- Δάφνες... Στέφανα... Θυμιατά... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Θα μπορούσε να είναι φαντασίωση... αλλά δεν είναι... καθόλου...
Θα μπορούσε να είναι κίτρινου περιεχομένου και βιτρίνα σε περίπτερο... αλλά δεν είναι... όσο κι αν το θέλουν κάποιοι...
...ξαπλώνουμε αναπαυτικά... μασάμε μια δάφνη... κλείνουμε τα μάτια...
...μμμ...
...
...
...
Θα μπορούσε να είναι "δεν λές κουβέντα κρατάς κρυμμένα mystica και ντοκουμέντα"... αλλά δεν είναι...
...μην φοβάσαι... δεν ήρθε η σειρά σου... ακόμη...![]()
![]()
.
.
.
The She Mantis... in her first origin...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
αλλά τι να κάνουμε μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα...
στο μεταξύ άλλοι τρώνε ποπ κορν και βλέπουν τηλεόραση....
και εγώ έτρωγα δάφνες (όχι δεν ήταν σε φακές) και έβλεπα με "όραση",
καθαρή όμως... όχι τα παράσιτα που δημιουργούνται στο αστρικό και βλέπεις ό,τι στην ουσία θέλεις... μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι το κατεξοχήν πεδίο των επιθυμιών ή/και φόβων...
και ήμουν λέει σε ένα χωριό, να καλή ώρα σαν αυτό που μένω τώρα...
και ήταν μια κοπελιά λεβέντισσα λέει, που είχε όλες τις χάρες...
αλλά από χαρές μηδέν... κι έτσι είχε ξεκινήσει αλληλογραφία με ένα παλληκάρι λεβεντόκορμο από ένα χωριό στα δυτικά του δικού της...
έ, τώρα.... νέα αυτή, νέος κι αυτός, όλο και κάτι παραπάνω λέγανε για να τους φύγει η μοναξιά...
πέρασε ο καιρός, και η κοπελιά αυτή γνώρισε ένα παλληκάρι από το δικό της χωριό το οποίο ήταν έκτακτο μιλάμε...! οπότε σου λέει "τι να την κάνω την αλληλογραφία?" και αρραβωνίζεται τον συντοπίτη της με τιμή και δόξα....
έλα όμως που ο πρώτος τα μαθαίνει αυτά....
και μια και δυό, γραφή της στέλνει νέα, που της λέει κοίτα να μου κάνεις κάνα κοννέ στους προύχοντες του χωριού σου, γιατί σε βλέπω στις πρωϊνές εφημερίδες αύριο....
αυτή τώρα... που δεν ήταν και στο φόρτε και ώπα της ευφυίας, σου λέει λες?
και τι να κάνει? προκειμένου να μην χάσει τον αρρεβωνιάρη έκανε τουμπεκί (ψιλοκομμένο ενίοτε) και όχι μόνο αυτό... κάτι φίλες της που είχαν μεγαλώσει μαζί τις έκοψε από παρέα, διαδίδοντας ότι "αίσχος κάτι παλιοκόριτσα, που θα κάνω εγώ παρέα μαζί τους! μια αγνή και αθώα κορασίς"....
ουπς! κάνει διάλειμα για διαφημίσεις...
θα επανέλθω όμως...
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
πίσω στις εργασίες μας όλοι....
μία δάφνη παρακαλώ στο τέσσερααααα!
α, μάλιστα.... ωραία...
για να δούμε τι παίζει και η δορυφορική "όραση"....
ώπα τι 'ναι τούτο? μα τι παίζεται στο απέναντι χωριό?
τς τς τς... σημεία και τέρατα... κοίτα να δεις τώρα.... μια μέρα μαζεύτηκαν οι γηραιοί του χωριού, και είπαν να οργανώσουν μία φιέστα να θυμηθούνε τα παλιά... έλα όμως που δεν τους έπαιρναν τα πόδια τους πια... κάποιος ο πιο έξυπνος (φαντάσου τι ήταν οι άλλοι) πέταξε την ιδέα... "θα βάλουμε να το κάνουν οι τρελλοί του χωριού που είναι και νέα παιδιά"
αμέσως συμφώνησαν όλοι,
στα γρήγορα λοιπόν, φώναξαν τους τρελλούς του χωριού (οι οποίοι σημειωτέον ανήκουν στην γνωστή ρήση : από μικρό κι από τρελλό....) και τους ανέθεσαν με τυμπανοκρουσίες το "Εργο"...
όταν αυτό στήθηκε ικανοποιητικά, λέει ο ένας τρελλός... "μήπως να κάναμε και κάτι παραπάνω ?"
τι κακό ήταν αυτό? θύελες σηκώθηκαν στα ξαφνικά... οι γηραιοί έσκουζαν, τράβαγαν τα μαλλιά τους και κυλιόντουσαν στη στάχτη...
ποιοι ήταν αυτοί οι τρελλοί που φαντάστηκαν τέτοιο πράγμα? πως φαντάστηκαν άραγε πως μπορούν να έχουν άποψη? ευκαιρία να πάρουν πόδι... θα τους πούμε ότι τώρα δεν ευκαιρούμε και όξω απ' την πόρτα....
στημένο θα μου πείτε? τι να πω... δεν ξέρω... εγώ κάτι δάφνες που βρήκα πάνω στο τραπέζι μάσησα.... ίσως ήταν της κοπελιάς του προηγούμενου χωριού...
αλλά γι'αυτό στο επόμενο επεισόδιο...
Galadriel

αμφιβάλλω εάν το αντικείμενο του παρόντος θέματος, μπορεί να γίνει κατανοητό από τα περισσότερα μέλη των forums - ούτε καν εάν περιλαμβάνεται στο θεματικό περιεχόμενο και τους στόχους του ESOTERICA.
Θα περιμένω μέχρι αύριο, ώστε να απαντήσεις, πως κάτι τέτοιο μπορεί είτε να συμβαίνει, είτε να συμβεί.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
...και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν με απογοητεύεις...
