- Δικαίωμα στην Πληροφόρηση - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Πλήρης ανακοίνωση για την Αναβάθμιση, τις αλλαγές και προσθήκες αλλά και για τη συνέχεια στις Συζητήσεις: "FORUMS Reloaded !! (μέρος 1ο)" των Forums Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. και Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις.
Φίλε kynike, οι λειτουργίες Διαγραφής και Τροποποίησης Μηνυμάτων έχουν ρυθμιστεί αυτή την στιγμή στους εξής χρόνους(από την ώρα της αρχικής αποστολής): 15 λεπτά της ώρας για τη διαγραφή(δεν χρειάζεται μάλλον παραπάνω για να αντιληφθεί κάποιος/α τη κατά λάθος διπλή αποστολή) και 3 ώρες για την Τροποποίηση/Επεξεργασία μηνύματος.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Πώς μπορώ να αναζητήσω στον υπολογιστή μου τα cookies που αφορούν το esoterica;
Πως μπορώ να τα επισημαίνω και να τα ενεργοποιώ όταν θέλω;
Μπορώ να έχω όλα τα ονόματα των cookies του esoterica;
Θα ήταν άκρως εποικοδομητικό (και τίμιο) να είχαμε αυτή την ενημέρωση .
"... Πώς μπορώ να αναζητήσω στον υπολογιστή μου τα cookies που αφορούν το esoterica;
... Θα ήταν άκρως εποικοδομητικό (και τίμιο) να είχαμε αυτή την ενημέρωση ."
"Τίμιο"; ... Φίλε/η think4allu, τι νομίζεις πως τα κάνουμε τα cookies;;
Ούτε τα τρώμε(
), ούτε τα "σερβίρουμε" κάπου αλλού. Βρίσκονται στον υπολογιστή μας(του καθενός από εμάς δηλ.) μόνο για την εξυπηρέτησή μας ως χρήστες. Τουλάχισχτον με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιούνται στο ESOTERICA. Με κανέναν άλλον!
Για την ενημέρωση έχεις απόλυτο δίκιο. Γι'αυτόν τον λόγο ακριβώς εάν κάνεις μία αναζήτηση για την λέξη "cookie" θα βρεις ουκ ολίγες σελίδες, τουλάχιστον στο Forum "Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις" που αναφέρονται σ'αυτά και στους τρόπους διαγραφής τους εάν δημιουργούν προβλήματα.
Επίσης, ο κύριος("επίσημος") τρόπος εισόδου στα Forums του ESOTERICA από την κεντρική μας σελίδα "περνάει" μέσα από την σελίδα "ESOTERICA.gr -= Forums =-" όπου στην πρώτη παράγραφο του κειμένου της υπάρχει το Link Γιατί είναι απαραίτητα τα cookies; το οποίο παραπέμπει στις σχετικές πληροφορίες όσον αφορά την αναγκαιότητά τους καθώς και τις 2 διαφορετικές επιλογές του χρήστη: να επιτρέπει ή όχι τα cookies. ![]()
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
Πώς μπορώ να αναζητήσω στον υπολογιστή μου τα cookies που αφορούν το esoterica;
Πως μπορώ να τα επισημαίνω και να τα ενεργοποιώ όταν θέλω;
To esoterica.gr σου βάζει τρία cookies:
Το ένα (Snitz00user) περιέχει το username και το password σου. Χρησιμοποιείται για το αυτόματο login αλλά και για να "θυμάται" το site ότι είσαι μέσα (στην πραγματικότητα δε θυμάται τίποτα). Διαγράφεται μόλις κλείσεις τον browser σου ή (αν έχεις πει στο site να "θυμάται" το login σου δε διαγράφεται ποτέ).
Τα άλλα δύο έχουν σχέση με το session σου. Το ένα σε ταυτοποιεί με μοναδικό τρόπο όση ώρα συνδυαλέγεσαι με το esoterica.gr και το άλλο "θυμάται" πια σελίδα έβλεπες για να σε επιστρέψει εκεί αφού κάνεις post μια απάντηση. Διαγράφονται αυτόματα μόλις κλείσεις τον browser σου.
Το πώς θα δεις πού βρίσκονται εξαρτάται από τον browser σου. Ψάξε στο Gooogle πού και πώς φυλάει ο browser σου τα cookies του.
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
Βέβαια, το μήνυμα του Στέφανου στο οποίο αναφέρεσαι, αφορούσε τον Σεπτέμβριο, όπου για κάποιους λόγους δεν ήταν δυνατή η ενημέρωση στην κεντρική σελίδα.
Σχετικά με τις πρόσφατες αλλαγές, οι ώρες που τέθηκε το forum εκτός λειτουργίας ήταν πολύ λιγότερες και υπήρξε ανακοίνωση -αν και όχι κατά την ώρα της διακοπής λειτουργίας- λίγο μετά την επαναφορά τους.
Πάντως και στις δύο περιπτώσεις, η μη ανάρτηση κάποιου μηνύματος ειδοποίησης, οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Σχετικά με τις πρόσφατες αλλαγές, οι ώρες που τέθηκε το forum εκτός λειτουργίας ήταν πολύ λιγότερες και υπήρξε ανακοίνωση -αν και όχι κατά την ώρα της διακοπής λειτουργίας- λίγο μετά την επαναφορά τους.Πάντως και στις δύο περιπτώσεις, η μη ανάρτηση κάποιου μηνύματος ειδοποίησης, οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας.
Όπως φαίνεται, πολλές φορές από βιασύνη μπορεί κάποιος να πέσει σε ανακρίβειες:
Ζητώ συγνώμη για την απροσεξία μου στο παραπάνω μήνυμά μου. Ανακοίνωση υπήρξε και κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργία των forums κι όχι μόνο λίγο μετά την επαναφορά τους.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!