ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ...ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΕΛΛΑΔΑ...ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

kswtikoula30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
kswtikoulaΜέλος
28/05/2005, 14:08:16
Φίλε Τυφώνα θα σε παρακαλούσα να μην ξανασυμβεί αυτό.

Δεν χαρακτήρισα κανέναν και δεν περίμενα να χαρακτηριστώ επειδή γράφω την άποψή μου.

Εγώ είδα ένα θέμα που θεώρησα ενδιαφέρον,
αν έχεις προηγούμενα ή σχηματισμένη άποψη για τον θεματοθέτη
δική σου υπόθεση.

Αν στην Ελλάδα του σήμερα καταδείξεις την καθημερινότητα είσαι μασόνος?

Αν αυτό πιστεύεις τι να σου πω...

Πάλι δικό σου θέμα.

Θα σε παρακαλέσω για ακόμη μια φορά οι χαρακτηρισμοί αυτού του είδους να λείπουν.

Δεν νομίζω ότι η στάση μου μέχρι τώρα στο φόρουμ έχει δώσει τέτοια δείγματα.

Φιλικά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

TwilightfairyΜέλος
28/05/2005, 15:34:28
Ξωτικούλα ,
Συμφωνώ μαζί σου σε πολλά σημεία . Όπως έχω ξαναπεί αυτό που δε μου άρεσε απο τα λόγια του Pixeldream είναι ο τρόπος με τον οποίο έθεσε το ζητημα . Με μια δόση ειρωνείας ...

Τωρα θα χρειαστει να διαφωνήσω τόσο με τον Pixeldream όσο και με εσενα στο εξης σημείο : στη γενίκευση ... Το οτι η εκπομπη στην οποια προβάλλονται οι εν λόγω κύριοι πιθανως έχει υψηλή θεαματικότητα δεν παει να πει οτι την παρακολουθουν όλοι οι ελληνες . Καποιοι ναι , αλλα οχι ολοι ...Υπαρχει μια σεβαστη μεριδα που δεν τους παρακολουθει ... Γιατι να τους βαλλουμε στο ιδιο καζανι ; Και το προβλημα δεν ειναι μονο εκει ...Αυτοι οι δυο απλα αποτελουν την κορυφη του εξευτελισμου της ελληνικης τηλεορασης ...Απο το πρωι μεχρι το βραδυ προβαλλονται παρασκευασματα υποκουλτουρας , που στοχευουν καθαρα στον υποβιβασμο της νοημοσυνης μας και τη μειωση της κριτικης μας ικανοτητας ...Το μονο που μπορουμε και οφειλουμε να κανουμε ειναι να κλεισουμε την τηλεοραση ...

Δε μπορω να κανω πιο ξεκαθαρο το τι με ενοχλησε ...

Ad astra per Aspera

Edited by - Twilightfairy on 28/05/2005 15:39:00

HermesΜέλος
28/05/2005, 16:21:04
quote:
Απο το πρωι μεχρι το βραδυ προβαλλονται παρασκευασματα υποκουλτουρας , που στοχευουν καθαρα στον υποβιβασμο της νοημοσυνης μας και τη μειωση της κριτικης μας ικανοτητας ...Το μονο που μπορουμε και οφειλουμε να κανουμε ειναι να κλεισουμε την τηλεοραση ...

Γεια στο στομα σου!!!

quote:
Αν στην Ελλάδα του σήμερα καταδείξεις την καθημερινότητα είσαι μασόνος?

Kswtikoula, συγνωμη που παρεμβαινω, αλλα δεν νομιζω πως καταλαβες τι θελει να πει...(ειναι αστειο, προς τον pixeldream...τουλαχιστον ετσι το κατανοησα εγω...θα δουμε τι θα πει και ο Typhwnas?)