Τι ακριβώς θεωρείς δυσνόητο σε αυτό το θέμα?
Είναι ένα θέμα όπου "βλέπουμε" το παρελθόν, το παρόν... και σε αρκετές περιπτώσεις το μέλλον...
Να σου θυμήσω την Πυθεία που στεφανωμένη από την δόξα του Απόλλωνα στο μαντείο των Δελφών, έδινε χρησμούς "μασώντας" φύλλα δάφνης, καθισμένη ανάμεσα σε καπνούς θυμιαμάτων...
Το μόνο που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι γιατί αυτό το topic βρίσκεται στο "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"... μα γνωρίζεις ότι εδώ νιώθω πιο άνετα... είναι σα το σπίτι μου...
Χμμμ... και μην σε απασχολεί για το αν θα το καταλάβουν τα περισσότερα μέλη του esoterica... το καταλαβαίνουν... όπως και εσύ άλλωστε...
Μήπως τελικά σου ξυπνά αναμνήσεις, που ίσως να ήθελες να παραδώσεις στην Λήθη?
Αν δεν θέλεις να σε κεράσω ένα δαφνόφυλλο και να πούμε μερικούς χρησμούς, αγαπητή Amalia, θα σε παρακαλούσα να μην παρεμβαίνεις στη ροή του θέματος βγάζοντας το από την αρχική του πορεία... γιατί η θεία Έμπνευση δεν μπορεί να περιμένει...
.
.
.
The She Mantis... with extended sight...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
μιας και εχω την ιδια αμφιβολια με την amalia:
quote:
αμφιβάλλω εάν το αντικείμενο του παρόντος θέματος, μπορεί να γίνει κατανοητό από τα περισσότερα μέλη των forums - ούτε καν εάν περιλαμβάνεται στο θεματικό περιεχόμενο και τους στόχους του ESOTERICA.Θα περιμένω μέχρι αύριο, ώστε να απαντήσεις, πως κάτι τέτοιο μπορεί είτε να συμβαίνει, είτε να συμβεί.
και λογω του οτι η ανταπαντηση σου καθε αλλο παρα 'διαφωτιστικη' ειναι, θα ηθελα να ξαναπροσπαθησεις να επικοινωνησεις το θεμα που θες να συζητησεις, εσυ σαν αρχικος συγγραφεας ή και οποιος αλλος εσυ νομιζεις οτι καταλαβαινει (οπως η Galandriel που ηδη συμετεχει,αρα το εχει καταλαβει).
"Εαν ταις γλωσσαις των ανθρωπων λαλω και των αγγελων, αγαπη δε μη εχω, γεγονα χαλκος ηχων ή κυμβαλον αλαλαζον. και αν εχω προφητειαν και ειδω τα μυστηρια παντα και πασαν την γνωσιν, και εαν εχω πασαν την πιστιν, ωστε ορη μεθιστανειν, αγαπη δε μη εχω,ουδεν ειμι."
πάντα θέτεις σωστά ερωτήματα...
στα οποία όμως με έχει ήδη καλύψει η θέση του μέλους Mantis...
απαντάω εδώ μόνο γιατί αναφέρθηκε το όνομα μου...
τέλος, σε ένα εσώτερο επίπεδο θα προσθέσω ως απάντηση κάτι
που έχω πρόσφατα βάλει στο θέμα για τον Ο.Ελύτη...
προηγουμένως τις βουτά στο φαρμάκι.
Γι' αυτό καθετί πικρό γοητεύει.
Όπως η άγουρη ελιά και του Εμπεδοκλέους το ήτορ.
εκτός κι αν αμφισβητούμε και την εσωτερική σημασία της ποίησης του Ελύτη...
φιλικά
Galadriel

Edited by - galadriel on 07/05/2005 12:59:43
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣΑΩ ΦΙΛΑ ΔΑΦΝΗΣ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΜΙΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ...... ΦΑΚΕΣ ΜΠΛΙΑΧ
ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΥΓΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ Η ΜΥΓΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ......
ΤΕΣΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΝΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΘΑΡΑ.....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
quote:
και λογω του οτι η ανταπαντηση σου καθε αλλο παρα 'διαφωτιστικη' ειναι, θα ηθελα να ξαναπροσπαθησεις να επικοινωνησεις το θεμα που θες να συζητησεις, εσυ σαν αρχικος συγγραφεας ή και οποιος αλλος εσυ νομιζεις οτι καταλαβαινει (οπως η Galandriel που ηδη συμετεχει,αρα το εχει καταλαβει).
Απάντησε για εμένα η αγαπημένη μου Galadriel, αλλά οι δάφνες που μασάω, μου "λένε" ότι και πάλι δεν θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα...
Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία σου να κατανοήσεις το θέμα το οποίο πραγματεύται η συγκεκριμένη συζήτηση... θα σου πρότεινα να ανατρέξεις σε παλαιότερες συζητήσεις... θα σε κατευθύνει στην αναζήτηση αυτή η αγαπητή Amalia...
...αν μετά θεωρείς ότι το topic δεν έχει θέση στο esoterica...
Ίσως θα ήταν καλύτερα να ρίξεις μια ματιά γύρω σου... πόσα και ποιά είναι τα θέματα που επικοινωνούν?
...και αυτη είναι μια ερώτηση που κάνω χωρίς να θέλω να ασκήσω κριτική στα υπόλοιπα μέλη ή στην συντονιστική ομάδα...
Και για να μην πλατιάζω...
Όπως έχω ήδη δηλώσει σε ένα εντομολογικό topic... το μαντρί έκλεισε!
...ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλα χωριά δίπλα μας...
Τέλος...
...Ως Δημιουργός, άρα και Συντονιστής αυτού του topic παρακαλώ να γίνονται δημοσιεύσεις μόνο σχετικές με το θέμα που δεν θα διακόπτουν την ροή του... οι δάφνες είναι μια προσφορά της Διευθύνσεως...
