ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φαντάσματα σε φωτογραφίες? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Φαντάσματα σε φωτογραφίες? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

marel36 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/06/2004, 17:33:26
Θέλω να βάλω μία φωτογραφία που δείχνει ολοκάθαρα ένα φάντασμα αλλά δεν ξέρω πως αν το κάνω στο eosterica...μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ πάρα πολύ? Πείτε μου την διαδικασία....
Φιλικά...Νότης Σκορπιός

Edited by - Σκορπιός Νότης on 07/06/2004 17:44:45

madmaxΜέλος
07/06/2004, 17:35:57
φιλε ZARKOS (που σαι ρε Πασπαλι να μας ξανακανεις ομαδα----ασχετο)

Φοβερο αυτο που ανεφερες!!

Τελικα βρηκε ποιοι ευθυνονταν για το περισταρικο?

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

ZARKOSΜέλος
07/06/2004, 18:34:33
Μadmax η κοπελα τρομοκρατηθηκε...Μια και ρωτας τι εγινε η μητερα της χωρις να χασει χρονο πηγε σε καποια που ελυνε μαγια.Αφου πηγε και τελικα ελυσε τα μαγια επεστρεψε στο νοσοκομειο οπυ της ειπαν οι γιατροι οτι η αιμορραγια σταματησε ως δια μαγειας(κυριολεκτωντας...).Η ιστορια ειναι 100% αληθινη.Η φιλη μου υποψιαστηκε την συγκατοικο της αλλα δεν το σκεφτηκε πολυ...Λιγες μερες μετα μετακομισε...

madmaxΜέλος
07/06/2004, 19:53:59
Αγαπητη marel εχεις κατι νεοτερο;
παντως σιγουρα ψαξε το θεμα του προηγουμενου ενοικου..

Συγγνωμη που επεμβαινω στο topic σου, αλλα σερφαροντας και ψαχνοντας βρηκα κατι πολυ ενδιαφερον:
http://paranormal.about.com/library/blclassic_ghosts.htm
Εχει πολυ "ψωμι" η σελιδα, και εχει μια ιστορια σχετικη με τη δικη σου, στο link: your true tales..

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

marelΝέο Μέλος
07/06/2004, 21:59:18
Dear Madmax,
koitaksa sto site pou mou eipes kai ontws kapoies fotos kai kapoies istories tairiazoun ma thn dikia mou periptwsh!
Anyway, egw apla eixa steilei thn dikia mou istoria giati ithela na dw an ayto symvainei kai se allous kai an ontws yparxei h pithanothta afta ta perierga na ofeilontai se ...fantasmata giati panta dyspistousa se afta ta pragmata kai twra me evalan se skepseis.
Pantws paei ligos kairos pou den exei ginei pali kati periergo.
Thanks.

Μ.Ε.

CYBERMASTERΜέλος
08/06/2004, 00:20:34
ΑΓΑΠΗΤΗ MAREL ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΚΑΤΑΝΤΑΩ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΩ MAIL???
ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΝΟΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ???

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

08/06/2004, 00:35:21
quote:

ΑΓΑΠΗΤΗ MAREL ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΚΑΤΑΝΤΑΩ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΩ MAIL???

με κάλυψες πλήρως !

who knowsΜέλος
08/06/2004, 03:26:06
cybermaster ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ..ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΩ...!!Η ΠΟΡΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗ..ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΧΟ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ..!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ!
zarkos ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ..!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ..ΜΠΡΡΡ ΜΕ ΤΑΚΟΜΙΖΩ!

never say never **

25/06/2004, 22:02:05
Τι λέτε;

Όχι έ; Καλά θα ψάξω και για άλλες πιο πειστικές!

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

CYBERMASTERΜέλος
27/06/2004, 16:08:43
ΤΟΤΕ ΦΙΛΗ WHO KNOWS OTAN ΞΑΝΑ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ!!! ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΙΚΡΕΣ!!!
Α ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΝΟΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ?????

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

giagiakaΜέλος
28/06/2004, 12:08:04
quote:

zarkos ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ..!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ..ΜΠΡΡΡ ΜΕ ΤΑΚΟΜΙΖΩ!

πατριδα (who knows) , δεν ειναι πρωτη φορα που στα Γιαννενα υπαρχουν περιστατικα μαγειας !
ξερω τοοοοσαα πολλα να σου πω !
γι'αυτο και μετακομισα Αθηνα !!!
χαχαχχα

I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not, when I came to die, to discover that I had not lived !!!