"Η φύση αγαπάει να κρύβεται."
kondorasΜέλος
28/05/2005, 18:56:28
quote:

Το οτι η εκπομπη στην οποια προβάλλονται οι εν λόγω κύριοι πιθανως έχει υψηλή θεαματικότητα δεν παει να πει οτι την παρακολουθουν όλοι οι ελληνες . Καποιοι ναι , αλλα οχι ολοι ...Υπαρχει μια σεβαστη μεριδα που δεν τους παρακολουθει ... Γιατι να τους βαλλουμε στο ιδιο καζανι ;

από Twilightfairy

Μήν με βάζετε στο ίδιο καζάνι!
Διάβασα το αρχικό άρθρο, πήγα στις συνδέσεις, είδα κάτι τύπους παντελώς άγνωστους και έτσι συνέχισα την ανάγνωση. Μέχρι τα "αποκαλυπτήρια" του θεματοθέτη, δεν είχα καταλάβει τίποτα. Ευτυχώς που και η Avallon αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα, αλλιώς θα άρχιζα να ανησυχώ για την εξυπνάδα μου.
Νά'ναι καλά το "όνειρο του εικονοστοιχείου" που με ενημέρωσε ότι η τηλεχόρταση προβάλλει άσχημα πρότυπα. Δεν το ήξερα...

kswtikoulaΜέλος
28/05/2005, 19:27:30
Καλό μου ξαδερφάκι ούτε εγώ μιλάω αποκλειστικά για αυτούς τους δύο,
αν ξαναρίξεις μια ματιά θα δεις ότι αναφέρομαι γενικότερα στην υποκουλτούρα του σήμερα.

Αγαπητέ Ερμή αν ήταν αστείο μεταξύ των δύο θα προτιμούσα να μη με παίρνει κι εμένα η μπάλα,
πολύ απλά.

Νομίζω ότι στην ουσία όλοι συμφωνούμε και τζάμπα πρόβλημα δημιουργήθηκε.

Ισως απλά να φταίει το ότι είμαι σχετικά καινούρια στο φόρουμ
και κρίνω ένα θέμα από το περιεχόμενο του και μόνο
ή ίσως τελικά να είμαι αγαθιάρα και να μην οσμίζομαι τα υποννοούμενα.

Φιλικά Ξωτικούλα

28/05/2005, 21:36:34
quote:
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΑ/ΟΧΙ ΙΔΡΥΜΑ.

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ...ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΑ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ.

Αγαπητέ pixeldream μάλλον ΕΓΩ θα σε αφήσω στην ανοησία σου...

Δε νομίζω να σου έχω δώσει το δικαίωμα να με προσβάλλεις έτσι...

Ούτε νομίζω απορρέει κάτι τέτοιο από τη στάση μου στο χώρο αυτό όπως επίσης και συ δεν έχεις επιδείξει τέτοια πνευματική ανωτερότητα που να σου επιτρέπει να προσβάλλεις με αυτόν το τρόπο τα υπόλοιπα μέλη...

Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι τους εν λόγω "κυρίους" ούτε που τους έχω ξαναδεί και ούτε τους έχω ακούσει γι'αυτό μάλιστα το λόγο και δεν κατανόησα για ποιό λόγο τέθηκε αυτό το θέμα σε συνδυασμό με αυτό το λίνκ.

Αν γι'αυτό το λόγο με κατατάσσεις στους ανόητους χαίρομαι ιδιαιτέρως, αν όμως έχεις κάποιο άλλο λόγο που πιστεύεις κάτι τέτοιο για μένα θα χαρώ να σε δω να τον τεκμηριώνεις...

Μέχρι τότε έχε στο μυαλό σου ότι δεν παρακολουθούν όλοι trash TV και εκπομπές υποκουλτούρας παρόλο που εσένα απ'ότι βλέπω δε σου ξεφεύγουν...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."

Edited by - Avallon on 28/05/2005 21:40:34

TyphwnasΜέλος
28/05/2005, 22:56:46
quote:

Χαίρομαι που όλοι συμφωνειτε...

quote:
ίσως τελικά να είμαι αγαθιάρα και να μην οσμίζομαι τα υποννοούμενα

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνευματι...

HOME SWEET HOME
28/05/2005, 22:57:54
Avallon ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΑΝΟΗΤΗ...ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ...

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Η θείτσα /kswtikoula...ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ "ΠΑΙΧΤΗΚΕ" ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ...ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ...ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ.

kondora ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ...ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ"...ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ.

ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ;.

ΑΝ ΞΕΚΟΛΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ TRASH TV ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ...ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΣΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ...ΟΣΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

ΠΟΣΟΙ ΡΩΤΗΣΑΝ..."PIXELDREAM ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ/ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;...Ε;...ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑΥΤΟ;

ΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ PIXELDREAM ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ;

ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ/ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ...ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ...ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ;...ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑΥΤΟ;

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ;

ΑΦΟΥ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ...ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ...ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ...ΟΥΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ.