.
.
.
The She Mantis... with extended sight...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
quote:
ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜ......
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣΑΩ ΦΙΛΑ ΔΑΦΝΗΣ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΜΙΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ...... ΦΑΚΕΣ ΜΠΛΙΑΧ)
Καλέ μου Cybermaster... οι φακές σου κάνουν καλό, αλλά να βγάζεις τα δαφνόφυλλα γιατί μπορεί να πάθεις κάτι...και να την ακούς την μαμά σου...![]()
![]()
quote:
ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΥΓΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ Η ΜΥΓΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ......
...βλέπω ότι έχεις σπάνια χαρίσματα... μιλάς με έντομα καλό μου?
...πρόσεχε γιατί μπορεί η μύγα που σου τα είπε αυτά να είναι τσε-τσε...
quote:
ΤΕΣΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΝΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΘΑΡΑ.....
...ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω...
...δεν σου αρέσει ο τρόπος γραφής μας?
...τεσπα -όπως λες και εσύ- επειδή η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά... και επειδή την άλλη μισή (αρχοντιά) την χάνεις κατά την διάρκεια του καθαρίσματος... και επειδή μόλις έκανα μανικιούρ... λέω να μην βάλω μπουγάδα αυτή τη φορά... τόσο καιρό καθάριζα... τι κατάλαβα?
...the rest στο mail μου dear Cyber...
.
.
.
Τhe She Mantis... polished and fixed...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
quote:
χμ... αγαπητέ morent11, ομολογώ πως παρά τις σπάνιες εμφανίσεις σου στις συζητήσεις μας,
πάντα θέτεις σωστά ερωτήματα...
Το ποτε και το παντα ειναι λεξεις που μπορει να προφερει μονον ο θεος, εγραφε ο Καζαντζακης.
quote:
χμ... αγαπητέ morent11, ομολογώ πως παρά τις σπάνιες εμφανίσεις σου στις συζητήσεις μας,
πάντα θέτεις σωστά ερωτήματα...στα οποία όμως με έχει ήδη καλύψει η θέση του μέλους Mantis...
Ετσι θα ειναι μιας και ηδη συμμετεχεις με ανεση σε ενα θεμα που για μενα δεν είναι ξεκαθαρο.Μενει να καλυψει και μενα καποιος, εαν φυσικα το θελει και θεωρει οτι ετσι πρεπει να γινει.
quote:
τέλος, σε ένα εσώτερο επίπεδο θα προσθέσω ως απάντηση κάτι
που έχω πρόσφατα βάλει στο θέμα για τον Ο.Ελύτη...
Για να τις φθάσει να λάμπουν ο χρυσοχόος τις λέξεις του,
προηγουμένως τις βουτά στο φαρμάκι.
Γι' αυτό καθετί πικρό γοητεύει.
Όπως η άγουρη ελιά και του Εμπεδοκλέους το ήτορ.εκτός κι αν αμφισβητούμε και την εσωτερική σημασία της ποίησης του Ελύτη...
Δεν ξερω τι αμφισβητουσατε για να εχει καποια ιδιαιτερη σημασια για μενα, η δηλωθησα υπερβολη και το σημαινον οριο κατα την συνταξη της προτασης: ' εκτος κι αν αμφισβητουμε και..." . Οσον αφορα τους στιχους, του υπεροχου αυτου ποιητη,που παραθετεις, εχε κατα νου και το 'Εν αρχη ην ο Λογος, και ο Λογος ην προς τον Θεον, και Θεος ην ο Λογος' (απλα μια προταση προσεγγισης,τιποτε πιο πανω τιποτε πιο κατω).
(φευγει το απογευμα νυσταξαν οι ελπιδες),
λες οτι σε καλυψε η Galandriel , η οποια λεει οτι την εχεις καλυψει εσυ.Μάλιστα.
Ξαναδιαβασε το τοπικ και πες μου ποιος ζητα να καλυψουν τις αποριες του.Εαν το κανεις θα δεις οτι ειμαι εγω.Εαν λοιπον σεβεσαι στο ελαχιστο το οποιοδηποτε μελος - που ουτε σε γνωριζει,ουτε το γνωριζεις (σε αυτην κατηγορια εμπιπτω και εγω)- που διαβασε τα γραφομενα σου και σου ζητα ευγενικα καποιες διευκρινησεις τοτε θα επρεπε οι απαντησεις σου να ηταν εστιασμενες στο να καλυψουν τις αποριες του.Και αυτο συμβαινει ειτε θες να πεις, ειτε θες να ακουσεις.
Παρατηρησα λοιπον, πως δεν υπαρχει ερωτηματικο στις φρασεις που χρησιμοποιησες στο αρχικο μηνυμα σου για να νοηματοδοτησεις και να επικοινωνησεις τις σκεψεις σου και ετσι εξαγω το συμπερασμα οτι εγραψες για να πεις κατι που το κατεχεις ως γνωση ολοκληρωμενη. Σε ρωτω λοιπον ξανα: τι ειναι αυτο που θες να πεις; Οταν και αν βεβαια μου το πεις θα σε ρωτησω σε τι αυτο σε κανει εσενα καλυτερο ανθρωπο, πως προαγει τους αναγνωστες τους στην πορεια τους και τελος πως βοηθα αυτον εδω τον χωρο να γινει καλυτερος. Αλλα αυτα αργοτερα και αν υπαρξει αυτη η δυνατοτητα η οποια ειναι καθαρα στα χερια σου.
quote:
Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία σου να κατανοήσεις το θέμα το οποίο πραγματεύται η συγκεκριμένη συζήτηση... θα σου πρότεινα να ανατρέξεις σε παλαιότερες συζητήσεις... θα σε κατευθύνει στην αναζήτηση αυτή η αγαπητή Amalia...
