ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

amalia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/12/2011, 11:26:30
quote:
Admin
Αναρωτιέμαι... μήπως εντέλει ενυπήρχε στο νου σου συνάμα και κάποια διάθεση διαφήμισης/προβολής της Ν.Ακρόπολης εξ'αρχής, όπως φαίνεται στις εν λόγω φράσεις; Δεν ξέρω, αλλά πολύ παράδοξο μου φαίνεται το όλο ζήτημα...

Μπας και τα έχεις τελικά λίγο μπλεγμένα τα πράγματα koukou1; Ειλικρινά σε ρωτάω!

Πράγματι.. Παραδοξότης, παραδοξοτήτων!

quote:
zip
Θέλω να τον ρωτήσω το εξής : γαραντζώτης γιάννης, γνωρίζεις τα παιδιά του esoterica.gr ; Μήπως έχετε τίποτε "προηγούμενα" ;

Επίσης, θα ήθελα να του πω να γυρίσει λίγο πίσω, μερικές σελ. δηλ. πίσω και να πάει να βρει το αρχικό του μήνυμα, το εισαγωγικό του δηλ. μήνυμα στο forum. Απο εκεί να ξεκινήσει πάλι. Θα δει πως υπάρχουν αρκετές απορίες και ερωτήσεις [ τόσο από εμένα, όσο και από άλλα μέλη ] που δεν τις έχει απαντήσει ακόμη.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 01/12/2011 11:27:39

01/12/2011, 11:40:42
quote:

amalia
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
διάφοροι άνθρωποι μπήκαν και καταπροσβάλλαν τους πάντες στο ξαφνικό. Εσένα η ειρωνία σε πείραξε; Δηλαδή τι να κάνουμε; Να τους κεράσουμε και νερατζάκι γλυκό;

Ναι, πιθανόν να μην υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση στο πρόβλημα. Θα κάτσω να το σκεφτώ αυτό το ζήτημα γιατί έχει ενδιαφέρον. Ίσως όταν κάποιος σου επιτίθεται με μαχαίρι, να πρέπει να να κάνεις το ίδιο (παρόλο που ο ίδιος δεν είσαι μαχαιροβγάλτης).

Μολονότι φίλε μου , ούτε μαχαίρι υπήρξε -και δεν κάνω σιγόντα σε κανέναν , απλά λέω την πραγματικότητα..- και ούτε καμμιά αήθης επίθεση απο τους συντονιστές...προσπάθησαν οι άνθρωποι να επιδείξουν όσο το δυνατόν μεγαλύερη αυτο-συγκράτηση και να πΟΎΝ και κείνοι κάτι προκειμένου να υπερασπισθούν τον εαυτό τους..και προσωπικά τους βγάζω το καπέλο για την υπομονή τους!!!
Δηλαδή πως την έχουν δεί ορισμένοι??
Ότι οι δικιές τους βρισιές και προκλήσεις δεν είναι βρισιές και προκλήσεις αλλα λάθος ερμηνεία των άλλων , ντέ και καλά και λάθος κατα-νόησης???
Καταλαβαίνει όλος ο κόσμος μια χαρά...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ και προφανώς έχουν μια ιδαίτερη αίσθηση περί του εαυτού τους ΑΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
01/12/2011, 11:44:55
quote:
Μολονότι φίλε μου , ούτε μαχαίρι υπήρξε -και δεν κάνω σιγόντα σε κανέναν , απλά λέω την πραγματικότητα..- και ούτε καμμιά αήθης επίθεση απο τους συντονιστές...
Ναι, δεν λέω κάτι τέτοιο, η κοροϊδία/ειρωνία παρόλα αυτά δεν παύει να είναι μια κατώτερη πρακτική. Ότι κάποιες φορές για συγκεκριμένους λόγους χρειάζεται, ναι χρειάζεται. Ειδικά εγώ δεν θα μπορούσα να ισχυριστώ το αντίθετο.
01/12/2011, 11:48:01
quote:
Εαρινός

"Εγώ απλώς του λέω..."

Απλώςςςς...έτσι απλά σ'αγαπώ και γώ μπρέέέέ..

