ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ! ! ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ! ! ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
42NAΜέλος
19/09/2010, 20:33:34
Η ΕΛΛΑΣ !!!

....ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ...

19/09/2010, 20:36:27
quote:
Για τις "ταμπέλες" εννοώ,αγαπητέ
PREDATOR,τις
"ταμπέλες"...

ποιες ταμπέλες βρε τραχανά; εσύ είπες ότι επιτίθεμαι στα μνημεία του παρελθόντος....

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

19/09/2010, 20:40:29
quote:
Έχω την αίσθηση , ότι είμαστε πολύ πίσω και δεν είναι τυχαίες οι συμπεριφορές μας και η κατάσταση στην οποία ως λαός και ως μονάδες έχουμε περιέλθει..!!!

Η Αγιά Σοφιά μπορεί να περιμένει , θεωρώ ότι υπάρχουν άλλα προβλήματα που αναζητούν εναγωνίως λύσεις "χθές" κιόλας...και όχι σήμερα...

Μου έρχεται μια παροιμία στο νού τώρα..."Τι του λείπει του χωριάτη??? ...Σκούφια με μαργαριτάρι.."

Απλά προσυπογράφω ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

19/09/2010, 20:42:25
quote:

quote:
PREDATOR,τις
"ταμπέλες"...

ποιες ταμπέλες βρε τραχανά; εσύ είπες ότι επιτίθεμαι στα μνημεία του παρελθόντος....

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

Βρε αθεος,εμένα βρίζεις;
Εγω το έγραψα αυτό!!!

19/09/2010, 20:48:30
quote:

quote:

quote:
PREDATOR,τις
"ταμπέλες"...

—Ethan Allen

Βρε αθεος,εμένα βρίζεις;
Εγω το έγραψα αυτό!!!

λολ ταπεινά ζητώ συγνώμη, άλλα ο τραχανάς (τρέχα) όλο άσχετες απαντήσεις δίνει όταν στριμώχνεται και με το qoute που έκανες νόμιζα ότι η απάντηση αυτή είχε δοθεί από τον τραχανά

—Ethan Allen

19/09/2010, 20:52:15
μπερδευτηκε ο ανθρωπος

NOVUS ORDO SECLORUM
19/09/2010, 20:54:23
Έτσι είναι ,άνθρωποι σαν εσάς, μπερδεύονται, οι άλλοι είναι που κάνουν λάθος....
Να τραβάς στα στήθια σου, να τα ...αποστηθίσεις....
19/09/2010, 20:55:30
Καλά αυτό το μπέρδεμα είχε
πολύ γέλιο!!!

Και έτσι με καλή διάθεση,να
μαζευτούμε σπίτια μας!!!

Καλή νύχτα σ'όλους!!!

19/09/2010, 21:04:08
quote:

Έτσι είναι ,άνθρωποι σαν εσάς, μπερδεύονται, οι άλλοι είναι που κάνουν λάθος....
Να τραβάς στα στήθια σου, να τα ...αποστηθίσεις....

Έλα ρε Βαγγέλη , σταμάτα πιά...σαν μικρό και πληγωμένο παιδάκι κάνεις!!!

Αφού έχεις καρδιά μάλαμα ρε , γιατί συνέχεια διαμαρτύρεσαι και "καμώνεσαι" ... δεν έχει κανείς κάτι προσωπικό μαζί σου...

Όλοι μια παρεϊτσα είμαστε...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
19/09/2010, 21:09:52
Άρε φίλε Δήμο, πλάκα κάνω, αλλά, καλά είναι να καταλαβαίνει
κανείς, πόσο ..δημοκρατικά αντιμετωπίζει τους άλλους και πόσο
τον εαυτό του, ή μερικούς, ..ομοιούς, κατα όποια έννοια....