Αυτη την στιγμη μιλαμε μαζι.Αφησε λοιπον κατα μερος το τι μπορει να κανει η amalia. Το θεμα το ανοιξες εσυ και εσυ εχεις την υποχρεωση να εξηγησεις για τι πραγμα μιλας. Ειναι στα πλαισια της στοιχειωδους λογικης αυτο που σου ζητω,δεν νομιζεις;
quote:
..αν μετά θεωρείς ότι το topic δεν έχει θέση στο esoterica...Ίσως θα ήταν καλύτερα να ρίξεις μια ματιά γύρω σου... πόσα και ποιά είναι τα θέματα που επικοινωνούν?
...και αυτη είναι μια ερώτηση που κάνω χωρίς να θέλω να ασκήσω κριτική στα υπόλοιπα μέλη ή στην συντονιστική ομάδα...
Ωραια, ειπες τι δεν θες. Το τι πραγματικα θελεις θα μας το πεις; Παλι στοιχειωδες αυτο που σου ζητω.
quote:
Και για να μην πλατιάζω...Όπως έχω ήδη δηλώσει σε ένα εντομολογικό topic... το μαντρί έκλεισε!
...ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλα χωριά δίπλα μας..
Παλι αδυνατω να σε παρακολουθησω. Λες οτι δεν θες να πλατειαζεις και για αυτο συγκεκριμενοποιεις την κεντρικη ιδεα του μηνυματος σου σε μια αναφορα σε μαντρια και χωρια. Σε τι ακριβως αναφερεσαι και τι σχεση εχει με το θεμα σου;Συγκεκριμενα σε παρακαλω.
quote:
Τέλος......Ως Δημιουργός, άρα και Συντονιστής αυτού του topic παρακαλώ να γίνονται δημοσιεύσεις μόνο σχετικές με το θέμα που δεν θα διακόπτουν την ροή του... οι δάφνες είναι μια προσφορά της Διευθύνσεως..
Εξηγησε μου το εξης:
Πως μπορεις να θεωρεις αυτονοητη μια διαδικασια στην οποια δειχνεις οτι καθε αλλο παρα αυτονοητη και φυσικη ειναι για σενα;Αντιγραφω χρησιμοποιωντας τα δικα σου λογια:
Σε παρακαλει ο Διαχειριστης των φορουμς να γινονται δημοσιευσεις μονον σχετικες με την θεματολογια των φορουμς που δεν θα διακοπτουν την ροη των συζητησεων του esoterica.
Αφου εσυ η ιδια δεν σεβεσαι τον διαχειριστη των forums του esoterica,ουτε συντονιστη , μην συνδεοντας το θεμα σου στα πλαισια της εσωτερικης αναζητησης που αυτος ο χωρος πραγματευεται , πως μπορεις να ζητας το παραπανω; Εξηγησε μου σε παρακαλω. Θα ηταν ενδιαφερον να μαθω.
Αν θες πραγματικα να συζητησεις για κατι συγκεκριμενο δημοσια χωρις να αποκλειεις κανεναν η δυνατοτητα βρισκεται στα χερια σου, τουλαχιστον μεχρι αυριο, οπως ηδη εχει πει η δαιχειριστρια κατι στο οποιο με βρισκει απολυτα συμφωνο.
Ας ειναι η Γνωση η δυναμη, η Πιστη το ξιφος, κι ασπιδα η Σιωπη σου.
...είθε η μέρα αυτή να φέρει κατανόηση σε όλους μας...
quote:
Ξαναδιαβασε το τοπικ και πες μου ποιος ζητα να καλυψουν τις αποριες του.Εαν το κανεις θα δεις οτι ειμαι εγω.Εαν λοιπον σεβεσαι στο ελαχιστο το οποιοδηποτε μελος - που ουτε σε γνωριζει,ουτε το γνωριζεις (σε αυτην κατηγορια εμπιπτω και εγω)- που διαβασε τα γραφομενα σου και σου ζητα ευγενικα καποιες διευκρινησεις τοτε θα επρεπε οι απαντησεις σου να ηταν εστιασμενες στο να καλυψουν τις αποριες του.Και αυτο συμβαινει ειτε θες να πεις, ειτε θες να ακουσεις.
Ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζεται, δεν προσφέρεται σαν φοντανάκι στην πρώτη επίσκεψη...
...έχεις μια "θέση" που απαιτεί να έχεις γνώση αν όχι όλων των θεμάτων, τουλάχιστον των περισσοτέρων... και αν όχι όλων των μελών του χώρου αυτού... τουλάχιστον των παλαιών... και σε αυτή την κατηγορία είμαι και εγώ...
Από την στιγμη, όμως, που ούτε με ξέρεις και ούτε με έχεις διαβάσει, ζητάς από την τρίτη δημοσίευση του topic να σου εξηγήσω το θέμα του... είναι σαν να ανοίγεις ένα βιβλίο και αντί να το μελετήσεις, να πηγαίνεις στην τελευταία σελίδα... είναι ανυπομονησία? είναι έλλειψη ενδιαφέροντος?... θα δείξει...
quote:
Παρατηρησα λοιπον, πως δεν υπαρχει ερωτηματικο στις φρασεις που χρησιμοποιησες στο αρχικο μηνυμα σου για να νοηματοδοτησεις και να επικοινωνησεις τις σκεψεις σου και ετσι εξαγω το συμπερασμα οτι εγραψες για να πεις κατι που το κατεχεις ως γνωση ολοκληρωμενη.
Δηλαδή φίλτατε morent11, αν είχα χρησιμοποιήσει ερωτηματικά σημαίνει ότι δεν θα κατείχα την γνώση του θέματος μου?
Τις ρητορικές ερωτήσεις δεν τις γνωρίζεις?
Την "μαιευτική μέθοδο" δεν την γνωρίζεις?
