ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η Επικοινωνία Με Τον Αλλο Κοσμο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η Επικοινωνία Με Τον Αλλο Κοσμο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

OuijaKozani67 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
blackfireΝέο Μέλος
14/04/2012, 20:33:41
Γεια σας παιδια. Ειμαι νεο μελος και αυτο ειναι το δευτερο μηνυμα που γραφω στο forum σας.Απλα ηθελα να πω ενα γεια και οτι χαιρομαι που μπαινω στην παρεα σας

υ.γ. AMALIA οι στοιχοι που γραφεις στο κατω μερος των μηνυματων σου ειναι απ την αγαπημενη μου ταινια.Προφανως πρεπει να ειναι και δικια σου αγαπημενη ταινια ε?και να σκεφτεις νομιζα οτι μονο σε μενα αρεσει.ειδικα η στιγμη που ο Rutger Hauer λεει αυτα τα λογια ...

Edited by - blackfire on 14/04/2012 20:45:00

retronio22Νέο Μέλος
14/04/2012, 22:50:01
Πολύ απλά δεν υπάρχει άλλος κόσμος.Ο άλλος κόσμος είναι ανύπαρκτος,εντελώς μαύρο σκοτάδι χωρίς σκέψεις.Όσοι λένε ότι είδαν λιβάδια,άσπρο φως κλπ είναι μόνο παρενέργειες!Ο θάνατος είναι ένας ύπνος,χωρίς όνειρα,χωρίς τίποτα.Αν υποθετικά γίνει κάποια στιγμή Ανάσταση νεκρών,και σηκωθούν οι νεκροί,δεν θα έχουν αίσθηση του χρόνου και θα νομίζουν ότι δεν έχει περάσει δευτερόλεπτο!Ο εγκέφαλος είναι μια μηχανή,άμα κλείσει,σβήνουν όλα,τέλος!Ότι είναι ένας υπολογιστής είναι και ο άνθρωπος!Τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο!

Edited by - retronio22 on 14/04/2012 22:51:06

CamelotΜέλος
15/04/2012, 02:18:43
ηρθα και εγω! Χριστος ανεστη σε ΟΛΟΥΣ! Λοιπον θα μας πεις τιποτα για το θεμα που ανοιξες ρε "κακουλη"; Εμενα δεν με ενδιαφερει να μαθω! Μπααα. Απο κοινωνικο ενδιαφερον ρωταω! Και για σενα το κανω, να τα βγαλεις απο μεσα σου! Θελω λεπτομερειες :Ρ

!!!Vanish the shadows!!!

OuijaKozaniΝέο Μέλος
15/04/2012, 03:23:26
macedon - σε αγαπησα μ αυτο που ειπες χαχαχαχαχα
AitheroVamon- κοιτα δεν το λεω και 'λατρεια' ρε παιδι μου. απλα υποστιριζω. ουτε με τους χριστιανους εχω προβλημα η κατι τετοιο.
Αρχικα ενθουσιαστικα με την δυναμη και τις ικανοτητες το σατανα.. τα οποια απλοχερα μου εδωσε.. ξερω θα μου κοστισουν πολλα στο μελλων τα πραγματα που κανω τωρα .. αλλα νταξει αμα δεν βαλεις και συ λιγο ζουμι στην ζωη σου..... τι να λεει...
απο μικρος ασχολιομουνα και επαιζα γενικα με τους φιλους μου φαντασματα . ghostbusters ξερω γω και χιλια δυο τετοια.. ποιο περι-σατανιστικα. αρχισα θυμαμε 14-15 χρονων και απο τοτε εχουν περασει γυρο στα 11-12 χρονια.

6ZT6HR6

15/04/2012, 11:18:46
Καλημέρα κι από μένα! Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά! (ouijakozani μην το πάρεις προσωπικά)

Έχω κι εγώ μερικές ερωτήσεις που αν θες απαντάς.
Τι ακριβώς υποστηρίζεις? Την παντοδυναμία του σατανά?

quote:
ξερω θα μου κοστισουν πολλα στο μελλων τα πραγματα που κανω τωρα
Τι είναι αυτό που κάνεις τώρα και τι θα σου κοστίσει? Πώς σε βοηθάει αυτός ο δαίμονας δηλαδή?

quote:
απο μικρος ασχολιομουνα και επαιζα γενικα με τους φιλους μου φαντασματα . ghostbusters ξερω γω και χιλια δυο τετοια.. ποιο περι-σατανιστικα. αρχισα θυμαμε 14-15 χρονων και απο τοτε εχουν περασει γυρο στα 11-12 χρονια.
Ε,εντάξει και γω προσπαθούσα να κάνω ouija όταν ήμουν 8 χρονών, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να λατρέψω τον σατανά.

Πρέπει να είσαι σατανιστής για να ασχοληθείς με επικλήσεις πνευμάτων? Δεν νομίζω.

Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά...

OuijaKozaniΝέο Μέλος
15/04/2012, 15:01:16
υποστιριζω οτι απλα ειναι πιο ομος. οτι δεν ειναι χέστης.
επειτα αυτο το ειπα επιδει με ρωτησε ο ΑitheroVamon.
οχι δεν ειπε κανεις οτι πρεπει να εισαι σατανιστης για να κανεις oυija. οποιοσδηποτε μπορει.
Δεχοντας τις δυναμεις του σατανα γνωριζω πως στο μελλον αυτο θα μου κοστισει. και θα μου παρει κατι 'πολυτιμο' για ανταμοιβη.
Βασικα ο δαιμονας αυτος με προστατευει απο τους ιδιους τους αλους τους δαιμονες.