Avallon ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η TRASH TV...ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΑΝΟΗΤΗ...ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΟ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ TRASH TV ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ...ΘΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΠΕΜΠΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ...ΟΠΟΤΕ Η ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

..

HermesΜέλος
29/05/2005, 02:53:26
quote:
ΑΦΟΥ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ...ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ...ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ...ΟΥΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ.

Γιατι να εχουμε προσωπικη βουληση???
Αφου ο αγαπητος pixeldream αποφασιζει για εμας!!!

quote:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ TRASH TV ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ

Δηλαδη τον Σημερινο ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ τον αντιπροσωπευει ο catman και mr.tabakis?????
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ???ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ???

quote:
ΑΝ ΞΕΚΟΛΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ TRASH TV ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ...ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΣΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ...ΟΣΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Ειναι αυτο που λεμε..."Στου κουφου την πορτα,παρε τη πορτα και φυγε"...Εγω πιστευω πως το να προσπαθεις να κρυφτεις πισω απο το "δακτυλο" σου ειναι μια απο τις κλασσικες τακτικες του ΗΡΩΑ νεο-Ελληνα!Το Θαρρος ειναι κατι που τον χαρακτηριζει!!!

quote:
ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΠΕΜΠΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ

Θα φταει η ΥΠΕΡΟΧΗ!

Y.Γ.
Ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη που γραφω με αστειο υφος, αλλα μονο στα αστεια μπορω να το παρω...πλεον!
Εγω ειχα καθε καλη διαθεση...

29/05/2005, 04:02:36
ΑΝΤΕ...ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο Hermes.

quote:
Γιατι να εχουμε προσωπικη βουληση???
Αφου ο αγαπητος pixeldream αποφασιζει για εμας!!!

ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ;...ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Ο ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.

quote:
Εγω πιστευω πως το να προσπαθεις να κρυφτεις πισω απο το "δακτυλο" σου ειναι μια απο τις κλασσικες τακτικες του ΗΡΩΑ νεο-Ελληνα!

ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΒΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

quote:
Θα φταει η ΥΠΕΡΟΧΗ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙ!!!...ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ...ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΣΥ...ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΟΠΟ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΠΑΚΗ.

quote:
αλλα μονο στα αστεια μπορω να το παρω...πλεον!

ΤΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΒΡΗΚΕΣ...ΠΛΕΟΝ;...ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;...ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ;...ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ...ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΙΑΞΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ...ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ...ΣΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ Μ***ΚΑ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΕΨΗ...ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ "ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ"...Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ "ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ".

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ...ΑΥΤΟ ΔΕΙΞΑΤΕ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΖΖΖΖΖΖΖΟΥΝ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕ ΟΛΩΝ...ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ...ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ...ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ...ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

ΟΠΟΤΕ Herme ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ/ΤΟΥΡΚΟΥΣ/ΑΛΒΑΝΟΥΣ/ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ...ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ...ΤΕΣΠΑ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΘΙΜΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ
ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗ.
ΕΓΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΖΩΗ...ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ.

quote:
Εγω ειχα καθε καλη διαθεση...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ REAL TIME ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ...ΓΕΜΑΤΑ "Ε"...ΕΨΙΛΟΝ=ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΙΟΝ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΛΑΒΕΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.

..

HermesΜέλος
29/05/2005, 12:05:50
quote:
ΠΡΑΓΜΑΤΙ!!!...ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ...ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

Θα φταιει οτι εισαι γαλαζοαιματος...αρχοντα μου εσυ!!!
Που εχεις τετοια πνευματικη διαυγεια ωστε εισαι σε θεση να κρινεις και τους αλλους...τελικα εισαι πολυ σοφος!
Πρεπει να το κοιταξεις αυτο ο φασισμος δεν ειναι καλο πραγμα, οπως και η ρατσιστικη διακρηση ηλικιων.

quote:
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΣΥ...ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΟΠΟ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΠΑΚΗ.

Ονειρα βλεπεις?Μονο εσυ το παραδεχτηκες οτι καταλαβες το θεμα σου...

quote:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕ ΟΛΩΝ...ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ...ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ...ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ...ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

ΑΑΑΑ...καλα πριμενε εσυ να σε βοηθησει ο ΘΕΟΣ...Θεοι οτι θες.
Κοιτα μηπως βρεις ελπιδα και στους Ελλανιους ΕΛ-ΛΗΝΕΣ...οπως λεει και ο μεγαδιδασκαλος 33 βαθμου Λιακο.gr.

quote:
ΟΠΟΤΕ Herme ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ/ΤΟΥΡΚΟΥΣ/ΑΛΒΑΝΟΥΣ/ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ...ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.