...τα θέματα που δημιουργώ βασίζονται στο ότι γνωρίζω το αντικείμενο που πραγματεύονται... δεν έχω την τάση να αερολογώ... και δεν μου αρέσει να το παίζω "φωτεινός παντογνώστης"...
quote:
Σε ρωτω λοιπον ξανα: τι ειναι αυτο που θες να πεις; Οταν και αν βεβαια μου το πεις θα σε ρωτησω σε τι αυτο σε κανει εσενα καλυτερο ανθρωπο, πως προαγει τους αναγνωστες τους στην πορεια τους και τελος πως βοηθα αυτον εδω τον χωρο να γινει καλυτερος. Αλλα αυτα αργοτερα και αν υπαρξει αυτη η δυνατοτητα η οποια ειναι καθαρα στα χερια σου.
Γιατί πρέπει ένα θέμα να κάνει τον δημιουργό του καλύτερο άνθρωπο?
Γιατί πρέπει ένα θέμα να προάγει τους αναγνώστες του στην όποια πορεία τους?
Πόσα θέματα το κάνουν?
Πόσα θέματα δεν το κάνουν?
Πόσοι δημιουργοί σέβονται τους αναγνώστες τους?
Πόσοι δημιουργοί γράφουν μόνο για να ανεβάσουν των αριθμό των post τους?
Πόσοι δημιουργοί γράφουν να δείξουν ότι κατέχουν γνώση... αλλά χωρίς να έχουν πρόθεση να την μοιραστούν με όλους εμάς τους "αδαείς"?
Πόσοι νομίζουν ότι κατέχουν όλα τα μυστικά... ότι είναι ανώτεροι όλων των άλλων... ότι είναι θείο δώρο για όλους εμάς... ότι ο λόγος τους είναι συμπαντικός νόμος... και ότι όλοι οι άλλοι είναι τόσο χαμηλά που αναγκαστικά τους αντιγράφουν?
...λυπάμαι, αλλά δεν αποκαλύπτω το θέμα μου από την αρχή... οι δικοί μου αναγνώστες θα εργαστούν -αν το επιθυμούν- για να το κατανοήσουν και ο κάθε ένας από αυτούς θα λάβει κάτι διαφορετικό από εμένα...
...μασημένη τροφή δεν θα δώσω σε κανέναν... αν κάποιος θέλει να με διαβάσει, θα το κάνει και θα μπει σε σκέψεις... αν κάποιος βαριέται... έχει πάντα την επιλογή να πάει σε κάποιο άλλο θέμα...
...αν σε δυσαρεστώ με αυτά που γράφω, φίλτατε Συντονιστά... μπορεί και εσύ να κάνεις την επιλογή σου...
Τώρα αν θέλεις να κλειδώσεις το θέμα μπορείς να το κάνεις... όπως και εγώ μπορώ να το ξανανοίξω...
quote:
Το τι πραγματικα θελεις θα μας το πεις; Παλι στοιχειωδες αυτο που σου ζητω.
Ότι επιθυμώ το έχω ήδη ζητήσει... αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος...
...κάνε υπομονή και όλα θα αποκαλυφθούν... εν καιρό...
quote:
Αφου εσυ η ιδια δεν σεβεσαι τον διαχειριστη των forums του esoterica,ουτε συντονιστη , μην συνδεοντας το θεμα σου στα πλαισια της εσωτερικης αναζητησης που αυτος ο χωρος πραγματευεται , πως μπορεις να ζητας το παραπανω; Εξηγησε μου σε παρακαλω. Θα ηταν ενδιαφερον να μαθω.
Αν κάποιος θέλει να τον σέβομαι... θα πρεπει να μου αποδίδει τον ίδιο σεβασμό...
Οι τίτλοι δεν δίνουν σεβασμό σε κάποιον... η συμπεριφορά του, όμως, είναι ουσιώδεις για το αν θα λάβει αυτό που του αξίζει... αν του αξίζει...
Για εμένα όλοι ξεκινούν από το ίδιο σημείο... έχωντας τον σεβασμό μου... η συμπεριφορά τους καθορίζει την πορεία τους... άλλοι τον χάνουν και άλλοι ανεβαίνουν πιο ψηλά στα δικά μου μάτια, κερδίζοντας την φιλία μου και την υποστήριξη μου στα βήματα τους...
...και όπως είπα... ο κάθε ένας μας κάνει τις επιλογές του... είτε αυτό είναι λουκέτο... διαγραφή... υπομονή...
quote:quote:
Ας ειναι η Γνωση η δυναμη, η Πιστη το ξιφος, κι ασπιδα η Σιωπη σου.Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ.
Σε αυτό θα συμφωνήσω ολόψυχα...
Ήθος ανθρώπων δαίμων
... να κάνω και την μετάφραση -για να γίνω κατανοητή...
Το ήθος στον άνθρωπο είναι το πνεύμα που τον προστατεύει
.
.
.
The She Mantis... extended and bright...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
ειδικά γι'αυτούς που κρύβονται στις σκιές των ονείρων τους..
ψηφιακών και μη...
και αφού τέλειωσα την ανάγνωση και των υπολοίπων εφημερίδων (μα τι διαβαστερό παιδί που είμαι... !), είπα να "ψάξω" τα "κανάλια" να δω τι "παίζει"....
εμπρός καλές μου δάφνες λοιπόοοοοον!
μμμ... τι 'ν' τουτ' ?
ααα... το αυτοκρατορικό ζεύγος της Ιαπωνίας είναι...
μάλιστα.. μάλιστα...
τους είχα ξεχάσει αυτούς... έλα όμως που τους θυμήθηκε κάποιος άλλος?
τι ατυχία κι αυτή... να λείπεις, να έχεις χάσει επεισόδια και ξαφνικά να ανακαλύπτεις ότι είναι ερωτευμένος άλλος με την γυναίκα σου...
τς τς τς.... και άντε να πρέπει ξανά απ' την αρχή να εξηγήσεις ότι τώρα είναι παντρεμένη και δεν διατίθεται προς πώληση...
απίστευτα μπερδέματα... τι συμβαίνει στον κόσμο λοιπόν...
πα πα πα...
