ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υλικά κατασκευής για 45GD - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Υλικά κατασκευής για 45GD - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

efetzis45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
efetzisΝέο Μέλος
29/12/2004, 19:54:52
Μηπος γνωρηζετε που μπορω να προμηθευτω ραυδοηδης μαγνητες
θελω η πολοι να ειναι διαμηκης γιατι επιθημω να κατασκεβασω την
συσκεβη αντιβαρυτιτας του Devid Hamel σε σμήκρινση με τους αντεστραμενους κονους ο φιλος CyBeR_JiM συγουρα θα γνωρίζει για τον David Hamel αφου εχει διαβάσει οπος και εγώ το βιβλιο αντιβαρυτητα του Δημητρη Ευαγγελοπουλου
Φιλε CyBeR_JiM ειμαι και εγω 14 ετων η μαλον ειμουνα γιατι συμερα κλινω τα 15 anyway μην ακους κανεναν μην αποθαρηνεσε με τιποτα οπος και εσυ ετσι και εγω αντιμετοπισα πολυ σκεπτικισμό και αντιδραση σε αυτα τα θεματα σε πολα forums
Αλλα δεν το εβαλα κάτω εχω κανει και εγω την οδησσεια της αναζητησης (ετσι ονομαζω τον αγωνα καποιου να μαθει κατι χορις καμια βοηθεια απο κανεναναν) και συναντισα πολους κυκλοπες και λεστριγονες αλλα δεν φοβηθηκα
Ετσι αποφασα μια μερα και αφου μελετισα καλα τις τεχνικες λεπτομεριες της 45GD απο φοτογραφιες που βρικα στο internet και απο την αφιγηση του βιβλιου και κανοντας τα καταληλα σχεδια στην κλήμακα που ηθελα να την κατασκεβασω .Μηποσ θα μπορουσες να με βοηθησης .

Ευχαριστο θερμα και αντυβαρθτικα Efetzis

lamogioΜέλος
29/12/2004, 20:14:16
efetzi αγόρι μου, καλή επιτυχία.
Αμα τη φτιάξεις τη μηχανή κράτα μου κάνα-δυό κομμάτια.
Ydroxoos25Μέλος
16/01/2005, 08:27:14
Τι συσκευή είναι αυτή ρε παιδιά;;
Για δώστε καμια πληροφορία!

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"

efetzisΝέο Μέλος
25/01/2005, 10:10:46
Αν εχεις την καρδιά και το πορτοφολι να διαθέσεις 20 ευρό για να αγοράσεις το βιβλίο του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου <<ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΤΑ>>εκδόσεις ερχέτιπο οκ αν παλει οχι πανε σε ενα (μεγάλο) βιβλιοπολειο εχει συμασία το μεγάλο
ζήτα το βιβλιο και διαβασε το καπου απόμερα και επιδή δεν θα έχεις
πολύ χρόνο στην διάθεση σου πάνε κατευθίαν στην σελίδα 156 και διάβασε
με ενδιαφέρον
αν πάλη βαριέσε να συκοθής απο τον υπολογιστή σου πανε
στιν σελιδα www.google.com γράψε στην μπάρα 45GD και επέλεξε αναζητηση
εικόνων και δες να πάρεις μια γενική ιδέα και να ανοίξη το μάτι σου α και μια μικρη συμβουλή παρατήρησε την κάθε λεπτομέρια
α οσο για μαγνήτες βρήκα απο αυτους που βιδονουν για
να κλίνουν οι ντουλαπες δισκοηδης και τοροηδης μαγνήτες σε οποιοδηποτε
μέγεθος μηπος γνορισετε που μπορώ να βρώ έφτιαξα τους κόνους απο αλουμίνιο που βρικα απο τα κουτακια τον αναψυκτικών αλλα μεσα στιν αφιγηση του βιβλιου ειπάρχουν πολλές ασάφιες μηπος θα μπορούσατε να
με βοηθησετε λιγάκι
σας ευχαριστο προκαταβολικά
GuessWhoΜέλος
17/02/2005, 02:31:59
ΡΕ 'ΣΕΙΣ...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΕΤΑΕΙ?

Ή ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ?

Hear My Message

GuessWhoΜέλος
17/02/2005, 02:34:09
ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ?

Hear My Message

dimsotΜέλος
17/02/2005, 12:46:38
Γεια σου φιλε eftzis

δεν ξερω αν θα τα καταφερεις καλη τυχη παντως

Πολυ δυνατουσ και μικρους μαγνητες θα βρεις αμα
ξεκοιλιασεις κανα παλιο Σκληρο δισκο απο Η/Υ.