Αυτο καταλαβες εσυ? Το φταιξιμο δεν το ριχνω σε κανεναν...ανθρωποι ειναι.Ειναι μαθηματικα αδυνατο ενας ανθρωπος να μην κανει λαθη.

quote:
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ...ΤΕΣΠΑ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

Για να μην το εχουν κανει μεχρι τωρα...συμφωνα παντα με εσενα μαλλον κατι δεν θα εχεις κανει καλα...οπως λες και εσυ!!!!!

"ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ...ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ "ΚΑΘΑΡΑ" ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ..."Ειδες στα λογια σου ερχεσαι!

TwilightfairyΜέλος
29/05/2005, 15:15:31
Γιατι εχω την αισθησει οτι "στεκεστε στα νυχια " ;
Pixeldream , αντι να κάθεσαι να μαλωνεις , γιατι δε συνεχιζεις το θεμα , με οσους θεωρεις οτι καταλαβαν ; Και δε μιλαω ειρωνικα ή κατι τετοιο , απλα εκφραζω απορια σοβαρά .

Ξωτικούλα , όντως το πρόβλημα δεν περιοριζεται μόνο στη ΤV ...Όλη η ελληνικη κοινωνια περναει απο μια φαση πνευματικου κλωνισμου και πολυ λογικο μου φαινεται αν παρατηρησει κανεις τα ερεθισματα τα οποια δεχεται ο μεσος ελληνας ( απο ταμπακη και κατελη ως και τις ειδησεις - για να μην μιλησω για τη μουσικη )...Η καλυτερα επιτρεπει να δεχεται

Λοιπον , για αυτο , εχω να κανω μια προταση : Αντι να τρωγωμαστε μεταξυ μας , και ο Πιξελντριμ να τα χωνει στον Ερμη (και αντιστροφα) για το ποιος ειναι εξυπνοτερος (που στην τελικη δε νομιζω οτι ειναι κατι που λυνεται εδω και οι αναγνωστες του τοπικ εχουν σχοιματισει αποψη επι του θεματος)..δε συζηταμε ;
Εκτος και αν το Πιξελ-ακη ηθελε απλα να μετρησει το iq των μελων που απαντησαν ...

Φιλικα

Ad astra per Aspera

kswtikoulaΜέλος
29/05/2005, 17:41:00
quote:

quote:

Χαίρομαι που όλοι συμφωνειτε...

quote:
ίσως τελικά να είμαι αγαθιάρα και να μην οσμίζομαι τα υποννοούμενα

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνευματι...

HOME SWEET HOME

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου?

Καλό θα ήταν για αλλαγή να αρχίσεις να γράφεις τις απαόψεις σου αντί να κάνεις μονίμως στείρα κριτική στις απόψεις των άλλων.

Το υπεράνω το στυλάκι σου και η ειρωνία τι θέλει να καταδείξει?

Αν έχεις κάτι να σχολιάσεις πάνω στα όσα έγραψα κάντο
αλλά σταμάτα να σχολιάζεις άτομα που δεν γνωρίζεις,
ενώ ταυτόχρονα φοβάσαι να εκφέρεις άποψη ή απλά δεν έχεις.

Αν δε γουστάρεις τον τρόπο που γράφω ή αυτά που πιστεύω μπορείς να αδιαφορήσεις εφόσον ουσιαστικά αντίλογο δεν έχεις.

Όσο συνεχίζεις με αυτό το στυλ να ξέρεις πως η εικόνα που έχεις για υπογραφή μοιάζει με φωτογραφία σου και όχι με άποψη.

kondorasΜέλος
29/05/2005, 22:09:56
Οφείλω να ζητήσω μία συγνώμη από τον Pixeldream. Διαβάζω εδώ και μερικές ώρες (είναι 40 σελίδες το άτιμο!) το θέμα "Είναι η αφή του Αγίου φωτός θαύμα;". Τολμώ να υποστηρίξω ότι το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας είναι μονόλογοι. Λίγοι φαίνεται πως έχουν την διάθεση να μάθουν κάτι από τον άλλο και αυτό φοβάμαι πως ισχύει και για μένα. Σε αυτό δίνω δίκιο στον Pixeldream.