Ναι, Εαρινέ, ναι!, απλώς. Γιατί σου φαίνεται παράξενο ; Δεν έχεις συνηθίσει εσύ να λες "απλώς" κάτι σε κάποιον ; Πρέπει δηλ. σώνει και ντε αυτό που του λες να είναι "πολυπλόκως" ; Να υπονοεί κάτι ;

Άμα εγώ απλά σου πω "καλημέρα!", "απλώς" "καλημέρα!", υπονοώ κάτι άλλο ; Γιατί σκέφτεσαι κατ' αυτόν τον τρόπο ;

Υπάρχουν χίλιοι τρόποι Εαρινέ να πεις "απλώς" κάτι. Χίλιοι τρόποι. Αυτό λοιπόν που εγώ λέω και εσύ το πήρες για να το κάνεις "μπουμεραγκ" και να με "χτυπήσεις", μπορώ να το πω και διαφορετικά. Και πάλι "απλώς" θα το πω :

Αν όλοι οι αρχηγοί της Νέας Ακρόπολης, συμπεριφέρονται όπως ο γαραντζώτης γιάννης στο παρόν θέμα [ δηλ. δεν τηρούν το λόγο τους, δηλ. άλλα λένε κι άλλα κάνουν, δηλ. κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους ], τότε αυτό από μόνο του δείχνει πως δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να κουβεντιάζουμε για την Νέα Ακρόπολη. Αυτός λοιπόν ο κύριος, λέει πως κάνει έναν αγώνα ενημέρωσης. Το ελάχιστο λοιπόν που μπορεί να κάνει είναι να τηρήσει τον λόγο του. Το ελάχιστο! ... έτσι ώστε όσοι αποφασίσουν να κουβεντιάσουν μαζί του, να ξέρουν τουλάχιστον πως μπορούν να κουβεντιάσουν με έναν σοβαρό άνθρωπο, όχι με έναν τενεκέ!

Eντάξει τώρα ; Σου φαίνεται αυτό πως το λέω "απλώς" ή "πολυπλόκως" ;

01/12/2011, 12:15:19
Προσπάθησε λοιπόν Εαρινέ να κάνεις κι εσύ κάποια στιγμή μια "υπέρβαση" του εαυτού σου και να πετάξεις από μέσα σου αυτήν την βρωμιά που σε κάνει να θεωρείς πως ακόμη και το "απλώς" είναι "πολυπλόκως" και που σε κάνει να συμπεραίνεις πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι με σένα και πως σκέφτονται έτσι βρώμικα και ύπουλα όπως εσύ.

Και προσπάθησε έστω για μία φορά να με δεις σαν ίσο σου και όχι σαν ανώτερό σου [ γιατί ασφαλώς δεν είμαι και ούτε ισχυρίσθηκα ποτέ οτι είμαι, όχι μόνον έναντί σου αλλά για κανέναν άλλον ] και να απαντήσεις [ αν έχεις κάτι να απαντήσεις ] προς σε εμένα, σοβαρά κι όχι κοροϊδευτικά και ειρωνικά.

Όλες οι ώρες Εαρινέ δεν είναι ίδιες. Και όλα τα μηνύματα που γράφονται εδώ στο forum, ούτε και αυτά είναι ίδια. Όταν μιλάμε σοβαρά, μιλάμε σοβαρά, κι όταν ρωτάμε σοβαρά, ρωτάμε σοβαρά. Όταν κάνουμε πλάκα, κάνουμε πλάκα. Μην τα μπερδεύεις αυτά! Προσπάθησε δηλ. να μην το κάνεις.

Διαφορετικά, δεν θα μπορέσεις ποτέ στη ζωή σου να έχεις μια κάποια ... ισορροπία.

Κορόϊδεψέ με λοιπόν πάλι, όσο θες, βάλε emoticons τύπου "" ή "" και συνέχισε να κάνεις, όπως είπα πριν, το "Grand Prix" σου. Σε διαβεβαιώ, πως σ' αυτήν την κούρσα θα δεις πρώτος την καρώ σημαία !

Καλό μεσημέρι ...

Edited by - zip on 01/12/2011 12:17:13

01/12/2011, 12:17:11
θυμάσαι που σου είχα -κάποια στιγμη- αναφέρει την ιστορία με τον Λύκο και τα πρόβατα με πρωταγωνιστή τον τσοπάνο Zip"???
Eγώ προσωπικά -πλέον- ακόμα και την ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ...την βλέπω καχύποπτα και να είσαι σίγουρος ότι αυτό αποτελεί δικό σου επίτευγμα φίλε μου...ψάξ'το λίγο και μην βιασθείς να θυμώσεις και να επιτεθείς!!!
Ακόμα και το χαμόγελό σου , σε σκέψεις θα με βάλει...

