ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα σου βλέμμα μόνο φτάνει... - ΕΙΚΟΝΕΣ

- Ένα σου βλέμμα μόνο φτάνει... - ΕΙΚΟΝΕΣ

chrisos_tomos43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
chrisos_tomosΜέλος
30/08/2006, 19:06:29
chrisos_tomosΜέλος
30/08/2006, 19:08:47
chrisos_tomosΜέλος
30/08/2006, 19:10:00
chrisos_tomosΜέλος
30/08/2006, 19:11:07
chrisos_tomosΜέλος
30/08/2006, 19:13:32
chrisos_tomosΜέλος
30/08/2006, 19:19:14
chrisos_tomosΜέλος
30/08/2006, 21:56:41

chrisos_tomosΜέλος
30/08/2006, 21:57:38

chrisos_tomosΜέλος
30/08/2006, 21:58:40
chrisos_tomosΜέλος
30/08/2006, 21:59:28
maraki8Μέλος
28/05/2007, 09:18:32
Είδα χτές τους καινούριους "πειρατές της καραϊβικής".Αν και δηλωμένη φαν και λάτρης των πειρατών,ομολογώ ότι η τρίτη-και κατα πως φαίνεται-τελευταία ταινία,ήταν μια μικρή απογοήτευση.
Ήταν κουραστικά μεγάλη(την τραβάγανε από τα μαλλιά),ήταν αρκετά σοβαρή(ναι,ο Σπάρροου δυστυχώς "σίγησε" σε αυτή την ταινία),δεν είχε ιδιαίτερη δράση και εντυπωσιακές σκηνές όπως οι προγούμενες δύο,είχε κάποια κενά,και το τέλος...δεν θα το σχολιάσω τώρα,το αφήνω για αυτούς που θέλουν να την δούν....Μου έδωσε εντύπωση ταινίας πρόχειρα φτιαγμένης,μιας ταινίας που "έγινε για να γίνει"...Πραγματικά κρίμα γιατί οι προγούμενες ταινίες ήταν καταπληκτικές...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

28/05/2007, 09:43:12
Καλή μου, όταν είδα το δεύτερο μέρος συνειδητοποίησα ότι θα έπρεπε να είχα μείνει μόνο στο πρώτο...

Δυστυχώς δεν έχω ακούσει άλλες κριτικές για το τρίτο μέρος αλλά δεν σκοπεύω να πάω να την δω στον κινηματογράφο.
Όταν βγει σε dvd ίσως να την νοικιάσω.

In anticipation of my resurrection...

maraki8Μέλος
28/05/2007, 10:44:14
Εμένα,όπως είχα γράψει και στο φόρουμ,μου άρεσε και η δεύτερη.Βέβαια όχι όσο η πρώτη αλλά μου άρεσε τουλάχιστον.Η τρίτη απλά θυμίζει τις άλλες δύο..
Καλά θα κάνεις και δεν θα πας,είναι και 3 ώρες άλλωστε!!!Εγώ δεν μετάνιωσα που την είδα,απλά απογοητεύθηκα και στενοχωρέθηκα,βλέποντας πως μπορεί να καταστραφεί μια ταινία...

28/05/2007, 12:05:51
ψηφοφορία:
1. για να δω, πόσους τους πήρε ο ύπνος στο σημείο "σαπουνόπερα" κατά το πέρας της πρώτης ώρας;

2.πόσοι κάθισαν να δουν τη σκηνή μετά τους τίτλους και χάρηκαν που έμειναν;

εγώ ναι στο πρώτο, όχι στο δεύτερο...

βέβαια, στο δεύτερο θα καθόμουν έτσι κι αλλιώς, γιατι είχα πάει την πέμπτη που βγήκε, και όσπου να αδιάσει όλη η αίθουσα [ήμουν και ακριβώς στη μέση οπότε θα ήταν άθλος να βγω πριν βγουν οι υπόλοιποι] αλλά η σκηνή ήταν σούπερ κουλή!