Απλώς φίλε Pixeldream - και δέξου το ως καλοπροαίρετη παρατήρηση αυτό - ο "τόνος" της γραφής σου (και αυτά τα ρημαδοκεφαλαία σου...) με ξένισε κάπως.

30/05/2005, 00:46:30
kondoras
quote:
ο "τόνος" της γραφής σου (και αυτά τα ρημαδοκεφαλαία σου...) με ξένισε κάπως.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ...ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ...ΤΟ ΥΦΟΣ;...ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΣΥΓΝΩΜΗ;...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΣ.

Twilightfairy

quote:
Pixeldream , αντι να κάθεσαι να μαλωνεις , γιατι δε συνεχιζεις το θεμα , με οσους θεωρεις οτι καταλαβαν ; Και δε μιλαω ειρωνικα ή κατι τετοιο , απλα εκφραζω απορια σοβαρά .

Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ...ΑΥΤΗ ΣΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ...ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΘΗΤΟΣ.

quote:
Εκτος και αν το Πιξελ-ακη ηθελε απλα να μετρησει το iq των μελων που απαντησαν ...

Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ...ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ IQ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ CONFLICT ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.

A new era has begun.

..

TwilightfairyΜέλος
30/05/2005, 14:41:29
quote:
ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ IQ

Αντε , καλη επιτυχια!

quote:
A new era has begun.

Αντε να δουμε !

Ad astra per Aspera

30/05/2005, 16:18:18
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ.

ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ;
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ "ΑΜΥΝΑΣ" ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ "ΜΟΥΣΙΚΑ" ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΟ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ...ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΓΩ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟ. 95 ΚΒ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2 124 ΚΒ

ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ

ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
COCA COLA...

RAMMSTEIN / AMERIKA

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ.

ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;...ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ...ΟΜΩΣ...ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ...ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΕΝΑ.

..

HermesΜέλος
31/05/2005, 01:57:40
quote:
ΓΙΑΤΙ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ;
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ "ΑΜΥΝΑΣ" ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ "ΜΟΥΣΙΚΑ" ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΟ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ...ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΓΩ.

Το θεμα ειναι απλο, η Αμερικα δεν κανει απλα παιχνιδια πολιτικης επεκτασης, αλλα και πολιτισμικης.Σχεδον ολοκληρη η Ευρωπη "κουνιεται" σε ρυθμους RNB-RAP-PSYCHO-METAL-ROCK-POPκ.τ.λ., ακομα πολλα προιοντα απο τα οποια συνανταμε καθεμερα στα αμερικανικης προελευσης Super-market,Fastfood...ειναι προιον της εμπνευσης του πολιτισμου της δυσης.

(Υπαρχει πουθενα κανενα προβλημα?)Δεν ξερω αν το εχουμε καταλαβει, αλλα η Αμερικα κραταει την παγκοσμια οικονομια στα χερια της, βαση αυτου ελεγχει οπως ελεγχουν και οι μετοχοι στις Α.Ε. διαφορα θεματα κουλτουρας και ιδολογιων.
Το σημερα της Ελλαδας ειναι το "χτες" της Αμερικης.Αν κανενα κρατος ποτε αντισταθει στις σαδομαζοχιστικες "ορεξεις" του Ισραηλ-Αμερικης-Αγγλιας, ισως να λαβει ενα γερο χτυπημα στο "στομαχι" για να μαθει να φερεται.(καλο παραδειγμα, πριν τους Ολυμπιακους αγωνες του 2004, το CNN το BBC...ειχαν λυσαξει με την ανθελληνικη τους προπαγανδα...και ολα αυτα γιατι το 60% των Ελληνων "φωναξε" ηρωικα ΟΧΙ, στον "δημοκρατικο" φασισμο της Αμερικης.)

