- ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ-ΜΙΣΟΥΣ (Μισος=Αγαπη?) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
εγω παντως σημερα το πρωι βολευτηκα με μια μπανανα

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
Αγαπητέ μου Predator, τί σου κάνανε και σε συγχύσανε έτσι βρε παιδί μου; Ξετσίτωσες σήμερα;;;
Κάντε οικονομία στο νερό:
Ειπα και χθες... μολις μπαινω σε αυτο το μαγαζι, τα νευρα μενουν εξω... αλλα δεν θελω να επεκταθω παραπανω για αυτο το θεμα, καθως πρωτον θλεω να το ξεχασω και δευτερον δεν θελω να δωσω συνεχεια, γιατι θα μας οδηγησει αλλου, κατι που δεν το θελω! Κυριοτερα, δεν θελω να του δωσω αξια, για να νομιζει μετα οτι ειναι καποιος τρανος!
Σημερα παντως ειμαι μια χαρα...
τελος παντων βαζω ενα τεραστιο Χ και παμε παρακατω...

quote:quote:
εγω παντως σημερα το πρωι βολευτηκα με μια μπανανα![]()
Κάντε οικονομία στο νερό:
εφαγα μια μπανανα πριν απο λιγο για δεκατιανο... που πηγε το μυαλο σου??? ![]()

quote:Δεν φταίω εγώ, η μπανάνα φταίει που είναι φρούτο για ποικίλες χρήσεις...
εφαγα μια μπανανα πριν απο λιγο για δεκατιανο... που πηγε το μυαλο σου???

quote:Εεεμ, χωρίς διευκρινίσεις γίνονται παρεξηγήσεις
επρεπε να το γραψω διαφορετικα τοτε, να μην αφησω υπονοιες

quote:
εγω παντως σημερα το πρωι βολευτικα με μια μπανανα
Έχω αλλεργία στη μπανάνα οπότε όχι μόνο δε μπορώ να την φάω αλλά δε μπορώ ούτε τη μυρωδιά της! ![]()
quote:
Τώρα ρε παιδιά - συγχωρέστε με κιόλας, δεν είμαι και ειδήμων στα των τεχνών - αλλά εμένα μια αηδία μου έφερε ο πίνακας αυτός...
loukritia μου, πιστεύω ότι είναι πολύ λογικό η τέχνη να κινητοποιεί διαφορετικά συναισθήματα στους ανθρώπους.
Παράδειγμα, δε μου αρέσουν οι πίνακες του Πικάσο γιατί δε με εκφράζει η συγκεκριμένη τεχνική.
Άλλοι έχουν πάθος με τον Πικάσο. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Σε αλλους αρεσει και ο Da Vinci για παραδειγμα, σε αλλους ο Εγγονοπουλος, σε αλλος ο Θεοτοκοπουλος και παει λεγοντας! Συνηθως ομως, παει ανα "ρευμα" και ειδος, και οχι μονο ως καλλιτεχνης!
π.χ. ιμπρεσσιονισμος!

Pretador αυτά με τις μπανάνες τα διευκρινίζουν
![]()
quote:Ααα, δεν ξέρεις τί χάνεις...
Έχω αλλεργία στη μπανάνα οπότε όχι μόνο δε μπορώ να την φάω αλλά δε μπορώ ούτε τη μυρωδιά της!
quote:Πολύ σωστά, αλλά πώς γίνεται να σ'αρέσει ένας πίνακας που δείχνει το καημένο το ζωάκι; Θα μου πεις, γιατί ρε κοπελιά, όταν τα τρως δεν σε πειράζουν; Αυτό δε σημαίνει ότι μ'αρέσει να τα βλέπω κιόλας... Αnyway, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εμένα ας πούμε από ζωγράφους μ'αρέσει ο φίλος μου ο Μήτσος-ταλεντάρα!
loukritia μου, πιστεύω ότι είναι πολύ λογικό η τέχνη να κινητοποιεί διαφορετικά συναισθήματα στους ανθρώπους.
Παράδειγμα, δε μου αρέσουν οι πίνακες του Πικάσο γιατί δε με εκφράζει η συγκεκριμένη τεχνική.
Άλλοι έχουν πάθος με τον Πικάσο.
quote:Πες τα βρε Open Mind να μη νιώθω άσχημα για αυτό που σκέφτηκα...
Pretador αυτά με τις μπανάνες τα διευκρινίζουν

quote:
Πες τα βρε Open Mind να μη νιώθω άσχημα για αυτό που σκέφτηκα...
Είσαι πονηρούλα εδώ που λέμε