28/05/2007, 12:09:03
πάντως, να πω ότι απ' τη δεύτερη, με ικανοποίησε πολύ περισσότερο! είμαι περίεργος να δω τι θα σκεφτούν για το 4ο μέρος... ελπίζω ή να σκεφτουν κάτι καλό, ή να το μετανιώσουν πριν αρχίσει η προπαραγωγη!

maraki8Μέλος
28/05/2007, 15:01:25
Από ότι έχω ακούσει,δεν θα υπάρξει τέταρτη ταινία.Βέβαια δεν ξέρω αν είναι ράδιο-αρβύλα.Πάντως η ταινία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τέταρτης ταινίας.Ελπίζω μόνο αν ευσταθεί,να είναι η επόμενη καλύτερη από αυτήν!!!

28/05/2007, 20:25:20
ο ίδις ο co-writer Terry Rossio ειπε:

-Tell us how Keith Richards is faring over there?
Τ. - Well, you don't hire Keith Richards to get a guy who shows up in the morning, on time, wearing a suit and tie. You get a guy who shows up at night, on time, with a bottle of wine. There were good times on the set.

-Online rumors say this is the final 'Pirates' movie - but I'm sure Disney has other plans. What do you think? Any more 'Pirates' movies left in you?
Τ. - It's like the fourth Indiana Jones picture - there are forces in play to make it happen, and forces in play to make it not happen. I think we will try to write a screenplay. I can't say if we'll be able to solve the challenge of making a good fourth film, or if our screenplay will be enough to get a film made.

[το πρώτο το έβαλα απλώς γιατί έχει πλάκα!]

28/05/2007, 21:53:15
quote:
Καλή μου, όταν είδα το δεύτερο μέρος συνειδητοποίησα ότι θα έπρεπε να είχα μείνει μόνο στο πρώτο...

Το πρώτο ήταν η έκπληξη του καλοκαιριού που λίγοι περίμεναν.

Το δεύτερο βλεπότανε αλλά η μαγεία είχε χαθεί.

Το τρίτο;

Δεν το είδα γιατί οι κριτικές ήταν αποκαρδιωτικές και δεν μου περισσεύουν δολάρια και αυτά που μου περισσεύουν προτιμώ να τα χαλάω σε cd.

Φαίνεται πάντως πως δεν έχασα τίποτα....

maraki8Μέλος
29/05/2007, 09:13:11
Ομολογώ ότι ο Κηθ Ρίτσαρντς ήταν μια ευχάριστη έκπληξη στην ταινία και δεν θα μπορούσε παρα να υποδύεται τον πατέρα του Σπάρροου!!

Καλέ μου Kircher,αν σου αρέσουν τα εφφέ και οι ναυμαχίες σην μεγάλη οθόνη,να το δείς.Μόνο για αυτό αξίζει...

29/05/2007, 15:13:02
μα ήταν σίγουρο ότι θα παίξει ο ρίτσαρντς. άλλωστε ο φλώρος [για τους φίλους τζώνυ ντεπ] είχε παραδεχθεί πολλές φορές ότι από τον ρίτσαρντς ξεσήκωσε όλες αυτές τις ανισσόροπες κινήσεις!

και σπάστηκα απίστευτα που όλο το σινεμά είχε πάει να δει τον τζώνυ ντεπ, κι εγώ ήμουν ο μόνος που ήξερα ποιός είναι ο κιθ ρίτσαρντς [και φυσικά ο μόνος που είχε ξεραθεί στα γέλια μόλις τον είδε!]. θυμάμαι που το είχα πει σε μια φίλη μου, πορωμένη, πρόπερσυ, ότι θα παίζει ο κιθ, και μου λέει "ποιός είναι αυτός;" ... *μπαπ* μπάτσα στη μούρη, και τράβα άνοιξε καμιά εγκυκλοπαίδεια...

kircher, δε θα κλαις τα λεφτά σου, έχει πολλές ωραίες φάσεις η ταινία [φαντάσου ότι άντεξα να τη δω σε μία αίθουσα με 200 κοριτσόπουλα να φωνάζουν για του φλωράκο!]...

απλά μην πας και στο I-max !!! δεν ξέρω πόσο κάνουν εκεί τα εισητήρια, αλλά εδώ κάνουν όσο ένας καφές [λίγο ακριβός καφές... με φύλλα χρυσού μέσα!]