θα τις κόψω τις δάφνες.. με κάνουν και τα βλέπω όλα πολύχρωμα και μετά δεν ξέρω με τι να τα συνδυάσω στο πλυντήριο...
Galadriel

quote:Ας ειναι η Γνωση η δυναμη, η Πιστη το ξιφος, κι ασπιδα η Σιωπη σου.
Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ.
" Μοιαζει με την διαδικασια συντονισμου μιας ορχηστρας με πολλα ειδη οργανων.
Ας υποθεσουμε οτι η ορχηστρα μας εχει εφτα μαντολινα, εφτα κιθαρες, εφτα βιολια και ενα πιανο.Τα μαντολινα δεν μπορουν να παιξουν καμια πραγματικη μελωδια αν δεν ειναι συντονισμενα το καθενα ξεχωριστα καθως και μεταξυ τους.Ας πουμε οτι τα μαντολινα αντιπροσωπευουν το φυσικο- αιθερικο σωμα με ολα του τα συστηματα.Τα μαντολινα αυτα δεν μπορουν να ανταποκριθουν με ακριβεια στο αγγιγμα του καλιτεχνη για να παραγουν ομορφη μουσικη αν δεν ειναι συντονισμενα το καθενα ξεχωριστα και ολα μαζι σαν ομαδα.Κατα παρομοιο τροπο το φυσικο σωμα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σαν ενα δημιουργικο οργανο εαν δεν εχει αρμονια, αν δεν ειναι συντονισμενο με τον εαυτο του και τα πολλα μερη του.Αυτο ισχυει επισης και για τις κιθαρες, που ας πουμε οτι συμβολιζουν το συναισθηματικο σωμα ή την συναισθηματικη φυση του ανθρωπου.Το ιδιο ισχυει και για τα βιολια, που ας υποθεσουμε οτι συμβολιζουν το νοητικο σωμα ή την νοητικη φυση του ανθρωπου.
Τωρα ας υποθεσουμε οτι αυτα τα τρια ειδη οργανων θελουν να παιξουν ολα μαζι.Τα μαντολινα ειναι συντονισμενα μεταξυ τους. Οι κιθαρες και τα βιολια ειναι επισης συντονισμενα ξεχωριστα και μεταξυ τους. Αλλα ας πουμε οτι ο τονος του πρωτου ειδους οργανων ειναι πιο πεσμενος απο τον τονο του δευτερου και οτι ο τονος του τριτου ειναι πιο οξυς.Μπορουν να παιξουν μουσικη μαζι; Φυσικα οχι.Μπορουν να δημιουργησουν φασαρια, αλλα οχι μουσικη. Τι μπορουμε να κανουμε τωρα;
Αυτα τα τρια ειδη οργανων πρεπει να μαζευτουν και να συντονισουν τις χορδες τους.Ετσι εαν το πρωτο παιζει την νοτα σολ, ολα τα αλλα θα ανταποκρινονται στην ιδια νοτα. Τωρα ειναι συντονισμενα. Τωρα μπορουν να παιξουν μουσικη. Αυτο σημαινει οτι το φυσικο σωμα, το συναισθηματικο σωμα και το νοητικο σωμα εχουν ευθυγραμμιστει και δρουν σαν μια μοναδα για να εκτελεσουν προχωρημενο εργο, γιατι τωρα υπαρχει στενοτερη επικοινωνια και στενοτερη ανταποκριτικοτητα αναμεσα σε αυτα τα τρια σωματα απ'οτι πριν απο τον συντονισμο. Αν καποια "νοτα" παιζεται σε ενα απο αυτα τα σωματα, περναει στα αλλα χωρις εμποδιο και τριβη, και σε καθε ερεθισμα και τα τρια ανταποκρινονται αρμονικα, αλλα σε διαφορετικη τονικοτητα.Οταν πετυχαινεται αυτο, τοτε λεμε οτι ο ανθρωπος ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα.
Τωρα ας υποθεσουμε οτι τα τρια αυτα οργανα θα παιξουν μαζι με ενα πιανο.Αυτες οι τρεις ομαδες οργανων μπορουν να αλλαξουν τον τονο τους, αλλα το πιανο οχι. Ετσι αυτες οι τρεις ομαδες οργανων αναγκαζονται να συντονιστουν με το πιανο.
Το πιανο δεν αλλαζει τον τονο του.Ειναι κουρντισμενο. Το πιανο συμβολιζει την Ψυχη, και τα οργανα θα παρουν το κλειδι τους απο το πιανο και θα συντονιστουν με την νοτα του. Τωρα ολα τα μαντολινα, οι κιθαρες και τα βιολια αρχιζουν μια διαδικασια συντονισμου. Αυτο απαιτει αρκετη ωρα, μεχρις οτου η ακριβης νοτα του πιανου αντηχει μεσα απο τις νοτες των τριων ομαδων οργανων. Οταν πετυχαινεται αυτο λεμε οτι ανθρωπος ειναι μια προσωπικοτητα εμποτισμενη απο την ψυχη. Η ψυχικη εμποτιση ειναι μια διαδικασια στην οποια ο ανθρωπος δημιουργει μια ανοιχτη γραμμη επικοινωνιας αναμεσα σε ολους του φορεις και την Ψυχη.Η νοτα της ψυχης βρισκει ανταποκριση στα τρια οργανα, δημιουργωντας μιαν ακτινοβολα ομορφια.
Οταν φτανει σ'αυτην την τελεια ευθυγραμμιση και επικοινωνια μεσα και αναμεσα στα σωματα, ο μαθητης ειναι ικανος να αποσυρεται στα ανωτερα πεδια του νου προκειμενου να αποροφησει το φως, την αγαπη και την δυναμη της Ψυχης και να τα μεταφερει κατω σε ολες τις ζωες των κατωτερων φορεων. Αυτη ειναι η στιγμη οπου το πιανο ειναι ο σολιστ και ολα τα υπολοιπα οργανα ειναι σιωπηλα. Ο ανθρωπος βρισκεται σε ψυχικη επαφη και η συμφωνια της Ψυχης ακτινοβολει στο διαστημα.Αυτο πετυχαινεται την στιγμη του βαθιου διαλογισμου.