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.(ΠΛΑΤΩΝ)
DIMSOT

efetzisΝέο Μέλος
04/03/2005, 01:13:18
Αγαπητέ dimsot η συσκεβή ειναι αεικίνητη οπότε δεν χριάζετε μπαταρίες η
να ειναι στην μπρίζα.Το πράγμα αυτο υποτήθητε πως πετάει,αντιβαρύτητα αν
έχεις ακουστά οπος και να έχει πάντος δύσκολη δουλειά για ενα δεκαπεντάχρονο αγόρη η αναθεματισμενη η ισοτοπικη γραμη.Μέσα απο αυτα
πποσπαθω να μαθω αν αυτα ειναι βλακιες η πραγματι δουλεβουν οπος και φαινετε αυτα για σου και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον..
GuessWhoΜέλος
08/03/2005, 02:41:06
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΟΤΕΡΑΚΙ(ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑ) ΠΑΡΑ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ.

Hear My Message

beyondΜέλος
09/03/2005, 09:51:09
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΛΑΙΑ...ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΟΞΟ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ!!!

ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΙΔΕΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΦΡΥΔΗ,ΣΤΑΓΥΡΟΝ Ε..
ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ (ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ..) ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΤΕΡ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

MadroskyloΝέο Μέλος
15/03/2005, 02:07:50
quote:
το βιβλιο αντιβαρυτητα του Δημητρη Ευαγγελοπουλου

Αγαπητέ, πάρε τηλ. τον Δημήτρη Ευαγγελό-πουλο και ρώτα τον το εξής:

-Κύριε Ευαγγελόπουλε, χαίρετε, δηλ. γειά σας, αν είναι πρωί καλημέρα σας, αν είναι βράδυ καλησπέρα σας, αν είναι μεσημέρι καλή σας όρεξη...
Μήπως θυμάστε σε μια ανοικτή "επιστημονική" διάλεξη έναν παλιοχαρακτήρα, ένα μαντρόσκυλο που καθόταν πίσω - πίσω και άρχισε να σας κράζει όταν είπατε πως τα λουκάνικα ανήκουν στα διαμαγνητικά υλικά;
Ε αυτός ο παλιοχαρακτήρας είναι τώρα στο esoterica και συνεχίζει να σας κράζει διότι όπως λέει ο εγκέφαλός σας ανήκει στα ραδιοϊσότοπα!

Τι να κάνω κύριε Ευαγγελόπουλε, πείτε μου, να του ρίξω μήπως με το laser του Superman μπας και τον ξεφορτωθούμε γιατί αυτό το μαντρόσκυλο είναι πολλύ παλιοχαρακτήρας....

ΓΡΡΡΡΡ

16/03/2005, 02:45:08
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

AgentMulderΜέλος
10/07/2005, 03:47:04
Αγαπητέ Φίλε Εφετζή,

Πριν ξεκινήσω, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να παρεξηγήσεις το μήνυμά μου!
Μια απλή παρατήρηση(θετική και με καλή πρόθεση) θα κάνω και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνω κριτική!

Θα ήταν αρκετά χρήσιμο να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την ορθογραφία σου αγαπητέ φίλε για να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των γραπτών σου!

Καλή συνέχεια με το 45 GD!

Φιλικά & με κάθε καλή πρόθεση,
Π.Θ

A.M

Lady CroftΜέλος
14/07/2005, 13:01:10
και ρε παιδια αφου ξερει ο ανθρωπος πως φτιαχνεται γιατι δεν το κατασκευασε ο ιδιος?

04/08/2005, 23:53:41
http://www.geocities.com/undergsci/45gdpictures.html

Ερωτας ειναι η τεχνη του να φευγεις.
(Δ.Λιαντινης)

G.I.GΝέο Μέλος
09/02/2003, 01:27:16
Έλα άγγελέ μου.... μην χολοσκάς που μπορεί να ξεφύγει και λίγο η κουβέντα από την ροή της... Μάλιστα μπορώ να πω ότι το esoterica είναι το μόνο site από όσα εγώ ξέρω στο οποίο υπάρχουν συζητήσεις που διατηρούνται σε ένα επίπεδο, χωρίς ο καθένας να βγάζει στο πληκτρολόγιο όλα τα απωθημένα και τα Εγώ του... Οπότε...επανερχόμενοι στο θέμα των ονείρων... παω να δω κανένα, ώρα που είναι, και αύριο σας το διηγούμαι...:)))

09/02/2003, 11:30:58
Καλημέρα σας.

Μέχρι να δουν και να θυμηθούν οι συμμετέχοντες κάποια όνειρα, να σας θέσω άλλη μία ερώτηση.

Σας έχει τύχει ποτέ, στον ύπνο σας να βλέπετε έναν συγκεκριμένο τόπο, που δεν τον έχετε επισκεφτεί ποτέ στον ξύπνιο σας, αλλά παρόλα αυτά σας φαίνεται πολύ γνωστή η περιοχή; Το οποίο μέρος, δεν το βλέπετε μόνο μία φορά στο όνειρο, αλλά βρίσκεσετ εκεί και σε άλλα όνειρα, και μετά από 5 - 10 φορές που το έχετε ονειρευτεί, είναι πια ένα γνωστό μέρος. Ξέρετε ότι η ανηφόρα με το δρομάκι το φιδογυριστό, σε βγάζει σε ένα σπιτάκι, κι από κει αν κατεβείς ένα επικύνδυνο μονοπάτι, σε μια λιμνοθάλασσα...κ.λ.π.