6ZT6HR6

15/04/2012, 15:45:26
quote:

Βασικα ο δαιμονας αυτος με προστατευει απο τους ιδιους τους αλους τους δαιμονες.

Σε θέλει για πάρτη του.

Ειδικά άν είσαι ευστραφής,με λίγα παραπανίσια κιλά,είσαι λουκούμι για αυτούς.

Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι είσαι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

15/04/2012, 16:08:38
quote:

6ZT6HR6

Δηλαδή αν δεν είχες κάποιον δαίμονα να σε προστατεύει, θα σου επιτίθονταν όλοι οι δαίμονες?

Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά...

OuijaKozaniΝέο Μέλος
16/04/2012, 01:26:09
NIKOMAXOS δεν σε καταλαβα και πολυ
Narkissa555 οχι, αμα εχεις καποιον δαιμονα να σε προστατευει εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να δεχτεις επιθεσεις

6ZT6HR6

777Νέο Μέλος
16/04/2012, 02:00:23
Σε εμφύλιο βρίσκονται οι δαίμονες;

OuijaKozaniΝέο Μέλος
16/04/2012, 02:38:28
το οτι ειναι δαιμονες δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι ντε και καλα φιλικοι μεταξυ τους

6ZT6HR6

zamantas29Νέο Μέλος
18/08/2005, 22:26:43
ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΙΑΣ ΠΤΗΣΗΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΥΟ ΠΥΡΓΟΙ , ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ??

Zamantas29

morpheausΜέλος
18/08/2005, 22:39:57
Δεν ξέρω, πάντως να είσαι σίγουρος πως δεν είναι τύχαίο που μέσα στοου πύργους δεν υπήρχε ούτε ένας εβραιος
Απο ότι ξέρω τουλάχιστον.

Αν επιτρέπετα πως το κάνεις αυτο με τα σύμβολά?

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος

18/08/2005, 23:03:39
Zamantas29, άνοιξες ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα!
Μπορείς να μας υποδείξεις τον τρόπο που γίνεται αυτό που είπες?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

22Μέλος
19/08/2005, 00:20:02
Ανοιξτε τη γραματοσειρά παιδιά,αλλά να ξέρετε ότι δεν γίνεται σε όλους τους υπολογιστές αυτό.Εξαρταται απο την έκδοση που περιέχει.
Σε μερικούς μάλιστα εμφανίζει αντί για αεροπλάνα κάποιους φακέλους.Θυμάστε τι έγινε αμέσως μετά με το μικρόβιο του άνθρακα που έβαζαν σε φακέλους;
GRIGORIANOSΜέλος
19/08/2005, 07:42:31
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ???
ΣΤΟ WORDPAD......

Ζ Q33 Z Υ U (ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ WINGDINGS)

Ή ΜΗΠΩΣ....

MQEQQPGHBARFFTJTM (ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ WEBDINGS)

KAI TA ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ 'CAPS LOCK' ΠΑΤΗΜΕΝΟ.

ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BizarreΜέλος
19/08/2005, 09:44:37
[quote]
Δεν ξέρω, πάντως να είσαι σίγουρος πως δεν είναι τύχαίο που μέσα στοου πύργους δεν υπήρχε ούτε ένας εβραιος
[quote]

Ήταν κάποια εβραϊκή γιορτή εκείνη την ημέρα. Αργία για τους Εβραίους και δεν είχαν πάει στις δουλειές τους. Πιθανολογείται ότι για αυτό επιλέχθηκε και εκείνη η μέρα. Είτε γιατί οι τρομοκράτες είχαν σχέσεις με Εβραίους, είτε γιατί κάποιος άλλος ήθελε να τους ενοχοποιήσει σιωπηλά, είτε γιατί οι Εβραίοι δεν ήταν ανάμεσα στα επιθυμητά θύματα.

Αυτό με το word, παλιό, αλλά μάλλον πρόκειται για μία από τις πολλές συμπτώσεις.

s_telios86Νέο Μέλος
19/08/2005, 12:03:26
Πραγματικά το έχω κάνει και εγω αυτο με το word και έμεινα με ανοιχτό το στόμα!
Εκείνη την στιγμή δεν ήταν Εβραίοι μέσα για δύο λόγους
1. Ή γιατι όπως είπανε ήταν κάποια Εβραική γιορτή
2. ή επείδη οι Εβραίοι το έκαναν αυτό( "κακοί" Σιωνιστές) για να αποδείξουν στην Αμερική πόσο δυνατοί είναι!
Πάντως αξίζει να γίνει γνωστό οτι πραγματοποιήθηκε μια προφητία του Νοστράδαμου όταν έγινε η επίθεση

Για να γνωρίσεις καλύτερα τους άλλους, γνώρισε πρώτα τον εαυτό σου

19/08/2005, 14:30:08
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΛΙ...

ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ , ΕΛΛΗΝΕΣ , ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΟΙ, APABES ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ...

ΦΙΛΕ s_telios86 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΝΟΣΤΑΔΑΜΟΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΥΡΓΩΝ ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

s_telios86Νέο Μέλος
19/08/2005, 15:26:44
Φίλε μου ο ΝΟστράδος αναφέρεται σε ένα κείμενο του για την πτώση δύο διδύμων αδερφών και για την αρχή πολέμου για αυτόυς. Δεν ξέρω πως ακριβώς το έχει γράψει, δυστυχώς δεν έχω το βιβλιο!

Για να γνωρίσεις καλύτερα τους άλλους, γνώρισε πρώτα τον εαυτό σου