Υστερα ερχεται η καθοδος και ολα τα οργανα των τριων σωματων ειναι ετοιμα να αρχισουν παλι το δικο τους μερος του εργου και να μεταφρασουν στο δικο τους επιπεδο την ιδεα,το οραμα, την ομορφια που εγινε φανερη και δοκιμαστηκε στο φως της Ψυχης."
τι θα λεγες γι' αυτου του ειδους την Σιωπη;Δειξε μου τον ενοχο.Και πολυ πιο απλες αλλα και πιο συνθετες θεασεις δεν εμπεριεχουν την εννοια ουτε του κριτη,ουτε του ενοχου.
- Το γραπτο κειμενο στα εισαγωγικα ειναι του Σαραυνταριαν.
(οι ελπιδες ακομα να ξυπνησουν),
quote:
Ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζεται, δεν προσφέρεται σαν φοντανάκι στην πρώτη επίσκεψη...
quote:
Για εμένα όλοι ξεκινούν από το ίδιο σημείο... έχωντας τον σεβασμό μου... η συμπεριφορά τους καθορίζει την πορεία τους... άλλοι τον χάνουν και άλλοι ανεβαίνουν πιο ψηλά στα δικά μου μάτια, κερδίζοντας την φιλία μου και την υποστήριξη μου στα βήματα τους...
Συ ειπας.Δικες σου οι διατυπωσεις.
Νομιζω οτι ημασταν σαφεστατοι.Σου ζητησαμε να μας πεις πως ετουτο:
quote:
Θα μπορούσε να είναι σαφάρι σε τόπους άγριους... αλλά δεν είναι... σχεδόν...Θα μπορούσε να είναι φαντασίωση... αλλά δεν είναι... καθόλου...
Θα μπορούσε να είναι κίτρινου περιεχομένου και βιτρίνα σε περίπτερο... αλλά δεν είναι... όσο κι αν το θέλουν κάποιοι...
...ξαπλώνουμε αναπαυτικά... μασάμε μια δάφνη... κλείνουμε τα μάτια...
...μμμ...
...
...
...
Θα μπορούσε να είναι "δεν λές κουβέντα κρατάς κρυμμένα mystica και ντοκουμέντα"... αλλά δεν είναι...
...μην φοβάσαι... δεν ήρθε η σειρά σου... ακόμη...
συναδει με την θεματολογια των Foroums του Esoterica. Ακομα να απαντησεις. Η επιλογη του να απενεργοποιηθει ειναι καθαρα δικη σου.
Οσο για το
quote:
...αν σε δυσαρεστώ με αυτά που γράφω, φίλτατε Συντονιστά... μπορεί και εσύ να κάνεις την επιλογή σου...
μην το σκεφτεσαι καν. Ουτε με δυσαρεστεις,ουτε με χαροποιεις.Οσο για την επιλογη,σαν εννοια και σαν κατασταση, ειναι ουσιωδες ζητημα εσωτερικης καθημερινοτητας.
quote:
Γιατί πρέπει ένα θέμα να κάνει τον δημιουργό του καλύτερο άνθρωπο?Γιατί πρέπει ένα θέμα να προάγει τους αναγνώστες του στην όποια πορεία τους?
Σωστα. Καθε θεμα πρεπει να κανει τον δημιουργο χειροτερο ανθρωπο.
Και παλι σωστα.Ενα θεμα θα πρεπει να πηγαινει προς τα πισω τους αναγνωστες του.
Οσο για το τι πρεπει να κανει στον χωρο που το φιλοξενει ουτε κουβεντα: σιγουρα θα πρεπει να τον κανει χειροτερο.
quote:
Πόσα θέματα το κάνουν?Πόσα θέματα δεν το κάνουν?
Πόσοι δημιουργοί σέβονται τους αναγνώστες τους?
Πόσοι δημιουργοί γράφουν μόνο για να ανεβάσουν των αριθμό των post τους?
Πόσοι δημιουργοί γράφουν να δείξουν ότι κατέχουν γνώση... αλλά χωρίς να έχουν πρόθεση να την μοιραστούν με όλους εμάς τους "αδαείς"?
Πόσοι νομίζουν ότι κατέχουν όλα τα μυστικά... ότι είναι ανώτεροι όλων των άλλων... ότι είναι θείο δώρο για όλους εμάς... ότι ο λόγος τους είναι συμπαντικός νόμος... και ότι όλοι οι άλλοι είναι τόσο χαμηλά που αναγκαστικά τους αντιγράφουν?
Και παλι συμφωνω μαζι σου.
Αλλωστε ποσοι γιατροι ειναι αυτοι που δεν παιρνουν φακελλακι; Γιατι εγω να ειμαι εντιμος;
Ενδιαφερουσες οπτικες.
quote:
...λυπάμαι, αλλά δεν αποκαλύπτω το θέμα μου από την αρχή... οι δικοί μου αναγνώστες θα εργαστούν -αν το επιθυμούν- για να το κατανοήσουν και ο κάθε ένας από αυτούς θα λάβει κάτι διαφορετικό από εμένα...
Πολυ σωστα πραττεις,αφου ετσι το θες. Αλλα εδω ειναι ενας χωρος με συγκεκριμενη θεματολογια.Εκει η ενσταση αν δεν το εχεις καταλαβει ακομη.
quote:
...μασημένη τροφή δεν θα δώσω σε κανέναν... αν κάποιος θέλει να με διαβάσει, θα το κάνει και θα μπει σε σκέψεις... αν κάποιος βαριέται... έχει πάντα την επιλογή να πάει σε κάποιο άλλο θέμα...