Εμένα μου συμβαίνει πολύ συχνά με ένα τέτοιο μέρος, που πιστεύω ότι δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, ή τουλάχιστον στα μέρη που γνωρίζω. Κάθε φορά που το ονειρεύομαι, ξέρω μέσα στον ύπνο μου ότι το έχω ονειρευτεί ξανά.

αυτή...που τα κατάφερε!

G.I.GΝέο Μέλος
09/02/2003, 12:34:12
ναι...φυσικά... Πολλές φορές μου συμβαίνει να έιμαι σε ένα μέρος όταν ονειρεύομαι και να έχω την αίσθηση ότι εδώ ξανάρθα... Μάλιστα πρόσφατα πρέπει να έζησα το ίδιο όνειρο σε δυο μέρες που απείχαν μεταξύ τους... Ένώ την πρώτη φορά λοιπόν κινούμουν αργά και με προσοχή ψάχνοντας τα σημάδια που θα με οδηγούσαν στο σκοπό μου την δεύτερη έλεγα μέσα μου ότι δεν χρειαζόμουν να ψάξω τίποτε... Ότι ήξερα που έπρεπε να πάω, ποιο δρόμο έπρεπε να ακολουθήσω... Ξέρεις έμοιαζε κάτι σαν τη διαδικασία σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι.... Στην αρχή δεν ξέρεις το δρόμο ούτε τα εμπόδια που θα εμφανιστούν... τις επόμενες φορές που τάχεις μάθει πηγαίνεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ξέφρεις που βρίσκονται τα εμπόδια και πως να τα υπερπηδήσεις.... Αμαλία... έγραψες στο πανεπιστήμιο για τα Lucid dreams???

09/02/2003, 13:24:11
Καλημέρα.

Ευτυχώς μου το θύμησες!
Θα πάω να γράψω τώρα.

Εσύ πήρες κάποιαν απάντηση;

αυτή...που τα κατάφερε!

Darkangel_78Μέλος
10/02/2003, 09:22:49
Καλημέρα και από μένα!
Λοιπόν,να μια πρώτη προσέγγιση μου στο θέμα των ονείρων...

Δεν είμαι ειδικός ούτε έχω ασχοληθεί σε βάθος με αυτά τα πράγματα...
Απλά μου κινούν την περιέργεια ορισμένα γεγονότα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός ονείρου μου,και μιλάω πάντα με βάση τις εμπειρίες μου.Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Έχω χωρίσει τα όνειρα σε κατηγορίες:
1)Αυτά που δεν έχουν ουσιαστικό νόημα, που απλά "αδειάζουν" το κεφάλι από την πληθώρα άχρηστων πληροφοριών που με βομβαρδίζουν κάθε μέρα.

2) Τα όνειρα που εκφράζουν επιθυμίες. (τα σχόλια περιττά)

3)Τα όνειρα που είναι με συμβολισμούς και εκφράζουν είτε "πρόβλεψη" για το μέλλον είτε "απωθημένη" επιθυμία

4)τα καθαρά προφητικά όνειρα.

Λοιπόν,στα όνειρα που εκφράζουν επιθυμία,καταλαβαίνω ότι ονειρεύομαι (Lucid dreaming) όπως διάβαζα σε άλλο τοπικ και επιλέγω την εξέλιξη του ονείρου.Φυσικά η έκβαση είναι ευχάριστη και ξυπνάω άλλος άνθρωπος,γιατί έστω και στον ύπνο μου ικανοποιείται κάποιοα επιθυμία μου.

Στα προφητικά όνειρα τα οποία δεν είναι πολύ συχνά, (1-2 φορές στο τρίμηνο) βλέπω πράγματα που επαληθεύονται ακριβώς όπως τα ονειρεύτηκα, όπως για παράδειγμα τα ρούχα που φορούσε κάποιος, μια κουβέντα που είπε, ένας χώρος στον οποίο βρίσκομαι...

Σας είπα ότι δεν ξέρω να τα εξηγήσω όλα αυτά.Ξέρω όμως ότι χαίρομαι που συμβαίνουν.Θα επανέλθω με περισσότερα σύντομα.Σας ευχαριστώ που διαβάζετε αυτά που γράφω.Χαιρετώ σας!!!!!!!

Αυτά από το topic

/forums/topic.asp?TOPIC_ID=139&ARCHIVE=&whichpage=1
με τίτλο
ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 10/02/2003 09:26:14