ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

AitheroVamon63 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
dimosKerkiraΝέο Μέλος
30/01/2012, 15:05:12
quote:

το καλοκαιράκι που προκύπτει δεν μας εξήγησες?

να σου εξηγησω.ο αυγουστος προκυπτει οτι προτον το καλοκαιρι ειναι η ιδανικη εποχη για πολεμο και μετα απο ανεπαληλες προκλησεις τον τουρκον θα και τα εμπαργκο θα ξεσπασει η χουντα και τοτε οπως και το 73'θα γινει η εισβολη απο εβρο και στο καστελοριζο.

OI TOURKOI EXOUN TA KOLIVA STO ZONARI TOUS

31/1/2012

dimosKerkiraΝέο Μέλος
30/01/2012, 15:07:42
το 74' εγεινε ι ησβολη στην κυπρο οχι το 73' συγνομη

31/1/2012

30/01/2012, 16:56:09
Πολλές προφητείες διαβάζεις, συνδυασμένες με Γιώργο Θαλάσση.

macedon

30/01/2012, 18:53:00
quote:

Πολλές προφητείες διαβάζεις, συνδυασμένες με Γιώργο Θαλάσση.

Και Σπίθα

Και Κατερίνα!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

31/01/2012, 09:26:36
dimosKerkira
θα πρέπει να αφαιρέσεις από το προφίλ σου την ψηφιακή υπογραφή που εμφανίζεται κάτω από κάθε σου μήνυμα. Όπως αναφέρεται και στην κόκκινη ένδειξη κάτω από τα μηνύματά σου στα οποία έχει γίνει επέμβαση, στα forums του ESOTERICA δεν επιτρέπεται η χρήση ψηφιακών υπογραφών που καλλιεργούν το εθνικό μίσος. Είμαστε χώρος αναζήτησης που εμπνέεται από φιλοσοφική διάθεση και σε έναν τέτοιο χώρο, οι σχετικές φονταμενταλιστικές εκφράσεις (όπως αυτή που χρησιμοποιείς για υπογραφή) είναι τουλάχιστον αταίριαστες...

dom1Μέλος
31/01/2012, 11:26:00
αυτή είναι η πασίγνωστη φράση του π. Παίσιου! Δεν είναι του διμοσκέρκυρα.

Ippotis2012Μέλος
31/01/2012, 15:11:36
Απαραδεκτο,ειναι φραση του Παισιου.

Συμφωνω με τη φραση.

01/02/2012, 04:37:24
dom1
ευχαριστώ για την πληροφορία σχετικά με την προέλευση της φράσης. Δε νομίζω πως είναι κάτι πασίγνωστο, αν μη τι άλλο, έξω από τους κύκλους των θιασωτών του γεροντα Παΐσιου.

Ippotis2012 τι είναι απαράδεκτο και γιατί;

Ippotis2012Μέλος
01/02/2012, 09:41:46
Ειναι πασιγνωστη η φραση και εχει ειπωθει 100αδες φορες ακομα και στο εσοτερικα,εξ ου και το απαραδεκτο.
01/02/2012, 10:00:22
To ότι είναι "πασίγνωστη" (όπως υποθέτεις) ή ότι έχει αναφερθεί "100άδες" φορές την κάνει πρέπουσα για ψηφιακή υπογραφή; Αναιρεί αυτό το γεγονός ότι καλλιεργεί το εθνικό μίσος;

toxotisΜέλος
07/09/2008, 14:49:51

11/9/2008

Αγαπητοί φίλοι,

έχουν περάσει πλέον 5 χρόνια από τότε που για πρώτη φορά αντιλήφθηκα τη διεξαγωγή αεροψεκασμών στους ελληνικούς -και όχι μόνο- ουρανούς...

Έχουν επίσης περάσει περισσότερο από τρία χρόνια, που συζητάμε μέσα σε αυτό το φόρουμ το θέμα των chemtrails, -όπως ονομάζεται το φαινόμενο διεθνώς- και ήταν το πρώτο σχετικό τόπικ σε ολόκληρο το ελληνικό διαδύκτιο.

