ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ.............. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ.............. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

8odwris5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
8odwrisΜέλος
28/03/2004, 15:14:09
POlloi kai polla Lene apo ton 'KANAPE' gia ta Narkwtika kai tin EKSARTISI apo ayta kai etsi menei panta to Erwtima pios PRAGMATIKA gnorizei kati gia ayta ....... http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=19238

Πρεζες... υπαρχουν πολλες ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!

8odwrisΜέλος
28/03/2004, 18:39:05
,,,,,,,,,,,,,ΑΞΙΖΕΙ φιλοι μου να το δειτε na to diavasete alla kai na topo8tieite kai seis se opio 8ema sas agizei!!!! http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=19238

Πρεζες... υπαρχουν πολλες ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!

Edited by - 8odwris on 29/03/2004 15:03:24

29/03/2004, 17:33:43
Αγαπητέ Θοδωρή,

έχεις αποστείλει το ίδιο μήνυμα σε 4 χώρους μέσα στο Forum(3 καινούργια θέματα και ένα άσχετο με το θέμα του Link που παραθέτεις...).

Θα πρέπει να παραμείνει ενεργό μόνο το ένα Θέμα από αυτά.
Το "ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟυΣ", το οποίο έχει δεχθεί και αρκετές απαντήσεις θα είναι το ενεργό σημείο Συζήτησης(μεταφέρεται επίσης στο Forum Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. από το .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.).

Σε παρακαλώ, μην επαναλάβεις το μήνυμα και αλλού... Ένας "χώρος" συζήτησης(και με μεγάλη προσέλευση) αρκεί πιστεύω!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

MelODΝέο Μέλος
03/10/2004, 03:25:25
Αν και λάτρης των ανεξήγητων φαινομένων είμαι και άπιστος Θωμάς.
Εβλεπα το live του Χαρδαβέλα με την κοπέλα μου και είχαμε σκοπό να δοκιμάσουμε τα κουταλοπίρουνά μας. Την δοκιμή με κουτάλι έκανε πρώτη η κοπέλα μου και μέσα σε 15" μπροστά στα μάτια μου το κουτάλι λύγισε!!! Η ταραχή μας ήταν έντονη και δοκίμασε να το ξανακάνει. Το αποτέλεσμα ήταν τρία κουτάλια λυγισμένα. Δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα να το κάνω. Απ΄τη στιγμή όμως που το είδα και μάλιστα από ένα έμπιστο άτομο που δεν έχει σχέση με αυτά, όλα αυτά που διαβάζω περί τσαρλατάνων πλέον τα θεωρώ μπούρδες.

03/10/2004, 16:19:08
Γειά σου MelOD
Καλώς ήρθες στα forums του ESOTERICA!

Σε ευχαριστούμε πολύ για την κατάθεση της εμπειρίας σου σχετικά με τα χθεσινοβράδυνα πειράματα με τα κουτάλια.
Ήδη υπάρχει όμως ένα ακόμα θέμα, στο οποίο γίνεται μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με αυτό το αντικείμενο. Θα σε παρακαλούσα να γράψεις κι εκεί την εμπειρία σου, αλλά και να συνεχίσεις γενικότερα την εδώ συζήτηση εκεί, ώστε να μην είναι σκόρπιες οι απόψεις και τα διάφορα στοιχεία.

Εμπομπη Χαρδαβελλα και Uri Geller

το παρόν θέμα δε θα δεχτεί άλλες απαντήσεις.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!