27/07/2005, 18:59:17
Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλά σενάρια που θέλουν τον Ιησού παντρεμένο με τη Μαρία τη Μαγδαληνή.
Μόλο που μέσα στα Ευαγγέλια δεν φαίνεται πουθενά κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και διαψεύδεται ένας γάμος του Ιησού γενικότερα, στο Ευαγγέλιο του Φιλίππου (63 :33-6), ένα από τα λεγόμενα Γνωστικά Ευαγγέλια που βρέθηκαν μαζί με τα Χειρόγραφα του Νάγκ Χαμαντί, υπάρχει μία περίεργη νύξη...
Στο εν λόγω κείμενο αναφέρεται οτι την αγαπούσε πιό πολύ από τους υπόλοιπους μαθητές του και τη φιλούσε συχνά στο στόμα.
Στην κοπτική γλώσσα η λέξη που χρησιμοποιείται για τη Μαρία είναι "κοινωνός" που όπως έχει μεταφραστεί, σημαίνει ΄"σύζυγος" ή "σύντροφος"...
Στο Ευαγγέλιο της Μαρίας, στο κεφάλαιο 17 στα εδάφια 10-18 πάλι γίνεται μια αναφορά οτι ο Χριστός την αγαπούσε πιό πολύ από όλους και την γνώριζε καλά.
Ένας αρχαίος γαλλικός μύθος αναφέρει πως η Μαρία η Μαγδαληνή κατέφτασε στη Νότιο Γαλλία μαζί με τον Ιωσήφ της Αριμαθαίας και την κόρη της, την Σάρα.
Λέγεται επίσης πως το Δισκοπότηρο συμβόλιζε το βασιλικό αίμα που κουβαλούσε η Μαρία μέσα της, δηλαδή το παιδί του Ιησού. Το πλύσιμο των ποδιών του από εκείνη με μύρο παραπέμπει στον Ιερό Γάμο των αρχαίων λαών της Μεσοποταμίας κι ο Ιησούς το δέχθηκε...
Δεν είναι πιθανόν να υπήρχε ένας γάμος μεταξύ τους μιάς κι η ζωή του Ιησού από τα 12 του ως τα 30 του περίπου παρέμεινε κρυφή και δεν υπάρχει καμία αναφορά για αυτήν?
Τέλος, πολλοί καλλιτέχνες σε διάφορους πίνακες τους έδιναν συμβολικά μηνύματα που συνηγορούσαν υπέρ του γάμου των 2 τους.
Παράδειγμα αποτελούσε ο Μποτιτσέλλι κι ειδικά ο Ζόρζ ντε λα Τούρ, ο οποίος σε πολλούς πίνακες του απεικόνιζε τη Μαρία τη Μαγδαληνή σε κατάσταση εγκυμοσύνης...
Ποιά είναι η γνώμη σας λοιπόν?

In the shadows I shall be lost again...

dimitris2Μέλος
28/07/2005, 01:01:29
Η γνώμη μου είναι ότι θέλουν τον Ιησού σύμφωνα με τα μέτρα τους και τις ορέξεις τους.
Αυτό σημαίνει ότι τον υπολογίζουν και τον θαυμάζουν.
Ιατορικά στοιχεία δεν διαθέτω περί μαγδαλυνής. Αν έχει κάποιος ας τα διαθέσει αρκεί να είναι αξιόπιστα.
Αξιόπιστα λέμε όχι ότι η μαγδαλινή ήταν υπαρκτή και ο χριστός ανύπαρκτος.
28/07/2005, 01:24:57
Κι όμως, κι όμως!
Υπάρχει παρόμοια συζήτηση ενεργή και γι' αυτό το θέμα!!!

Dying_Incubus, κάνε μία επίσκεψη στο:

Είχε ο Χριστός απογόνους;

Θα ήταν καλό να μου απαντούσες, εάν σε καλύπτει, ώστε να απενεργοποιηθεί το παρόν και να συνεχιστεί η συζήτηση εκεί.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

28/07/2005, 08:32:37
dimitris2, ποτέ δεν είπα πως ο Χριστός είναι ανύπαρκτο ιστορικά πρόσωπο. Υπήρχε κι ήταν ειρηνιστής κι η διδασκαλία του είχε αρκετές σωστές διδαχές.
Αυτό που εγώ σου λέω είναι οτι είναι ενδεχόμενο να ήταν παντρεμένος με τη Μαρία κι όταν σταυρώθηκε εκείνη να ήταν έγκυος στο παιδί τους.
Ενδεχομένως να ευσταθούν οι συμβολισμοί πολλών Ευρωπαίων ζωγράφων (Ντα Βίντσι, Μποτιτσέλλι, Ντε λα Τούρ) σχετικά με τη Μαρία και τον Ιησού.
Δεν είναι πιθανό κάτι τέτοιο? Η ζωή του Ιησού καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου για 18 περίπου χρόνια της ζωής του, οπότε δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν ήταν όντως ανύπαντρος...

Αμαλίτσα, ήθελα να ανοίξω ένα θέμα σχετικά με τη Μαρία τη Μαγδαληνή, τί πιστεύεται για εκείνη και το ενδεχόμενο να ήταν σύζυγος του Ιησού. Όταν έκανα αναζήτηση δε μου έβγαλε τίποτα σχετικά με αυτήν και για αυτό το άνοιξα.
Αν όμως κρίνεις εσύ πως είναι σκόπιμο να το κλείσουμε, τότε πνίξτο!

In the shadows I shall be lost again...

28/07/2005, 21:03:36
Δεν θα πνιγεί!
Στην πραγματικότητα, πρόκειται περί ανάστασης.

Μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτηση στο σχετικό θέμα, το link του οποίου έχω παραθέσει πιο πάνω.

Dying_Incubus, ευχαριστώ για τη συνεργασία

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!