Και αν δεν μας πειραζει ουτε αυτο...τοτε δεν εχουμε παρα να σκεφτουμε τον ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ως λαοι, οταν ο μονος λαος που παραγει πολιτισμο,ιδεα,τεχνολογια,μοδα,θρησκεια,πολιτικη και τα πουλαει, ειναι αυτος της Αμερικης.
Αν εμεις ημαστε λαοι οπου το μονο που κανουμε ειναι να "καταβροχθιζουμε" την Αμερικανικη παραγωγη, και να την αντιγραφουμε με δικα μας στοιχεια, χωρις να παραγουμε κατι δικο μας, τοτε ημαστε αξιοι της τυχης μας και δεν θα εχουμε κανενα δικαιωμα να αντισταθουμε και να μην υπακουσουμε την χωρα που "πουλαει και αγοραζει" τη ζωη μας.

Οι Rammstein, αντιδρουν σε αυτο το κυμμα ΕΞΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ ολων των λαων...και σε καποιους δεν αρεσει...γιατι κακα τα ψεματα ειναι πολλα τα λεφτα, και οσο να ειναι καποιων οι "ποποι", εχουν συνηθισει το μεταξι.Αφου να φανταστειτε, σε ενα METALHAMMER(περιοδικο Μεταλ μουσικης.), ενω παλιοτερα οι ιδιοι συντακτες του περιοδικου ημνουσαν τους Rammstein...ξαφνικα μετα την κυκλοφορια του single "Amerika"...Eγραψαν..."Οι Ramstein, "πεταχτηκαν" απο την χλεπα των Ministry(γνωστο Αναρχικο αντιεξουσιαστικο συγκροτημα.)".Τυχαιο και αυτο εεε?

Στιχοι:
«Amerika» - English Version:

We're all living in Amerika
Amerika ist wunderbar
Amerika
Amerika

Amerika ist wunderbar
Amerika
Amerika

Do you want me - No, I don't
Do you need me - No, I don't
Dance with me, I'm leading - No, I can't
Will you love me - No, I won't

This is not a love song - No, it's not
I don't sing my mother's tongue - No, I don't
Africa for Santa Claus
Und vor Paris steht Mickey Mouse

Amerika ist wunderbar
Amerika
Amerika

Will you do it - No, I won't
Should you do it - No, I don't
Could you do it - No, I can't
Will you please me - No, I won't
If you don't want me - You get hurt
If you don't need me - You get hurt
If you don't love me - You get hurt
«**** you!» is the magic word

Amerika ist wunderbar
Amerika
Amerika

Coca Cola
Wonderbra
Amerika
Amerika

This is not a love song
No, this is not a love song
This is how we do it - you'll get hurt
«**** you!» is the sweetest word

Amerika ist wunderbar
Amerika
Amerika

Coca Cola
Sometimes war
Amerika
Amerika

Ακομα κατι αγαπητε Pixeldream, οι Greenday με το τραγουδι τους American idiot ανηχουν και αυτοι...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ "ΑΜΥΝΑΣ" ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ...?

31/05/2005, 08:08:54
OK

..

TwilightfairyΜέλος
31/05/2005, 13:22:10
Ειναι αληθεια οτι ο τροπος ζωης μας εχει επηρεαστει απο αυτον των Αμερικανων και αυτο πιστευω οτι οφειλεται τόσο στην εισαγωγη προιοντων σχεδιασμενων συμφωνα με τα αμερικανικα προτυπα , όσο και στη συνεχη προβολη αμερικανικων προτυπων απο τα ΜΜΕ . Απο τη μουσικη εως τα παπουτσια , απο τα σκυλια εως τους ψυχολογους , όλα τα έχουμε ξεσηκωσει απο τους Αμερικανους .

Αν μας προβαλονταν Ρωσικα η Κινεζικα προτυπα , ειναι σιγουρο οτι θα ειχαμε αφομοιωσει αυτα .Αρα το ζητημα δεν ειναι οτι προσπαθουμε να μιμηθουμε τον Αμερικανικο Τροπο Ζωης αλλα οτι θα ειμασταν προθυμοι να μιμηθουμε οποιονδηποτε τροπο ζωης μας προβαλλοταν .
Ο ανθρωπος ειναι μιμητικο ων , και μην ξεχναμε οτι σε αυτη τη λειτουργια οφειλεται και το γεγονος οτι αρχιζουμε να μιλαμε ως βρεφη , αλλα μηπως θα επρεπε να ειχαμε εφοδιαστει με καλυτερη παιδεια και να ειχε ενισχυθει η εξασκηση της κριτικης μας ικανοτητας ωστε να μπορουμε να ζουμε κατα βουληση .

Ad astra per Aspera