01/12/2011, 12:18:32
quote:
Εαρινός

Eγώ προσωπικά -πλέον- ακόμα και την ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ...την βλέπω καχύποπτα και να είσαι σίγουρος ότι αυτό αποτελεί δικό σου επίτευγμα φίλε μου...ψάξ'το λίγο και μην βιασθείς να θυμώσεις και να επιτεθείς!!!
Ακόμα και το χαμόγελό σου , σε σκέψεις θα με βάλει...

Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό μου ... Εγώ δεν φτιάχνω εχθρούς ούτε διαόλους. Το αν φτιάχνονται αυτοί από κάποιον, από κάτι, εμένα δεν με απασχολεί. Αυτός που τους φτιάχνει, αυτός ας τους διώξει ...

Και πάλι ... καλό μεσημέρι.

Edited by - zip on 01/12/2011 12:24:01

01/12/2011, 12:22:25
quote:

Προσπάθησε λοιπόν Εαρινέ να κάνεις κι εσύ κάποια στιγμή μια "υπέρβαση" του εαυτού σου και να πετάξεις από μέσα σου αυτήν την βρωμιά που σε κάνει να θεωρείς πως ακόμη και το "απλώς" είναι "πολυπλόκως" και που σε κάνει να συμπεραίνεις πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι με σένα και πως σκέφτονται έτσι βρώμικα και ύπουλα όπως εσύ.

Και προσπάθησε έστω για μία φορά να με δεις σαν ίσο σου και όχι σαν ανώτερό σου [ γιατί ασφαλώς δεν είμαι και ούτε ισχυρίσθηκα ποτέ οτι είμαι, όχι μόνον έναντί σου αλλά για κανέναν άλλον ] και να απαντήσεις [ αν έχεις κάτι να απαντήσεις ] προς σε εμένα, σοβαρά κι όχι κοροϊδευτικά και ειρωνικά.

Όλες οι ώρες Εαρινέ δεν είναι ίδιες. Και όλα τα μηνύματα που γράφονται εδώ στο forum, ούτε και αυτά είναι ίδια. Όταν μιλάμε σοβαρά, μιλάμε σοβαρά, κι όταν ρωτάμε σοβαρά, ρωτάμε σοβαρά. Όταν κάνουμε πλάκα, κάνουμε πλάκα. Μην τα μπερδεύεις αυτά! Προσπάθησε δηλ. να μην το κάνεις.

Διαφορετικά, δεν θα μπορέσεις ποτέ στη ζωή σου να έχεις μια κάποια ... ισορροπία.

Κορόϊδεψέ με λοιπόν πάλι, όσο θες, βάλε emoticons τύπου "" ή "" και συνέχισε να κάνεις, όπως είπα πριν, το "Grand Prix" σου. Σε διαβεβαιώ, πως σ' αυτήν την κούρσα θα δεις πρώτος την καρώ σημαία !

Καλό μεσημέρι ...

Edited by - zip on 01/12/2011 12:17:13

Δυσκολεύομαι να διακρίνω πότε μιλάς σοβαρά και πότε "διαφορετικα" φίλε μου και την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση την κερδίζει κανείς απ'οτι φαντάζομαι γνωρίζεις....μην επιρρίπτεις λοιπόν την ευθύνη για την έλλειψη εμπιστοσύνης που έχω στο πρόσωπό σου σε μένα αλλα ψάξε σε συμπεριφορές σου!!!
Εγώ εδώ είμαι και αν θές να εγκαινιάσουμε μια νέα εποχή σχέσεως και επικοινωνίας .... θα διαπιστώσεις ότι θα προστρέξω με χαρά μου!!!
Καλό μεσημέρι και σε σένα!!!

01/12/2011, 12:25:44
quote:
Εαρινός

Εγώ εδώ είμαι και αν θές να εγκαινιάσουμε μια νέα εποχή σχέσεως και επικοινωνίας .... θα διαπιστώσεις ότι θα προστρέξω με χαρά μου!!!

Μακάρι! Είμαι μαζί σου λοιπόν σ' αυτό!

Άντε πάλι ; Και πάλι καλό μεσημέρι φίλε!

01/12/2011, 12:32:36
quote:

quote:
Εαρινός

Μακάρι! Είμαι μαζί σου λοιπόν σ' αυτό!

Άντε πάλι ; Και πάλι καλό μεσημέρι φίλε!

Νά'σαι πάντα καλά φίλε μου!!!
Καλό μεσημέρι!!!