ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Aetos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΝΙΚΟΣGRΜέλος
29/09/2005, 14:28:39
quote:
ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ?
ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ.ΑΛΛΑ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ?ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ Η ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Παρα πολυ σωστος.

quote:
Λοιπόν με τον αγωγό Μπουργκας-Αλεξανδρούπολη και με την αναμενόμενη στάση των Τούρκων μετά από το ΟΧΙ της Ευρώπης σίγουρα θα υπάρξει κάποιο επεισόδιο μικρής η μεγάλης έκτασης.
Τα συμφέροντα των Ρώσων πλέον είναι αρκετά και στο Αιγαίο αλλά και στην Βουλγαρία λόγου αγωγού.

Δεν υπάρχει καλύτερη ασφάλεια για μια χώρα όπως η Ελλάδα η Βουλγαρία από το να έχουν επί του εδάφους τους συμφέροντα των Ρώσων αυτή τι στιγμή.

Και εδώ είναι αυτό που είπε και ο γέροντας Παισιος ότι οι Ρώσοι την Πόλη θα μας την δώσουν Όχι γιατί μας αγαπάνε αλλά γιατί θα είναι το συμφέρον τους.

Μια κίνηση που θα απειλήσει τα συμφέροντα της Ρωσίας σίγουρα θα τους βάλει στο παιχνίδι με αντιμέτωπο την Τουρκια

Και εσυ εισαι σωστος.

Για την προφητεια της Μονης Κουτλουμουσιου δεν ξερουμε και δεν εχουμε ιδεα για το "πεντεπεντηκοντα ετοι,το τελος των θλιψεων ....κλτ" απο ποια χρονολογια και μετα αναφερεται.Μπορει να ειναι απο την ημερα παραδωσης της Πολης,απο την αρχη της αναλαμπης ,η το τελος της ,και γενικα τρεχα γυρευε.Το βρισκω ανουσιο να προσπαθουμε να "μεταφρασουμε"αυτη την προφητεια.

Για ολα τα υπολοιπα σχετικα με το επερχομενο πολεμο ,μπορουμε να εχουμε μια γνωμη πλεον,εφοσον εχουμε σοβαρες ενδειξεις οτι ολα οδηγουν εκει.

ΥΓ.Συμφωνω με την αποψη του καλοκαιριου 2006 ,αλλα αυτο συναυδει με την δευτερη φαση του πολεμου που σημαινει οτι η πρωτη θα μπορουσε καλλιστα να ξεκινησει και μεσα στους επομενους μηνες.Φοβαμαι να πω βδομαδες η μερες...

Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 29/09/2005 14:49:09

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
29/09/2005, 14:44:45
quote:
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ?

Αν παραλληλα κλεισουν οι τουρκοι και τα στενα ,η ρωσικη εισβολη,και οχι μονο απο εδαφος,αλλα απο αερα και διαστημα,την θεωρω μαθηματικα βεβαιη.Και οι ρωσοι δεν προυδοποιουν.Οι τακτικες μαχης παραμενουν σοβιετικες.

Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 29/09/2005 14:47:08

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
29/09/2005, 14:51:30
http://www.enet.gr/online/online_text?c=111

Τωρα μενει να μπει και η Ρωσια στο παιχνιδι

http://www.enet.gr/online/online_text?c=111&id=45321992

Οι συμμαχιες ειναι σαφης!

Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 29/09/2005 14:53:44

AetosΜέλος
29/09/2005, 15:56:37
quote:

1. ΤΟ «ΜΟΝΑΔΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΛΗΣΕΩΣ, ΠΡΩΤΗΣ, ΜΟΝΗΣ, ΞΥΣΜΟΥΣ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ, ΩΣ ΑΓΑΘΟΥ ΠΕΦΗΝΑΣ ΗΜΕΡΑΝ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΝ Η ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑΥΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΣΟΝ» Ή ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΟ «ΜΕΤΡΩΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,
ΚΑΘ’ ΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΜΕΛΛΕΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ «Ε», «Ν», «Α») ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ «5», «50», «1».
ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 551 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (1453) ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 552Ο ΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΗ ΞΑΝΑ.
1453 + 552 = 2005 !!!

Καταλαβαίνεις ότι για να βγει η προφητεία αληθινή θα πρέπει η έναρξη του πολέμου να γίνει μέχρι τον Δεκέμβιο..έτσι δεν είναι???

22Μέλος
29/09/2005, 16:13:16
Φυσικά μέχρι το Δεκέμβριο! Κατα πάσα πιθανότητα στις 29 Νοεμβρίου,ημερα Τρίτη.
kyriakopoulosΜέλος
29/09/2005, 16:35:58
29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ.ΧΜ/Η 333 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΟΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΟΡΑΖΕΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΟΣΟΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ(ΝΕΦΟΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ)ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
AetosΜέλος
29/09/2005, 20:13:16
Το ανέφερες και πριν 22 για τις 29 Νοεμβρίου...

