- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
- Ενας ακομη . . . ;
- Ενας , που μπορει και το λεει η ψυχη του να λογαριαζει Τωρα Τωρα για το Μετα . ... ;
- Ενας ακομη που να ειναι 'εξοικιωμενος' , στο να πηγαινει με τον νου Ολονων μπροστα του ... ;
- Ενας ακομη ωρα καλη ,
- Ενας που Ενας θεος τον φυλαει ... ;
- Ενας απο ολους εκεινους που πρεπει να αποφασισουνε καλα καλα , και να κινηθουν καλα καλα και καλα καλα να κουνησουνε την κεφαλα τους για να κινηθει και το εντος της κεφαλης τους ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ . . . και να κανουνε πριν απο το ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ , οτι ειναι για να κανουνε ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ , ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . . . καλα καλα και καλά . . .
- Ενας ακομη . . .
-
- ο ηλιος ειναι Ενας ο Ενας ...
-
- δεν ειναι κανενας δηλαδη , που να θελει να λογαριαζει Τωρα για το Μετα απο Τωρα ... !
- ολοι θελουμε να μιλαμε για το Τωρα , Τωρα και μαλιστα ολοι μαζι ... και δυνατα και με ενταση και συγχυση και αφηρημαδα και αντε ωρα καλη ...
- το τι ειμαστε και κανουμε Τωρα οι ανθρωποι ο ενας στον αλλον , δεν φανερωνει σε κανεναν δηλαδη , ''το τι θα ειμαστε και τι θα κανουμε '' και τι απογινομαστε οι ανθρωποι , ολοι '' ... ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ... !
- Τωρα ο σωζων εαυτο σωθειτω ... δηλαδη δηλαδη ...
- για Τωρα το Μετα δεν υπαρχει ... !
- για ΚΑΝΕΝΑΝΕ ; ; ; !
-
quote:
ο ηλιος ειναι Ενας ο Ενας ...
ναι ... όπως λέμε
να κλαιν στης πίκρας το γυαλό / για μας τους προδομένους ...
άμα λάχει να 'ουμ' ...
Edited by - zip on 19/06/2009 19:55:30
quote:
-
- δεν ειναι κανενας δηλαδη , που να θελει να λογαριαζει Τωρα για το Μετα απο Τωρα ... !
- ολοι θελουμε να μιλαμε για το Τωρα , Τωρα και μαλιστα ολοι μαζι ... και δυνατα και με ενταση και συγχυση και αφηρημαδα και αντε ωρα καλη ...
- το τι ειμαστε και κανουμε Τωρα οι ανθρωποι ο ενας στον αλλον , δεν φανερωνει σε κανεναν δηλαδη , ''το τι θα ειμαστε και τι θα κανουμε '' και τι απογινομαστε οι ανθρωποι , ολοι '' ... ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ... !
- Τωρα ο σωζων εαυτο σωθειτω ... δηλαδη δηλαδη ...
- για Τωρα το Μετα δεν υπαρχει ... !
- για ΚΑΝΕΝΑΝΕ ; ; ; !-
Τι να λογαριάσει ρε αγόρι o άλλος ; Τι τον νοιάζει ; άσε μας ρε αδερφάκι μου στο καλοκαίρι μας ... και στις φραπεδιές μας ...
- κοιτα να δεις ... !
- κοιτα να δεις ΖΙΡ παλικαρι μου , που πηγε να μου φυγει αυτο ... !
- η λιγη ζαχαρη !!!
- και εκεινο το ,
- ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ που πρεπει να αρχισω να νοιαζομαι και για τους αλλους , ποιους αλλους Τωρα δηλαδη ... ;
- ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΜΕΝΑ δηλαδη ... ! ;
- σε καλλιστεια '' ΓΑΊΔΟΥΡΟΧΑΖΟΑΦΗΡΗΜΕΝΩΝ '' , οι συμμετοχες δεν θα μετριοντουσαν ...
- στην αναγκη ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ , ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΜΑΣ καποια στιγμη , και για το αν θελουμε να ειμαστε αληθεια ωραιοι ανθρωποι ΛΙΓΟ ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣ%$@ ΑΝΘΡΩΠΕ , ΛΙΓΑΚΙ ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ !!! ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ................. !!!
- ΜΕΤΑ το χουζουρι και τον καφε και τα γουστα ,ΤΑ ΛΕΜΕ σε λεει ... ΜΕΤΑΑΑΑ ...
- Τωρα ειμαστε κατω απο το τριφυλλι ...
- Τωρα ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ψαχνοντας για να βρουμε , ΤΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ !!!
- ΚΑΙ , ΚΑΙ , ΚΑΙ ...
- θεωρησε με ντιπ για ντιπ αφηρημενο ΖΙΡ φιλε ...
- ελα να με συλλυπηθεις που λυπαμαι , για το ... ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΣ ΜΟΝΟ , απο πολυ νωρις για την εποχη μας ...
- αμα τριψεις τα ματια σου και μετα τα ανοιξεις για να δεις , θα δεις ... θα δεις ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ειναι το ... ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘ$%4 , ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΓΩ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ''ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΗ '' ......... !
- υπομονη και κουραγιο ...
- μην ΜΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ,
-
- οι ανεργοι θα ειναι οι περισσοτεροι και η εργασια θα ειναι για λιγους και λιγη ... λεει .
- το χωμα θα γινεται ολο και πιο αφιλοξενο και το νερο θα γινεται λασπη ή θα λειπει ή θα μας πνιγει ...
- οπου θα υπαρχουνε ακομη ζωντανοι και ελπιζοντες , θα συνοστιζονται μαζι τους οι απελπισμενοι και οι μισοπεθαμενοι ...
- αν εχεις σημερα ψωμι για να φας , και δεν το μοιραστεις με νηστικο , σημερα πεθαινει ο νηστικος και αυριο εσυ ...
- στην συγχυση στην αταξια και στην αναρχια , νομος της λογικης δεν θα ισχυει ...
- η ισοκρισια , μας λειπει ...
- η αντιληψη μας για την πραγματικοτητα μας , ειναι ακομη πολυ αργη ...
- δεν εχουμε την νοηση μας κοινη και για το ιδιο ,
- δεν εχουμε αναγκη καμια , κοινη ...
-
- τα στραβα της σαρκας μας και της λογικης να Ισιωνουνε και να Αποκαθιστωνται , ως Προτιμοτερο ... ; .. ή τα της παρανοησης μας , που ''ΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΡΑΓΕ , Εγω και Συ Τωρα ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ'' !!!
- ας ειμαστε και ψυχραιμοι και καλοκαρδοι για τους αγωνες της συνεχειας μας που ειναι μπροστα μας ...
- για μας δεν ειναι , ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ... ;
- κουραγιο λοιπον , ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΝΟΙΑΣΜΟ , για τις κοινες μας αποφασεις για μας ...
- ''για ανθρωπινες για τους ανθρωπους απο τους ανθρωπους αποφασεις'' ...
- ''οχι αποφασεις για τον καθενα ξεχωρα απο τους αλλους'' , Τωρα ...
- ιδιαιτερα Εμεις ...
- οι του κοινου πνευματος μεταξυ των ανθρωπων κοινοι , ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ...
-
Edited by - noema on 06/07/2009 22:04:35
- να δειξουμε στους απο 'μας ,
- τι δεν προλαβαμε και δεν προλαβαινουμε να κανουμε Εμεις για 'μας , και για Εκεινους , ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ...
- εΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ 'μΑς ...
- .......................................................
-
- τα βιβλια και οι δασκαλοι διωχνουνε τα παιδια μας απο τα σχολεια , ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ... και τα πορνεια και οι εξαρτησεις τα περιμενουν και τα καλοδεχονται ...
- τα ταμιευμενα μας , τα ακταμιευουν και τα ιδιοποιουνται και τα καταχραζονται , οι ταμιες που εμπιστευτηκαμε τα ταμιευματα μας ... ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ...
- οσο ειχαμε νομους και θεους , τους αθετουσαμε ...
- Τωρα δεν εχουμε ουτε θεους ουτε και νομους για να θετιστουμε , ΛΕΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ...
- χωρις την κοινονοηση μεταξυ μας για τα δικα μας , και χωρις να πηγαινουμε ο ενας στην θεση του αλλουνου με τον νου μας για λιγο , ΛΕΩ ΕΓΩ , πολλα και Αλλα απο αυτα και εκεινα μας περιμενουνε , ...
-