Ξανα πολυ σωστα πραττεις αφου ετσι το θες.
quote:
Οι τίτλοι δεν δίνουν σεβασμό σε κάποιον... η συμπεριφορά του, όμως, είναι ουσιώδεις για το αν θα λάβει αυτό που του αξίζει... αν του αξίζει...
quote:
Τέλος...
...Ως Δημιουργός, άρα και Συντονιστής αυτού του topic παρακαλώ να γίνονται δημοσιεύσεις μόνο σχετικές με το θέμα που δεν θα διακόπτουν την ροή του... οι δάφνες είναι μια προσφορά της Διευθύνσεως...
Συ ειπας. Δικη σου η διατυπωση, δικη σου και η αναιρεση της.
Τον χωρο που σε φιλοξενει μπορεις να τον σεβαστεις;Τους κανονες στους οποιους εσυ συμφωνησες κατα την εγγραφη σου μπορεις να τους σεβαστεις;Κι αν δεν εχει κερδισει ο χωρος που σε φιλοξενει τον σεβασμο σου, τοτε τι κανεις εδω μεσα;
και τελος:
quote:
..έχεις μια "θέση" που απαιτεί να έχεις γνώση αν όχι όλων των θεμάτων, τουλάχιστον των περισσοτέρων... και αν όχι όλων των μελών του χώρου αυτού... τουλάχιστον των παλαιών... και σε αυτή την κατηγορία είμαι και εγώ...Από την στιγμη, όμως, που ούτε με ξέρεις και ούτε με έχεις διαβάσει, ζητάς από την τρίτη δημοσίευση του topic να σου εξηγήσω το θέμα του... είναι σαν να ανοίγεις ένα βιβλίο και αντί να το μελετήσεις, να πηγαίνεις στην τελευταία σελίδα... είναι ανυπομονησία? είναι έλλειψη ενδιαφέροντος?... θα δείξει...
Συ ειπας.Προσωπικα δεν ανεφερα κατι τετοιο.
Για τα υπολοιπα που τελειωνουν με ερωτηματικο η εξηγηση ειναι απλη.Ουτε ανυπομονησια,ουτε ελειψη ενδιαφεροντος.Ειναι απλα προβληματισμοι που αναπτυσσονται στα πλαισια της στοιχειωδους λογικης που διεπει τις διαλεκτικες σχεσεις των ανθρωπων.
Ας ειναι η Γνωση η δυναμη, η Πιστη το ξιφος, κι ασπιδα η Σιωπη σου.
ΨΙΛΟ-ΑΣΧΕΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
όπως θα γνωρίζεις, μια και ανήκεις στην συντονιστική ομάδα, αυτή η θεματική κατηγορία που ονομάζεται "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" προορίζεται για την "ανάπαυλα" ας το πούμε των μελών από τις υπόλοιπες συζητήσεις...
μέχρι τώρα δεν έχω δει να έχετε αντίρρηση σε άλλα θέματα της ίδιας κατηγορίας, τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την θεματολογία του παρόντος χώρου...
στον οποίο ας σημειώσουμε, έχουν φιλοξενηθεί μέχρι και fight club, τα οποία ούτε καν χιούμορ είχαν, ούτε (το κυριότερο) σεβασμό των μελών μεταξύ τους, έχω δει να λέγονται τέτοια πράγματα που θα έκαναν και τον πιο καλοπροαίρετο χρήστη να φρίξει....
αντιθέτως, το συγκεκριμένο θέμα παρόλο που δημιουργήθηκε στο "αχλαδότυρο", έχει άμεση σχέση με την θεματολογία του esoterica, καθώς φιλοξενεί χρησμούς, προφητείες και τα λοιπά....
δεν αντιλαμβάνομαι λοιπόν με την σειρά μου τι ακριβώς ΔΕΝ καταλαβαίνεις...
αντιθέτως έχω την αμυδρή εντύπωση, πως προσπαθείς να οδηγήσεις την συζήτηση κάπου συγκεκριμένα ... θα μας βοηθούσε λοιπόν ιδιαίτερα να την οδηγήσεις ακριβώς εκεί που θες, να ξέρουμε κι εμείς τι είναι αυτό...
κατά τ'άλλα... το ότι συντονιστής του θέματος καταρχήν είναι ο δημιουργός του, είναι ένας κανόνας που έχει θεσπιστεί από την ίδια την συντονιστική ομάδα και θα έπρεπε να τον γνωρίζεις και να τον τηρείς ...
μην μας κάνεις να υποθέσουμε επίσης, πως κρύβεται πίσω απ' αυτή την "αποσυντονιστική" παρέμβαση στο θέμα, κάποιου είδους εμπάθεια για άλλους λόγους...
γιατί έτσι μοιάζει...
αν όχι, θα σε παρακαλούσα να διευκρινήσεις τη θέση σου σε όσα αναφέραμε σε κάποιο τόπικ που θα έχει δημιουργηθεί ακριβώς γι'αυτό τον σκοπό...
διαφορετικά το μόνο που κάνεις είναι να χαλάς την ροή αυτού του συγκεκριμένου... στο οποίο βεβαίως εφόσον το επιθυμείς μπορείς να συμμετέχεις...
αν παρόλα αυτά, δεν αντιλαμβάνεσαι το θέμα του δεν είσαι υποχρεωμένος να συμμετέχεις σ'αυτό το συγκεκριμένο, αλλά να διατυπώσεις τις απόψεις σου σε κάποιο άλλο που θα σε εκφράζει καλύτερα...
θα σε παρακαλούσα επίσης, με βάση τα ερωτήματα του μέλους Mantis, να ξαναρίξεις μία ματιά στα υπόλοιπα θέματα κατά προτίμηση με χρονολογική σειρά και να αρχίσεις το "ξεκαθάρισμα" αποριών από κει...
ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σου
Galadriel

ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ.
ΟΤΑΝ ΠΑΥΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΛΟ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΗΣΥΧΙΑ...ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ.
Ο ΕΝΟΧΟΣ ΣΙΩΠΑ...ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ".
ΦΙΛΙΚΑ.