομο διάστημα.
quote:quote:quote:
Ναι, γενικά ζούμε σε μια εποχή όπου προσπαθούν να μας επιβάλλουν ότι το αγνό και το όμορφο είναι ιδεαλιστικά και ανέφικταΕκτός απο αυτό,προσπαθούν να μας πείσουν οτι είναι και λάθος.Πολεμάνε με λύσα την αληθινή αγάπη και όλες τις καταστάσεις που οδηγούν σε αυτήν(αγνότητα π.χ.).Είναι εγκληματικό κάποιος να έχει φτάσει ας πουμε στα 25 και να μην έχει κάνει ένα σωρό σχέσεις one night stand και άλλα τέτοια όμορφα πραγματάκια.Αυτή είναι η σύγχρονη μόδα,όποιος δεν τα κάνει αυτά είναι μισογήινος.
Δεν θα μπώ σε μια διαδικασία λοιπόν προσωπικά , τέτοια που να κατακρίνει ακόμα και αυτό το "one night stand" μιάς και το θεωρώ ως κάτι που θα συναντήσουμε όλοι μας στην "πορεία μας ,για την Ιθάκη" και θα αποτελέσει χρήσιμο οδηγό για την μετέπειτα πορεία μας....Εξ'αλλου , το/α λάθη μας , αποτελούν τα συστατικά εκείνα που χρειάζονται για να συντελλέσουν μια διορθωτική διαδικασία εντός μας ... οπότε καλοδεχούμενα φίλε μου...
Αν το δούμε έτσι , τοτε ίσως πάψουμε να μιλάμε για λάθη ....
Ελπίζω , ότι με κατάλαβες ...
Θα συμφωνήσω με τον Εαρινό από την άποψη ότι όλοι έχουν δικαίωμα στον πειραματισμό και την ικανοποίηση της περιέργειάς τους.
Ακόμα,Strangerz2, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνουμε πράξεις ανθρώπων που δεν βλάπτουν τους συνανθρώπους τους.
Πχ, to one night stand που αναφέρατε, πέρα από τα οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να προκαλέσει σε αυτόν που το κάνει, δεν προκαλεί κακό σε άλλους.
Σίγουρα είναι αντιχριστικό, όπως είναι και το υπερβολικό φαγητό, ο υπερβολικός πλούτος, η υπερβολική περηφάνεια, η υπερβολική φιλοδοξία.
Γενικά, προσπαθώ να μην κατακρίνω ανθρώπους για τις επιλογές τους.
Ό,τι γεμίζει τον καθένα.
quote:
strangerz2Εγω απλά σου λέω οτι αυτά τα πράγματα είναι αντιχριστικά,σε οδηγούν στον πόνο,είναι όμως δική σου υπόθεση να το ερευνήσεις και να το καταλάβεις μεσα απο την εμπειρία σου.
strangerz2, οτιδήποτε υπάρχει σ' αυτήν την ζωή, είτε ονομάζεται "one night stand", είτε "αρπαχτή", είτε "ένα γρήγορο πηδηματάκι", έχει λόγο που υπάρχει, έχει λόγο να υπάρχει. Αν δεν είχε, δεν θα υπήρχε. Το αν αυτός ο λόγος είναι χρήσιμος ή όχι, το αν εμπεριέχει χρηστικότητα ή όχι, αυτό είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό. Θα μπορούσε για κάποιον το one night stand να είναι χρήσιμο. Για κάποιον άλλον, όχι.
quote:
strangerz2, οτιδήποτε υπάρχει σ' αυτήν την ζωή, είτε ονομάζεται "one night stand", είτε "αρπαχτή", είτε "ένα γρήγορο πηδηματάκι", έχει λόγο που υπάρχει, έχει λόγο να υπάρχει. Αν δεν είχε, δεν θα υπήρχε. Το αν αυτός ο λόγος είναι χρήσιμος ή όχι, το αν εμπεριέχει χρηστικότητα ή όχι, αυτό είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό. Θα μπορούσε για κάποιον το one night stand να είναι χρήσιμο. Για κάποιον άλλον, όχι.
Θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για κάποιον το one night stand,ΠΟΥ και σε τί? Οκ ξέρω οτι είναι υποκειμενικό.
Εγω συμφωνώ με το να δοκιμάζει ο άνθρωπος αυτό που δεν ξέρει,αν το θέλει ο ίδιος,αλλά μόνο με την προυπόθεση οτι μετά θα καταλάβει οτι είναι λάθος,δηλαδή να του γίνει το μάθημα που λέμε.Να καταλάβει εμπειρικά.Ετσι διδάσκεται.
Γενικά όλα τα κακά στη ζωή,υπάρχουν ακριβώς για αυτό τον λόγο,για να μας κάνουν τελειώτερους.Τώρα αν σε κάποιον του αρέσει να κάνει επανελειμένα αυτά τα πράγματα(γιατί απο την στιγμή που ξεκινάει κάποιος ακολασίες,δεν γίνεται να σταματήσει εύκολα),ε τότε έχει βουτήξει για τα καλά μέσα στα σκατά.
Καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που λές,το κακό έχει σκοπό που υπάρχει,εγώ δεν είπα κάτι διαφορετικό.Αλλό το να μάθουμε,να γνωρίσουμε το κακό και να πάψουμε να το πράτουμε γιατί ξέρουμε τί είναι,και άλλο να το κάνουμε συνέχεια.
Edited by - strangerz2 on 29/11/2010 21:21:03
quote:
Ό,τι γεμίζει τον καθένα.
Να δείς στο άδειασμα όμως τί γίνεται
.
quote:
Ακόμα,Strangerz2, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνουμε πράξεις ανθρώπων που δεν βλάπτουν τους συνανθρώπους τους.
Μα εγώ δεν κατέκρινα κάποιον,απλά είπα την άποψή μου.Δεν κρίνω κανέναν,εξάλου ποιός είμαι εγώ που θα το κάνω.
quote:
Πχ, to one night stand που αναφέρατε, πέρα από τα οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να προκαλέσει σε αυτόν που το κάνει, δεν προκαλεί κακό σε άλλους.
Προκάλει κακό στην ίδια την αγάπη.Απομακρύνεσαι απο αυτήν και ξέρεις τί υπάρχει μακριά απο την αγάπη? Ο θάνατος της ψυχής.
quote:
Σίγουρα είναι αντιχριστικό, όπως είναι και το υπερβολικό φαγητό, ο υπερβολικός πλούτος, η υπερβολική περηφάνεια, η υπερβολική φιλοδοξία.
Δηλαδή ένα one night stand το μήνα είναι καλά έτσι?![]()
![]()
![]()
Edited by - strangerz2 on 29/11/2010 21:31:35
quote:
strangerz2Εγω συμφωνώ με το να δοκιμάζει ο άνθρωπος αυτό που δεν ξέρει,αν το θέλει ο ίδιος,αλλά μόνο με την προυπόθεση οτι μετά θα καταλάβει οτι είναι λάθος,δηλαδή να του γίνει το μάθημα που λέμε.Να καταλάβει εμπειρικά.Ετσι διδάσκεται.
Αυτό το λες γιατί ήδη έχεις σχηματίσει μια άποψη για το "one night stand", η οποία δεν είναι θετική ασφαλώς.
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα : Δεν ξέρω αν μου αρέσει η πουτανέσκα. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Τυγχάνει όμως να βγω με κάποιους φίλους, να πάμε σε ένα Ιταλικό εστιατόριο, φουλ στη μακαρονάδα, και λέω "Ε, θα δοκιμάσω πουτανέσκα". Παραγγέλνω λοιπόν την πουτανέσκα μου, την τρώω και - "Pε συ, αυτή η μακαρονάδα είναι ωραία!!!". Ερώτηση : Τι μάθημα πήρα & σε τι διαφέρει η πουτανέσκα από το "one night stand" ;
quote:
Αυτό το λες γιατί ήδη έχεις σχηματίσει μια άποψη για το "one night stand", η οποία δεν είναι θετική ασφαλώς.Θα σου δώσω ένα παράδειγμα : Δεν ξέρω αν μου αρέσει η πουτανέσκα. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Τυγχάνει όμως να βγω με κάποιους φίλους, να πάμε σε ένα Ιταλικό εστιατόριο, φουλ στη μακαρονάδα, και λέω "Ε, θα δοκιμάσω πουτανέσκα". Παραγγέλνω λοιπόν την πουτανέσκα μου, την τρώω και - "Pε συ, αυτή η μακαρονάδα είναι ωραία!!!". Ερώτηση : Τι μάθημα πήρα & σε τι διαφέρει η πουτανέσκα από το "one night stand" ;
Οτι δεν πρέπει να μιλάς προτού δοκιμάσεις κάτι?
Η διαφορά της πουτανέσκα απο το one night stand είναι οτι το πρώτο είναι κάτι που ΔΕΝ βλάπτει ενώ το δευτερο καταστρέφει,αυτή είναι η διαφορά.
quote:
strangerz2Οτι δεν πρέπει να μιλάς προτού δοκιμάσεις κάτι? [ Μπίγκο! Ακριβώς! ]
Η διαφορά της πουτανέσκα απο το one night stand είναι οτι το πρώτο είναι κάτι που ΔΕΝ βλάπτει ενώ το δευτερο καταστρέφει,αυτή είναι η διαφορά. [ "Καταστρέφει" ; Γιατί τόση υπερβολή ; ]
ΚΑΤΙ(οτιδήποτε κι αν είναι αυτό) καταστρέφει ΚΑΠΟΙΟΝ, όταν ΚΑΙ μόνο όταν, αυτός ο κάποιος ΑΦΗΣΕΙ αυτό το ΚΑΤΙ(το οτιδήποτε) να τον καταστρέψει.
Ένα "one night stand", ασφαλώς και δεν μπορεί να σε καταστρέψει ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ να το κάνει. Σκέψου το λίγο ...
quote:quote:
Ό,τι γεμίζει τον καθένα.Να δείς στο άδειασμα όμως τί γίνεται
.
quote:
Ακόμα,Strangerz2, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνουμε πράξεις ανθρώπων που δεν βλάπτουν τους συνανθρώπους τους.Μα εγώ δεν κατέκρινα κάποιον,απλά είπα την άποψή μου.Δεν κρίνω κανέναν,εξάλου ποιός είμαι εγώ που θα το κάνω.
quote:
Πχ, to one night stand που αναφέρατε, πέρα από τα οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να προκαλέσει σε αυτόν που το κάνει, δεν προκαλεί κακό σε άλλους.Προκάλει κακό στην ίδια την αγάπη.Απομακρύνεσαι απο αυτήν και ξέρεις τί υπάρχει μακριά απο την αγάπη? Ο θάνατος της ψυχής.
quote:
Σίγουρα είναι αντιχριστικό, όπως είναι και το υπερβολικό φαγητό, ο υπερβολικός πλούτος, η υπερβολική περηφάνεια, η υπερβολική φιλοδοξία.Δηλαδή ένα one night stand το μήνα είναι καλά έτσι?
Edited by - strangerz2 on 29/11/2010 21:31:35
Xaxaxa!
Ok, μου την έφερες.
Δεν το εννοούσα έτσι...
Και για την ακρίβεια και γω είμαι κατά αυτού, απλώς δεν θέλω να είμαι απόλυτη.
(Παρακαλώ τον μπαμπά να μην σχολιάσει τίποτα
Όταν λες ότι απομακρύνει από την αγάπη εννοείς ότι προσφέρει μόνο σαρκική ικανοποίηση και καμία περαιτέρω συναισθηματική και ψυχική ένωση, σωστά?
Δεν θα διαφωνώ καθόλου σε αυτό.
Τς τς τς οι νέοι σήμερα....
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/11/2010 22:43:32
Ο Έρωτας είναι "κραταιός"...και σαν φύγει , χάνεται και η αγάπη , τα υπόλοιπα όλα προσωπικά τα θεωρώ παραμύθια...συγγνώμη φίλοι μου...![]()
Να μιλήσουμε καλύτερη για την αδελφική αγάπη..???

quote:
ταν λες ότι απομακρύνει από την αγάπη εννοείς ότι προσφέρει μόνο σαρκική ικανοποίηση και καμία περαιτέρω συναισθηματική και ψυχική ένωση, σωστά?
Σωστά,όμως πέρα απο αυτό η πράξη έχει αντίκτυπο στην ζωή σου,δημιουργείται το κάρμα.Το κάρμα κλείνει την πύλη για το ανώτερο.
Είναι θέμα δονήσεων,οι αργές δονήσεις(ωμη σεξουαλικότητα) δεν επιτρέπουν στς γρήγορες δονήσεις να εκδηλωθούν,στο πνευμα δηλαδή.
quote:
Εννοεί ότι μπορεί να κάνει κακό στην υγειή συναισθηματική σου λειτουργία...
Ετσι όπως το λές είναι σαν να δοκιμάζει κάποιος να μεθύσει πού και πού
.
quote:
Ένα "one night stand", ασφαλώς και δεν μπορεί να σε καταστρέψει ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ να το κάνει. Σκέψου το λίγο ...
Θα το σκεφτώ...
quote:
Ετσι όπως το λές είναι σαν να δοκιμάζει κάποιος να μεθύσει πού και πού
Βασικά το έθεσες πολύ ωραία! Δηλ. όταν πίνεις, μεθάς. Το να μεθάς μια στο τόσο, δεν είναι κακό. Αλλά χάνεις εγκεφαλικά κύτταρα...
Ο Ζιπ όμως σου λέει, αφού θες να πιείς, πιές, αλλά με μέτρο.. μη κάνεις δηλαδή τον εγκέφαλό σου τρυπητήρι..μμμ...τροφή για σκέψη και για τους δυό μας
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/11/2010 22:58:23
quote:
Άντε, το σκέφτηκες?![]()
Βασικά έχω μια ιδεα,αλλά είναι υποκειμενική.
quote:
Ο Ζιπ όμως σου λέει, αφού θες να πιείς, πιές, αλλά με μέτρο..
Ξέρεις οτι είναι δύκολο να κρατηθείς,ώσο ταίζεις το εγώ σου,αυτό αλλο τόσο πεινάει.Αν κάνεις ενα αθώο πηδηματάκι με την συμφοιτήτριά σου,μην νομίζεις οτι αυτό ήταν,δεν θα το ξανακάνεις,θα θέλεις συνέχεια μετά,με άλλες όμως.Παρασύρεσαι όλο και πιό μέσα με αποτέλεσμα τις διαστροφές που παρατηρούμε,απο εδώ αρχίζουν οι διαστροφές,απο κάτι απλό και "αθώο".
Όλα αυτά βέβαια καταλήγουν στην ασεξουαλικότητα.Χανεις την σεξουλική σου ενέργεια.
Τουλάχιστον οι εσωτεριστές δεν πρέπει να την χάνουν.
Edited by - strangerz2 on 29/11/2010 23:07:22