ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 25 Mαρτίου 2016-25 Μαρτίου 2023:Η επταετία του Αντίχριστου! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- 25 Mαρτίου 2016-25 Μαρτίου 2023:Η επταετία του Αντίχριστου! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Heretic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/02/2016, 13:58:08
quote:

Δεν είναι ότι το δηλωνω εγώ,είναι η αλήθεια!Αυτόν τον ανθρωπο τον πίστεψα ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΚΕΡΑΙΑ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!Στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό που μπορεί να πιστέψει κάποιος κάτι!

Ο μεγαλύτερος δυνατός βαθμός, είναι ο εγκλεισμός.
Εσύ γιατί είσαι έξω?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

quote:

quote:

Δεν είναι ότι το δηλωνω εγώ,είναι η αλήθεια!Αυτόν τον ανθρωπο τον πίστεψα ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΚΕΡΑΙΑ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!Στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό που μπορεί να πιστέψει κάποιος κάτι!

Ο μεγαλύτερος δυνατός βαθμός, είναι ο εγκλεισμός.
Εσύ γιατί είσαι έξω?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Xioymoraki....

15/02/2016, 15:38:05
realistiki diapistosi

quote:

realistiki diapistosi

Ρεαλιστικη διαπιστωση θα ηταν να πιστευατε ο,τι και εγω!Δηλαδη 12 μερες για ΓΠΠ και 39 μερες για Αντι!ΑΥΤΟ θα ηταν ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ!!!

15/02/2016, 16:04:34
Και να προσθέσω επίσης Γεώργιε, ότι από τα γραφόμενά σου φαίνεται να κρύβεται από πίσω ένας ισορροπημένος άνθρωπος και όχι αυτός ο προβληματικός χαρακτήρας που θέλεις να περάσεις ότι είσαι. Ο άνθρωπος που πίστεψε στον Μάξιμο και καταστράφηκε ψυχικά και πνευματικά και περιμένει τον ερχομό του αντίχριστου και τον Γ' ΠΠ για να λυτρωθεί από τα βάσανα του γ... τούτου κόσμου (που λέει κι ένας φίλος εδώ) είναι το target group του κάθε Μάξιμου. Δεν είσαι εσύ.
Οπότε, μιας και είσαι ευγενικός άνθρωπος και τηρείς του κανόνες του διαλόγου και του trolling, δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεχίσεις να αλληλογραφείς με τους ιππότες της αποκάλυψης.
Απλά, σου υπενθυμίζω να μην περιμένεις ανταπόκριση. Γιατί, όπως έχω πει κι άλλες φορές στα troll, φαίνεται πως το κοινό που σας διαβάζει είμαστε εμείς και όχι το target group σας. Αυτοί μπορεί να μην έχουν λεφτά ούτε για ίντερνετ, πόσο μάλλον να αγοράζουν βιβλία με σαχλαμάρες.

Αυτά

quote:

Και να προσθέσω επίσης Γεώργιε, ότι από τα γραφόμενά σου φαίνεται να κρύβεται από πίσω ένας ισορροπημένος άνθρωπος και όχι αυτός ο προβληματικός χαρακτήρας που θέλεις να περάσεις ότι είσαι. Ο άνθρωπος που πίστεψε στον Μάξιμο και καταστράφηκε ψυχικά και πνευματικά και περιμένει τον ερχομό του αντίχριστου και τον Γ' ΠΠ για να λυτρωθεί από τα βάσανα του γ... τούτου κόσμου (που λέει κι ένας φίλος εδώ) είναι το target group του κάθε Μάξιμου. Δεν είσαι εσύ.
Οπότε, μιας και είσαι ευγενικός άνθρωπος και τηρείς του κανόνες του διαλόγου και του trolling, δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεχίσεις να αλληλογραφείς με τους ιππότες της αποκάλυψης.
Απλά, σου υπενθυμίζω να μην περιμένεις ανταπόκριση. Γιατί, όπως έχω πει κι άλλες φορές στα troll, φαίνεται πως το κοινό που σας διαβάζει είμαστε εμείς και όχι το target group σας. Αυτοί μπορεί να μην έχουν λεφτά ούτε για ίντερνετ, πόσο μάλλον να αγοράζουν βιβλία με σαχλαμάρες.

Αυτά

Ηeretic
δεν ξερω αν ειμαι ισορροπημενος ή ανισορροπος,ξερω μονο οτι προκληθηκε μεγαλη ζημια στο επαγγελματικο μου μελλον,απο τοτε που πιστεψα στον μοναχο.Οι μαλακιες που εκανα και το σορολο που εριχνα πιστευοντας στο 2018 και οτι ο κοσμος θα τελειωνε τοτε,με υψιστη αδιαφορια για μια δουλεια,αποκτηση προυπηρεσιας και ενταξης στο εργασιακο βιο,ολα αυτα,συν την προοπτικη για μια κοπελα και δημιουργια οικογενειας,καταβαθρωθηκαν και διαλυθηκαν,ακριβως επειδη η αντιμετωπιση γυρω απο αυτα,ηταν καταστροφικη!Τωρα,που να ριξω το φταιξιμο;Στον μοναχο,στον Θεο,στο μαμημενο μυαλο που κουβαλαω,στην ζωη,στην μοιρα,ΠΟΥ;;;;

15/02/2016, 16:38:09
Blame It On the Boogie

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

16/02/2016, 16:19:40
quote:
[...]Τωρα,που να ριξω το φταιξιμο;Στον μοναχο,στον Θεο,στο μαμημενο μυαλο που κουβαλαω,στην ζωη,στην μοιρα,ΠΟΥ;;;;[...]

Στον Αντίχριστο...

In anticipation of my resurrection...

16/02/2016, 16:55:51
16/02/2016, 17:29:37
Απορία:

Για ποιόν τα λέει αυτά το νεοεισερχόμενο τρολ?

Για Χ.Ο ή για Ηeretic?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.