Απλά θα ήθελα λίγο να με βοηθήσεις, να γιατί έτσι όπως το λες μου ακούγεται λίγο περίεργο. Υπάρχει προφητεία που λέει ότι θα γίνει Τρίτη και 29 Νοεμβρίου ώστε να υποθέσουμε ότι αφού 29 Νοεμβρίου πέφτει Τρίτη μόνο το 2005 (δεν το έχω ελέγξει) τότε σε 2 μήνες θα συμβούν τα γεγονότα?

lets_searchΝέο Μέλος
29/09/2005, 20:18:33
Καταρχην γεια σε ολους.Η συζητηση ειναι ακρως ενδιαφερουσα.
Μονο μια απλη ερωτηση που εχει σχεση με την αρχη του πολεμου:Αφου θα γινει θερμο επεισοδειο Ελλαδας-Τουρκιας στο Αιγαιο(σ.σ π.Παίσιος θα πειραξουν 1-2 νησια μονο)και θα επεμβει η Ρωσια μετα, πως θα γινει η Ελλαδα να μεινει ουδετερη σε αυτον τον πολεμο?
(συμφωνα με τις προφητιες η Ελλας δεν θα εμπλακει ""Τότε η Ελλάς ουδέτερη και πάντα αδικημένη/το δίκαιο της θα ζητή/και έτοιμη θα αναμένη/χωρίς ν' αναμιχθή."")
22Μέλος
29/09/2005, 21:32:35
Φίλε Αετέ,όπως ξέρεις η Κωνσταντινούπολη έπεσε Τρίτη και 29,και επειδή συμπίπτει φέτος να είναι Νοέμβριο μήνα(θυμήσου λίγο,...και θα φυτευθούν λάχανα...)πάλι Τρίτη και 29,και ταυτόχρονα είναι ακριβώς στο μεσασμό του 552-553 έτους από την άλωση της Πόλης(θυμήσου τι είπε ΄προηγουμένως για αυτο το έτος ο φίλος στις προφητειες του Λέοντος του Σοφού),και επειδή όπως μας λέει ο άγιος Μεθόδιος θα έχουν την Πόλη οι Ρώσοι για 5ή6 μήνες,οπότε προσθέτοντας 6 μήνες βρισκόμαστε ακριβώς στις 29 Μαίου 2006(επέτειος της πτώσης)όπου πιθανότατα θα είναι η μέρα που θα ξαναμπεί ο Ελληνικός στρατός στην Κωνσταντινούπολη,δλδ 29 Μαίου τη χάσαμε,29 θα την ξαναπάρουμε.
Και αν σε όλα αυτά προσθέσεις και την παρατήρηση του Κυριακόπουλου ότι αυτή η μέρα(29.11.05)είναι η 333 μέρα του έτους και ταυτόχρονα γιορτή εις μνήμη αγίων μαρτύρων,φαίνεται πολύ πιθανόν να είναι αυτή.
ε,τι λες;
Επίσης θέλω εδώ να πω κάτι που ίσως παρεξηγηθώ,αλλά νιώθω την ανάγκη να το πω.Ένας φίλος που δεν θέλω να αποκαλύψω την ταυτότητα του μου είχε πει από καιρό ότι ο τρίτος παγκόσμιος θα ξεκινήσει όταν ΄δούμε μια πολύ μεγάλη καταστροφή στην Αμερική και συγκεκριμένα τρεις μήνες μετά την καταστροφή.Ο τυφώνας Κατρίνα κτύπησε την Αμερική στις 29 Αυγούστου,αν προσθέσουμε τρεις μήνες έχουμε ακριβώς 29 Νοεμβρίου!
Μου είπε επίσης ότι η αιτία θα είναι μια <<εμπορική δραστηριότητα βόρεια της Ελλάδας>>.
Θα ήθελα ακόμα να θυμηθούμε τον Παίσιο και τη φράση του <<η Τουρκία θα διαλυθεί όταν θα την κυβερνάει μια νέα γενιά πολιτικών>>.Αυτή η νέα γενιά είναι οι μεταρυθμιστές πολιτικοί με πρωθυπουργό τον Ερντογάν,που ανέβηκαν στην εξουσία την 02/10/02, τους μένει δλδ ένας χρόνος ακόμη,αλλά μάλλον δεν προλαβαίνουν του χρόνου την<<εποχή που φυτεύονται τα λάχανα>>(Νοέμβριο),οπότε αναγκαστικά φέτος είναι η τελευταία τους χρονιά.
ΝΙΚΟΣGRΜέλος
29/09/2005, 23:15:57
22 μιας και η συζητηση σοβαρευει,τωρα που το λες υπαρχει ενα πραγμα που ας πουμε "μου το ειπανε" αλλα δεν το ειπα δημοσια παρα μονο σε ενα μελος που εμπιστευομαι κατα καποιο τροπο.Προς το παρον αυτο εχω να πω μονο.

Τωρα κατι αλλο που με "φοβησε" στη συζητηση ειναι ο αριθμος 333.Τον συναντω σε καθημερινη σχεδον βαση οταν κοιταω το ρολοι μου (πχ 3:33μμ)στο κινητο,μεσημερια ,αλλα και βραδια.Δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο σχετικα με το ατομο μου.