Από τότε πολλά παρόμοια τόπικ έχουν δημιουργηθεί, πολλοί περισσότεροι είναι οι άνθρωποι, που έχουν ενημερωθεί και παρατηρήσει το φαινόμενο, πολλές προσπάθειες ενημέρωσης έγιναν με ομιλίες, με άρθρα στον ημερήσιο και τον ειδικό τύπο, αλλά και με τηλεοπτικές εκπομπές, με αποκορύφωμα τη σχετική τηλεοπτική εκπομπή του Κου Χαρδαβέλλα...

Επιπλέον το θέμα έφτασε αρκετές φορές στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά δίχως σαφείς απαντήσεις -όπως εξάλλου ήταν αναμενόμενο, αφού η ίδια πολιτική επικρατεί και στις άλλες χώρες...

Στο πρώτο μέρος "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη?(http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=6236)

αρχίσαμε να συγκεντρώνουμε πληροφορίες και στοιχεία και τα αρχικά ερωτηματικά ήταν πάρα πολλά. Επικρατούσε για αρκετό καιρό μια αίσθηση μεταξύ απίστευτου και όμως αληθινού και μιας άρνησης του φαινομένου ως πιθανή "συνωμοσιολογία".

Ο απαράδεκτος, για την κοινή λογική, χειρισμός του πλανήτη μας, της ατμόσφαιρας μας και κατ' επέκταση ολόκληρης της γήινης βιόσφαιρας και της ίδιας της υγείας μας, μέσω των χημικών αεροψεκασμών, έμοιαζε τρομακτικά απίστευτος, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται ο ανθρώπινος "αμυντικός μηχανισμός" και να αρνείται αυτό που πραγματικά βλέπει...

... για να μπορεί να συνεχίσει να ζει "σαν να μην συμβαίνει τίποτε"...

...σαν να είναι όλα "απόλυτα φυσιολογικά φαινόμενα"...

Μπορώ βέβαια να φανταστώ κάλλιστα σε τι καταστάσεις πανικού θα μπορούσαν να ξεσπάσουν οι πληθυσμοί, αν αντιλαμβάνονταν το μέγεθος αυτής της παρέμβασης...

Όμως παρ' όλ' αυτά το ανθρώπινο χρέος απέναντι σε ολόκληρο το οικοσύστημα και απέναντι στο μέλλον των επόμενων γενεών
* απαιτεί να μην κλείνουμε τα μάτια

* απαιτεί να προσπαθούμε να σταματήσουμε τους αυθαίρετους αυτούς χειρισμούς του περιβάλλοντος που μας φιλοξενεί

* απαιτεί να βρούμε το θάρρος να αντισταθούμε και να μην αδιαφορούμε

* απαιτεί ψυχραιμία, ώστε να μη λιγοψυχήσουμε από αισθήματα φόβου ή αδυναμίας...

Έτσι και από εδώ εμείς θα συνεχίζουμε να συλλέγουμε και να ανταλλάσσουμε πληροφορίες, θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε να ενημερώσουμε, αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό, θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε να αποσπάσουμε σαφείς απαντήσεις από τους υπεύθυνους...

γιατί η αλήθεια αναζητά συνεχώς τρόπους να λάμψει...

Με εκτίμηση
Τοξότης

http://vickytoxotis.blogspot.com

08/09/2008, 01:05:35
Τοξοτακι απο τοτε που ειμουν μικρη-γιατι παιδι παραμενω ακομη-μου εκανε εντυπωση πως στο χωριουδακι μου,ερχοντουσα αεροπλανα και μας ψεκαζαν ολους.
Ελεγαν πως ηταν την μια δηθεν για τις ελιες και την αλλη για τα κουνουπια.Πραγμα εντελως μουφα,μιας και μετα ειχαμε πιο πολλα.
Αυτο που παρατηρηθηκε ομως μετα,ηταν πωςπολλα παιδια εχουν αρρωστησει και χαθει απο λευχαιμια και αλλες μορφες καρκινου-μεσα σε αυτα κι εγω.
Στο γυμνασιο εχασα 2 συμμαθητες μου απο αυτο και στο λυκειο αργοτερα,πεθανε μια κοπελα 18 ετων.
Οφειλωνται οι ψεκασμοι η και τονερο το οποιο μας δινουν να πινουμε,χωρις να εχουν γινει οι απαραιτητες αναλυσεις;
Αποριας αξιο..
NIKONΜέλος
08/09/2008, 23:34:10
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΟΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΣΥΣΩΡΕΥΣΗ ΤΟΞΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΒΟΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ .....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ .......Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ........Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ.....
NIKONΜέλος
09/09/2008, 09:06:48
-------------------------------------------------------------------
Οφειλωνται οι ψεκασμοι η και τονερο το οποιο μας δινουν να πινουμε,χωρις να εχουν γινει οι απαραιτητες αναλυσεις;
Αποριας αξιο..
-----------------------------------------------------------------------

ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΗ ΤΗ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ??? .... ΠΟΙΕΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ??? ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ???...ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΙΟΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΕΙ??ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ??ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ..
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ....ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...
ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΑΝ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΩΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.....

toxotisΜέλος
09/09/2008, 15:02:22
Φίλοι μου, καλως ήρθατε και στο 2ο μέρος του θέματος...

Από τη μέρα έναρξης των ψεκασμών, δεν έχουν σταματήσει να ψεκάζουν την ατμόσφαιρα. Ήδη έχουμε πτώση της θερμοκρασίας και λεύκανση του ουρανού...

Η επιχείρηση καλά κρατεί προς το παρόν...

Μολονότι οι επιτπωσεις για την ανθρώπινη -και όχι μόνο- υγεία, αλλά και για το γήινο οικοσύστημα είναι τρομερές, θα συνέστινα αφ' ενός να φροντίζουμε όσο το δυνατόν να ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και κατά δεύτερον τη συχνή αποτοξίνωση.

Από την άλλη πλευρά είμαι πεπεισμένη πως ότι, μα ότι και να κάνουν,
όσο απάνθρωπα, ανεύθυνα και αρνητικά να δράσουν κάποιοι, τελικά θα επέρθει μία νέα ισορροπία υπέρ του καλού. Ο καιρός τους είναι μετρημένος. Και σχετικά σύντομα ο κάθε ένας μας θα δρέψει αυτά που έσπειρε -καλά ή κακά-.

Έτσι φυλάξτε την υγεία τη δική σας και των αγαπημένων σας όσο το δυνατόν καλύτερα και κυρίως ΜΗΝ επιτρέπεται αισθήματα φόβου & αδυναμίας να σας κυριεύουν.

Όλα θα πάνε καλά. Ο πλανήτης μας θα βρει μια νέα ισορροπία, το ίδιο και οι κάτοικοι του...

Φως & Αγάπη
Namaste

TOj;othw

http://vickytoxotis.blogspot.com

xriggerΝέο Μέλος
11/09/2008, 19:31:29
Καλησπέρα φίλοι μου. Παρατήρησε κανένας τον ουρανό της Αθήνας σήμερα? Έπεσε πολύ ψέκασμα
papadothomakosΜέλος
11/09/2008, 19:55:23
quote:

Καλησπέρα φίλοι μου. Παρατήρησε κανένας τον ουρανό της Αθήνας σήμερα? Έπεσε πολύ ψέκασμα

Ορίστε και η απόδειξη.....

http://gpapadothomakos.googlepages.com/home2

Edited by - papadothomakos on 11/09/2008 19:57:16

κάντε κλικ επάνω στην υπάρχουσα φωτογραφία)

11/9/2008

Ippotis2012Μέλος
11/09/2008, 21:00:30
Ναι το παρατηρησα κι εγω.Οπου γυρνουσα το κεφαλι μου στον ουρανο της Αθηνας ειχε τετοιες γραμμωσεις.
NIKONΜέλος
11/09/2008, 21:51:24
ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ.......ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΗ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΣΚΕΥΤΩ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΑΜΜΕΣΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ......ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ....ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.....ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ..............ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ....ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ
NIKONΜέλος
11/09/2008, 22:08:57
ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.........ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΣΤΙΚΕΡ ΠΟΥ ΜΒΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕΝΑ ΜΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΗ...............ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.......ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΜΑΣ ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ..........ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ........ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΙΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑΙ.......ΑΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ........