- Εξ Ουρανού.......... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας …
jaya@pathfinder.gr
Να σε ρωτήσω κάτι;
Αυτή η μαυρίλα που υπάρχει στην πρώτη από τις φωτογραφίες, τι είναι;
Από πισω ο ουρανός φαίνεται πάλι γαλανός.
Επίσης, ποιές ώρες τράβηξες τις φωτογραφίες;
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Εννοώ την "τρύπα" στο άσπρο σύννεφο που στην πρώτη φώτο είναι στο πάνω κέντρο-αριστερό μέρος της φώτο. Στη δεύτερη φώτο βρίσκεται πάλι σχεδόν στην ίδια θέση, λίγο πιο αριστερά.
Το ίδιο σχήμα επαναλαμβάνεται με διαφορά τριών ωρών. Είναι όντως αξιοπερίεργο.
Φιλικά όπως πάντα
img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]
Η φωτογραφία τραβήχτηκε την Κυριακή του Πάσχα...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
μόνο τώρα που το είπες είδα και το πρόσωπο όπως το δίεκρινες εσύ. Εγώ περιορίστηκα στην τρύπα.
Πράγματι μοιάζει με προφίλ προσώπου.
Φιλικά όπως πάντα
macedon
Αυτό που μου κινεί την περιέργεια είναι:
Εάν στην πρώτη φωτό, η μαυρίλα είναι σύννεφα, πως εμφανίζεται το πρόσωπο και στη δεύτερη, αφού τα αρχικά σύννεφα έχουν απομακρυνθεί;
Και πως είναι δυνατόν, εάν το πρόσωπο έχει σχηματιστεί από την αντίθεση ουρανού με σύννεφα, να είναι ακριβώς το ίδιο στη δεύτερη;
κλικ me ![]()
Βρε μακεδόνα, αυτό το είπα για να τσιμπίσει ο Ψηλός, όχι εσύ! ![]()
(άντε πλάκα κάνω...)
Αμαλία τα μαύρα σύννεφα πρέπει να είναι ή πιό μπροστά ή πιό πίσω από το "πρόσωπο". (μάλλον πιό μπροστά απ ότι φαίνεται) Οπότε ίσως να διαλύθηκαν από κάποιο ρεύμα αέρα χωρίς να επηρεαστεί το "πρόσωπο" που είναι πιό πίσω.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Είναι πολύ εντυπωσιακές Jaya και το πιο παράξενο είναι, αυτή η διαφορά 3 ωρών που αναφέρεις!!!Να σε ρωτήσω κάτι;
Αυτή η μαυρίλα που υπάρχει στην πρώτη από τις φωτογραφίες, τι είναι;
Από πισω ο ουρανός φαίνεται πάλι γαλανός.
Επίσης, ποιές ώρες τράβηξες τις φωτογραφίες;κλικ me
Αυτή η μαυρίλα που αναφέρεις ήταν ο ουρανός! Απίστευτη εικόνα… τις φωτογραφίες τράβηξα περίπου 11:00 με 14:00
quote:
Ψηλέ εξασκούμε την φαντασία μας!Βρε μακεδόνα, αυτό το είπα για να τσιμπίσει ο Ψηλός, όχι εσύ!
(άντε πλάκα κάνω...)Αμαλία τα μαύρα σύννεφα πρέπει να είναι ή πιό μπροστά ή πιό πίσω από το "πρόσωπο". (μάλλον πιό μπροστά απ ότι φαίνεται) Οπότε ίσως να διαλύθηκαν από κάποιο ρεύμα αέρα χωρίς να επηρεαστεί το "πρόσωπο" που είναι πιό πίσω.
-Arthur C. Clarke-
Πιο πίσω ήταν από το "πρόσωπο"...
macedon
Πολύ καλή η προσπάθεια αλλά δεν με πείθει Jaya...
Τα σημεία που έχω μέσα στον κύκλο μου μοιάζουν σαν "όχι τόσο προσεκτική επικόλληση/προσαρμογή των layers..."
Σε καθαρά ελληνικά, δίχως να αμφισβητώ την ομορφία και το αρχαιοελληνικό κάλλος του νέφους,.....σαν πολύ μοντάζ στο Photoshop έχει η δεύτερη φώτο¨σου.

Τα γαλαζωπά "νερά", και το σχήμα πάνω στο πεύκο, μοιάζουν σαν να ξέχασες να τα σβήσεις από το υπόλοιπο "σύννεφο" που έπρεπε να κοπεί για να πέσει πίσω από το δέντρο
Η γνώμη μου
Τοξότης
.-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εφόσον δε, είναι εκείνο και το πρώτο που ανοίχτηκε, απενεργοποιείται το παρόν και η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί εκεί:
κλικ me ![]()